Nämä VPN-verkot tarjoavat saumattoman suoratoiston Netflixille | 5 suosituinta Netflix-VPN-verkkoa

Netflix on tällä hetkellä viihdeteollisuuden suurin nimi. Miljoonat käyttäjät luottavat tähän palveluun täyttääkseen viihdetarpeensa. Monet käyttäjät tekevät niin parhaan Netflix-VPN: n avulla kiertotapana saadakseen Yhdysvaltain Netflixin omassa maassaan. Monet katsojat eivät yksinkertaisesti pysty käyttämään ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka toimivat Netflixin kanssa, koska niitä ei ole.


Netflix on levittänyt verkkonsa yli 190 maahan ympäri maailmaa, ja tämä on auttanut sitä saavuttamaan suuren markkinaosuuden. Siitä huolimatta, että kaikki nämä maat ovat osa Netflixin verkkoa, niillä ei ole samaa sisältökirjastoa.

Tämä tarkoittaa, että Netflixissä Yhdysvalloissa saatavilla olevat ja saatavat sisältöotsikot eivät ehkä ole saatavissa muilla alueilla, kuten Intiassa, Arabiemiirikunnissa tai Japanissa. Syynä on, että jokaisella sisällönjakelijalla on joitain rajoituksia ja jotkut lisenssikysymykset estävät Netflixiä tarjoamasta jokaista sisältöä jokaiselle alueelle.

Jokaisella alueella on oma Netflix-kirjasto, jolla on melkein samat sisällönimikkeet kuin muilla kirjastoilla lukuun ottamatta niitä, joita sisällönjakelijat rajoittavat lisenssikysymysten takia.

Toisin sanoen sinulla on Netflix-alkuperäisiä, jotka ovat saatavana ympäri maailmaa jokaisen alueen Netflix-kirjastossa, mutta jotkut näyttelyt ovat rajoitettu tietyille alueille. Tämä maantieteellinen rajoitus voidaan ohittaa vain luotettavan VPN-palvelun avulla, joka tarjoaa täydellisen nimettömyyden. Muuten VPN Netflixille ei toimi.

Netflix on nykyään laajimmin käytetty online-suoratoistopalvelu ympäri maailmaa, ja ei ole epäilystäkään siitä, että se on jokaisen huomaavan tarkkailijan etukäteen tehtävä valinta. Tärkein syy Netflixin suosioon on, että se tarjoaa laajan valikoiman sisältöä jokaiselle alueelle ja suoratoiston laatu on erinomainen.

Tässä on luettelo harvoista tunnetuista maista yli 190 maasta, joilla on pääsy Netflixiin:

Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia)BangladeshIsraelSri Lanka
YhdysvallatBelgiaItaliaRuotsi
AustraliaBrasiliaMalesiaSveitsi
SaksaBulgariaMeksikoTurkki
AfganistanKanadaAlankomaatYhdistyneet Arabiemiirikunnat
IntiaTanskaRomaniaSri Lanka
RanskaEgyptiSaudi-ArabiaRuotsi
PakistanKreikkaSingaporeSveitsi
JapaniHongkongEtelä-Korea (Korean tasavalta)Turkki
ArgentiinaIndonesiaEspanjaYhdistyneet Arabiemiirikunnat

Tämä on se etu, joka Netflixillä on muihin kilpailijoihinsa nähden!

Mikä on Netflix Sreaming -virhe?

Netflix-maantieteellinen rajoitus on ainoa asia, jota innokas tarkkailija vihaa siihen, koska muussa kuin siinä ei ole mitään valitettavaa!

Alussa monet käyttäjät yrittivät ohittaa georajoitukset pääsylle Yhdysvaltain Netflix-kirjastoon (jolla on paras ja eniten sisältöotsikoita) välityspalvelimien, yksityisen Internet Access Netflixin ja ilmaisten VPN-palveluiden kautta.

Aluksi he ovat onnistuneet kokeilemaan tätä kiertotapaa, mutta se vahingoitti vakavasti Netflixin mainetta ja sisällönjakelijoiden tuloja ja eheyttä.

Kun valtakirjojen ja VPN: ien käytöstä tuli näkyvä käytäntö, Netflix pakotettiin ryhtymään vakaviin toimiin sitä vastaan. Siksi Netflix keksi VPN-estäjän, joka pystyi havaitsemaan ja rajoittamaan välityspalvelimia ja VPN-palvelimia pääsemään Netflixiin.

VPN-estäminen on osoittautunut Netflixille myönteisesti, koska enää välityspalvelimia ja ilmaisia ​​VPN-verkkoja voidaan käyttää rajoitusten ohittamiseen.

Monien suosittujen VPN-palveluiden, kuten yksityisen Internet-yhteyden, joka väitti olevansa Netflixin paras VPN, palvelimet olivat mustassa luettelossa. Kun käyttäjät yrittivät käyttää Netflix-suoratoistoja, ne ohittaisivat kirjaston rajoitukset mustassa listassa olevien palvelimien kautta tai jopa uusien palvelimien kanssa, mutta yrittäessään toistaa suoratoistoa, Netflix näyttää virheen, joka näyttää tältä:

netflix vpn ei toimi

Tämä virhe on viimeinen asia, jonka VPN-käyttäjä haluaa nähdä!

VPN-estäminen herätti huolta VPN-palveluntarjoajista ja antoi heille uuden aliverkkotunnuksen, johon sukeltaa. Tämän vuoksi; alan johtavat VPN-palveluntarjoajat alkoivat lisätä uusia palvelimia ja jotkut tarjoajat jopa keksivät erityisen Netflix Unblock -ominaisuuden.

Kuinka katsella Netflixiä VPN: n avulla?

Netflix ja chill! Aikaisemmin se oli suosittu lauseke, mutta nyt se on korvattu Netflix ja VPN!

Netflixin VPN: stä on tullut välttämätön työkalu huijareiden tarkkailijoille ympäri maailmaa, koska ilman sitä he eivät pääse Netflixin parhaisiin ominaisuuksiin. Parhaat VPN-palveluntarjoajat ovat keskittyneet tarjoamaan parhaita palvelimia online-höyryttäville geeksille ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset tuntematta niitä, ja he ovat menestyneet siinä.

Voit katsella Netflixiä VPN: n avulla seuraavasti:

Huomaa: Oletetaan, että haluat käyttää Netflix US -kirjastoa Yhdysvaltojen ulkopuolelta käyttämällä VPN: tä.

 1. Rekisteröi itsesi VPN-palveluun luomalla tili VPN-palveluntarjoajan viralliselle verkkosivustolle ja ostamalla tilaussuunnitelma. VPN-palveluntarjoajat tarjoavat kuukausittain, vuodessa ja 2 vuodessa suunnitelmia, jotka näkevät, mikä näistä sopii tarpeisiisi.
 2. Lataa VPN-asiakas palveluntarjoajan virallisilta verkkosivuilta.
 3. Asenna VPN-asiakaslaite laitteeseesi.
 4. Avaa asennettu sovellus ja kirjaudu VPN-tiliisi kirjoittamalla palveluntarjoajan verkkosivustolle rekisteröimät käyttöoikeustiedot.
 5. Nyt asiakas näyttää sinulle ominaisuusvalikon, valitse ominaisuus, joka oikeuttaa VPN: n käytön. Kuten jos käytät Netflix-kirjaston vapauttamista, valitse sitten ominaisuuksista, kuten online-suoratoisto, nimettömät selaukset tai nimettömyys tai muu vastaava ominaisuus. Jotkut VPN: t ovat määritelleet Netflixin estämisominaisuudet, jos käyttämässäsi VPN: ssä on tämä ominaisuus, siirry sitten tähän ominaisuuteen.
 6. Kun olet muodostanut yhteyden Yhdysvaltain palvelimeen, avaa selain ja siirry Netflix.com-sivustoon.
 7. Kirjaudu Netflix-tiliisi ja näet edessäsi koko Netflix USA -kirjasto.

Siellä sinulla on Netflix USA -kirjasto, joka on estetty VPN: llä. Se on hyvin yksinkertainen toimenpide, koska voit nähdä, että tässä menettelyssä ei tarvita laitteiston tai ohjelmiston korjauksia.

Tässä on toinen esimerkki sinulle suhteessa VPN-palveluun, joka vapauttaa Netflixin kromiselainlaajennuksen kautta työpöytäsovelluksensa sijaan.

PureVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluntarjoajista, ja verkossa suoratoistavat geeksit ovat suosineet sitä suuren palvelunsa vuoksi. Mielenkiintoisin asia PureVPN: ssä on kuitenkin se, että se voi ohittaa Netflix-rajoitukset vain selainlaajennuksensa kautta.

Asenna ja ohita Netflix-rajoitukset noudattamalla näitä vaiheita, jos olet PureVPN-käyttäjä:

 1. Rekisteröi / tilaa kaikki PureVPN-tilaussuunnitelmat.
 2. Lataa PureVPN (Chrome tai Firefox) -selainlaajennus.
 3. Kun olet lisännyt sen selaimeesi, kirjaudu sisään PureVPN-tiliisi ja napsauta vain yhdistää. Sinut on kytketty optimaaliseen yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
 4. Avaa nyt Netflix-verkkosivusto ja kirjaudu sisään Netflix-tiliisi.
 5. Hae mitä tahansa elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jota halusit katsoa, ​​mutta jota ei ollut saatavilla alueellasi.

Yksinkertainen!

Netflix estää VPN: n

Netflixillä on fiksu tapa tarttua kaikkiin rajoittajien tunkeilijoihin VPN-estäjänsä kautta. Kun käyttäjä muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen, palvelimen IP-osoite peitetään, jolloin käyttäjä voi ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

Jotkut VPN: t voivat kuitenkin muuttaa IP-osoitettasi, mutta eivät DNS-osoitettasi, mikä antaa Netflix VPN-estäjälle mahdollisuuden havaita, että käytät välityspalvelinta tai VPN: ää avauksen poistamiseen. Netflix VPN-estäjä tarkistaa ja vertaa IP- ja DNS-osoitteitasi, ja jos ne eivät täsmää, se rajoittaa pääsyäsi streamiin.

Tämä ongelma kohtaavat enimmäkseen välityspalvelimia, ilmaisia ​​VPN-verkkoja ja keskinkertaisia ​​VPN-käyttäjiä, koska nämä palveluntarjoajat saattavat väittää tarjoavansa täydellisen nimettömyyden, mutta todellisuudessa heillä on virheitä, jotka aiheuttavat DNS-vuotoja ja monia muita ongelmia. Tällaisten palvelujen käyttö on aina riskialtista, koska VPN-palvelut tekevät sinusta alttiita hakkerihyökkäyksille ja haittaohjelmille.

Paras Netflix-VPN varmistaa, että IP- tai DNS-vuotoja ei ole, jotta voit nauttia suoratoistosta ilman mitään ongelmia. Siksi suosittelen ihmisille aina käyttämään tunnettuja ja luotettavia VPN-palveluntarjoajia tällaisten VPN-palveluiden sijasta, mikä voi vaarantaa tietoturvasi ja yksityisyytesi.

Kuinka ohittaa Netflix VPN Ban?

Netflix: n VPN-kiellon ohittaminen ei ole enää helppo tehtävä, koska Netflix estää VPN-yhteyden pääsyn heti. Sen lisäksi, että se myös ilmoittaa kyseisen palvelimen estoluettelossaan. Monet VPN-palveluntarjoajat kamppailevat edelleen palveluidensa parantamiseksi, kun taas alan johtavat VPN-palveluntarjoajat ovat jo luoneet vahvan pohjan itselleen parantamalla palveluitaan, joita voidaan kutsua Netflixin parhaaksi VPN: ksi..

Jos sinulla on ongelmia ohittaa Netflix VPN-kielto, sinun on todella vaihdettava VPN-palveluntarjoajaasi!

Valitse VPN, joka todella ohittaa Netflix VPN -kiellon ja jolla on useita palvelimia, joista valita, koska kun palvelimia on rajoitetusti, mahdollisuudet kieltää ovat suuremmat.

Huolenaiheidemme helpottamiseksi olemme koonneet viisi VPN-palveluntarjoajaa, joita voit käyttää ilman huolenaiheita. Olemme myös toimittaneet heidän nopeustestauksen tulokset todistaakseen heidän uskottavuutensa.

Paras VPN-verkko Netflixille, joka toimii vuonna 2018

Olen koonnut viisi VPN-palveluntarjoajaa testauksen jälkeen heidän Netflix VPN -kiellon ohittamiskyvyn ja palvelimiensa virtausnopeuden.

Surfshark – # 1 VPN Netflixille

Surfshark on uskomaton VPN-palveluntarjoaja, jolla on upeat ominaisuudet ja kiitollinen palvelu. Se toimii sujuvasti ilman häiriöitä ja yhdistää heti mihin tahansa haluamaasi palvelimeen mistä tahansa alueesta. Sen nopeus on tärkein tekijä, jota suosittelen kenellekään.

Vaikka käytät Netflixiä Kodissa, voit käyttää tätä VPN: ää Kodiin.

netflix cta

Plussat

Nopea liitettävyys

Mainosten ja seurannan esto integroitu

Yli 500 palvelinta 50 maassa

Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset

Nopeat palvelimet takaavat upean suoratoistokokemuksen

Ei DNS- tai IP-vuotoja

Tiukka Ei lokit -käytäntö

Haittoja

x Ei tappaa kytkintä

Netflix USA: n kirjasto estetty

Yhdistin Surfshark US Server -palvelimeen ja yritin käyttää Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa. Etsimäni show oli “Penny Dreadful”, joka on rajattu vain Yhdysvaltojen alueelle ja jota ei voi suoratoistaa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

surffa hai netflixillä

VPN liitettiin palvelimeen silmänräpäyksessä ja olin yhteydessä Surfshark US Los Angeles -palvelimeen (kuten yllä olevasta kuvasta näet). Pyysin tätä ohjelmaa ilman vaivaa ja suoratoiston laatu oli täydellinen. En havainnut puskurointiongelmia tai kaatumisia, eikä Netflix havainnut VPN-käyttöä.

Nautin koko jakson teräväpiirtona ja kyllä, käytin 20mbps Internet-yhteyttä. Suoritin nopeustestiä suoratoistaessani Netflix-ohjelmaa SurfSharkin kanssa ja olin järkyttynyt nähdäksesi tulokset:

surffaa hain virtausnopeus netflixillä

ExpressVPN – # 2 Paras Netflix VPN

ExpressVPN Netflixiä pidetään aina parhaaksi, mutta hiukan kalliimmaksi VPN-palveluntarjoajaksi kaikkien muiden tarjoajien joukossa. ExpressVPN-ominaisuudet ovat erinomaisia ​​ja sen suorituskyky on yksinkertaisesti mahtava. Tässä on joitain tosiasioita, jotka määrittelevät sen optimaaliseksi Netflix VPN: ksi:

Plussat

Sillä on yli 2000 palvelinta noin 94 maassa

Tiukka Ei lokit -käytäntö

Nopea liitettävyys

3 samanaikainen yhteys

Ei kaistanleveyttä rajoituksia

Tapavaihtotoiminto sisältyy toimitukseen

Haittoja

Korkeasti hinnoiteltuja suunnitelmia

ExpressVPN väittää olevansa huippuluokan VPN-palvelu, enkä ole koskaan tavannut tällaista ongelmaa ExpressVPN: ää käyttäessään, että voisin ajatella toisin. Yritettäessä käyttää Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa ExpressVPN: llä tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta:

ExpressVPN chicago -palvelin netflixille

ExpressVPN Chicago Server

Kyllä, arvasit sen oikein!

ExpressVPN newyork-palvelin netflixille

ExpressVPN NewYork -palvelin

Yritin käyttää Netflixiä kahdella eri ExpressVPN-palvelimella; New York ja Chicago. Molemmat ohittivat maantieteelliset rajoitukset ja pystyin etsimään näyttelyä ‘Laki ja järjestys’ (geo-limited show). Molemmat epäonnistuivat kuitenkin suoratoistamaan ohjelmaa, koska ne eivät pystyneet ohittamaan Netflixin VPN-kieltoa.

Tätä en ole koskaan odottanut tapahtuvan, mutta kun yritin päästä streamiin ExpressVPN Washington DC -palvelimen kautta, se toimi!

Virta toimi melko hyvin, ja minulla ei ollut mitään ongelmia nopeuden tai rajoitusten kanssa tämän palvelimen kautta. Katsoin koko jakson, ja minulla ei ollut puskurointiongelmia tai keskeytyksiä ollenkaan.

ExpressVPN Netflix on estetty Washington DC -palvelimen kanssa

ExpressVPN Washington DC -palvelin

Ohjelmoidessani suoratoistoa testasin ExpressVPN-palvelimen (Washington DC) nopeutta ja tulokset olivat melko vaikuttavia.

Expressvpn-virtausnopeus

Tämä nopeustesti osoittaa, että ExpressVPN-palvelimet ovat melko nopeita, kuten voit nähdä itse. Yksi asia, jonka tajusin yrittäessäsi ExpressVPN: ää Netflixin kanssa, on, että jos käytät hyvää Netflix-VPN: ää ja kohtaat VPN-kiellon, sinun ei pidä antaa periksi ja jatkaa sekoittamista palvelimien läpi.

PureVPN – # 3 VPN, joka toimii Netflixin kanssa

PureVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluntarjoajista ja se on erittäin suosittu hämmästyttävien ominaisuuksiensa ja huippulaadunsa takia. PureVPN on ollut suosituin valinta tarkkailijoiden ja online-suoratoistolaitteiden joukosta, koska palvelimien ja niiden palvelimien suorituskyky on suuri.

Plussat

Yli 2000 palvelinta 180 alueella

Tapa kytkin ominaisuus

Enintään 5 samanaikaista kirjautumista sallitaan

Jaettu tunnelointitoiminto

24 tunnin chat-tuki

Ei lokit -käytäntöä

Haittoja

x Hidas yhteys

x Kohdetut pingit

Jotta voisin testata, toimiiko PureVPN Netflixin kanssa vai ei, testasin PureVPN-palvelua ja yritin päästä näytökseen Criminal Minds Yhdysvaltain Netflix-kirjastosta, koska tätä ohjelmaa ei ole saatavana muihin Netflix-kirjastoihin.

Yksi asia, jota tässä korostetaan, on se, että PureVPN ohittaa Netflix VPN -kiellon ja maantieteelliset rajoitukset, mutta ei työpöytäsovelluksensa kautta. Sinun on asennettava PureVPN-selainlaajennus, jotta pääset Netflixiin.

Siksi asensin PureVPN-kromiselaimen laajennuksen ja yhdistin Yhdysvaltain palvelimeen. Yhdistäminen kesti 20-30 sekuntia, mikä ei ole niin nopeaa verrattuna SurfShark VPN: ään. Joka tapauksessa yritin muodostaa yhteyden palvelimeen Netflixiin ja menestyin ensimmäisessä Go-sovelluksessa!

Etsin ohjelmaa, löysin sen ja aloitin sitten suoratoiston. Suoratoisto oli keskeytymätöntä ja rehellisesti sanottuna minulla ei ollut puskurointikysymyksiä. Jopa suoratoiston laatu oli hyvä, koska kuvanlaatu ei pikseloinut, mikä teki selväksi, että PureVPN: llä on nopeat palvelimet.

PureVPN Netflix on estetty

Suoritin nopeustestin jatkaen suoratoistoa ja tulokset olivat seuraavat:

pureVPN-virtausnopeus netflixille

Kuten huomaat, palvelimen latausnopeus oli erittäin hyvä edellyttäen, että käytin 20mbps-yhteyttä. Olin kuitenkin hämmästynyt nähdessäni testityökalun havaitseman suuren pingimäärän, ja olin yllättynyt samalla, koska minulla ei ollut puskurointiasioita.

NordVPN – # 4 VPN, joka toimii Netflixin kanssa

NordVPN on VPN-teollisuuden tyranni ja yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka eivät ole koskaan pettäneet käyttäjiään, koska he parantavat palveluitaan jatkuvasti.

Plussat

Huippuluokan salaus

Jopa 6 samanaikaista yhteyttä

Välitön liitettävyys

Yli 5000 palvelinta 62 maassa

Selaimen laajennus

Ei lokipolitiikkaa

Haittoja

x Liittymissuunnitelmat ovat hieman ylihinnoiteltuja

x Hidas palvelimen nopeus suoratoistoa varten

Kaikkialla maailmassa olevat käyttäjät ovat aina kiittäneet NordVPN Netflixin suorituskykyä, ja ei ole epäilystäkään siitä, että se on yksi luotettavimmista VPN-palveluntarjoajista. Minun oli kuitenkin varmistettava, että se toimii Netflixin kanssa, ennen kuin suosittelin sitä käyttäjille, minkä vuoksi testasin NordVPN: ää Netflixin kanssa pääsemään Yhdysvaltain Netflix-kirjastoon.

Bingo! Se toimii.

NordVPN läpäisi nimettömyystestin pääsyllä Yhdysvaltain Netflix-kirjastoon, eikä Netflix VPN-estäjä havainnut sitä. Joten seuraava asia oli suoratoistaa geo-rajoitettu esitys, joten päätin suoratoistaa hämmästyttävän Ex-Machina -elokuvan. Se on maantieteellisesti rajoitettu elokuva, eikä sitä ole saatavana muihin Netflix-kirjastoihin.

Nordvpn Netflixin kanssa

Virta alkoi hyvin, mutta minulla oli palvelimessa jonkin verran viivettä, koska se jatkoi puskurointia päälle ja pois. Yksinkertaisesti sanottuna en nauttinut Netflixin suoratoistosta NordVPN: n kanssa virtojen viiveen vuoksi. Nopeus kuitenkin jatkoi vaihtelua ja virtausta häirittiin kolme kertaa.

netflix nordvpn

Nopeustesti suoratoistettaessa Netflixiä NordVPN-palvelimen kanssa osoittaa, että palvelimen tarjoama nopeus oli erittäin alhainen.

nord vpn-virtausnopeus

Tämä palvelimen nopeus on syy siihen, että suoratoisto NordVPN: n kanssa ei osoittautunut loistavaksi kokemukseksi. Siitä huolimatta, näin ei ole kaikissa palvelimissa, jotkut palvelimet ovat hitaita, kun taas toiset tarjoavat suuren nopeuden. Yöksi kokeiltu palvelin ei pysty tarjoamaan hyvää kaistanleveyttä, mutta varmasti on palvelimia, jotka voivat tarjota paremman nopeuden.

CyberGhost – # 5 VPN Netflix USA: lle

CyberGhost on toinen VPN-palveluntarjoaja, joka on parantanut palveluaan päivä päivältä ja luonut pohjan itselleen parhaiden VPN-palveluntarjoajien joukossa. Tässä on joitain yksityiskohtia, miksi suosittelen CyberGhostia Netflix VPN -käyttäjille.

Plussat

Yli 3000 palvelinta 61 maassa

Omistettu Netflix-esto

Yli 500 palvelinta vain Yhdysvalloissa

Tapavaihtotoiminto

45 päivän rahat takaisin -takuu

Jopa 7 samanaikaista yhteyttä

Ei lokit -käytäntöä

Haittoja

Live-tukiasiat

Hitaat palvelimet

Paras asia, jonka huomaat CyberGhostista, on se, että sen asiakkaassa on oma Netflix-esto-ominaisuus. Kun yritin kuitenkin käyttää Netflix USA: n kirjastoa sen mukautetun yhteysominaisuuden kautta muodostamalla yhteyden Dallas-palvelimeen, Netflix VPN-estäjä havaitsi sen.

cyberhost netflix

Joten ajattelin kokeilla omaa Netflix-ominaisuutta, joka on saatavana Poista blokkisivustot -osiossa ja joka yhdisti onnistuneesti. Pystyin ohittamaan kirjaston maantieteellisen rajoituksen ja yritin suoratoistaa ohjelmaa “Fosters” (joka on saatavana vain Yhdysvaltain Netflix-kirjastoon) ja suoratoisto aloitettiin ilman mitään ongelmia.

cyberhost netflix edistää avaamista

CyberGhostin yhteysnopeus on kuitenkin jonkin verran huolestuttava, koska palvelun muodostamiseen kuluu noin 3–4 minuuttia. CyberGhost tulee täyttää tämä aukko mahdollisimman pian.

Mitä tulee virran nopeuteen, se oli okei-ish, koska kohtasin puskurointiongelmia kahdesti. Testasin palvelimen nopeutta suoratoiston aikana ja se oikeuttaa miksi stream oli niin hidas.

sähköverkon suoratoistonopeus

Paitsi nopeus, suorituskyky oli hyvä, koska minulla ei ollut edessään mitään VPN-kieltokysymyksiä ja yksi asia, josta pidin eniten, on sen asiakkaan käyttöliittymä, joka on hyvin yksinkertainen.

Kaiken kaikkiaan se voi olla yksi viiden parhaan Netflix VPN-tarjoajan joukosta ja jos se parantaa suorituskykyään, se voi mennä pidemmälle.

Ilmainen VPN, joka toimii Netflixin kanssa

Kuten olen aiemmin puhunut, että välityspalvelimet ja ilmaiset VPN: t eivät ole yhtä hyviä kuin Netflix VPN -kiellon ohittaminen, minkä vuoksi minkä tahansa ilmaisen palvelun kokeilu on yksinkertaisesti ajanhukkaa. Löydät verkosta useita artikkeleita, joissa keskustellaan ilmaisista VPN-verkoista Netflixin käyttämiseksi, mutta kaikki heidän mainitsemansa VPN-palveluntarjoajat eivät ole oikeastaan ​​ilmaisia. He suosittelevat käyttäjää kokeilemaan kokeilujaksojaan ostamisen sijasta, ja he väittävät näiden olevan ilmaisia ​​VPN-palveluita.

Minulla ei ole tarkoitusta harhauttaa lukijoitani, ja siksi sanon, että jos todella haluat kokeilla ilmaista VPN: ää Netflixille, voit joko kokeilla yllä mainittujen V PN -toimittajien kokeilujaksoja tai voit kokeilla näitä kolmea VPN-palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat myös koeaikoja:

 1. HotSpot-kilpi
 2. Tunnelin karhu
 3. Keenow

Nämä eivät ole luotettavia Netflix VPN -toimittajaa, mutta niitä voidaan käyttää Netflixin kanssa jossain määrin. En kuitenkaan takaa, etteivät nämä VPN-palveluntarjoajat pysty ohittamaan Netflixin maantieteellisiä rajoituksia ja Netflix VPN-estäjää tai eivät.

Netflixin pahin VPN – VPN ja Smart DNS, jotka eivät enää toimi Netflixin kanssa

Jos nimittäisin pahimman VPN-palveluntarjoajan, joka ei toimi lainkaan Netflixin kanssa, sen on oltava yksityinen Internet-yhteys (PIA), koska Netflix VPN-estäjä on lisännyt kaikki palvelimet, joita voidaan käyttää Netflixiin, mustalle listalle. Tätä VPN-palveluntarjoajaa ei enää voida käyttää pääsyyn Netflixiin, jolloin PIA poistetaan Netflix-yhtälöstä. PIA tarjosi käyttäjille Piilaakson palvelimia Netflix-yhteyden luomiseen, ja Netflix on nyt estänyt ne kaikki.

Smart DNS: n suhteen se on mielestäni jotain epäluotettavaa, koska palvelu voi joskus ohittaa rajoitukset, mutta ei aina. Huolimatta SmartDNS: n väitteistä tarjota pääsy Yhdysvaltain Netflixiin, sen palvelu ei ole kovin yhdenmukainen.

Saatat käyttää Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa muutaman päivän ajan, jos olet onnekas, mutta tämä onni pitää loppumaan ajoittain. Siksi SmartDNS ei ole suositeltava palvelumuoto minun puolellani.

Kuinka muuttaa Netflix-aluetta tai siirtyä suosikkikirjastosi

Netflix-järjestelmässä ei ole saatavana sellaista ominaisuutta, jonka avulla voit muuttaa kirjastoa valitsemasi mukaan. Tätä varten tarvitset VPN: n, jolla on tietyn alueen palvelimet, jonka haluat käyttää kirjastoa, ja sen pitäisi olla tarpeeksi hyvä ohittaa Netflix-rajoitukset..

Yksinkertaisesti sanottuna, voit muuttaa Netflix-alueesi VPN: n avulla!

Olen jo kuvannut kaikki yksityiskohdat, viitata niihin ja löydät menettelytavan yhteyden muodostamiseksi haluamaasi aluekirjastoon.

Netflix VPN Reddit

Kommentti keskustelun cheeseburgerwaffles kommentista keskustelusta "Kuinka saada kaikki Netflixistä?…. Ei vain Yhdysvaltain kirjasto".

Tämä poika on jakanut kokemuksensa, että hän yritti käyttää Netflixiä arvonlisäveron avulla, mutta Netflix VPN-estäjä havaitsi sen. Emme tiedä, mitä VPN: ää hän on käyttänyt ohittaakseen Netflix-rajoitukset, koska hän ei ole maininnut asiasta mitään. Sen perusteella, että hänen VPN havaitaan, sen on kuitenkin oltava ilmainen VPN tai mikä tahansa keskinkertainen VPN-palveluntarjoaja..

Kommentti keskustelusta .

Tämä käyttäjä yrittää käyttää Netflixiä PureVPN: n kautta, mutta hänellä ei ole onnea. No, kuten olen aiemmin puhunut, PureVPN on erinomainen valinta ohittaa Netflixin maantieteelliset rajoitukset, mutta voit tehdä sen vain sen selainlaajennuksen avulla.

johtopäätös

Netflix on nykyään viihde jättiläinen, mutta monet ihmiset eivät tiedä tosiasiaa, että Netflix ei ole jotain, joka alkoi muutama vuosi sitten. Se on ollut olemassa viimeisen 21 vuoden ajan, koska se alkoi vuonna 1997, jolloin digitaalisesta viihteestä ei ollut merkkejä tai ideoita.

Se aloitti elokuvien online-vuokrauspalveluna ja on nyt digitaalisen viihdeteollisuuden hallitseva kuningas. Netflix on todella muuttanut viihdeteollisuutta korkeiden standardiensa avulla.

Paitsi, että Netflix on myös ryhtynyt rohkeisiin toimenpiteisiin eheyden ylläpitämisessä, kuten estänyt VPN: n ja välityspalvelimien käytön sekä erottanut sisältökirjastot alueelta viisasta. Yhtäältä tämä on jotain käyttäjää lannistavaa, mutta Netflixin sisällönlaatu on saanut käyttäjät myös pitämään sitä kiinni.

Käyttäjät ovat tullut niin pakkomielle Netflixistä, että he yrittävät löytää kaikki mahdolliset kiertotavat Netflix-rajoitusten ohittamiseksi vain saadakseen parhaan hyödyn Netflixistä. Tämä käyttäjien asema on antanut suuren sysäyksen VPN-teollisuudelle ja luonut kilpailun itse VPN-teollisuudessa.

Vain muutama VPN-palveluntarjoaja on onnistunut saavuttamaan standardin, jolla se ohittaa Netflixin VPN-kiellon ja tarjoaa käyttäjille pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Netflix estää VPN-pääsyä ei siksi, että sillä olisi jotain käyttäjää vastaan, vaan painostuksen vuoksi se kohtaa sisällönjakelijoita.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map