Kuinka asentaa UltraSurf VPN Kodille

UltraSurf VPN ei ole niin suosittu VPN-palveluntarjoaja, mutta se on ehdottomasti kohtuullinen vaihtoehto, kun valitset VPN: n Kodille. Vaikeasti emme voi luokitella sitä Kodin parhaaksi VPN: ksi, mutta UltraSurf on kohtuullinen VPN Kodelle. Se on ilmainen VPN, mikä tarkoittaa, että palvelun käyttäminen ei edellytä tilaamista.


Seuraa tätä opasta saadaksesi lisätietoja UltraSurf VPN: stä ja sen yhteensopivuudesta Kodi- ja FireStick-laitteiden kanssa.

Kuinka asentaa UltraSurf VPN Kodille

UltraSurf VPN: llä oli beetaversio Kodi-lisäosasta, joka voitiin asentaa suoraan Kodiin aivan kuten PureVPN Kodi -lisäosa. Se oli saatavana Kobran arkistossa, mutta koska se hiljattain suljettiin, UltraSurf Kodi -lisäosasta ei ole toistaiseksi jäljellä toisessa arkistossa..

Siksi paras tapa käyttää tätä palvelua on asentaa sen työpöytäohjelma Windowsille ja ajaa sitten Kodi. Voit ladata UltraSurf Windows Client -sovelluksen ja asentaa sen järjestelmään. Lisätietoja siitä saat noudattamalla ohjeita kuinka asentaa VPN Kodi-oppaaseen.

Kun olet asentanut sen, rekisteröi vain itsesi. Kirjaudu sitten sisään ja muodosta yhteys haluamaasi suojattuun palvelimeen. Kun olet muodostanut yhteyden suojattuun palvelimeen, avaa Kodi ja aloita suoratoisto kaikilla Kodi-lisäosilla. Yksi VPN: n tärkeimmistä eduista on, että voit nauttia suoratoistosta IPTV Kodi -lisäosien avulla, koska ne ovat maantieteellisesti rajoitettuja.

Kuinka asentaa UltraSurf VPN FireStick -sovellukseen

FireStickistä on tulossa ensisijainen mielenosoittajien valinta ympäri maailmaa, koska sillä on käytettävyys ja ominaisuudet. Laaja valikoima sovelluksia antaa käyttäjille suoratoistaa melkein kaiken, mitä he haluavat katsoa. Tietäen siitä, että monet ihmiset rakastavat ilmaista suoratoistoa, Kodi FireStickistä on kuitenkin tullut trendi.

VPN: n saaminen FireStickissä on erittäin tärkeää, vaikka et käyttäisivät Kodia, koska monet sovelluksista ja niiden kautta käytettävissä olevasta sisällöstä ovat maantieteellisesti rajoitettuja. Monet käyttäjät kohtaavat ongelmia suosikkielokuvien, TV-ohjelmien jne. Suoratoiston aikana, koska joko Internet-palveluntarjoaja estää heitä maantieteellisesti tai estää heitä.

Joten jos haluat nauttia vaivatonta online-suoratoistokokemusta, asenna UltraSurf VPN FireStickiin seuraavien ohjeiden avulla:

 1. Käynnistä FireStick > Napsauta hakuvaihtoehtoa päävalikossa.
 2. Tyyppi Downloader ja napsauta hakua.
 3. Napsauta hakutuloksessa Downloader-sovellusta ja napsauta Saada.
 4. Kun olet asentanut Downloader-sovelluksen FireStick-laitteeseesi, avaa sovellus.
 5. Kirjoita nyt tämä URL sovelluksen hakupalkkiin: https: // bitly / 2lSyySP > Klikkaus Mennä.
 6. Kun lataus on valmis, napsauta Seuraava.
 7. Napsauta asentaa, kun valintaikkuna tulee näkyviin, ja odota sovelluksen asentamista.
 8. Kun sovellus on asennettu, napsauta Avata.
 9. Kun sovellus aukeaa, kytkinpainike ilmestyy etukäteen. Napsauta sitä muodostaaksesi yhteyden suojattuun palvelimeen.

Tämä asennusprosessi vie tuskin 5 minuuttia ja olet valmis suojaamaan suoratoistoa. Jos kuitenkin haluat suoratoistaa ilmaista sisältöä FireStickissä, sinun on ensin asennettava Kodi FireStickiin.

Onko UltraSurf VPN turvallinen?

Tämä on jokaisen käyttäjän ensisijainen huolenaihe, koska syy siihen, että ihmiset valitsevat VPN: n, on yksityisyyden suojaaminen. Lähes jokainen VPN-palveluntarjoaja väittää olevansa paras ja turvallisin palveluntarjoaja, mutta viime aikoina monet palveluntarjoajista eivät ole pystyneet vastaamaan vaatimuksiinsa. DNS-vuodot ja epäonnistunut IP-peite ovat yleisiä asioita, jotka ilmaiset VPN-palveluntarjoajat huomaavat.

Niiden suojausprotokollat ​​eivät ole niin vahvoja, että ne voivat tarjota täydellisen turvallisuuden, kuten premium-VPN-palveluntarjoajat. Siksi monilla käyttäjillä on ilmaisiin VPN-palveluntarjoajiin liittyviä luottamusongelmia. Monet ihmiset ovat kyseenalaistaneet UltraSurf VPN: n olevan ilmainen palveluntarjoaja. Minun mielestäni, jos käytät UltraSurfia suoratoistotarkoituksiin, niin se on turvallista käyttää palvelua kuin mikä tahansa muu.

UltraSurf VPN arvostelut

UltraSurf VPN on ollut alalla jo jonkin aikaa, ja VPN-alaa tuntevat käyttäjät tietävät siitä. Olen lisännyt muutaman Reddit-säikeen saadakseni sinulle paremman kuvan siitä, mitä muut ajattelevat siitä.

Kommentti keskustelusta N3w0nen kommentti keskustelusta "Mikä on paras kannettava, ilmainen vpn eurooppalaisten palvelimien kanssa.".

Tämä käyttäjä on antanut positiivisen palautteen UltraSurf VPN: stä. Yksi tärkein huomioitava asia on kuitenkin se, että hän on maininnut myös, että hän on käyttänyt sitä YouTubeen lukituksen estämiseen. Tämä tarkoittaa, että jos käytät UltraSurf VPN: ää vain rajoitusten ohittamiseen, se on hyvä vaihtoehto.

Kommentti keskustelusta redditmaid: n kommentti keskustelusta "Etkö voi käyttää vain ultrapuhuja VPN: n käytön sijasta?".

Tämä käyttäjä on selvästi osoittanut, että UltraSurf VPN -sovellusta ei voida käyttää muuhun tarkoitukseen kuin sivuston vapauttamiseen. Hänen mainitsemansa syynä on se, että UltraSurf VPN: n tarjoama tietoturvaprotokolla on kyseenalainen, samoin heidän käytännöt. Tämä tapahtuu jälleen kerran kaikissa muissa ilmaisissa VPN-palveluissa.

johtopäätös

Tämän tarkastelun päätteeksi sanoisin, että UltraSurf VPN on kohtuullinen palvelu online-suoratoistoille. Syynä on, että se vapauttaa lähes kaikki rajoitetut sivustot, ja se, että UltraSurf Kodi -kokemus on myös tyydyttävä. En kuitenkaan suosittele käyttäjiä valitsemaan tätä VPN: ää, jos he etsivät huippuluokan tietosuojaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map