Kuinka katsoa English Premier League Live Online -kautta 2018/2019

Kuten aina, EPL käynnistyy 11. elokuuta 2018. English Premier League on paljon hypeillä pidetty urheilutapahtuma maailmassa. Fanit voivat katsoa English Premier League -kautta 2018/19 tärkeimmiltä yleisradioyhtiöiltä, ​​kuten NBC SN, Telemundo, Universo ja muut. Lisäksi tämä opas auttaa selittämään, kuinka katsella EPL: ää suorana verkossa ja Kodilla ilmaiseksi kodi-lisäosien avulla.


Huomaa, että monet tässä oppaassa mainituista streaming-palveluista ovat maantieteellisesti rajoitettuja, ja niiden estämiseksi tarvitset parhaan Kodi: n VPN: n..

Valioliigan TV-aikataulu lauantaina ja sunnuntaina 22.-23. Joulukuuta 2018/2019

Valioliigan otteluviikko 18 (UK-aika)
22.12.2018 klo 20:00Wolvesvs Liverpool
22.12.2018 klo 12:30ArsenaalivsBurnley FC
22.12.2018 klo 15:00HuddersfieldvsSouthhampton
22.12.2018 klo 15:00BournemouthvsBrighton
22.12.2018 klo 15:00Man CityvsKristalli palatsi
22.12.2018 klo 15:00NewcastlevsFulham
22.12.2018 klo 15:00Chelsea FCvsLeicester City
22.12.2018 klo 15:00West HamvsWatford
22.12.2018 klo 17:30Cardiff CityvsManchester United
23.12.2018 klo 16:00EvertonvsTottenham

Premier League on huolehtinut faneistaan ​​erittäin hyvin ja julkaissut vaihtoehdon ladata Premier League Digitaalikalenteri kaudelle EPL 2018/2019. Sinun on vain valittava liigasi aikataulu ja sivusto synkronoi automaattisesti tilisi kalenterin (kuten Gmail, Outlook, Apple, Hotmail ja muut) EPL-aikataulun kanssa.

EPL-digitaalikalenterikauden 2018 2019 aikataulu

Päästä vain premier liigaan uutissivu, vieritä vähän alaspäin ja näet “Uutiset”Lisäksi” Fixtures ”. Napsauta sitä ja valitse suosikkiklubi tai kaikki PL-kalusteet ja napsauta Synkronoi aikataulu. Kun olet valmis, valitse käyttöympäristö ja sinulla on digitaalinen EPL-kalenteri saatavana Gmailissa tai muulla valitsemallasi alustalla.

Kuinka katsoa EPL Live Online -tapahtumaa Yhdysvalloissa?

Jos nimittäisimme maailman suosituimman jalkapalloliigan, se olisi ehdottomasti Englannin valioliiga. Tärkein syy siihen olisi faneja, joita sillä on ympäri maailmaa.

Lähes jokaista hienoa jalkapalloilijaa voidaan nähdä pelaamassa EPL: ssä pelaamassa klubissa, ja suuri joukko jalkapallolegendejä on ollut osa tätä liigaa. Thierry Henry, Wayne Rooney, John Terry, Kenny Dalglish, Bobby Charlton, George Best ja monet muut olivat osa Englannin valioliigaa..

Monet Englannin premier League -fanit ovat kotoisin Yhdysvaltojen alueelta ja rehellisesti, tämä ei ole yllättävää tosiasiaa!

USA: n yleisö on urheilumatkoa ja he arvostavat hyvää urheilutoimintaa. Mutta yksi huomioitava asia tässä on, että he rakastavat EPL: ää enemmän kuin mikään muu liiga, koska he pitävät tuumasta tuumaiseksi jännittävää toimintaa, jota en näe muissa liigaissa, kuten La Liga ja Serie A.

1. NBC Sports Live Extra

NBC Sports on yksi Yhdysvaltain suurimmista urheilulähetysverkoista, jonka pääkonttori sijaitsee Stamfordissa, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. NBC Sports on Englannin valioliigan ainoa virallinen lähetyskumppani Yhdysvaltain alueella. USA: n jalkapallofanit voivat löytää kaikki viimeisimmät päivitykset ja uutiset NBC Sports -sivuston virallisilta sivuilta.

katsella englannin premier liigaa verkossa nbc-urheilusta

Kaikkia EPL-otteluita suoratoistaa verkossa NBC Sports, ja fanit voivat käyttää suoratoistoa verkossa ja NBC Sports -sovelluksessa..

Parasta huomata täällä, että NBC on ottanut käyttöön myös kultapassin, jonka avulla käyttäjät voivat katsella kaikkia otteluita ilman mainoksia ja kaupallisia taukoja.

2. Televisio

Sling TV on yksi suosituimmista vaihtoehdoista kaikille suoratoisto-faneille sen tarjoaman korkealaatuisen suoratoiston vuoksi. Sling TV tarjoaa erilaisen valikoiman, jos kanavat jokaisessa paketissa, kuten sen Oranssissa paketissa, ovat erilaisia ​​kanavia verrattuna sen Siniseen pakettiin.

Sling TV on saatavana vain Yhdysvalloissa, mutta jos haluat käyttää Sling TV for Premier League -ohjelmaa, tarvitset VPN: n vaihtaaksesi Internet-palveluntarjoajasi Yhdysvaltain palvelimeksi. PureVPN on todistettu ja testattu peittämään IP: si ja käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä.

hanki kodi vpn cta

katsella englannin premier liigaa suorana verkossa sling-tv: ssä

EPL: n katseluun verkossa tarvitaan Sling Blue -paketti, joka tarjoaa pääsyn NBC Sports -kanaviin ja joihinkin muihin urheiluverkkoihin, kuten Fox Sports.

Sling Blue -paketin hinta on vain 25 dollaria ja voin vakuuttaa, että et löydä parempia suoratoistopalveluja niin kohtuulliseen hintaan.

Sling-TV-streamit on rajoitettu vain Yhdysvaltojen alueelle, ja jos yrität käyttää suoratoistoja Yhdysvaltojen ulkopuolelta, tarvitset luotettavan VPN-palvelun.

3. Hulu TV

Suoratoistopalvelun valitseminen, joka voi auttaa sinua katsomaan EPL: ää Yhdysvalloissa, on tietysti hieman monimutkainen. Hulu on myös loistava suoratoistopalvelu, jota suosiivat monet urheilun suoratoiston fanit ympäri maailmaa. Hulu TV tarjoaa NBC Sports -kanavan, joka on siten EPL: n virallinen yleisradioyhtiö Yhdysvalloissa, jolloin voit käyttää EPL: n suoraa suoratoistoa sen alustan kautta.

katsella premier liigaa hulun televisiosta

Paitsi että Hulu TV: llä on monia muita hienoja kanavia urheilun suoratoistoon, kuten Fox Sports, ESPN, CBS Sports Network, Olympic Channel jne..

Hulu TV: n kanavavalikoima on hämmästyttävä hintaan, jonka se veloittaa siitä on kohtuullinen, noin 39,99 dollaria kuukaudessa. Älä unohda, että kyseessä on maantieteellisesti rajoitettu palvelu, jota ei voida käyttää Yhdysvaltojen ulkopuolella ilman VPN-palvelua.

4. DirecTV nyt

DirecTV tarjoaa nyt suoratoistoa, VoD: tä, monikielisen sisällön suoratoistoa ja premium-ohjelmia. Se on yhden luukun palvelu kaikille streaming-tarpeille sisällön ja ominaisuuksien moninaisuuden vuoksi.

DirecTV suoratoistaa nyt englannin premier liiga -sarjapelit

DirecTV Nyt on 4 erilaista pakettia, jotka tarjoavat jopa 125 kanavaa. Alin paketti maksaa 40 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa yli 65 kanavaa, kun taas kallein paketti maksaa 75 dollaria ja siinä on yli 125 kanavaa. Nämä tarjoukset ovat riittävän perusteltuja hinnan ja kanavien suhteen.

DirecTV: llä on nyt kaikki upeat urheilun suoratoistokanavat urheilunälkäsi täyttämiseksi. Paitsi, että sillä on myös erilaisia ​​viihde- ja uutiskanavia. Käyttäjät voivat suoratoistaa EPL: ää DirecTV Now: n avulla ja nauttia jännityksestä verkossa.

Mikä on Premier League Pass ja kuinka saan sellaisen?

Premier League -lippu on NBC Sports -ryhmän yksinoikeus kaikille Yhdysvaltain jalkapallofaneille. NBC Sports Gold Premier League -passin avulla käyttäjät voivat suoratoistaa kaikkia English Premier League -otteluita häiritsemättä mainoksia ja katsella kohokohtia ja videoita pyynnöstä.

Lyhyesti sanottuna, se tarjoaa VIP-oikeuden kaikille käyttäjille streaming English Premier League! Premier League Pass ei ole saatavana faneille, jotka asuvat Australiassa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja muissa. Käyttäjät, jotka käyttävät Premier League Pass -sivustoa, saavat seuraavat tulokset.

nbc: tä ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella streaming English Premier League -jalkapallossa

Kuitenkin a VPN paikallaan ohittaakseen NBC Sports Premier League Passin maantieteellisen rajoituksen, yksi voi Hanki VIP-pääsy Valioliigaan. Yhdistettyään yhdysvaltalaiseen palvelimeen Iso-Britanniasta, Kanadasta ja Australiasta NBC Premier League Pass pääsee. 

Poista Premier League -lipun esto Yhdysvaltojen ulkopuolella

PureVPN: ää yritettiin testata saadakseen NBC-passin Premier League Pass -säätimen georajoitukset, ja VPN toimi todella hyvin pääsyssä VIP-passille ja salamanopeuden saamiseksi suoratoiston aikana.

purevpn cta

Poista esto ja katsele English Premier League Online -palvelua mistä tahansa

On hienoa tietää, että voit suoratoistaa EPL: n ilman kaapelia ja tehdä niin verkossa, mutta kysymys on edelleen; Miten?
No, vastaus tähän on melko yksinkertainen; voit suoratoistaa eri alustoilla, kuten Kodi, FireStick ja Roku.

Kaikki nämä alustat ovat parhaita käytettävissä olevia suoratoistovaihtoehtoja, jotka ovat luotettavia ja toimivia.

Mahdollisuus käyttää online-suoratoistolinkkejä on myös olemassa, mutta sitä en halua henkilökohtaisesti suositella, koska se tuntuu heikentävän laatua suoratoiston vuoksi.

Nämä ilmaiset online-suoratoistolinkit eivät tarjoa laatua, ja mainokset vain poptuvat kuten joku kaverit istuvat juhlissa, joka juhlii pelin jokaista peliä, ärsyttävää kuin helvetti!

Kyllä, voit käyttää kaikkia EPL-suoratoistoja mistä tahansa ja melkein missä tahansa käyttämällä luotettavaa VPN-palvelua, jolla on hyvä kaistanleveysnopeus ja monipuolinen palvelin. Tässä on muutama vaihtoehto, joista voit valita:

Maa

kanava

Tukossa? Kokeile näitä

YhdysvallatNBCSN & NBC Sportspurevpn_logo

PureVPN 

($ 2.48 Hyödyllinen hinta / kk)

käy palveluntarjoajalla

Yhdistynyt kuningaskuntaSky Sports
AustraliaOptusIvacy ($ +9,95 / kk)
Malesia Astro
Lähi-itäbeIN SportsExpressVPN ($ 8,32 / kk)
KanadaTSN, Sportsnet, RDS
EspanjabeIN SportsIPVanish ($ 6,49 / kk)
pohjoinen & Etelä-AfrikkaSuper urheilu

Suoratoisto Kodin kanssa on suosituin valinta, jos todella haluat suoratoistaa peliä ilmaiseksi, koska siinä ei ole keskeytyksiä, laadukkaita virtauksia on saatavana ja se kulkee kuin pyörillä varustettu ori. Voit käyttää parhaita Kodi-lisäosia pelien suoratoistoon. Jalkapalloa varten on useita parhaita Kodi-lisäosia, joista haluaisin valita, mutta haluaisin suositella seuraavia kolmea:

 1. NBC Sports
 2. SmoothStreams.tv
 3. Jalkapallo tänään

Kaksi muuta vaihtoehtoa ovat FireStick ja Roku; molemmat näistä laitteista ovat kuin suoravirtaisten jumalien keihäitä, koska ne ovat vain uskomattomia. Näiden laitteiden saatavilla olevat sovellukset tarjoavat korkealaatuisia suoratoistopalveluita, ja se on takuu siitä, että rakastat suoratoistoa heidän kanssaan. Yksi ilmeinen tosiasia on kuitenkin, että nämä sovellukset vaativat tilauksen, mikä tarkoittaa, ettei suoratoisto ole ilmainen.

Kuinka katsella EPL-pelejä Kodi Kryptonin versiossa 17.6 Live

Tässä osassa tarjoamme sinulle vaiheittaiset ohjeet siitä, missä voit katsella Kodi Premier League 2017. Noudata seuraavia vaiheita:

 1. Asenna StreamHub (Mobdro) -laajennus.
 2. Kun asennus on valmis, sinun on siirryttävä Kodi-aloitusnäyttöön > Lisäosia > Video-lisäosat > Streamhub.kuinka seurata epl: tä kodi-verkossa ilmaiseksi
 3. Napsauta nyt Live TV > Android-sovellusliittymä > Napsauta sitten Mobdro > Valitse joko Sky Sports tai BT Sports nähdäksesi EPL.

kuinka seurata englannin premier liigaa kodin live-tilassa verkossa ilmaiseksi

Parhaat EPL Kodi 2017 -lisäosat

Lainvalvonnan äskettäisestä torjumisesta kolmansien osapuolten kodi-lisäosien takia monet lisäosat katosivat ohueseen ilmaan. Tarvitset lisäosia, jotka toimivat tällä hetkellä ja mikä tärkeintä on ilmata English Premier League ja muut jalkapalloliigan ottelut. Olemme luettelossa joitain parhaimmista EPL-lisäosista, joita voit asentaa ja suoratoistaa kauden suosikki jalkapalloliigaasi.

 1. Nousevat vuorovedet
 2. pelastus
 3. Maverick TV
 4. StreamHub (Mobdro)
 5. UK Turkin soittolista

Kuinka katsella EPL-liveä ilman kaapelitilausta

Odota, pidä kiinni! Se ei lopu tähän. EPL: n katseluun on myös muita online-suoratoistopalveluita, katso näitä:

1. Fubo-TV

Fubo TV on yhdysvaltalainen urheilulle omistettu online-suoratoistopalvelu, joka kattaa tärkeimmät urheilulajit ympäri maailmaa, kuten NFL, MLB, NBA, MLS ja jalkapallo. Fubo TV on optimaalinen valinta live-EPL-otteluiden suoratoistoon ja laatu taataan.

Loppujen lopuksi, kuka ei haluaisi katsoa suosikkijalkapalloaan teräväpiirtona ja saumattomasti. Mutta Fub on saatavana vain Yhdysvalloissa. Jos käytät sitä muilla alueilla kuin Yhdysvalloissa katsomaan premier liigaa verkossa, saat seuraavat tulokset.

englannin premier liiga fubo-tv: ssä

Fubo-televisioon ei pääse muualla kuin Yhdysvalloissa, ja siksi suosittelen tilaamaan hyvä VPN-palvelu., yhdistä Yhdysvaltoihin Palvelin- ja stream-premier-jalkapallo-ottelut ilman vaivaa.

miten-to-watch-fubotv-ulkopuolella-us-ja-Create-a-vapaa-tilin

Olemme käyttäneet PureVPN: tä Fubo-tv: n käyttämiseen Iso-Britanniasta ja Australiasta. VPN mukavasti ohi Fubon maantieteellisen rajoituksen hämmästyttävällä virtausnopeudella.

purevpn cta

2. aloita urheilu

Yksi parhaimmista streaming-palveluista, jota voidaan valita live-jalkapallo-toiminnan suoratoistoon; beIN-urheilulla on hyvä maine online-urheilun suoratoistoyhteisössä. beIN sports tarjoaa live-lähetyksiä English Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Ligue 1, Serie A ja Bundesliga.

kuinka seurata premier liigaa aloitusurheilussa

Käyttäjät voivat helposti käydä virallisella beIN Sports -sivustolla ja löytää kaiken EPL-sisällön helposti. Se on äskettäin laajentanut tuotevalikoimaansa myös muihin urheilulajeihin, kuten NBA, Cricket, Motorsports, Tennis jne..

3. PlayStation Vue

PlayStation-kehittäjien, ts. Sonyn, esittelemää online-suoratoistoalustaa, se on tullut online-suoratoisto- ja Live TV -teollisuudelle ja aiheuttanut erittäin hyvän vaikutuksen lyhyessä ajassa. Se ei ole julkaissut itseään paljon ja pitänyt itseään hyvin rajoitettuna, mutta se on saanut hyvän maineen.

PlayStation Vue tarjoaa monenlaisia ​​kanavia, kuten CNBC, CNN, Discovery Family, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, diy Network, E!, ESPN, ESPN2, Fox News Channel, FREEFORM, FX, FXX, HGTV. , HLN, tutkintotutkimus jne.

Premier League live-verkossa 2018 2019 -kausi PlayStation-vueella

Laaja valikoima urheilu-, viihde- ja muiden tarpeidesi täyttämiseen!

PlayStation Vue tarjoaa neljä erilaista pakettia, jokaisella paketilla on omat sisältötarjouksensa. Voit käydä PlayStation Vue -sivustolla ja nähdä itse paketit, joista valita.

Yksi asia, josta olen varma, on se, että Sony on kehittänyt PlayStation Vue -sovelluksen, ja siksi voimme odottaa sen tarjoamaan huippuluokan suoratoistolaatua. Toistaiseksi ensimmäisen käden käyttäjiltä saamani arvostelut ovat merkittäviä, ja sen perusteella suosittelen, että kokeilet.

4. BT Sports

Yksi Ison-Britannian suurimmista urheilukanavista, joka tarjoaa yleisölle parhaan mahdollisen jalkapalloilun. Kaikki EPL-fanit voivat katsella suosikkiotteluitaan BT-urheilusivustolla ja pysyä ajan tasalla uusimpien päivitysten ja uutisten kanssa.

BTSports reaaliaikaisesti jalkapallon premier liiga 2018 2019 -kauteen

BT Sports tarjoaa suoratoistoa, Video on Demandia, urheiluvideoita ja kohokohtia erilaisista urheilulajeista, kuten jalkapallo, UFC, Rugby, MotoGP, Boxig, NBA jne..

English Premier League Live Streaming YouTube

Muutama YouTube-kanava tarjosi suoraa suoratoistoa EPL-otteluille, mutta se oli viime vuoteen saakka. Tällä hetkellä ei ole YouTube-kanavia, jotka lähettäisivät EPL-pelejä suorana lähetyksenä YouTubessa.

Se on sääli, tiedän!

Valioliigan ottelut radiossa

Kaikki eivät voi katsoa EPL-otteluita suorana, mikä ei tarkoita, että heidän on unohdettava toiminta.

Kaikilla EPL-faneilla, jotka ovat aina liikkeellä, voi helposti kuunnella jokaisen EPL-ottelun live-kommentteja. Fanit voivat kuunnella sitä virallisella radiolähetyskumppanilla BBC Radio 5. BBC Radio 5 tarjoaa kaikki viimeisimmät päivitykset, uutiset ja kentällä olevat tilastot EPL-kaudesta..

Toinen hieno vaihtoehto kuunnella EPL-otteluiden kommentteja live-tilassa on talkSPORT-radioasema. Tämä on omistettu jalkapallo-yleisradioasema.

Kääriä asioita

Olemme kaikki valmiita todistamaan, mitä tapahtuu 11. elokuuta alkaneen EPL-kauden 2018/2019 aikana. Onko Manchester City säilyttänyt Premier League-tittelin, vai kilpailijat Manchester United ja Chelsea ottavat asian omiin käsiinsä? Jotta tiedät kaiken, sinun on ensin tiedettävä, kuinka katsella EPL: tä Kodilla ilmaiseksi. Tällä tavoin voit tarttua kaikkiin otteluihin ja kohokohtiin yhdessä paikassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map