Kuinka katsella UFC 235 Jones vs Smith -tapahtumaa Kodi Kryptonilla, Leiassa ja FireStickissä

Etsitkö vaivatonta vaihtoehtoa UFC 235 -päätapahtuman suoratoistamiseen ilmaiseksi? Seuraa sitten oppaamme ja katso kuinka voit helposti katsella Jones vs Smith Kodilla. Nauti täydellisestä UFC-tapahtumasta reaaliaikaisesti Kodilla uskomattomien Kodi-lisäosiensa kautta, tarjoamalla HD-suoratoistoja yhdellä napsautuksella.


Jon Jones palasi kahdeksankulmioon UFC 232: n paineella 15 kuukauden suspension jälkeen. Hän kohtasi Alexander Gustafssonin ja säilytti UFC Light Heavyweight Championship -mestaruuskilpailut. Nyt hän on valmis puolustamaan otsikkoaan Anthony “Lionheart” Smithiä vastaan ​​2. maaliskuuta UFC 235: llä Las Vegasissa, NV.

Anthony Smith on erinomainen hyökkääjä ja nopea kahdeksankulmassa, mikä on Jonesin mielessä yksi asia. Jon Jonesin Jiu-Jitsu ja nyrkkeilyyhdistelmä ovat kuitenkin varmasti hyödyllisiä hänelle. Smithin maapeli on heikko, koska hän ei ole kovinkaan kouraaja, mutta Jonesin maapeli on vahva ja tämä saattaa aiheuttaa Smithille ongelmia.

Nämä molemmat taistelijat ovat päässeet huipulle ja pysyneet nöyrinä koko uransa ajan. Jopa UFC 235 -lehdistötilaisuudessa molemmilla taistelijoista oli toisiaan kohtaan kunnioittavia huomautuksia, jotka osoittavat heidän kypsyytensä.

Live stream UFC 235 Kodilla

Tämä tulee olemaan yksi helvetin taistelu, eikä sinulla ole varaa unohtaa sitä. Jos sinulla on lähetysongelmia tai etsit tapaa vapauttaa suoratoisto suorana lähetyksenä, paras vaihtoehto sinulle on Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – TAMMIKUU 31: UFC 235 -lehdistötilaisuuden aikana David Copperfield -teatterissa MGM Grandissa 31. tammikuuta 2019 Las Vegasissa, Nevadassa.

Kodilla on joitain parhaimmista lisäosista live-taisteluurheilun höyryttämiseen maksamatta mitään maksua. Suoratoisto Kodilla ilman VPN: tä voi kuitenkin olla vaarallista, koska ilmaisia ​​streamia tarjoavat lisäosat ovat joskus piratismiin alttiita. Siksi, olkaa parempi kuin pahoillani, suojaa yksityisyyttäsi luotettavalla VPN-palvelulla.

On olemassa omistettuja parhaita Kodi VPN -toimittajia, kuten PureVPN, jolla on oma Kodi-lisäosa. Tämän avulla käyttäjät voivat nauttia suoratoistosta Kodin kanssa ilman liitettävyysongelmia. Lisäksi suoratoistaa Kodi-lisäosia ja olla yhteydessä VPN-palvelimeen, voit nauttia saumattomasta suoratoistosta, koska näiden palvelimien lataus- ja lähetysnopeus on parantunut.

hanki kodi vpn cta

Kuinka katsella Jon Jones vs Anthony Smith -tapahtumaa Kodi Krypton 17.6

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset ikonikuinka katsella ufc 235: tä kodilla
 2. Klikkaa tiedosto johtaja vaihtoehto > Kaksoisnapsauta Lisätälähde vaihtoehto > Valintaikkuna avautuukodi-lisäys ufc 235: lle
 3. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://onenation.info/Repo/ > Klikkaus kunnossa. Nimeä tämä medialähde nimellä ”Yksi kansa” > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje valintaikkuna uudelleenkatsella ufc 235 kryptonilla 17.6
 4. Palaa Kodi-päävalikkoon ja napsauta Lisätäons kielekeufc235 kodi-arkisto
 5. Klikkaa Laatikko ikoni vasemmasta yläkulmastakatsella ufc 235 planeetalla mma
 6. valita Asentaa alkaen Postinumero tiedosto vaihtoehtokodi zip-tiedosto jones vs smithille
 7. Vieritä luetteloa ja napsauta Yksi Kansakunta > Klikkaa onenation-1.0.5.zip ja odota ilmoitustayhden kansakunnan arkisto, joka tarkkailee UFC: tä kodilla
 8. Napsauta nyt Asentaa alkaen säilytyspaikka tiedostovaihtoehto > Vieritä luetteloa alas ja valitse Yhden kansakunnan arkistoKuinka katsella Smith vs Jones -tapahtumaa Kodi Leia 18: lla
 9. Mene Video-lisäosat kansio > valita vilppi > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta

Kuinka katsella UFC Jon Jones vs Anthony Smith -tapahtumaa Kodi FireStick -sarjassa

Kuinka katsella Smith vs Jones -tapahtumaa Kodi Leia 18: lla

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset
 2. Avata tiedosto johtaja vaihtoehto > Kaksoisnapsauta Lisätälähde vaihtoehto > Näyttöön tulee valintaikkuna
 3. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Klikkaus kunnossa. Nimeä tämä lähde nimelläKodil” > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa uudelleen
 4. Palaa takaisin aloitusnäyttöön > Klikkaus Lisätäons
 5. Klikkaa Laatikko ikoni vasemmasta yläkulmasta
 6. Klikkaa Asentaa alkaen Postinumero tiedostovaihtoehto
 7. Vieritä luetteloa ja napsauta Kodil > Klikkaa kodil-1.3.zip ja odota ilmoitusta
 8. Napsauta nyt Asentaa alkaen säilytyspaikka tiedostovaihtoehto > valita Kodilin arkisto luettelosta
 9. Avata Video-lisäosat kansio > valita Planeetta MMA > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta

Kuinka katsella UFC Jon Jones vs Anthony Smith -tapahtumaa Kodi FireStick -sarjassa

Jotta voit katsoa tätä päätapahtumaa FireStickissä Kodin kautta, sinun on ensin asennettava Kodi FireStickiin. Kun olet asentanut Kodi, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Kodi-sovellus Fire Stickillä
 2. Avaa kehittäjäasetukset > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.

Sen jälkeen noudata yllä Kodi Kryptonille tai Kodi Leialle kuvattua menettelytapaa, molemmat ovat samanlaisia ​​menettelytapoja, mutta niillä on erilaiset lisäosat.

johtopäätös

Taistelu on odotettavissa ensi sunnuntaina, mutta hype on saavuttanut huippunsa ja se kasvaa edelleen ajan myötä. Varmista, että järjestelmäsi on suunniteltu tapahtuman suoratoistoon, ja seuraa tätä voimakasta ottelua, koska molemmat tyrannit ovat läpikäynnissä toisiinsa.

Molemmat ovat koristeltuja taistelijoita ja he ovat ansainneet suuren maineen taisteluurheiluteollisuudessa. Siksi monet ihmiset väittävät tämän kerran elämässä.

Suoratoisto Kodin kanssa ei ole monimutkainen asia, ja sinulla on varmasti hieno kokemus yllämainituista Kodi-lisäosista. Miljoonat ihmiset luottavat Kodiin suoratoistoa varten ja Kodi ei koskaan petä ketään. Siitä huolimatta VPN-palveluntarjoajan käyttäminen on erittäin suositeltavaa suoratoistoa varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map