Paras VPN torrentia / torrenteja ja P2P-tiedostojen jakamista varten

Torrentit ovat taivas kaikille ilmaisohjelmille, jotka etsivät uusimpia elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, ohjelmistoja ja monia muita asioita. Verkossa on saatavana monia torrent-sivustoja, jotka tarjoavat käyttäjille korkealaatuista sisältöä. Nämä torrentisivustot tarjoavat sisältöä tarttumalla linkkeihin muilta isäntäsivustoilta ja palveluntarjoajilta ilman heidän suostumustaan. Huolimatta siitä, että se on loistava vaihtoehto kaikkien uusimpien elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun, piinaaminen altistuu piratismille. vaatii siis parhaan VPN-palvelun torrentisointiin. Kun VPN on paikallaan, aktiviteettisi tulee salattua ja nimetöntä Internet-palveluntarjoajalle.

Verkkopiratismin ja tietosuojan vastainen liike on alkanut vahvistua päivä päivältä, ja viranomaiset metsästävät kaikkia tämän likaisen pelin pelaajia. Ja miksi haluat kadottaa yksityisyyden, kun saat VPN-alennuksia ja kuponkeja säästääksesi ylimääräistä dollaria.

Miksi tarvitsen parhaan VPN-torrentin?

Selaamisen ja liikenteen suojaaminen Internet-palveluntarjoajan silmiltä on tärkeää, jos käytät torrentteja, online-suoratoistosivustoja tai käytät pankkitiliäsi tai online-tapahtumia. Verkkovapaus on hinta ja yksi asia, jota suurin osa Internetistä käyttävistä ihmisistä ei ymmärrä, on se, että virtuaalisen tietoturvan saaminen on välttämätöntä.

Torrenting on hauskaa, kunnes kiinnität viranomaisten huomion tai joudut yksityisyyden loukkauksen uhriksi. Torrent-sivustot saavat runsaasti liikennettä päivittäin, ja monet hakkerit ja viranomaiset etsivät aina haavoittuvia käyttäjiä.

Viranomaiset ovat alkaneet palkata kolmannen osapuolen tekijänoikeuksien suojaamisvirastoja ja online-piratismia kannattajia seuraamaan, tunnistamaan ja syyttämään laittoman torrentin pelin käyttäjiä.

Nämä virastot eivät vedä sinua suoraan tuomioistuimeen, jos olet kiinni, mutta he mieluummin ensin varoittavat sinua, että he saattavat haastaa sinut laittomiin torjuntoihin mojovalla sakolla. Jos käyttäjä jatkaa torrentia, niin tuomioistuin on minne käyttäjä suuntaa.

Parempi katsoa kuin katua!

VPN: n saaminen torrentia varten ei ole vain valinta, vaan tarve!

Sinulla on oltava luotettava Kodi VPN, jotta Internet-palveluntarjoajat ja viranomaiset eivät hiipisi sinuun, seuraisi liikennettäsi ja selaisi.!

VPN salaa verkkoliikenteen, estäen Internet-palveluntarjoajaa tarkkailemasta online-toimintaa tai selaamista. Toiseksi se piilottaa IP-osoitteesi muuttamalla sitä tilausosoitteeseen, johon olet yhteydessä. Tämä jättää Internet-palveluntarjoajat avuttomiksi, ja he eivät voi selvittää, mitä teet verkossa.

Toinen VPN: n suuri etu on, että se tarjoaa pääsyn kaikkiin maantieteellisesti rajoitettuihin tai ISP: n estämiin sivustoihin. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää torrentteja, jotka joko ovat estäneet alueellasi tai palveluntarjoajaltasi, VPN: n käyttö on paras ja turvallisin työkalu.

Siten VPN tarjoaa sinulle täydellisen online-tietosuojan ja virtuaalisen vapauden.

Useimpien torrentien VPN-haku

Monet käyttäjät eivät ymmärrä VPN: n toimintaa, ja siksi he ovat aina kyseenalaisia ​​ja hämmentyneitä. Tässä on joitain yleisimpiä kysymyksiä, joita torrentin käyttäjät kysyvät:

Onko torrentia turvallista VPN: llä?

Joo! Torrentti on turvallista VPN: llä, koska se suojaa sinua tarjoamalla liikenteen salauksen ja piilottamalla IP-osoitteesi suojaamaan sinua Internet-palveluntarjoajan silmiltä..

Piilottaako VPN Torrentin Internet-palveluntarjoajalta?

Tarkalleen! Torjunta VPN: n kanssa ei anna Internet-palveluntarjoajalle tietää mitä olet tekemässä verkossa. Se tarjoaa sinulle vapauden käyttää mitä tahansa mistä tahansa antamatta kenenkään vakoilla sinua.

Voiko Internet-palveluntarjoaja kertoa, oletko kiusannut?

Kyllä, jos et käytä VPN: tä, Internet-palveluntarjoajasi voi helposti seurata online-toimintaa ja liikennettä. Kun käytät mitä tahansa torrentia, Internet-palveluntarjoajasi on ensimmäinen, joka tietää sen. Siksi suojaa yksityisyyttäsi VPN: llä.

Käyttäjät kysyvät jatkuvasti, saako sinut kiinni torrentista vai ei, ja olen aina sanonut, että ilman VPN: tä olet aina haavoittuvainen.

Ominaisuudet, joita kannattaa katsoa parhaassa torrentin VPN-tilassa

Kun olet päättänyt, että käytät VPN: ää torrentin aikana, sinun on ensin tehtävä päättää, mitä VPN: tä käytetään. Löydät verkosta lukuisia VPN-verkkoja, jotka saattavat hämmentää sinua.

Mitä sinun pitäisi etsiä parhaassa torrentin VPN-verkossa?

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi etsiä VPN: stä, kun valitset parhaan VPN: n torrentia varten:

ominaisuudetKuvaus
NopeusKun VPN: tä käytetään torrentien lataamiseen tai online-suoratoistoon, nopeus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, koska jotkut VPN: t haittaavat Internetin selaamista, lataamista ja lähettämistä. Tämä rakentaa käyttäjälle erittäin miellyttävän kokemuksen ja estää häntä käyttämästä VPN: tä enää.
Monipuolisuus ja suuri määrä palvelimiaLaaja valikoima ja suuri määrä palvelimia ympäri maailmaa on yksi VPN: n tarjoamista parasta. Syynä on, että pääset käyttämään kaikkia verkkosivustoja, jotka ovat maantieteellisesti rajoitettuja alueeltasi, tai kokeilla nopeita palvelimia muista maista.
Korkealaatuinen salausSalaus on avainominaisuus, jota etsitään valittaessa paras torrentin VPN. VPN: t, jotka tarjoavat AES-256-salausta, ovat suosituin valinta, koska tämä salaustaso on mitä tarvitset. Salaus suojaa liikennettä Internet-palveluntarjoajalta ja viranomaisilta.
P2P-suojausP2P-tiedostojen jakaminen on vaarallinen asia, ja siksi monet viruksentorjuntaohjelmat ja jotkut VPN-levyt eivät suostu käyttäjää kokeilemaan niitä. Luotettava ja hyvä VPN tarjoaa kuitenkin p2P-jaon suojauksen, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia elokuvien, TV-ohjelmien, musiikin, ohjelmistojen ja niin edelleen jakamisesta.
Live-tukiMonet käyttäjät kohtaavat ongelmia haastaessaan VPN: ää ja ongelmat voivat olla monenlaisia. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi käyttäjän on aina valittava VPN-palvelu, joka tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa avointa asiakastukea.
Ei DNS-vuotojaDNS-vuodot ovat aina vakava ongelma VPN-palvelimiin kytketyille käyttäjille, koska DNS-vuodot vaarantavat heidän nimettömänsä. Monet VPN: t väittävät, ettei DNS-vuotoja ole, mutta kaikki vaatimukset eivät ole totta. Siksi, valitse VPN, josta käyttäjillä on hyvät arvostelut tai testaa DNS- ja IP-vuodot itse.
Usean alustan yhteensopivuusVPN-verkot, jotka ovat yhteensopivia lukuisten käyttöympäristöjen, kuten Windows, iOS, Android, FireOS, jne., Ja laitteiden, kuten matkapuhelimien, televisioiden, reitittimien kanssa, ovat parhaita, joista valita, koska niitä voidaan käyttää useiden laitteiden kanssa.
Ei lokipolitiikkaaUseita VPN-palveluita on korostettu, ja ne pitivät käyttäjän liikennelokeja ja he jopa myivät nämä lokit viranomaisille. Siksi monilla on luottamuksellisia ongelmia VPN-palveluiden kanssa. Parhaat torrentia varten tarkoitetut VPN: t eivät koskaan pidä lokkeja, mikä varmistaa yksityisyytesi ja tietoturvasi.

Ominaisuus, jota ei koskaan kaipata parhaassa VPN: ssä

Tärkein ominaisuus, jota jokainen käyttäjä vaatii mistä tahansa VPN-palvelusta, on IP-osoite. Internet-palveluntarjoaja voi seurata käyttäjiä IP-osoitteiden mukaan ja seurata heidän selaamistaan ​​helposti. Internet-palveluntarjoajan lisäksi myös monet muut kolmansien osapuolien edustajat pitävät seurantatietojasi tunnistamalla IP-osoitteesi.

IP-osoitteesi on online-identiteetti ja jos sitä ei peitetä, kuka tahansa voi seurata sijaintiasi ja vakoilla sinua.

Siksi online-suoratoisto-ja torrent-käyttäjille suositellaan käyttämään VPN-protokollaa IP-osoitteidensa piilottamiseen.

IP: tä vuotavat VPN: t voivat asettaa online-vapautesi ja nimettömäsi vakaviin ongelmiin, koska piratismin vastaisia ​​viranomaisia ​​ja hakkereita on kaikkialla maailmassa. Tavalla tai toisella, olet haavoittuvainen joillekin ongelmille.

Pro-vinkki: Lue yksityiskohtainen vpn tulitikun oppaasta.

Vertaa VPN-torrentikäytäntöjä

Okei, joten jo nyt olisit ottanut nopeustestin, salauksen ja kaikki yllä olevat ominaisuudet huomioon, ja se on hyvä asia!

Mutta se ei ole niin leikattu ja kuiva!

Voit tilata minkä tahansa VPN: n torrentia varten, mutta sinun on tiedettävä yksi asia ennen sitä, kaikki VPN: t eivät salli torrenttia.

Hämmästynyt kuullessani sen?

Kyllä, monet VPN-verkot tarjoavat huippuluokan suojausta ja yksityisyyttä, mutta ne eivät salli torrenttia palvelimiensa kautta. Nämä VPN: t voivat olla parhaita suoratoistoa ja verkkotapahtumia varten, mutta ei torrentia.

Tässä on luettelo VPN: istä, jotka sallivat / eivät salli torrenttia.

toimittajaSallittu / ei sallittuKirjauskäytäntö
Torrentin sallivat VPN: t
PureVPNsallittuEi kirjautumista
ExpressVPNsallittuEi kirjautumista
NordVPNsallittuEi kirjautumista
IPVanishsallittuEi kirjautumista
ProtonVPNsallittuEi kirjautumista
VPN: t, jotka eivät salli torrenttia
ZenmateEi sallittuEi kirjautumista
TouchVPNEi sallittuJotkut hakkuut
PersonalVPNEi sallittuEi kirjautumista
Norton Wi-Fi Privacy VPNEi sallittuJotkut hakkuut
Hola VPNEi sallittuKoko puunkorjuu

Reaaliaikainen parhaan torrentin VPN-testi

Jokainen VPN-palveluntarjoaja väittää olevansa paras VPN ja väittää, että he eivät vuota IP-, DNS- tai WebRTC-protokollaa. Et voi kuitenkaan koskaan luottaa VPN-palveluntarjoajiin sokeasti testamatta sitä, koska väitteet voivat joskus olla harhaanjohtavia.

En luota mihinkään VPN-palveluntarjoajaan, ja siksi suoritin IP-vuototestit varmistaakseni, että suosittelemasi VPN: t ovat sen arvoisia.

Latasin verkkotunnuksen 3 parasta VPN-torrentia ja liittyneet kuukausisuunnitelmiin. Asennettuaan sovelluksen ja kirjautuneena vastaaviin tileihin muodostin yhteyden eri alueiden palvelimiin jokaisen VPN: n kautta yksi kerrallaan ja aloin selata.

Selaillessani kävin osoitteessa https://ipleak.net/ ja testasin IP-vuotoja. Tässä ovat tulokset:

Suositeltava # 1 NordVPN torrentia varten

NordVPN on aina ylläpitänyt positiivista imagoa käyttäjien keskuudessa johdonmukaisuuden vuoksi tarjota korkealaatuista palvelua. VPN: n valinta on luotettavuuden ja luottamuksen kysymys, ja NordVPN: llä on sellainen standardi, että siihen voi luottaa milloin tahansa..

Testaamaan NordVPN: ää yhdistin yhdysvaltalaisen palvelimen.

paras vpn torrentia varten

Tulokset olivat mahtavia, koska NordVPN: llä ei ole IP-vuotoja, mikä varaa sijaansa torrentin parhaiden VPN-verkkojen joukossa. Jos alkuperäinen IP olisi vuotanut, oikea DNS-osoite olisi ilmestynyt näytön sijasta ”USA IP”. 

NordVPN: ssä on laaja valikoima 5000+ palvelinta, joiden avulla käyttäjät voivat nauttia torrentista mistä tahansa haluamastaan ​​alueesta. NordVPN-palvelimilla on nopea nopeus ja sen liitettävyys on erinomainen.

nordvpn torrent cta

Suositeltu # 2 ExpressVPN Torrenting-sovellukselle

ExpressVPN on arvostettu ympäri maailmaa nopeasta yhteydestään ja erinomaisesta suojauksestaan.

ExpressVPN on aina ollut totta vaatimuksilleen tarjota vahva salaus ja puhdas nimettömyys. Yksi monista syistä valita ExpressVPN on helppokäyttöinen käyttöliittymä. Tämän lisäksi ExpressVPN: llä on yli 2000 nopeaa ja suojattua palvelinta 94 maassa.

Tämän vaatimuksen testaamiseksi yhdistin yhteyden Kanadan palvelimeen ja tarkistan, onko IP-vuotoja vai DNS-vuotoja.

expressvpn torrentia varten

Tuloksia odotettiin melko paljon, koska ExpressVPN ei vuota IP: tä tai DNS: tä torrentin aikana.

Yksi asia, josta muutama uusi käyttäjä valittaa, on ExpressVPN: n hinnoittelu, joka on muita kilpailijoita korkeampi. Mutta nämä ihmiset eivät ymmärrä, että ExpressVPN: n palvelun laatu on erittäin perusteltua näillä hinnoilla.

expressvpn cta

Suositeltu # 3 CyberGhost VPN Torrenting- ja P2P-tiedostojen jakamiseen

CyberGhost ei ole niin suosittu kuin yllä mainitut VPN-palveluntarjoajat, mutta se ei tarkoita, että sen palvelu ei vastaa nimellisarvoa. CyberGhostissa on joitain hämmästyttävimmistä ominaisuuksista, joita et näe muissa VPN-palveluntarjoajissa. Varsinkin jos etsit parasta VPN: ää torrentia varten, CyberGhost saattaa olla paras vaihtoehto sinulle.

Tämä on hyvä tähän asti, mutta varmistaakseni, onko se turvallista vai ei, testasin sen IP- ja DNS-vuotoa ja tulokset olivat seuraavat:

cyberhost torrentia varten

Tulokset olivat melko tyydyttäviä, koska IP- tai DNS-vuotoja ei ollut. Siksi on osoitettu, että CyberGhost on yksi parhaista VPN-torrenteista.

Siinä on omistettu torrent-ominaisuus kaikille geekeille, jotka valitsevat turvallisen torrentin. Tämä ominaisuus tarjoaa huippuluokan liikenteen salauksen, jonka avulla käyttäjät voivat ladata torrentteja nimettömästi.

cyberghost torrent cta

Suositeltu # 4 IPVanish VPN torrenting- ja P2P-tiedostojen jakamiseen

IPVanish ilmoittautui kilpailuun räjähdyksellä ja antoi hyvän kilpailun ennalta vakiintuneille teollisuuden tyranneille. IPVanishista on tullut suosittu ajan myötä suuren palvelun tarjoamisensa vuoksi.

IPVanishin IP-vuodon testaamiseksi yhdistin Saksan alueen IPVanish-palvelimeen ja testasin sitä. Tässä on tulos:

IPVanish VPN torrentia varten

IPVanishilla on 1100 palvelinta ympäri maailmaa, ja se tarjoaa tinkimättömän tietoturvan ja suuren kaistanleveyden. IPVanish Kodi tarjoaa 10 samanaikaista yhteyttä, mikä on todella enemmän kuin mikään muu kilpailija. Lisäksi sillä on tiukka No Logs -käytäntö, mikä tekee siitä luotettavan VPN-palveluntarjoajan.

Ilmainen VPN Torrentingille

Etsitkö ilmaista VPN: ää tilaamisen sijaan?

No, verkossa on saatavana käsi täynnä ilmaisia ​​VPN- ja välityspalvelimia, jotka eivät vaadi tilaamista ja kirjautumisia. Tässä on 3 parasta ilmaista VPN-verkkoa torrentia varten.

Suosituin ilmainen VPN torrentille

# 1 Piilota minut

# 2 Hotspot-kilpi

# 3 Turvallisuus Kiss

Nämä ovat edullisimpia ilmaisia ​​VPN-verkkoja, joita monet torrentit käyttäjät käyttävät online-suojaukseen.

Mutta ovatko ne todella luotettavia?

Onko tämä ajatus koskaan ylittänyt mielesi?

Ilmainen VPN-palvelu, joka väittää tarjoavan niin monia ominaisuuksia, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!

Tarkoitan, että on niin selvää, että verkkotietosuoja ja -turvallisuus eivät ole sosiaalipalveluasia, jonka joku antaisi maailmalle ottamatta mitään vastaan.

Yksi tärkeä asia kaikista ilmaisista VPN-verkoista on se, että yksikään niistä ei tarjoa turvallisuutta, joka kilpailee yllä mainittujen VPN: ien kanssa. Näiden VPN-verkkojen ominaisuudet eivät ole merkinnän mukaisia, ja ne ovat vain väitteitä, jotka eivät ole täysin totta. P2P VPN-verkko, joka tarjoaa korkeatasoista tietoturvaa, on vain myytti!

Verkkosuojaus ja yksityisyyden suoja on vakava matto, jota ei voida eikä pitäisi vaarantaa. Näissä VPN: issä on DNS- ja IP-vuotoja, ja ne pitävät lokit, mikä ei ole mikään mikään VPN-käyttäjän tyytyväinen asia.

En suosittele ilmaisia ​​VPN-verkkoja niiden heikkojen protokollien ja kilpailemattomien standardien takia. Jos olet kuitenkin halukas kokeilemaan ilmaista VPN: ää ja kohtaamaan tietosuojakysymyksiä, ole vieraani!

Paras VPN Torrenting Redditille

Reddit on hauska paikka etsiä ratkaisuja mihinkään, mutta monta kertaa kompastuu joihinkin kyselyihin, jotka on käsiteltävä seuraavasti:

Kommentti keskustelusta CryptoMeTämä kommentti keskustelusta "Mikä on paras VPN torrentia varten?".

Tällä kaverilla ei ole aavistustakaan VPN-ominaisuuksien laajuudesta. Vastaus tähän kyselyyn on, että kyllä, VPN: t voidaan kytkeä useisiin laitteisiin ja niillä on myös useita sisäänkirjautumisominaisuuksia.

Ehdotettu vpn torrentiksi? piratismista

Tämä käyttäjä lähetti Redditissä vastaanottavansa viestin Internet-palveluntarjoajalta ja aikoo nyt käyttää VPN: tä.

Hyvä puhelu veli, ei ole koskaan liian myöhäistä! Tilaa paras VPN torrentia varten ja anna torrentialuksenne purjehtia.

johtopäätös

Torrentit ovat epäilemättä hulluja, hyvällä tavalla!

Mutta torrenting ilman VPN on hullu, kirjaimellisella tavalla!

Sinun tulee aina olla erityisen varovainen jokaisessa Internetin kautta tekemässäsi liikkeessä ja aina pitää porsaanreikiä katettu, kun käytät kodi-lisäosia. Sinun on suojattava tietosi ja liikenteesi parhaalla salauksella ja yksityisyydellä.

Tämä opas on tarkoitettu valaisemaan sinua torrentia koskevista kysymyksistä ja niiden ratkaisuista. Varmista, että pidät nämä näkökohdat huomioon seuraavan kerran, kun mietit torrentin lataamista.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Thanks! You've already liked this