Kuinka asentaa NordVPN Kodiin (2020)

miten asennettava-nordvpn vs. Kodi


NordVPN toimii poikkeuksellisen erinomaisesti Kodin kanssa, kun siihen on liitetty kaksinkertainen VPN-salaus. Se pitää Kodi suoratoistoa yksityisenä ja aurinkoa estävänä TV-lisäosana.

Tässä oppaassa olen keskustellut vaihe vaiheelta siitä, kuinka asentaa NordVPN Kodiin. Kun asennus on valmis, voit tarkistaa myöhemmin oppaasta, toimiiko NordVPN Kodissa.

NordVPN Kodi -sovelluksella on vahva 256-bittinen salaus ja suurimman palvelinverkon kanssa 5500 palvelinta. Nämä palvelimet auttavat sinua määrittämään IP-osoitteen, joka pitää sinut nimettömänä.

Kuinka asentaa ja käyttää NordVPN: ää Kodissa

Vaihe 1: Rekisteröidy NordVPN: llä

Vaihe 2: ladata ja Asentaa NordVPN-sovellus haluamallasi laitteella

vaihe-2-how-to-install-nordvpn vs. Kodi

Vaihe 3: Tulla sisään käyttäjätunnus / salasana ja Avata NordVPN-sovellus

vaihe-3-miten asennettava-Nordvpn vs. Kodi

Vaihe 4: Yhdistä Yhdysvaltain palvelin 

vaihe-4-kuinka asennettava-Nordvpn vs. Kodi

Vaihe 5: Kun yhteys on muodostettu, Avata Kodi

Vaihe-5-kuinka asennettava-nordvpn vs. Kodi

Vaihe 6: Avaa mikä tahansa lisäosa, esim. Maaginen lohikäärme

Vaihe-6-kuinka asennettava-nordvpn vs. Kodi

Vaihe 7: Valitse mikä tahansa elokuva- / TV-ohjelma ja aloita suoratoisto nimettömästi!

Vaihe-7-kuinka asennettava-nordvpn vs. Kodi

Vieraile sivustossa 30 päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka tarkistaa, toimiiko NordVPN Kodessa

# 1 Avata Kodi

Vaihe-1-miten-to-check-nordvpn-on-työskentelee vs. Kodi

# 2 Mene asetukset vaihtoehto

vaihe-2-miten-to-check-Nordvpn-on-working

# 3 Klikkaa Järjestelmätiedot

vaihe-3-miten-to-check-Nordvpn-on-working

# 4 Nyt tarkista, onko IP-osoite on muuttunut tai ei (ennen VPN-yhteyden muodostamista ja sen jälkeen)

vaihe-4-miten-to-check-Nordvpn-on-working

Vieraile sivustossa 30 päivän rahat takaisin -takuu

Video-opas: Kuinka asentaa NordVPN Kodi

NordVPN-ominaisuudet

NordVPN on epäilemättä yksi alan suurimmista nimistä palveluntarjonnansa ja monenlaisten palvelimiensa ansiosta ympäri maailmaa.

Tässä on joitain NordVPN: n ominaisuuksista:

 • Suuri palvelinverkko: NordVPN: llä on 5500 palvelinta ja läsnäolo yli 60 maassa. Valtava määrä palvelinta tarkoittaa, että sinulla on enemmän IP-osoitteita yhdistääksesi ja estääksesi tonnia sisältöä.
 • Nopea vauhti: Vaikka NordVPN: llä on kaksinkertainen VPN-salaus, se ei tee nopeudesta hidasta. Olen suorittanut nopeustestin myöhemmin oppaassa.
 • Suojattu salaus: NordVPN käyttää 256-bittistä salausta, joka on vahvin, mutta enemmänkin, koska se käyttää kaksinkertaista VPN-salausta, joka salaa Internet-liikenteen vain kerran, mutta kahdesti.
 • 6 usean laitteen kytkentä: Voit käyttää NordVPN: ää 6 eri laitteen kanssa samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit katsella Kodin suoratoistosisältöä 6 laitteella.
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu: Käytä NordVPN: ää Kodissa 30 päivän ajan riskittömästi. Voit aina vaatia rahaa 30 päivän kuluttua.
 • 7 päivän ilmainen kokeiluversio: NordVPN tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeiluversion mobiililaitteilla. Sinun on annettava vain luottokorttitietosi, mutta siitä ei vähennetä rahaa.

NordVPN-nopeustesti

Teimme NordVPN-nopeustestin streamin aikana Kodin kanssa, ja tulokset ovat seuraavat:

Internet-nopeuteni ilman VPN: tä: 20 Mbit / s

Internet-nopeuteni NordVPN: n (Yhdysvaltain palvelin) kanssa: 16 Mbit / s

Ainoa kohtuullinen lasku 20 prosentilla.

NordVPN-Kodi-Speed-testi

NordVPN IP-vuototesti

Tärkein asia tarkistaa VPN on tarkistaa, vuotaako se DNS tai IP. Jos se vuotaa IP- tai DNS-osoitteitasi, sitä ei ole mitään hyötyä käyttää.

Testasimme NordVPN-koodia Kodi-virtauksen aikana, eikä IP- tai DNS-vuotoa löytynyt.

Kodin NordVPN-IP-vuoto

Nordin IP-vuototesti kodille

Tämä todistaa, että NordVPN for Kodi on täydellinen valinta ja voimme luottaa siihen.

NordVPN estää Geo-rajoitetut Kodi-lisäosat

Kuten aiemmin mainitsin, tarvitaan VPN-verkko georajoitettujen Kodi-lisäosien poistamiseksi käytöstä. Joten yritin estää cCloud TV: n estämisen NordVPN: llä Kodilla, ja onnistin ilman mitään ongelmaa.

Poista kodi-lisäosien estäminen nordvpn: llä

Suoratoiston nopeus oli hyvä, vaikka minulla onkin hidas Internet-yhteys. Minulla ei ollut puskurointi- tai myöhästymisongelmia, ja pystyin sitten pääsemään täydelliseen lisäkirjastoon.

Voit myös kokeilla parhainta Kodi-VPN-verkkoa, joka sopii täydellisesti yksityiseen suoratoistoon ja poistaa TV-lisäosien eston.

Toimiiko NordVPN Kodin kanssa?

Joo! NordVPN on yhteensopiva Kodin kanssa, mutta sillä ei ole erillistä Kodi-lisäosaa.

Saatat kompastua joihinkin blogeihin ja asennusoppaisiin mainitsemalla omistetun NordVPN Kodi -lisäosan, mutta ne kaikki harhauttavat sinua.

Ei ole olemassa erityistä Kodi-lisäosaa, kuten ne sanovat, NordVPN on asennettu laitteeseen ja toimii taustalla, kun käytät Kodia.

Se ei keskeytä suoratoistoa ollenkaan ja tarjoaa välittömän pääsyn maantieteellisesti rajoitettuihin Kodi-lisäosiin ilman mitään ongelmia.

Yksi parhaimmista asioista NordVPN: ssä on, että se toimii hyvin kaikkien suosittujen laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick ja FireTV, Roku, RaspberryPi.

NordVPN for Kodi – arvostelut

Käyttäjien arviot antavat selkeän näkemyksen alan todellisuudesta. Katso nämä arvostelut ja päätä haluatko käyttää NordVPN: ää.

Kodi on vain käyttöjärjestelmä, jonka kautta palvelua tarjotaan, se on kaikki oikeasti, vain erilaiset verkot, jotka tarjoavat suoratoistoa … VPN .. Siellä on niin paljon väärää tietoa IPTV: n suhteen, he luulevat, että se ei voi kaasua jne., mikä on ehdotonta roskaa

– Snags (@ Snagsy1980) 4. maaliskuuta 2019

Tämä käyttäjä näyttää olevan varsin turhautunut; Ehkä hänen virtaansa on rajoitettu, kuten hän on maininnut IPTV-palvelut. Tästä syystä suosittelen VPN: n käyttöä pysyäksesi kurissa ja rajoituksista.

Kodi (VPN: n kautta… pidän parempana Nord VPN: ää) antaa sinun ladata laittomasti sisältöä ilmaiseksi, nimettömästi. Vakavasti… voit katsoa mitä tahansa. Ihmiset lähettävät tavaroita heti. Olen hämmästynyt, että mediayritykset eivät ole tehneet ddos-hyökkäyksiä palvelun poistamiseksi käytöstä.

– ZeroHedge (@govttrader) 26. maaliskuuta 2019

Tässä on tyytyväinen käyttäjä, joka ylistää NordVPN: ää siitä, että se vapauttaa kaikki virrat, mutta samalla hän on kysynyt viranomaisilta piraattivirtojen vastaisesta toiminnasta.

Avainsanat

VPN: n valitseminen suoratoistoa varten on vähän hankala, koska kaikki muut tarjoajat väittävät olevansa paras, mutta kun käytät niitä, näet kuinka syvissä vesissä ne ovat.

Kaikiin VPN-palveluntarjoajiin ei voida luottaa, koska monista tiedonkeruutapauksista on ilmoitettu muutamaa palveluntarjoajaa vastaan. Tämä opas selittää yksityiskohtaisesti kuinka asentaa ja määrittää NordVPN Kodi -sovellukseen.

NordVPN on luotettava nimi teollisuudessa, koska se on palvellut miljoonia käyttäjiä, eikä sellaisia ​​valituksia ole osoitettu sille.

Toiseksi, NordVPN tarjoaa tehokkaan salauksen ja suuren määrän palvelimia ympäri maailmaa. Siinä on huippuluokan ominaisuuksia, jotka sopivat streaming-geevien tarpeisiin.

Suosittelen lukijoitasi kokeilemaan NordVPN Kodia paremman suoratoistokokemuksen saamiseksi. Kun sanon paremmin, tarkoitan yksityistä suoratoistoa ilman puskurointia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map