Parhaat Kodi / XBMC-laatikot huhtikuu 2020 – 41 parasta Kodi-laatikkoa suoratoistoon VIDEO-ohjelmalla

Kodi tunnetaan aiemmin nimellä XMBC, joka on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit asentaa ulkopuolisia lisäosia. Näiden lisäosien avulla voit suoratoistaa elokuvia, urheilua, TV-ohjelmia, live-urheilua, pelejä, musiikkia ja muuta sisältöä millä tahansa alustalla.


Parhaat Kodi-laatikot ovat täynnä ominaisuuksia ja huipputekniikkaa, jotta voit streaming uskomattoman sisällön. Paras Kodi-laatikkomme toukokuussa 2018 on Seguro Trongle x4. Lue koko arvostelu täältä.

Yksinoikeudella KodiVPN.co-erikoistarjoukset 2020
PureVPN

 10,95 dollaria 2,91 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

surfshark

11,95 dollaria 1,99 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa (3 kuukautta ilmaiseksi)

Ivacy

 9,95 dollaria 2,75 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

Paras käyttäjän valitsema KODI-laatikko kuten KodiVPN.co-kyselyn tulokset

Mitä nopeammin tiedät parhaan laitteen, sitä parempi

[Klikkaa suurentaaksesi]

JPEG-kuvan koko on muutettu

Kodi-laatikko on digisovitin, johon Kodi on jo asennettu, ja siksi plug and play tonnia mediasisältöä. Tässä oppaassa arvioimme parhaat Kodi-laatikot niiden suorituskyvyn ja suosion perusteella.

 1. Parhaat Kodi Android-laatikot 
 2. Parhaat Kodi Legal -laatikot 
 3. Parhaat Kodi Live TV -laatikot
 4. Parhaat Kodi Täysin Kuormatut Laatikot
 5. Kuinka ohittaa Yhdistyneen kuningaskunnan elektroniikkalaitteiden turvallisuustarkistus Kodi-laittomia laatikoita
 6. Parhaat Kodi Linux-laatikot
 7. Feature Pakatut viihdelaatikot

Parhaat Android-laatikot Kodille

 1. xbox
 2. Amazon Fire TV -keppi
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia-kilpi
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec GEM Box
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X-TV-laatikko
 9. R99 4K, kirjoittanut EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 Tv-laatikko
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak-TV-ruutu S912
 16. MyGica ATV

Tarkastele Android-laatikoiden vertailutaulua.
paras kodi laatikot android linux ios

Laajimmin käytetyt laatikot ovat Android-laatikot. Niitä on kaikenkokoisia ja -kokoisia, ja niissä on hienot prosessorin, videon, äänen, tallennusvälineiden ja viimeisen muistin kannalta. Tarjolla on paljon viihdelaatikoita, joiden hinnat ovat korkeat tai alhaiset, ja et ehkä halua unohtaa saada parasta siellä meidän yksityiskohtaisen parhaan Kodi-laatikkotarkastelun perusteella. Kun olet valinnut sen, on kodin asettaminen Androidiin helpompaa muutamalla nopealla painikkeella.

Parhaiden Kodi-laatikoiden usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä Jailbreak Kodilla tarkoittaa??

Jailbreak Kodilla tarkoittaa Kodin asentamista mihin tahansa alustaan ​​tai laitteeseen, joka ei tue sitä suoraan. Kodi ei ole asennettavissa suoraan laitteisiin, kuten Fire Stick, Apple TV, iPad jne.

Siksi Jilbreak-menetelmää käytetään Kodin asentamiseen näihin laitteisiin. Jailbreak-menetelmä tarkoittaa Kodin asentamista tällaisiin laitteisiin joidenkin muiden valmistajien sovellusten avulla.

Ovatko täysin lastatut laatikot laillisia käyttää?

Ei, täysin ladattuja Kodi-laatikoita ei ole laillista käyttää. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on pidätetty useita pidätyksiä, ja maailmanlaajuisesti on ollut monia tapauksia, joissa täysin ladattujen Kodi-laatikoiden ostajien, myyjien tai käyttäjien on joutunut vankeuteen tai oikeudellisiin seurauksiin..

Monet Kodi-käyttäjät saivat laillisia ilmoituksia myös DMCA: lta ja muilta suhteellisilta viranomaisilta. Siksi on erittäin suositeltavaa käyttää VPN: ää pysyäksesi turvassa.

Ovatko Android Boxit laillista käyttää?

Kyllä, android-ruutuja voidaan käyttää laillisesti, koska niihin asennettuja sovelluksia ei käytetä laittoman sisällön suoratoistoon. Näihin android-ruutuihin asennetut sovellukset vaativat liittymämaksut, ja niiden tarjoamaa sisältöä voidaan vain suoratoistaa, ei ladata. Siksi niitä on laillista käyttää.

Xbox One

Xbox one Kodille

Xbox One on Microsoftin valmistama tehokas pelikonsoli.

Xbox-sarjassa on pitkä luettelo malleista, mutta uusin Xbox One X on tähän mennessä tehokkain konsoli.

Siinä on tehokas booli 4K ultra HD -peleillä, joten konsolipelaajat voivat kokea pelaamisen 60 FPS.

Lisäksi nyt Xbox one tukee nyt virallisesti kodiä, joten nauti pelaamisesta ja suoratoistosta asettamalla kodi xbox one -sovellukseen.

Amazon Fire TV -keppi

amazon fire tv -keppua käytetään kodi-ruutuun

Amazon Fire TV Stick -sovelluksessa on Android-pohjainen käyttöjärjestelmä, jossa on neliydinprosessori. Se on saanut nimensä Kodi-käyttäjien parhaimpana streamerina.

Fire Stickin uusi 2017-versio on edennyt parhaaksi mediatoistona nopeammalla suorittimella. Se on kuitenkin hiukan kallis kuin aikaisempi malli.

Kodi Addons -sovelluksen käyttö FireStickissä on hämmästyttävä kokemus, jota sinulla ei ole varaa hukata!

Amazon Fire TV

amazon fire tv kodi-laatikko

Amazon Fire TV: llä on isompia ja suurempia ominaisuuksia kuin Amazon Fire TV Stick, mutta sillä on sama Android-pohjainen käyttöjärjestelmä.

Se on ensisijainen valinta parhaaksi Kodi-ruuduksi suoratoistaa Netflix tai Amazon Prime Instant Video. Tämä laite toimii sujuvasti Fire TV: n kanssa, ja Kodin lataaminen vie vain muutaman sekunnin.

Nvidia-kilpi

Nvidia kilpi kodi laatikko

Nvidia Shield on tehokkain Android-digisovittimen osalta.

Televisio-ohjelmista kaupungin uusimpiin peleihin saakka, tässä laatikossa on kaikki viihde, jota voit ikinä ajatella.

Ei ole yllättävää, että se tekee siitä parhaan Kodi-laatikon Kodi-käyttäjille. Nvidia Shield käyttää uusinta Android 6.0 -laatikkoaan.

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 kodi-laatikko

Seguro Trongle X4 on toinen laatikko, johon on upotettu Android 6.0. Jos tarvitset koskaan Kodi-laatikkoa 4K-videoiden suoratoistoon, mutta sinun ei tarvitse maksaa taivaanrangaistushintoja, se on täydellinen valinta.

Näyttää siltä, ​​että laitteella on niin hyviä ominaisuuksia ja että sillä on samalla vähän rajoituksia. Tarkoitukseensa se tekee parhaan Kodi-laatikon.

Seguro Trongle X4 -videokatsaus

Seguro Trongle X4 Koko arvostelu

Seguro Trongle X4 saattaa olla erän halvimmat laatikot, mutta se ei vaaranna sen lähettämän videon laatua. Se tukee 4K-videoita, mukana tulee langaton näppäimistö ja kosketusohjaus.

Ominaisuuksiensa perusteella siinä on 2 GHz: n neliydinprosessori, jossa on ARM Cortex-A53 -suoritin, Penta-Core-prosessorin rinnalla. Hyvin suorituskykyiset konekonfiguraatiot antavat sinulle erittäin nopean nopeuden, ammattimaisen videon laadun ja parhaan käyttökokemuksen.

Se tukee melkein kaikkia ääni- ja videoformaatteja, joten sinun ei tarvitse rasittaa itseäsi muuntamalla ensin videomuoto. Kuvanlaatu antaa vaikutelman lähemmäksi todellisuutta, joka vaikuttaa melko vaikuttavalta.

Emtec GEM Box

Emtec GEM KODI BOX

Se on yksinkertainen valinta jokaiselle, joka ei tunne Kodi-laatikoita kaikilla toiminnoillaan ja ominaisuuksillaan.

Tämä ruutu ei kuitenkaan anna sinun asentaa uusimpia Kodi-rakenteita. Mutta Kodi-asennustoiminnolla, joka on lueteltu tässä parhaassa kodi-velhojen oppaassa, voit käyttää ohjelmiston vanhaa versiota.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 on kodi

Q-Box S905 on todella täydellinen ottelu Kodille 450 Penta-Core-prosessorin ansiosta. Tämä prosessori tarjoaa poikkeuksellisen 4 kt: n resoluution 1080p-suoratoistolla.

Se toimii Android OS 5.1 Lollipop -laitteessa, jossa on 16 Gt sisäistä tallennustilaa. Sovellukset ja pelit voidaan asentaa Google Play Kaupasta, ja niissä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

T95X-TV-laatikko

T95X TV Kodi Box

Kun sinulla on T95X Andorid, sinun ei tarvitse huolehtia uusimmista päivityksistä, koska se voi saada kaiken käyttöoikeuden itse Google Play Kaupasta.

Suoratoista elokuvia ja TV-ohjelmia kolmannen osapuolen Kodi-lisäosien avulla HD-resoluutiolla. Jos sinulla on ongelmia, on aina olemassa suoraa tukea, joka tarjoaa sinulle apua.

R99 4K, kirjoittanut EBox

EBOX-R99-3-paras-Kodi-box

Valtava 4K-laatikko sisältää erittäin tehokkaan laitteiston. Upea mediasoitin koostuu 4 Gt RAM-muistista, 32 Gt ROM: sta, Android 6.0: sta ja kaiken tämän virran saa Hexa-Core-suoritin. Laite on edelleen ylpeillä Ultra HD 4K -grafiikalla.

Tämän jälkeen mediasoitin kytketään HDMI-kaapelilla televisioon ja se voi tehdä kaiken, mitä uusin Android-laite pystyy, aina elokuvien katselusta peleihin ja sovellusten lataamiseen. Se voi tehdä kaiken pitääkseen sinut yllä koko päivän.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 on Android-laatikko, jolla voidaan ajaa yli miljoona erilaista sovellusta, mukaan lukien Kodi.

Buzz TV: ssä on käyttöjärjestelmänä Android 6.0 Marshmallow, 2GHz-prosessori, 2 Gt RAM-muistia ja 8 Gt: n sisäinen muisti. Se voi näyttää videoita 4 kt: n, 2 kb: n 1080: n (60 fps) ja muiden huippuluokan päätöslauselmien avulla.

 

Rveal 2

Kun tulee löytää tehokkaita Android-laatikoita Kodille, Rveal 2 on vertaansa vailla.

Octa-Core-prosessorin ja Android 6.0 Marshmallow -tehoa käyttävän Rveal 2: n pakkauksessa on lävistys. Voit suoratoistaa sisältöä ultra-HD-tilassa Rveal 2: n avulla.

Dolamee D5 TV-laatikko

Dolamee D5 TV -laatikko on pitkien edullisten Android-laatikoiden luettelossa laite, jota sinun pitäisi kokeilla. Kodi-laatikossa on Octa Core Cortex A7 1,5 GHz -prosessori, 2 Gt RAM-muistia ja 8 Gt muistia.

Lisäksi Dolamee D5 tukee Bluetooth-yhteyttä ja toistaa videoita 4K, 2K ja HD.

TICTID

TICTID Android-laatikko on erinomainen Kodille, koska mukana tulee 2 Gt RAM-muistia, 16 Gt sisäistä muistia ja 2 GHz: n neliydinprosessori ruorissa..

Se voi käynnistää lukuisia muita Android-sovelluksia yhdessä Kodin kanssa. Voit suoratoistaa esityksiä ja elokuvia eri videolaadulla, mukaan lukien ultra HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android-laatikko on samanlainen kuin monet muut suoratoistolaatikot, koska se toimii Quad Core 2.0 Ghz -prosessorilla, 2 Gt RAM-muistilla ja 16 Gt: n sisäisellä muistilla.

Se suorittaa Kodin ilman ongelmia ja antaa käyttäjien mahdollisuuden katsella UHD 4K: n sisältöä.

Zoomtak-TV-ruutu S912

Zoomtak TV Box on sellainen Android-laatikko, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttää Kodia sujuvasti.

Kuinka voimakas se on?

Zoomtakilla saat Octa Core 2.0GHz -prosessorin, 3 Gt RAM-muistin, 32 Gt ROM: n ja erittäin HD-toiston.

MyGica ATV

MyGica ATV -mallissa on kaksi vaihtoehtoa, joihin voit päästä käsiksi. Yksi variantti on saatavana neliydinprosessorina, kun taas toinen on saatavana Octa-Core-prosessorilla.

Valinta näiden kahden välillä riippuu saavutetusta suorituskyvyn tasosta.

Molemmat kuitenkin suorittavat Kodin ilman häiriöitä ja toistavat videoita 4K-laadulla.

Vertailukaavio parhaista Android-laatikoista

tekniset tiedotAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV -keppi

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV-laatikko

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec GEM Box

Emtec Gem Box

Tuetut sovellukset1000+1000+1000+1000+1000+
ÄänitukiAlexa Voice RemoteAlexa Voice Remote
Muisti2GB1GB3GB1GB1GB
varastointi8Gb8Gb16GB8Gb16GB
Laajennettava säilytystilaJopa 200 GtJopa 32 Gt
Koko4,5 x 4,5 x 0,7 tuumaa3,4 x 1,2 x 0,5 tuumaa9,6 x 8,4 x 4 tuumaa5 x 2,0 x 2,99 tuumaa10,1 x 6,7 x 3,1 tuumaa
suoritinMediaTek-neliytiminen jopa 2 GHz: n kaksoisydin @ 2,0 GHz + kaksoisydin @ 1,6 GHzMediaTek neliytiminen ARM 1,3 GHzNVIDIA Tegra X1 -prosessori 256-ytinen Maxwell GPUAmlogic S905X neliydinmedia 1,5 GHzAmlogic S805 neliytiminen 1,5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Tulostarkkuutta tuetaan2160p – 30 fps; 720p ja 1080p jopa 60fps720p ja 1080p jopa 60fps4K, HDR, 60 kuvaa sekunnissaHDMI – todellinen 4K2KFull HD 1080p
TV-yhteensopivuus4K: n erittäin teräväpiirtotelevisiot HDMI: llä, jotka kykenevät 2160p: n nopeudella 24/25/30/50/60 Hz ja HDCP 2.2Televisiot, joissa HDMI voi kypsentää 1080p tai 720p taajuudella 60 / 50Hz, mukaan lukien suositut HDCP-yhteensopivat mallitYhdistetään helposti HDTV-laitteisiinYhdistetään helposti HDTV-laitteisiinYhdistetään helposti HDTV-laitteisiin
Sisältömuoto tuettuVideo: H,265, H.264

Audio: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

Kuva: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Kuva: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC jopa 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 – jopa 4K toisto 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 jopa 1080p toisto 60 FPS: ssä) )

Audio: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos ja Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Kuva: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Audio:MP3

Kuva: BMP, GIF, JPG, PNG

HintaUS $ +89,99US $ 39.99US $ 199,99US $ 53,08US $ 99,99

Parhaat lailliset Kodi-laatikot

 1. Vadelma Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Vadelma Pi 3

Vadelma Pi 3 on paras kodi legal -laatikko

Mitä se voi näyttää, se on pieni tietokone, jolla on loistavat ominaisuudet, houkuttelevia Kodi-mediakeskukselle.

Kodi-käyttäjät voivat suoratoistaa 1080p-videoita helposti, koska sen neliydinprosessori tarjoaa.

Ethernet-yhteyden käyttäminen voi olla mahdollista, kun törmäät puskurointiongelmiin langattomassa verkkoyhteydessä.

Laatikko maksaa noin 80 dollaria Amazonin markkinoilla ja on laillinen ja turvallisempi käyttää sitä Isossa-Britanniassa. Pi 3: lla ei kuitenkaan ole laatikkokoteloa, mikä tarkoittaa, että sinun on löydettävä kotelo, joka sopii sisäiseen piiriin.

Sitä ei myöskään tule kaukosäätimen mukana, mutta voit löytää tavan käyttää Kodia HDMI CEC -yhteensopivan TV-kaukosäätimen kautta. Lyhyesti sanottuna, se on suorituskyvyn kannalta paras Kodi-laatikko.

Roku Ultra 4K

roku ultra 4k kodi laatikko

Mikä tekee Roku Ultra 4K: sta parhaan Kodi-ruudun, paitsi että se on laillinen valinta Kodi-käyttäjille? Sen hämmästyttävä sisältö, helppo navigointi, puolueeton sisällönhaku ja räätälöintivaihtoehto tuovat sen streaming-ruutujen päälle. Saatavana vain 129,99 dollaria

EBOX T8 V

EBOX T8 V kodi-laatikko

EBOX T8 V on viimeisin yrityksen vuonna 2016 julkaisema malli, joka on mahdollisesti nopein laite, jonka se on valmistettu.

Se toimii uusimmalla Androidilla ja siihen on asennettu oma Kodi Build. Se parantaa Kodi-käyttäjien kokemusta elokuvien, TV-ohjelmien ja urheilun katsomisesta.

Yksi erityisominaisuus on sen ainutlaatuinen myyntiehdotus, ja tämä sisältää mukautetun kaksoiskäynnistimen aloittelijoille ja ammattimaisille käyttäjille. Sinun ei tarvitse huolehtia, jos et ole käyttänyt TV-ruutua, aloittelijaoppaamme auttaa sinua oppimaan laitetta.

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra kodi -ruutu

Jos et halua koskaan hakea juridisia kysymyksiä ja haluat säästää itsesi kaikista ongelmista, suosittelemme hankkimaan Google Chromecast Ultra -laitteen, jonka hinta on 98 dollaria tai vähemmän.

Se on enemmän dongle kuin perinteinen TV-laatikko, ja se tekee siitä erillisen.

Se voi ripustaa television tai tietokoneen taakse ja tarjota tunteja viihdettä.

Tämä pieni ja kannettava laite kuvaa Googlen innostusta hyödyntää 4K: n suoratoistomarkkinoita.

Tämä laatikko olisi upea Kodi-käyttäjille lähitulevaisuudessa. Chromecast vaatii television, jossa on HDMI-portti ja WiFi-verkko; Ethernet toimisi myös.

Chromecast Ultrassa on liitetty ethernet-portti, joka tekee siitä kykenevän 4K-toistoon ja HDR-videoihin. Nämä ominaisuudet saavat käyttäjät tuntemaan olonsa ylellisemmäksi kuin aiempi Chromecast-versio.

Google Chromecast

Chromecast Ultran edeltäjä; Chromecast on myös luonut paljon hypeä viihdepraikkien joukossa. Pienessä donglissa on virtajohto ja sovitin. Vaikka se vaatii WiFi-verkon ja television HDMI-portilla.

Tämän hämmästyttävän laitteen avulla voit aloittaa kolme helppoa vaihetta.

Kuinka asentaa Chromecast

 1. Aloita kytkemällä Chromecast HDTV: hen ja virtaan. Siirry sitten osoitteeseen chromecast.com/setup.
 2. Yhdistä Chromecast helposti kotiverkon WiFi-verkkoon.
 3. Napauta vaivattomasti Cast-painiketta Cast-yhteensopivassa sovelluksessa ja valitse televisiosta toistettava video.

Xiaomi Mi

Xiaomi Mi kodi -laatikko

Olisi väärin puhumattakaan mainitsemasta Xiomi Mi: ta sen tyylikkään ja komean näköisestä laitteesta. Se on varustettu uusimmalla tekniikalla miljoonien viihdesisällön virtauttamiseen.

Laitteessa, joka on laillinen Isossa-Britanniassa ja useimmissa maissa, on myös 4K: n videotarkkuus, joka tekee television katselusta paremman kuin muut laitteet.

Sen ominaisuuksiin kuuluvat neliydinprosessori, 2 Gt DD3-muisti ja 8 Gt: n sisäinen tallennustila on kaikki mitä tarvitset suosikkisisällön tallentamiseen. Lisäksi se tulee halvalla hinnalla, ts. 70 dollaria tai vähemmän. Kodi on kuitenkin asennettava ennen mitään.

Parhaat Kodi-laatikot live-TV: lle

 1. Kukele S912
 2. SkyStream kaksi
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q Box
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

parhaat kodi-ruudut live-tv: lle

Tässä Kodi-laatikossa on näppäimistö ja kaukosäädin, joka on ladattu useisiin Kodi-lisäosiin television suoratoistoa varten.

Siinä on tehokas 64-bittinen prosessori, jossa on 3 Gt RAM-muistia. Laitteessa on helppo navigointi, joka tekee siitä käyttäjäystävällisen.

Mediakirjasto päivittää itsensä automaattisesti ja pyrkii kasvamaan joka päivä. Se on epäilemättä laillinen ja paras stream-laatikko Kodille, jonka olet koskaan löytänyt markkinoilta sen hintaan,.

SkyStream kaksi

SkyStream Kaksi kodilaatikkoa

Tapaa nopein ja tehokkain TV-laatikko, joka on täydellinen ratkaisu suuriin kaapelilaskuihin. Se on paras Kodi-laatikko, kun katsot laadukkaita 4K-videoita helposti.

Voit suoratoistaa tonnia mediasisältöä, mukaan lukien kaikki tärkeimmät suoratoistopalvelut, kuten Netflix, Hulu jne., Ja mukauttaa suoratoistokokemusta Androidilla.

Se on laillinen Kodi-laatikko, joka on mullistanut television katselutavan. Miljoonat elokuvat, TV-ohjelmat ja pelit tuovat sinulle rajattoman viihteen. SkyStream Two -sovelluksen avulla sinun ei koskaan tarvitse joutua “täysin ladattujen” laatikoiden saaliin.

Rveal RT5

Rveal RT5 kodi-laatikko

Kun saat Rveal RT5: n katsomaan televisiota, sinun ei enää tarvitse sanoa: “Televisiossa ei ole mitään”. Se muuttaa TV: n mediakirjastoksi, jossa voit katsella loputonta viihdesisältöä.

Kuvittele, jos olet koskaan halunnut suoratoistaa mediasisältöä joko suorana tai tilauksena, tämä on oikea paikka.

Yrityksen tavoitteena on lisätä TV-katsojien arvoa laadukkailla videoilla, helppo navigointi ja vaivaton asennus. Herrat, television tulevaisuus on täällä.

Ja jos tilaat nyt KodiVPN-kuponkikoodilla, saat yksinoikeudellisen 10% alennuksen ostoksestasi!

Easystone Q Box

Easystone Q Box kodille

Jos tarvitset kohtuuhintaisen television katseluvaihtoehdon 4K ultra-HD-videoilla, Q Box saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Sillä ei ehkä ole huipputeknologiaa, koska laatikko perustuu Lollipop-versioon, mutta se on varmasti rahasi arvoinen.

Siinä on Ethernet-portti, nopea latausaika, ja sen mukana tulee näppäimistö, johon hiirimatto on kiinnitetty.

Laatikon sisäinen tallennustila on 16 Gt, missä sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tyhjentyneestä tilasta.

Siksi se on paras streaming box Kodi.

Apple TV

omena-tv-laatikko kodi

Sikäli kuin olemme oppineet toistaiseksi Applen historiasta, se on päättänyt yksinkertaistaa kaikkea, mitä se kohtaa. Tämä lausunto pätee myös Apple TV: hen.

Yhtiö näyttää vapauttaneen television ja antaa sinun katsella Netflixiä, HBO: ta, Hulua, ESPN: ää ja paljon muuta, kun sovellus on asennettu.

Ainoa Apple TV: n haittapuoli, jonka voimme löytää, on, että sinun on asennettava Kodi Apple TV: hen, koska ohjelmistoa ei ole esiasennettu.

Jos tunnet Macin, sinulla ei ole mitään ongelmia ladata Kodi sovelluksista. Se on toistaiseksi paras kodi-laatikko, jos torjut tapaa asentaa Kodi-sovelluksia.

EZ-Stream Ti8

EZ Stream Ti8 kodi-laatikko

EZ-Stream Ti8 on helppo kantaa ja se voidaan kytkeä mihin tahansa televisioon sen HDMI-portin kautta. Laitteen asennusprosessi on erittäin helppoa, mutta rajoittamattoman sisällön virtaaminen on paljon helpompaa kuin sen asennus.

Voit suoratoistaa mitä haluat, kun lataat sovelluksia, kuten Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu ja paljon muuta.

Parhaat täysin kuormatut Kodi-laatikot

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi -televisio

MXQ Pro

Parhaat täysin kuormatut Kodi-laatikot

Olennainen osa MXQ Pro -laatikkoa on sen esiasennettu Kodi-mediakeskus. Sen mukana tulee täydellinen sarja Kodi-rakennuksia, joita pidetään laittomina useimmissa maissa.

Laatikko maksaa 32,49 dollaria, mikä on muutamaa dollaria vähemmän kuin Fire Stick, ja useimmille ihmisille hämmästyttääkseni Kodi toimii tässä koneessa paljon paremmin kuin Fire TV Stickillä.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 -kodi

Matricom Android G-Box Q2 on pieni laatikko, mutta rajoittamaton suoratoisto Kodi-rakennusten ja lisäosien kautta.

Se tarjoaa Ultra HD -resoluutiot 4K-videonlaadulla ja virtalähteenä Octa-core-prosessori.

Se pelaisi pelejä ilman jäädytyksiä tai virheitä, joiden pitäisi tyydyttää pelifaneja. Se voi myös toimia poikkeuksellisen hyvin Amazon Prime Video -sovelluksen kanssa.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 kodille

Matricom G-Box Q3 on uusin julkaisu, jonka Matricom-perhe esitteli. Laatikko, jossa on kosketuslevyn näppäimistö ja nopea prosessori.

Paras ominaisuus on kuitenkin sen käyttöliittymä, joka tukee täysin Amazon Primea.

Laatikossa on Mini 2,4 GHz: n taustavalaistu kaukosäädin, jossa se on aina valmis suoratoistamaan mitä tahansa Internetistä.

Lisäksi siinä on sisäänrakennettu lisäosa, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia tonnia ilmaista mediasisältöä ilman satelliittia tai kaapelia.

Minix Neo U1

Minix Neo U1 kodi-laatikko

Jos aiot ajaa Kodin tähän laatikkoon, se toimii moitteettomasti ja nopeasti. Televisiolaatikossa on monia ominaisuuksia, jotka haluat koskaan.

Siinä on neliydinprosessori, 2 Gt DDR3-muisti ja sisäinen tallennustila 16 Gt. Kaiken kaikkiaan siinä on hienoja Wi-Fi-ominaisuuksia.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 paras kodilaatikko

Minix Neo U9 on päivitetty versio Minix Neo U1: stä, joka antaa lopullisen kotiteatterikokemuksen.

Se toistaa suosituimpia, mutta viimeisimpiä tiedostomuotoja, jotka antavat sinulle vapauden suoratoistaa mitä tahansa.

Se tarjoaa kristallinkirkkaan kuvan, 60 kuvaa sekunnissa ja antaa rauhoittavan vaikutuksen.

NEXSMART D32 Android TV -laatikko

NEXSMART D32 Android TV Kodi -laatikko

Tämä laatikko saattaa tuntua pieneltä, mutta sen suorituskyky puhuu kovemmin. Siinä on uusin Android täydellisesti ladatun Kodi-rakennuksen rinnalla, jossa voit ladata tai laittomasti mediasisältöä.

Siinä on Quad-core-prosessori yhdistettynä Penta-core-grafiikkaan. Koska se on Android TV -laatikko, voit pelata pelejä Google App Storesta.

Kuinka ohittaa Yhdistyneen kuningaskunnan elektroniikkalaitteiden turvallisuustarkistus Kodi-laittomia laatikoita

Äskettäin lisääntyneet lakit ja lailliset uhat Kodi-kehittäjille ja käyttäjille tappavat kokemuksen Kodi-käyttäjille. Tämä on saanut uuden kasvon, kun virkamiehet tarkkailevat nyt Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaita ja lopulta heillä on tiukka sähköinen turvatarkastus Kodi-laittomille laatikoille..

Siksi mahdollisuudet, että et ole kiinni, ovat hyvin vähäiset. Suositeltu tapa pysyä nimettömänä on Kodi VPN: n käyttö. Käyttämällä VPN: ää saat seuraavat edut:

 1. Pitää sinut nimettömänä suoratoistettaessa palvelimista.
 2. Hanki pääsy uusiin julkaisuihin.
 3. Käytä maantieteellisesti estettyä sisältöä.

Parhaat Kodi Linux-laatikot

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. ARNU-laatikko
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-kodi-box

Lisääntyneen RAM-muistin ja tehokkaan prosessorin ansiosta se tekee tehokkaan digisovittimen. Se on täydellinen ratkaisu IPTV Kodi -kanavien suoratoistoon.

MAG 254: n hämmästyttävä asia on sen kyky tukea 3D-videoita. Tarkoittaa, joudut kokemaan parhaan äänen ja kuvanlaadun, jonka olet nähnyt digiboksin kaltaisista.

Pendoo X8 Pro

pendoo x8 pro kodi -laatikko

Pendoo X8 TV -laatikkoon on asennettu uusin Android, ts. Android 6.0, jotta käyttäjät saavat täydellisen kokemuksen käyttöliittymästään. Siinä on Octa-core-prosessori ja kaksois-Wi-Fi, mikä tekee siitä ainutlaatuisen Android-laatikon.

T96N RK3229

T96N RK3229 paras Kodi-laatikko

Se on aina loistava laatikko, kun voit asentaa niihin sovelluksia ja pelejä. Lisäksi voit katsella elokuvia 4K-laadussa, mikä on suositeltavampi Linux-käyttäjille.

T96N RK3229: ssä on sisäänrakennettu Kodi Krypton -versio 17, johon voit asentaa muiden valmistajien Kodi-lisäosia katsellaksesi elokuvia ja TV-ohjelmia ilman tilausta.

ARNU-laatikko

arnu kodi laatikko

ARNU Box kehitettiin pitäen mielessä kaksi tärkeintä asiaa, yksinkertainen helppokäyttöisyys ja uusin tekniikka.

Useimmat löytämäsi Android-ruudut ovat monimutkaisia ​​epäolennaisten toimintojen kanssa.

ARNU Box yrittää tehdä käyttökokemuksesta mahdollisimman yksinkertaisen.

Se on puhdas Linux-pohjainen laatikko, johon on rajoittamattomasti asennettu Kodi-lisäosia. Voit vain ostaa laatikon ja olla valmis suoratoistamaan kaikkea Internetissä.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-paras-linux-box

J95 LibreELEC Linux -laatikko on erittäin tyylikäs ja moderni Kodi-laatikko. Mediasoitin voi tuottaa 4K Ultra HD -grafiikkaa 2 Gt RAM-muistilla.

Tämä upea laite saa virtaa Quad-Core Cortex A53 S905 -prosessorilla, ja siinä on oltava Linux-pohjainen laite.

64-bittinen gadget mahdollistaa Kodin helpon asennuksen 16 Gt: n flash-muistiin ilman tilausta.

Feature Pakatut viihdelaatikot

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro on Kodi-laatikon peto, jolla on tehokkaita ominaisuuksia. Voit suoratoistaa Ultra HD 4k -resoluutiolla, nauttia suorituskyvystä Octa Core 2.0GHz -prosessorin ja 3 Gt RAM-muistin ansiosta.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Erilaisista Kodi-laatikoista EBox M8s Pro on ehdottomasti harkittavissa. Taloudellisilla hinnoilla ja tehokkailla ominaisuuksilla M8s Pro tarjoaa Ultra HD -suoratoiston, Android 7.1 Nugatin ja esiasennetun Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon on yksi edullisimmista Kodi-laatikoista, jolla voi suoratoistaa ohjelmia, elokuvia, suoraa TV: tä ja muuta muuta sisältöä.

Voit nauttia toistosta 1080p- ja 4K Ultra HD -laitteilla, kohtuullisella suorituskyvyllä Quad Core -suorittimella ja 1 Gt RAM-muistilla.

T8 V4

T8 V4 TV-laatikko

T8 V4 on vanhemman sukupolven Android-laatikko, joka tarjoaa huomattavaa suorituskykyä ja 16 Gt sisäistä muistia. Se tarjoaa SATA-yhteyden ja tyylikkään suunnittelun.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android on kevyt ja kompakti Kodi-laatikko, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Voit nauttia videoista teräväpiirtona ja siinä on 16 Gt sisäinen muisti 2 Gt RAM-muistilla.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Q Life Android -laatikko on saatavana useina variaatioina ja eri hinnoin.

Ylimmässä Q Lite -mallissa on 8 Gt muistia, 1 Gt RAM-muistia ja se on kevyt.

EBox-TV-tikku

EBox-TV-tikku

TV Stick on monipuolinen suoratoistolaite, joka tarjoaa kaksi käyttöjärjestelmää (Windows 10 & Android 5.1).

Voit kytkeä TV-tikun mihin tahansa LED-televisioon ja muuttaa siitä älytelevisiota. TV-tikku tarjoaa myös erinomaisen suorituskyvyn, jonka avulla voit suoratoistaa mitä tahansa sisältöä Kodilla, mikä tekee siitä kunnollisen Kodi-laatikon.

E-Bayn parhaat Kodi-laatikot

 1. Arabialainen IPTV-laatikko
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Arabialainen IPTV-laatikko

Arabialainen IPTV-laatikko muodostaa yhteyden televisiokanaviin signaaleilla. Tällä tavalla joudut maksamaan vain laatikon kustannukset ilman vuosimaksua tai kuukausimaksua.

Kodi-lisäosat on esiasennettu laatikkoon, jonka avulla voit suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia ja live-urheilua 150 dollarilla. Se voi tuntua hiukan liian kalliilta, mutta Amlogic 4K -suoritin on hintansa arvoinen.

.

Parhaat Kodi-laatikot eBayssa

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912: llä on erityisominaisuudet, jotka muodostavat parhaan Kodi-laatikon, ja joka sisältää Octa-core-prosessorin, 6.0 Androidin ja 4K-videonlaadun.

Laatikko tukee vain Kodi-lisäosia, koska Kodi on esiasennettu vakio-perussovellusten kanssa. Se maksoi noin 70 dollaria, joka on näiden ominaisuuksien hintansa arvoinen.

T95Z Plus S912 kodi-laatikko

H96 Pro Plus

H96 kodi-laatikko

H96: ssa on uusin Android-käyttöjärjestelmä nimeltään Android NOUGAT, joka on Android Marshmallow-laajennus. Se on korkea suorituskyky ja paras Kodi-laatikko Octa -ydinprosessorilla, joka maksimoi kellonopeuden jopa 2,0 GHz: iin. Laatikko on kuitenkin erittäin kallis 135 dollarilla.

Parhaat Kodi-laatikot Amazonilla

 1. Laatikko
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

Laatikko

Abox on uusi malli, jonka lanseerasi vuonna 2017 GooBang Doo. Siihen on uusimpana asennettuna Android Marshmallow, ja Kodin kanssa se voi suoratoistaa rajattomasti elokuvia ja ajaa monia pelejä.

Toinen laitteen ainutlaatuinen myyntiehdotus on uusi HDMI-kaapeli 17 + 1 toisin kuin muut 15 + 1-kaapelit. Tämän kaapelin tarkoituksena on tukea 4K -laatuista videota. Näillä ominaisuuksilla se maksaa vain noin 45 dollaria.

Parhaat Kodi-laatikot Amazonilla

T95N Mini

Hongyun T95N Mini TV -laatikko on toinen Android TV-laatikko, jossa on neliydinprosessori ja Wi-Fi-mediasoitin. Sen avulla voit käyttää mediasisältöä Internetissä tai Kodin kautta. Laatikossa on HDMI-tuki, 2 USB-porttia ja koko, joka mahtuu helposti kämmeniin.

Voit jakaa sisältöä ystävien kanssa ja voit oppia käyttämään tätä parasta Kodi-ruutua. Se voitaisiin tehdä verkkovierailulla online-foorumeidensa kautta ja katsomalla opetusvideoita.

.

T95N Mini kodi-laatikko

GooBang Doo

GooBang Doo toi markkinoille uuden TV-laatikon, jolla on oma tuotemerkki. Se on paljon edistyneempi kuin Abox-tuotemerkki ja maksaa noin 60 dollaria. Tämän laatikon ominaisuus, joka erottuu muista TV-laatikoista, on kaksikaistainen Wi-Fi. Se ei viivytä puskuroinnin aikana.

.

GooBang Doo kodi -laatikko

Paras Android TV-laatikko vuonna 2020

Onko Kodi Box laillinen?

Usein kuulemme uutisista, joiden mukaan Kodi-laatikot ovat laittomia. Ennen kuin tutustumme Koden laittomuuteen viittaavien uutisten syvyyteen, emme koskaan koskaan saa mahdollisuutta tietää totuutta.

Kodi-laatikot ovat laillisia. Kodi-käyttäjillä on mahdollisuus ostaa laatikoita eri yrityksiltä ja katsella ilmaista sisältöä.

Kodi-laatikoita laittaviksi tekevä ominaisuus on kuitenkin, että käyttäjät yrittävät suoratoistaa tilauskanavia ilmaiseksi.

parhaat kodi-laatikot

Joitakin markkinoilla saatavilla olevia laatikoita muokataan siinä määrin, että ne käyttävät kolmansien osapuolien lisäosia ja laajennuksia. Tämän avulla ihmiset voivat suoratoistaa maksettua sisältöä ilmaiseksi.

Nämä muokatut laitteet ovat “täyteen ladattuja”, mikä tarkoittaa, että niissä on jo sisäänrakennettu ohjelmisto, joka voi sallia pääsyn vain tilaamille kanaville.

Jopa Euroopan korkein oikeus on antanut päätöksen näille “täysin ladattuille” laitteille. Näiden laitteiden kautta ihmiset katsovat merirosvofilmejä ja live-urheilua, joiden osuus maksetaan katseluohjelmasta.

Äskettäin Facebook päivitti kauppapolitiikkaansa, jossa se kielsi tuotteita, jotka helpottavat luvattomia pääsyä digitaaliseen mediaan. Tähän sisältyy myös Kodi “täysin ladatut” laatikot. Tästä eteenpäin Facebook estää näiden laitteiden myyntiä alustaltaan.

kodi lailliset laatikot

Kun otetaan huomioon kaikki Kodi-laatikoihin liittyvä kaaos, se saa ihmiset ihmettelemään parhaiden Kodi-laatikoiden laillisuutta. Arvostelimme parhaat Kodi-virtalaatikot, jotka eivät koskaan saa sinua vaikeuksiin.

Lisää asioita

Kaikesta Kodin kritiikistä huolimatta on tärkeää muistaa, että Kodi-laatikot ovat laillisia monissa maissa. Ellei ole laatikoita, jotka ovat täyteen ladattuja.

Kodi-käyttäjien tulee pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista ja suuntauksista Kodi-maailmassa. Siitä huolimatta he eivät olisi vaikeuksissa lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Olemme luetteloineet markkinoiden parhaat Kodi-laatikot sisältäen erillisen osion, joka käsittelee täysin lastatut laatikot.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map