Parhaat Kodi-elokuvien lisäykset (päivitetty 2020)

Kodi on yksi lajistaan ​​suoratoisto-ohjelmisto, joka on muuttanut suoratoiston kasvot. Se on ollut olemassa jo pitkään ja on ansainnut erittäin hyvän maineen hämmästyttävien ominaisuuksiensa vuoksi. Kodi on parantunut jokaisen version päivityksen ja jokaisen lisäosan avulla.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Kodi on yksi parhaista vaihtoehdoista online-suoratoistossa, koska sillä on paljon tarjottavaa. Voit suoratoistaa Kodissa melkein mitä tahansa elokuvia, TV-ohjelmia, PPV-tapahtumia, musiikkia, uutisia, dokumentteja jne. Se on kuitenkin pääasiassa suosittu elokuvien lisäosien takia, jotka ovat sekä premium- että ilmaisia.

Premium Kodi -lisäosat ovat virallisia, jotka ovat saatavilla sen virallisessa arkistossa. Suoratoistolisäosat ovat enimmäkseen epävirallisia Kodi-lisäosia, jotka ovat kehittäneet kolmansien osapuolien kehittäjät. Yhteisössä on saatavana satoja Kodi-lisäosia, mutta et voi luottaa mihinkään Kodi-lisäosaan tietämättä siitä. Siksi olemme keskustelleet Kodin parhaista elokuvien lisäyksistä tässä oppaassa.

Kuinka katsella elokuvia Kodilla

 1. Avaa Kodi ja napsauta asetuskuvaketta
 2. Siirry Tiedostonhallintaohjelmaan ja napsauta Lisää lähde -vaihtoehtoa > Kirjoita sen arkiston URL-osoite ja nimi, jonka haluat lisätä Kodi-laitteeseesi, ja napsauta OK.
 3. Palaa takaisin päävalikkoon ja siirry Lisäosat-valikkoon > Napsauta lisäosaselainta (laatikkokuvake) ja valitse Asenna zip-tiedostosta -vaihtoehto > Valitse luettelosta äskettäin lisätty arkisto ja avaa sen ZIP-tiedosto > Ilmoitus ilmestyy, odota sitä.
 4. Napsauta nyt Asenna arkistosta -vaihtoehtoa ja avaa edellisessä vaiheessa juuri asentamasi arkisto > Valitse luettelosta lisäosa, jonka haluat asentaa, ja napsauta Asenna-painiketta. Saat ilmoituksen, kun lisäosa on asennettu.

Kun ilmoitus tulee näkyviin, voit käyttää lisäosaa päävalikossa.

Elokuvien viisi parasta Kodi-lisäosaa

1. Exodus (versio 8)

Exodus on yksi vanhimmista ja suosituimmista Kodi-lisäosista, jotka ovat käytettävissä tähän päivään asti. Exodus on hallinnut Kodi-yhteisöä pitkään, koska se tarjosi huippuluokan palvelua käyttäjille. Exodus jätettiin alkuperäisen kehittäjänsä roikkua jo kauan sitten, ja sen päivitykset eivät enää tule. Sen jälkeen alkoi ilmestyä monia Exoduksen haarukoita, joilla on sama käyttöliittymä, mutta kaikki eivät ole yhtä luotettavia.

Äskettäin kuulimme uutta uutta, että Kodi Bae on ottanut haltuunsa Exodus Kodi -lisäosan, ja myös sen uusin päivitys on julkaistu. Tämä tarkoittaa, että yksi parhaista Kodi-lisäosasta Kodi-kryptonin parhaimpiin elokuvien lisäosiin on palannut peliin. Voit suoratoistaa kaikki uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat teräväpiirtona Exodus Kodi -lisäosan avulla.

2. Taikainen lohikäärme

Maaginen lohikäärme on päivitetty versio Dogs Bollocks Kodi -lisäosasta, joka on kuuluisa elokuvien suoratoistosta Kodilla. Magic Dragon Kodi -lisäosa on segmentoitu eri osioihin, kuten 4K-elokuvat, Ihmiset katselevat, Uusien elokuvien julkaisut jne. Tämän vuoksi käyttäjät voivat helposti löytää haluamansa sisällön otsikon.

Magic Dragon Kodi -lisäosa on saatavana Supremacy Kodi -varastossa, joka on yksi suosituimmista arkistoista. Lisäosa on pienikokoinen ja asentuu helposti ja nopeasti. Lisäksi lisäosa toimii paremmin ja nopeammin kuin useimmat muutkin lisäosat. Suosittelen The Magic Dragon Kodi -lisäosaa käyttäjille, jotka haluavat suoratoistaa elokuvia Kodilla sen erinomaisen suorituskyvyn vuoksi.

3. Yoda

Sana Yoda saattaa soittaa sinulle soittokelloja, jos tunnet Tähtien sota -hahmot tai olet tämän sarjan fani. Yoda Kodi -lisäosan tiedetään olevan yksi parhaimmista elokuvien Kodi-lisäosista tarjoamiensa streamien laadun vuoksi. Tämä Kodi-lisäosa oli saatavana Supremacy Kodi -varaston kautta, mutta koska arkisto on suljettu, se on nyt saatavana Kodilin arkiston kautta.

Lisäosa asentuu alle 2 minuuttiin ja se toimii sujuvasti antamatta virheitä tai viiveitä suoratoiston aikana. Yksi asia, joka käyttäjien on tiedettävä, on, että monet sen kirjastossa olevista streamista ovat maantieteellisesti rajoitettuja. Päästäkseen näihin streamiin käyttäjien on valittava yksi parhaista Kodi-VPNistä, joka voi ohittaa rajoitukset ja suojata yksityisyyttään..

4. Exodus Redux

Nimi saa ehdottomasti ihmettelemään, onko kyseessä sama Exodus Kodi -lisäosa, mutta se ei ole. Exodus Redux Kodi -lisäosassa on melkein kaikki ominaisuudet, jotka Exodus Kodilla oli, mutta kehittäjät ovat lisänneet myös monia uusia asioita. Sillä on enemmän luokkia ja paremmat suoratoistolinkit uusimpien scrappers -laitteiden kanssa, minkä vuoksi se on yksi parhaista Kodi-lisäosista, joita tällä hetkellä on.

Kuten muissakin Kodi-elokuvien lisäosissa, myös tässä on monia HD-suoratoistolinkkejä, mutta ne ovat maantieteellisesti rajoitettuja. Kodi VPN -sovelluksen käyttö ei ole enää vaihtoehto, mutta välttämättömyys, jos haluat nauttia suoratoistosta Kodin kanssa.

5. Troma-elokuvat

Troma Films on uusi tulokas Kodi-teollisuudessa, mutta pidän tästä lisäosasta, koska sillä on hyvälaatuiset streamit ja ajan tasalla oleva kirjastokokoelma. Monet uudet Kodi-lisäosat tulevat ja menevät, koska heillä ei ole mahdollisuuksia tarjota laadukasta sisältöä käyttäjille.

Troma Films on lupaava Kodi-lisäosa, koska siinä on uusimmat scrapperit, jotka tarjoavat HD-laadun suoratoistolinkit nopeudella. Tämä lisäosa on saatavana Butter Fingers Repository -sovelluksen kanssa.

Uusimmat elokuvat saatavilla Kodilla

Jotkut uusimmista ja parhaista elokuvista, joita tällä hetkellä on saatavana parhaiden Kodi-lisäosien kautta, ovat:

 1. Aladdin
 2. Nopeasti & Furious Presents: Hobbs & Shaw
 3. Hämähäkkimies: kaukana kotoa
 4. Kerran Hollywoodissa
 5. Leijonakuningas
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this