Kuinka asentaa Sanctuary Kodi 17.6: een, Jarvis, Firestick 6 perusvaiheessa

Ei olisi väärin harkita Sanctuary-lisäosaa Exoduksen rinnalla tarjoamalla äärimmäistä viihdettä Kodi-katsojille. Tässä oppaassa on annettu yksityiskohtaiset ohjeet Sanctuaryn asentamisesta Kodiin.

Varoitus! Sinun tulisi käyttää VPN-palvelua pysyäksesi nimettömänä Sanctuarya käytettäessä, koska se suojaa yksityisyyttäsi. Saatavana 85% alennus PureVPN: stä ja suoratoista rajaton sisältö Sanctuaryssa.

Mikä on Sanctuary-lisäosa?

Quantum-lisäosalla, alun perin nimeltään Sanctuary, on kaikki soittolistallaan ja se on täydellinen lisäosa Kodi-käyttäjille. Sen lisäksi, että katsojia viihdyttää elokuvilla, TV-ohjelmilla ja elävällä urheilulla, se tarjoaa myös live-TV- ja lastenosion, joka on suunnattu suuremmalle yleisölle. Apprentice on tällä hetkellä ottanut tämän lisäosan vastaan, mutta älä huolestu sen kaikista ominaisuuksista ja sisällöstä..

Sanctuary Kodi -salasana

Jos yrität käyttää aikuisten sisältöä Sanctuary Kodi -apuohjelmassa, vaaditaan salasana, jonka voit saada suoraan lisäosakehittäjältä twitterin kautta.

Kuinka asentaa Sanctuary Kodi Krypton-versioon 17.6 tai uudempaan

Sanctuary (Quantum) -apuohjelman asennusprosessi on Kodi: Tässä:

 1. Ensin täytyy avata Kodi > valita asetukset kuvake (yläosassa) > Klikkaa Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde.Kuinka asentaa Sanctuary Kodiin
 2. Näkyviin tulee ruutu, jota sinun täytyy napsauttaa ‘Ei mitään’ > Kirjoita URL- toimitettu http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klikkaus kunnossa > Napsauta nyt Medialähteen nimi ja kirjoita ‘Rauhoitusalue’ > ja napsauta kunnossa.Kuinka asentaa Sanctuary Kodi Krypton -versioon 17
 3. Palaa nyt takaisin Kodi-päävalikko painamalla ’Askelpalautin’ tai ‘Poistu’ näppäile useita kertoja näppäimistöllä > Klikkaa Lisäosia > Valitse sitten Pakettien asentaja kuvake (vasemmassa yläkulmassa).Sanctuary kodi -asennus
 4. Mene Asenna ZIP-tiedostosta > Etsi ja napsauta Rauhoitusalue > Napsauta sitten repository.sanctuary-1.0.0.zip > Sinun on odotettava muutama sekunti arkiston asennukseen.Sanctuary kodi zip-tiedosto
 5. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Rauhoitusalue > Video-lisäosat > Quantum-lisäosa > Klikkaus Asentaa.Sanctuary quantum kodi
 6. Mene Kodi-päävalikko > Lisäosia > Video-lisäosat > Quantum-lisäosa > Nauttia!

Sanctuary kodi -asetukset

Kuinka asentaa Sanctuary Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avaa Kodi > järjestelmä > Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 2. Napsauta Ei mitään > Kirjoita URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Napsauta OK > Kirjoita medialähteen nimi ‘Sanctuary’ > Napsauta OK.
 3. Kodi-aloitusnäyttö > järjestelmä > Lisäosia > Asenna ZIP-tiedostosta > Rauhoitusalue > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Napsauta Asenna arkistosta > Rauhoitusalue > Video-lisäosat > Kvantti > Asentaa.
 5. Mene Aloitusnäyttö > järjestelmä > Lisäosia > Kvantti > Nauttia!

Kuinka asentaa Sanctuary Kodi Fire Stickiin

 1. Tuoda markkinoille Kodi sovellus Fire Stickillä.
 2. Asenna Kodi Fire Stickiin.
 3. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 4. Seuraa tästä eteenpäin yllä kuvattuja vaiheita asentaaksesi Sanctuary Kodi Kodi Kryptoniin.

Sanctuary Lataa

Asentaaksesi Sanctuary-arkiston suoraan napsauttamalla lataa täältä ja noudattamalla alla olevia vaiheita:

 1. Napsauta Lataa.Sanctuary Lataa
 2. Avaa Kodi > Lisäosia > Paketin asentajan kuvake > Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa lataustiedostoa järjestelmästäsi.
 3. Asenna arkistosta > Rauhoitusalue > Video-lisäosat > Kvantti > Asentaa > Nauttia!

Kodi-pyhäkkövirheet / ei toimi / ongelmat

No Streams käytettävissä

Tämä virhe ilmenee, kun selaat streamien lisäosaa. On monia syitä, jotka voivat aiheuttaa tämän virheen, kuten välimuisti on voinut olla täynnä, lisäosa on päivitettävä tai se on päivitetty ali tai lisäosa saattaa olla maantieteellisesti rajoitettu..

Ratkaisu

Korjaa tämä virhe tyhjentämällä välimuisti ja vähentämällä palveluntarjoajien lukumäärää. Jos virhe ilmestyy edelleen, päivitä lisäosa tai asenna se uudelleen luotettavan lisäosa-arkiston avulla.

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Asennus epäonnistui. Riippuvuusvirhe tapahtuu, kun arkiston lähdettä ei ole saatavilla, vanhentunut tai sammutettu.

Korjata

Tarkista aina, onko käyttämäsi arkisto käytettävissä, toimiva ja päivitetty. Jos kaikki yllä olevat ovat positiivisia, lisäosa asentuu ja toimii hienosti.

Lokitietovirhe

Joskus, kun asennat Sanctuary-apuohjelman, ponnahdusikkuna tulee näyttöön, että kyseessä on lokitietovirhe. Seurauksena on, että et voi asentaa Sanctuary-lisäosaa järjestelmään.

Ratkaisu 1

Yksi tapa ratkaista tämä ongelma on tyhjentää kaikki välimuisti. Tämä voidaan saavuttaa asentamalla Merlin-lisäosa. Siinä on erityisominaisuus, joka poistaa kaikki välimuistisi Kodi-käynnistyksen yhteydessä.

Ratkaisu 2

Toinen ratkaisu tähän ongelmaan on käyttää Kodi VPN -sovellusta, joka kaikki antaa sinulle pääsyn Kodi-lisäosiin ja sisältöön. Nämä tiedot on testattu, joten niiden on toimittava myös sinulle.

Kääriä asioita

Tarkistettuasi Sanctuary-lisäosan on viisaampaa harkita Quantum-lisäosaa vaihtoehtona Exodukselle, mutta äärimmäisillä ominaisuuksilla, jotka edes Exodus-lisäosat eivät vastaa. Ominaisuuksia, kuten suoraa TV: tä ja lasten osastoa, löytyy harvoin. Tässä oppaassa keskustelimme kuinka pyhäkön asentaminen Kodiin ja kuinka voit ladata sen suoraan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this