Kuinka katsella 2018 Grammy-palkintoja Kodi Live Free Online

Suurin musiikkialan palkintojenjakotilaisuus on vain 2 päivän päässä! Kyllä, luit sen oikein! Grammy-palkintojen 60. painos on aivan nurkan takana ja musiikkifanit ympäri maailmaa näkevät heidän kaikkiensa suurimman näyttämön.


Äänitysakatemian järjestämä Grammy Awards -seremonia on kunnia-arvoisin tapahtuma musiikkiteollisuudessa. Koko tapahtuma on täynnä valtavia esityksiä maailman johtavista musiikillisista tunneista ja tapahtumista ja kunnia niitä, jotka ovat antaneet niin paljon teollisuudelle.

Katso Grammy Awards -palkinnot, joissa Kodi elää ilmaiseksi ilman vaivaa. Kaikkien luokkien ehdokkaat ovat jo ulkona, ja ihmisten sormet ovat ristissä ja silmien linja piirretty! Joten varaudu jo Grammy-palkintoihin 2018 Kodi. Seuraa oppaamme ja katso kuinka katsella Grammy-palkintoja Kodilla.

Katso lisää video- tai Live IPTV -kanavien lisäosia katsomalla parhaita Kodi-lisäosaluetteloitamme ja varmista, että käytät Kodi VPN -verkkoa.

Milloin ovat Grammys 2018

60. Grammy Awards 2018 -näyttely järjestetään 28. tammikuuta Madison Square Gardenissa. Viehättävä James Corden isännöi tapahtumaa ja yleisö saa todistamaan joidenkin suurimpien laulajien, kuten Lady Gagan, Pinkin, Childish Gambinon ja Pikku Big Townin, henkeäsalpaavia esityksiä..

Grammy Awards 2018 Kodi -varasto

Varasto, jota suosittelemme Grammy Awards Kodi -sovellukselle, on Judgment-arkisto ja suosittelemme lisäosaa Verdict Kodi -osoite. Tuomiovarasto on luotettava arkisto, kun taas Verdict Kodi -lisäosa on erittäin hyvä lisäosa live-TV: hen, TV-ohjelmiin, elokuviin, konsertteihin, urheiluun jne. Katso lisätietoja parhaista kodi-arkistoista..

Grammy Awards 2018 Kodi -lisäosat

 1. cCloud Tv
 2. USTVNow
 3. BBC iPlayer
 4. FilmOn TV
 5.  Livestream.com

Tärkeä tiedote! Jos suoratoistat Grammy 2018 -sovellusta minkä tahansa lisäosan kanssa kytkemättä VPN-verkkoa, varo! Vaarannat yksityisyytesi ja tietoturvasi. Tässä on a Kodi VPN suojaa henkilöllisyyttäsi & suojaa sinua tekijänoikeusloukkauksia koskevilta ilmoituksilta ja DMCA-sopimuksilta, kun poistat maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen.

 CTA

Grammy-palkinnot 2018 Kodi-epäviralliset lisäosat

 1. Live-sekoitus
 2. Lihattv IPTV
 3. tuomio
 4. veijari
 5. wampa

Kuinka katsella Grammy-palkintoja Kodi Krypton-versiossa 17.6 tai uudemmassa

 1. Avata Kodi laitteellasi.kuinka katsella grammy-palkintoja kodilla
 2. Klikkaa Asetukset (vaihde ikoni) vasemmasta valikosta.kuinka katsella grammy-palkintoja kodi krypton-versiossa 17.6 tai uudemmassa
 3. Nyt svalita tiedosto johtaja valikosta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde. Napsauta kohtaa, jossa lukee “Ei mitään’ > Tulla sisään https://archive.org/download/judgezips/ > Klikkaus kunnossa.kuinka katsella grammy-palkintoja kodi jarvis-versiossa 16 tai uudemmassa
 4. Nimeä tämä lähde tuomio ja napsauta kunnossa.grammy palkinnot kodi
 5. Palaa sivulle Aloitusnäyttö > Klikkaa Lisäosia > Napsauta nyt Laatikkokuvake vasemmasta yläkulmasta.kuinka lisätä grammy-palkinnot kodi addon
 6. Klikkaa Asenna zip-tiedostosta > Klikkaa tuomio > valita repository.judgement.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.grammy palkinnot kodi download
 7. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Etsi ja avaa Tuomio Repo > Avaa Video-lisäosat > Klikkaa tuomio > Osuma Asentaa ja odota lisäosan käyttöönottoa koskevaa ilmoitusta.kuinka katsella grammy-palkintoja kodi tulikolla
 8. Voit käyttää lisäosaa siirtymällä osoitteeseen Lisäosia valikko > Video-lisäosat > tuomio.

Kuinka katsella Grammy-palkintoja Kodi Jarvis-versiossa 16 tai uudemmassa

 1. Avata Kodi > Klikkaus järjestelmä > Mene tiedosto johtaja > Tuplaklikkaus Lisätä Lähde.
 2. Klikkaus Ei mitään > Tulla sisään URL- https://archive.org/download/judgezips/ > Klikkaus Tehty > Nimeä se ‘tuomio > Klikkaus Tehty > Valitse sitten kunnossa.
 3. Mene Kodi-aloitusnäyttö > Klikkaus järjestelmä > Klikkaa Lisäosia > valita Asenna ZIP-tiedostosta.
 4. Klikkaa tuomio > Klikkaus repository.judgement.zip
 5. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Avata Tuomio Repo > Avata Videon lisäosat > valita tuomio > Osuma Asentaa > Odota lisäosan asennusta.

Grammy Awards 2018 Kodi Lataa

 1. ladata Postinumero tiedosto laitteellasi.
 2. Avata Kodi > Lisäosia > Klikkaa Laatikon muotoinen kuvake.
 3. Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa ja avata ladattu ZIP-tiedosto.
 4. Klikkaus Asenna arkistosta > Tuomio Repo > Video-lisäosat > tuomio > Asentaa > Nauttia!

Kuinka katsella Grammy-palkintoja Kodi Fire Stickillä

Jotta voit katsella Grammy-palkintoja Fire Stickillä, sinun on ensin asennettava Kodi Fire Stickiin. Kun olet asentanut Kodi, toimi seuraavasti:

 1. Avata Kodi sovellus Fire Stickillä.
 2. Avata Kehittäjävaihtoehdot > Kiihottua ADB-virheenkorjaus ja sovellukset tuntemattomista lähteistä.
 3. Tästä eteenpäin tapahtuva menettely on sama kuin Krypton V17. Katso yllä mainittua menetelmää.

Grammy Awards 2018 -lähetystoiminnan harjoittajat / kanavaluettelo

Palkintoesitys esitetään CBS: llä. ‘E!’ -Uutiset ja Grammy Awards -palvelun virallinen verkkosivusto tarjoavat kuitenkin yksinoikeuden esikatselun edestä ja jälkeen.

Kuinka katsella Grammy-palkintoja 2018 ilman kaapelia

Valitettavasti, jos et aio katsella Grammy-palkintoja Kodin kautta etkä seuraa Grammy-palkintojen Kodi-oppaamme, voit suoratoistaa tapahtumaa näiden linkkien avulla.

 1. Kuivat seinäkansakunnat
 2. Wattpad
 3. Rion teatteri

Emme kuitenkaan anna mitään takeita siitä, että nämä sivustot ovat turvallisia tai luotettavia. Suosittelemme, että valitset KodiVPN-palvelun yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisesti rajoitettujen virtojen käyttämiseksi.

Viimeiset sanat

Grammy Awards on seremonia, jota kukaan musiikkifani ei voi ohittaa. Yli 80 kategorian ehdokkaiden ansiosta hype on jo koskenut taivasta. Joten kiire ja seuraa oppaamme ja opi kuinka katsella Grammy-palkintoja Kodilla ennen kuin on liian myöhäistä!

Yksi asia, jonka voimme vakuuttaa, on, että Grammy Awards Kodi -kokemus on jotain mitä et koskaan unohda. Koko ilta tulee olemaan täynnä tähtiä, kokoontuminen, jossa kaikki supertähdet ovat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map