Kuinka asentaa Specto-haarukka Kodiin – 6 vaiheen perusopas

Specto Kodi heräsi henkiin, kun lainvalvonta katkesi Genesiksen. Specto-haarukka oli yksi Kodi-lisäosista, jonka kehittäjätiimi käynnisti Mrknow. Se on video-lisäosa, joka sisältää elokuvia ja TV-ohjelmia. Se on samanlainen käyttöliittymä kuin Exodus ja tarjoaa myös automaattisen tekstityksen videoille.


Tässä oppaassa annimme yksityiskohtaiset ohjeet kuinka asentaa Specto Fork Kodiin. Joten noudata alla korostettuja vaiheita:

Kuinka asentaa Specto-haarukka Kodi Krypton -versioon 17 tai uudempaan

 1. Ensimmäinen askel, jota Kodi-käyttäjät tarvitsevat, on käynnistäminen Kodi heidän järjestelmässään > Napsauta sitten Asetukset-kuvake etsi yläosassa virtakuvakkeen vieressä > Täällä näet eri vaihtoehdot, valitse Tiedostonhallinta > Tämä aukeaa arkiston linkkisivulle, lisää arkisto kaksoisnapsauttamalla Lisää lähde.kuinka asentaa specto haarukka kodi
 2. Ruutu ilmestyy näytön eteen, joten napsauta missä se sanoo ‘Ei mitään’ > Se kysyy sinua URL- arkistosta kodivpn.co/repo/kodil.zip ja napsauta kunnossa > Alareunaan on kirjoitettava arkiston nimi, joten kirjoita ’Kodil’ ja napsauta kunnossa niin, että laatikko katoaa.kuinka asentaa specto-haarukka kodi krypton-versioon 17
 3. Asentaaksesi arkiston, sinun on palattava takaisin Kodi-päävalikko > Klikkaa Lisäosia kieleke > Napsauta nyt ruudun kuvaketta vasemmassa yläkulmassa, joka tunnetaan myös nimellä Pakettien asentaja ikoni.specto haarukka kodi
 4. Valitse vaihtoehto Asenna ZIP-tiedostosta > Sinun on löydettävä vaihtoehto ’Kodil’ ja napsauta sitä > Löydät kaksi zip-tiedostoa, napsauta Kodil.zip > Se asentaa arkiston.lisää specto-haarukka kodi
 5. Napsauta vaihtoehtoa Asenna arkistosta > Sitten Kdil-arkisto > Videot Lisääpäällä > Specto-haarukka > Klikkaa Asentaa.specto fork kodi -asennus
 6. Mene Kodi-päävalikko > valita Lisäosat-välilehti > Klikkaa Video-lisäosat > Specto-haarukka > Joten nauti!

specto haarukka kodi -asetukset

Kuinka asentaa Specto-haarukka Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Asentaaksesi Specto Fork -sovelluksen ensin on avattava Kodi järjestelmässäsi > Sitten klikkaus päävalikossa sijaitsevassa Järjestelmä-välilehdessä > Sitten File Manager > Tuplaklikkaus Lisää lähde > Klikkaus ‘Ei mitään’ > Kirjoita URL kodivpn.co/repo/kodil.zip > Klikkaus Tehty > Tyyppi Nimi Kodil > Napsauta Valmis > Klikkaus kunnossa.
 2. Kodi-aloitusnäyttö > järjestelmä > Klikkaus lisäosissa > Nyt klikkaus asennuksessa zip-tiedostosta > Kodil > Kodil.zip > Odota asennusta > Asenna arkistosta > Kdil-arkisto > Video-lisäosat > Hae Specto Forkille erittäin pitkästä lisäosien luettelosta > Napsauta sitten Asentaa > Lisäosan asennus vie aikaa.
 3. Katso elokuvia ja TV-ohjelmia tästä lisäosasta palaamalla Kodi-aloitusnäyttöön > Videot > Lisäosia > Specto-haarukka!

Specto-haarukka ei toimi

Voi olla monia syitä, jotka estävät Specto Forkia työskentelemästä Kodilla. Olemme luetellut 3 yleisintä virhettä, johon Specto Fork -käyttäjät kohtaavat, tässä ne ovat:

Specto Kodi Streamia ei ole saatavana

Kun selaat katsomassa elokuvaa, napsautat erilaisia ​​linkkejä tai lähteitä, jotka avautuvat suosituksen saamiseksi. Aina kun napsautat näitä linkkejä, sinulle kerrotaan, että stream ei ole käytettävissä. Tämä virhe voi ajaa kaikki Kodi-käyttäjät hulluiksi, koska heidän on toistettava koko vaihe uudelleen vain löytääkseen, että streamia ei ole saatavana.

Ratkaisu

Korjaa ongelma avaamalla Kodi > Siirry Lisäosiin > Video-lisäosat > Napsauta hiiren kakkospainikkeella Specto Fork ja siirry kohtaan Asetukset. Ruutu ilmestyy ruudun eteen ja näet täällä monia välilehtiä, jotka sijaitsevat ruudun vasemmalla puolella.

Siirry Elokuvat-osioon, josta löydät luettelon lähteistä tai verkkosivustoista. Nämä ovat ne sivustot, joista Specto Fork tuo elokuvia. Sinä pystyt Sammuttaa verkkosivustot, joiden linkit ovat rikki.

Specto epäonnistui asentamaan riippuvuutta

Specto löytyy monista arkistoista. Kaikki säilytystilat eivät kuitenkaan päivitä lisäosia säännöllisesti. Jos jokin arkisto sisältää vanhemman lisäosan version, sen asennus epäonnistuu, jolloin näyttöön tulee ‘Riippuvuusvirheen asennus epäonnistui’..

Ratkaisu

Tämän virheen korjaamiseksi sinun on asennettava Specto Fork Kdil-arkistosta, joka päivittää säännöllisesti lisäosaa arkistoonsa..

Specto-haarukan asennus epäonnistui

Tämä virhe johtuu monista syistä, kuten Internetin epäonnistumisesta ja arkiston sammuttamisesta. Jos olet aiemmin asentanut arkiston, joka on tällä hetkellä suljettu, saatat nähdä lisäosat, jotka luetellaan sen lisäosassa. Kun jatkat asennusta, se kuitenkin kysyy ‘Asennus epäonnistui’ -virheen.

Ratkaisu

Tarkista internetyhteytesi ennen kuin jatkat Specto Fork -sovelluksen asentamista, muuten asennus epäonnistuu uudelleen. Toinen tekniikka, joka ratkaisee ongelman, on tarkistaa, onko tällä hetkellä toimiva arkisto, jota ei ole suljettu.

Specto vs Exodus

Specto Fork julkaistiin alun perin kilpailemaan Exoduksen ja vastaavien kodi-lisäosien kanssa, jotka tarjosivat ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia. Exoduksesta tuli kuitenkin kaikkien aikojen suosittu lisäosa, koska sen kestävä kehittäjätiimi päivitti Exodusta jatkuvasti ja varmisti, että Kodi-käyttäjien on helpompaa surffata lisäosassaan..

Toisaalta Specto Fork oli menestynyt useaan otteeseen, mutta se ei tarjonnut käyttäjilleen samaa arvoa kuin Exodus tarjosi. Siltä puuttui huonojen linkkien poistaminen, hän ei tarjonnut säännöllisiä päivityksiä, kun taas koskaan ei eronnut vahvana kilpailijana Exodusta vastaan.

Specto Fork saa kuitenkin viimeisen naurun, kun Exodus saavuttaa loppuaan lähitulevaisuudessa Covenantin haltuunoton jälkeen. Nyt Kodi-käyttäjät voivat asentaa Covenantin Exoduksen sijasta.

Kääriä asioita

Specto Forkilla ei ole koskaan ollut jatkuvaa suoritusta lisäosana, mutta kun se on online-tilassa, sitä varten ei ole parempaa lisäosaa. Se on samanlainen kuin Genesis- ja Covenant -lisäosa, mutta sillä on joitain ongelmia kodi-säilytystilojen kanssa, joka päästää sen alas. Lisäosa toimii kuitenkin viime aikoina hyvin ja tavoitteena on sujuva purje. Tässä oppaassa annettiin ohjeet Specto Fork -sovelluksen asentamiseen Kodiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map