Kuinka tyhjentää / poistaa videovälimuisti Kodi XBMC: ssä (Leia / Krypton / Jarvis)

Mikä on Kodi-välimuisti ?

Kun pelaat elokuvia, tv-ohjelmia ja muita videoita Kodi-lisäosien kautta, ne toistetaan yleensä loistavasti. Kaikki lisäosat vaativat kuitenkin puskuroidun tietomäärän, jotta videosi eivät keskeydy sekunnissa. Kodi tallentaa tämän videopuskurin RAM-muistiin käyttämällä 20MB, joka on allokoitu kaikille lisäosille oletuksena.


Joskus korkealaatuisten puskurointilisäysten kattamiseksi, ohitetaan oletusasetukset ja tallennetaan puskuroidut tiedot kiintolevylle. Hyvin korkean spektrin laitteille, mutta matalan spektrin laitteilla on taipumus näyttää viestejä kuten “Välimuisti on täynnä, tyhjennä välimuisti.” Tämä johtaa hitaaseen videotoistoon ja puskurointiin, kun toistat korkealaatuisia videoita.

Oletusvälimuistin tyhjentämisessä ei ole mitään haittaa, jotta kodi ei toimi, koska se vapauttaa tilaa, jolloin muut lisäosat voivat käyttää sitä puskurin luomiseen videotoistoon, mikä antaa sinulle erinomaisen suoratoistotehokkuuden. Kodi tyhjentää automaattisesti videovälimuistin, jos se tarvitsee tilaa lisäosilleen.

Joten mennään eteenpäin ja selvitetään kuinka poistaa (tyhjennä) välimuisti Kodista. Esitän menetelmän välimuistin tyhjentämiseksi Kodi XBMC Kryptonissa ja Jarvisissa käyttämällä Kodin parasta VPN: ää.

Välimuistin tyhjentäminen automaattisesti Kodi Krypton 17 -ohjelmassa Super Repon avulla (Täydellisen tallennustilan aiheuttamien puskurointiongelmien korjaaminen)

Päivittää: Merlin-ohjattu toiminto ei enää toimi vanhan lähteensä kautta ja kaikki käyttäjät ovat tietysti hieman huolissaan. No, kaikille on selkeä ratkaisu! Voit käyttää Super Repoa; kuuluisa repo-paketti, joka asentaa Merlin Wizardin tai selaa parhaita kodi-velhoja.

Välimuistin tyhjentämisessä Kodi-käyttäjät voivat luottaa Super Superoon. Tässä on vaiheittainen opas Super Repon asennuksesta ja välimuistin tyhjennysprosessista.

 1. Avata Kodi > Klikkaa Asetukset-kuvake (yläosassa) > Mene Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta sitten Lisää lähde.kuinka poistaa välimuisti kodi merlin
 2. Napsauta missä se sanoo ‘Ei mitään’ > Kirjoita URL- > Klikkaus kunnossa > Kirjoita medialähteen nimi ’Superrepo’ > Klikkaus kunnossa.
  tyhjennä välimuisti kodi
 3. Klikkaus ’Askelpalautin’ näppäile useita kertoja palataksesi Kodi-päävalikko > Napsauta nyt Lisäosia > Napsauta sitten Pakettien asentaja kuvake (sijaitsee vasemmassa yläkulmassa) .addon poisto kodi
 4. valita Asenna ZIP-tiedostosta > Klikkaus superrepo > Napsauta sitten krypton > Asennuslähteet > Superrepo. 
  superrepo-zip-tiedoston asennus
 5. Klikkaus ‘superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zipJa odota zip-tiedoston asennusta.Kuinka tyhjentää välimuisti automaattisesti Kodissa
 6. Valitse nyt Asenna arkistosta > valita SuperRepon arkistot [Krypton] [V7]  > Lisävarasto > valita SuperRepo kaikki [Krypton [V7]  > Klikkaus Asentaa > Odota, kunnes lisäosa on käytössä.tyhjennä välimuisti kodi-käynnistyksessä
 7. Palata takaisin Lisäosia> Klikkaa Laatikkokuvake> Klikkaa Asenna arkistosta> Klikkaus SuperRepo kaikki [Krypton] [v7] > Ohjelman lisäosat >Napsauta Merlin-arkisto > Napsauta nyt Merlin Wizard (Joskus Merlin Wizard -ruutu ilmestyy itse, sinun on vain napsautettava Open Merlin Wiard siitä ruudusta).tyhjennä välimuisti kodi-käynnistyksessä
 8. Mene Työkalulaatikko vaihtoehto, joka sijaitsee yllä olevassa valikossa > Alareunassa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta tärkeimmät niistä ovat 3 vaihtoehtoa, ts. Tyhjennä välimuistit, Poista paketit, ja Poista pikkukuvat. Kunkin vaihtoehdon alapuolella on välilyönti, jota kukin kantaa. Napsauta kaikkia näitä kolmea vaihtoehtoa vapauttaaksesi tarpeetonta tilaa.puhdistettu välimuisti kodi
 9. Napsauta Lopeta-painiketta, kun olet tyhjentänyt välimuistin, poistanut paketit ja poistanut pikkukuvat.

Onnittelut, että olet tyhjentänyt Kodi-välimuistisi onnistuneesti, nauti videota toistamatta. Muista, että videon suoratoisto riippuu myös useista tekijöistä, kuten Internet-yhteydestä, WI-FI-yhteydestä, Internet-palveluntarjoajan kuristimesta jne..

Kuinka tyhjentää Kodi-välimuisti käyttämällä Ares-ohjattua toimintoa (ei toimi)

Toinen luotettava arkisto, jonka avulla voit tyhjentää Kodi-välimuistin, on Ares-ohjattu toiminto. Tämä lisäosa on yksi harvoista erittäin suositeltavista kolmansien osapuolien lisäosista. Asenna ja tyhjennä Kodi-välimuisti seuraavasti:

 1. Avata Kodi hakemus> Klikkaa Vaihde (asetukset) -kuvake läsnä ylävalikossa> Klikkaa Tiedostonhallinta.
 2. Klikkaus Lisää lähde> Klikkaus . Kirjoita URL-osoite http://areswizard.uk/ ja napsauta kunnossa.
 3. Nimeä tämä lähde ‘aaria’> klikkaus kunnossa> Klikkaus kunnossa uudelleen.
 4. Klikkaus Lisäosia> Klikkaa Laatikkokuvake vasemman sarakkeen yläosa.
 5. Klikkaa Asenna zip-tiedostosta> Klikkaa aaria> Klikkaa “repository.aresproject-0.1.0.zip
 6. Odota ilmoitusta> Klikkaa Asenna arkistosta.
 7. Klikkaa Ares-projekti .
 8. Mene nyt Ohjelman lisäosat> Valita Ares-velho > Lehdistö Asentaa.
 9. Avata Ares-velho kerran asennettu.
 10. Mene ylläpito vaihtoehto ylävalikossa> Napsauta nyt Poista välimuisti \ Poista paketit / Poista pikkukuvat > Välimuisti poistetaan.

Se siitä! Yksinkertainen, ei niin monimutkainen.

Välimuistin tyhjentäminen – Video-oppaan opas

Välimuistin tyhjentäminen Kodi Jarvis -versiossa 16 tai uudemmassa

 1. Avata Kodi Jarvis > Napsauta sitten järjestelmä -valikko näytön edessä > Valitse nyt Tiedostonhallinta > Tuplaklikkaus Lisää lähde vaihtoehto alareunassa.
 2. Kun napsautat Lisää lähde, ruutuun ilmestyy pian ruutu, jossa sinun on napsautettava Ei mitään -vaihtoehtoa ja kirjoitettava http://srp.nu/  > Klikkaus Tehty > Tyyppi URL- Nimi alla ‘Super Repo’ > Klikkaus Tehty > Napsauta sitten kunnossa.
 3. Kun olet valmis, palaa takaisin Kodi-päävalikko painamalla ‘Poistu’ -näppäimistön painike > Mene järjestelmä > Valitse sitten Lisäosia > Napsauta sitten Asenna ZIP-tiedostosta > Super Repo > Valitse sitten Jarvis > Klikkaa Asennuslähteet > Superrepo > superrepo.repo.0704.zip
 4. Valitse nyt Asenna arkistosta > Sitten Super Repo Varasto [Jarvis] [v6] > Mene Lisävarasto > valita SuperRepo All Repository [Jarvis] [v6] > Osuma Asentaa  
 5.  Palaa kaksi vaihetta taaksepäin ja napsauta Asenna arkistosta > SuperRepo All Repository [Jarvis] [v6]> Ohjelman lisäosat > Merlin velho > Asentaa
 6. Avaa Merlin Wizard, mene Työkalulaatikko vaihtoehto > Tässä esitellään 3 vaihtoehtoa, ts. Tyhjennä välimuistit, poista paketit, ja Poista pikkukuvat. Tila, jonka nämä vaihtoehdot kuluttavat, luetellaan myös näiden vaihtoehtojen alla.

Kuinka tyhjentää välimuisti Kodi liitosta

Liitto, Exoduksen ns. Haarukka, on Kodin käyttäjien mielestä yleensä elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoa varten. Sen jälkeen kun Exodus on vanhentunut, Covenant on vallannut parrasvalon. Tästä huolimatta välimuistin tyhjentämisessä Kodi-käyttäjät voivat luottaa siihen.

Jos haluat tyhjentää Kodi-välimuistin, käyttäjien on ehkä asennettava ensin Covenant-lisäosa. Tarkista tämä asennusopas, jos haluat asentaa yleissopimuksen Kodiin.

Tässä on askel askeleelta läpi tyhjentävä välimuisti, kun olet asentanut liiton:

 1. Avata Kodi> Siirry lisäosiin> Mene Video-lisäosat> Avata liitto.
 2. Siirry Päävalikko> Avata Työkalut.
 3. Napsauta nyt Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä palveluntarjoaja> Klikkaus Joo> Ilmoitus ‘Prosessi valmis‘ ilmestyy.

Siellä on helppo tapa tyhjentää välimuisti Kodi-käyttäjille. Nauttia.

Kuinka Kodi tyhjentää välimuistin käyttämällä suoraa menetelmää käsin

Kodi tyhjentää välimuistiprosessia varten tarvitset arkiston. Muutoin et voi tyhjentää välimuistia Kodissa. Jos haluat suoran menetelmän, tässä on lyhyt opas sinulle:

Poista välimuisti noudattamalla näitä Kodi-vaiheita:

 1. Lataa Super Repo-ZIP-tiedosto laitteellesi.
 2. Avata Kodi > Klikkaus Lisäosia> Napsauta ruudunmuotoista kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
 3. valita Asenna ZIP-tiedostosta > Täällä sinun täytyy Navigoida ladattu ZIP-tiedosto > Asennus vie jonkin aikaa.
 4. Klikkaus Asenna arkistosta> valita SuperRepon arkistot [Krypton] [V7].
 5. Klikkaus Lisävarasto.
 6. Klikkaus SuperRepo kaikki [Krypton [V7] .
 7. Klikkaa Asentaa > Odota lisäosan asennusta.
 8. Avata Lisäosia valikko> Klikkaa Laatikkokuvake.
 9. Klikkaa Asenna arkistosta> Klikkaus SuperRepo kaikki [Krypton] [v7] > Klikkaus Ohjelman lisäosat.
 10. Klikkaus Merlinin arkisto > valita Merlin-velho luettelosta> Klikkaus Asentaa.
 11. Avata Ohjelma Lisää-ons > valita Merlin-velho> Mene Työkalulaatikko > Klikkaus Tyhjennä välimuisti.

Nyt voit nauttia nopeista virroista ilman viivettä. Nauttia!

Kuinka tyhjentää välimuisti Exodus Kodi Addon -sovelluksessa

Videoiden puskurointi Exodus-lisäosassa voi joskus kestää ikäisiä, mikä voi olla erittäin turhauttavaa. Saatat tuntea olevani vähemmän kiinnostunut elokuvien ja TV-ohjelmien katselusta, kun puskurointi vie paljon aikaa. Voit kuitenkin ylittää nämä esteet tyhjentämällä välimuistin Kodi Exoduksella. Seuraavat vaiheet:

 1. Kun olet asentanut Exoduksen Kodiin, mene Kodi-päävalikko
 2. Mene Lisäosan > Video-lisäosat > Napsauta Exodus-painiketta.
 3. Täällä näet monia vaihtoehtoja, kuten elokuvat, TV-ohjelmat, mutta sinun on napsautettava Työkalut vaihtoehto.
 4. Katso nyt alareunasta, joka sisältää kaksi vaihtoehtoa, ts. Exodus: Selkeät tarjoajat ja Exodus: Tyhjennä välimuisti. Napsauta molempia näitä vaihtoehtoja ja tyhjennä kaikki. Voit nyt katsella puskuritonta videota.

Tämä ratkaisu toimisi täydellisesti Exodus-lisäosaan. Exodus kuitenkin häviää pian, koska sen korvaaminen on jo otettu käyttöön, ts. Yleissopimus. Tässä on prosessi Covenantin asentamiseksi Kodiin.

Kuinka tyhjentää välimuisti Kodi FireStickissä

Kuten Windows-, Mac- ja Android-versiot, voit käyttää samoja yllä lueteltuja menetelmiä tyhjentääksesi myös Kodi for FireStick -laitteen välimuistin. Koska Amazon FireStick -laitteen tallennustila on rajoitettu, on hyvä tyhjentää rutiininomaisesti laitteen välimuisti.

Vain varmuuden vuoksi tarkista myös FireStick-yhteytesi reitittimeen ja tyhjennä sitten välimuisti FireStickissä noudattaen samoja vaiheita kuin yllä..

Nähdään pian

Toivottavasti olet löytänyt välimuistin poistamisen Kodi-oppaasta hyödyllisenä & streaming-ongelmasi sujuivat hyvin. Tutustu blogiimme ja opasosastoihimme, jotta löydät mielenkiintoisempia lisäosia, kokoonpano-oppaita, vianetsintä- ja lukitusratkaisuja Kodiin.

Kuten käyttäjät, jotka käyttävät Kodia Firestickissä, kokeile ilmaisen VPN: n käyttämistä Kodi Fire -muistitikulle geo-rajoitettujen streamien estämiseksi ja yksityisyyden suojaamiseksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map