Kuinka asentaa NordVPN for FireStick?

NordVPN-FireStick
NordVPN on kokeiltu ja testattu, siksi voimme pitää sitä yhtenä FireStickin parhaista VPN-verkoista.

NordVPN FireStick -sovellus on jo saatavana Amazon-sovelluskaupasta, ja se voidaan helposti asentaa FireStick- ja FireTV-laitteisiin yhdellä napsautuksella. Oman VPN-sovelluksen omistaminen on aina hienoa, koska sitä on helppo käyttää ja asentaa, eikä se vaadi hakkerointia.

NordVPN FireStick -ominaisuudet

 1. 24/7 chat-tuki
 2. Sotilaallisen luokan salaus
 3. Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 4. CyberSec-ominaisuus
 5. Auto Killswitch -ominaisuus
 6. 6 Samanaikaiset yhteydet ovat sallittuja

Kuinka asentaa NordVPN Amazon Fire Stickiin

Nyt kun tiedät kuinka hyvä NordVPN on FireStickillä, anna meidän aloittaa VPN: n asentaminen FireStick-sovellukseen. NordVPN: n asentamiseen FireStickiin on kaksi tapaa; voit valita minkä tahansa, mikä vaikuttaa sinulle sopivimmalta.

Menetelmä 1 asentaa NordVPN FireStickissä

 1. Ota tuntemattomat sovellukset käyttöön,
 • Käynnistä FireStick-laite kytkettyäsi televisioon.
 • Mene asetuksiin.
 • Napsauta Laite.
 • Napsauta nyt Kehittäjäasetukset.
 • Ota sovellukset tuntemattomista lähteistä käyttöön.
 1. Palaa nyt päävalikkoon ja avaa Amazon-sovelluskauppa.
 2. Kirjaudu sisään Amazon-tiliisi.
 3. Napsauta hakupalkkia, kirjoita ”NordVPN” ja napsauta Enter.
 4. Napsauta näkyviin tuloksia NordVPN ja napsauta sitten Asenna.
 5. Lupapyyntö kysyy, napsauta Joo jatkaa asennusta.
 6. Sovellus asennetaan; voit käyttää sitä FireStick-sovelluksesi osiossa.
 7. Avaa nyt NordVPN-sovelluslomake sovellusosasta ja kirjaudu sisään kirjoittamalla NordVPN-tilisi käyttöoikeustiedot.
 8. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet kaikki ominaisuudet ja valittavat lomakkeen maat. Muodosta yhteys mihin tahansa haluamaasi sijaintiin ja nauti suoratoistosta turvallisesti.

Menetelmä 2 asentaa NordVPN Amazon FireStick -sovellukseen

Tätä menettelyä käytetään, jos sinulla on vaikeuksia sovelluksen asentamisessa suoraan Amazon-sovelluskaupasta. Tässä on vaiheet:

 1. Mene asetuksiin > Klikkaa Laite > valita Kehittäjät vaihtoehto > Ota sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 2. Palaa päävalikkoon ja siirry kohtaan Amazon-sovellusliike.
 3. Etsiä “Downloader”.
 4. Näet Downloader sovellus (yksi oranssilla logolla). Napsauta sitä ja ladata
 5. Avaa Downloader-sovellus asennuksen jälkeen ja kirjoita tämä URL- osoitepalkissa: http://bit.ly/NordVPNAPK ja napsauta Mennä. Se lataa NordVPN apk FireStickille. Lataaminen vie jonkin aikaa, koska tiedoston koko on suunnilleen 35MB.
 6. Heti kun lataus on valmis, sinulta kysytään lupaa asentaa, napsauta Asentaa.
 7. Kytke nyt hiiri ja avaa asennettu NordVPN-sovellus siirtymällä asetukset > Klikkaa Sovellukset > valita Hallitut asennetut sovellukset > Avata NordVPN.
 8. Nyt Kirjaudu sisään sinun NordVPN tili ja aloita FireStick-laitteen käyttö turvallisesti.

Amazon FireStick -sovellukset, jotka toimivat parhaiten NordVPN: n kanssa

Parasta FireStickissä ei ole vain sen ominaisuudet, vaan myös sen monipuoliset sovellukset, joiden avulla käyttäjät voivat katsella suosikkisisältöään. Jotkut parhaat Firestick-sovellukset, kuten Netflix, Vudu ja Kodi, ovat syy siihen, että monet käyttäjät pitävät parempana FireStick- ja Fire TV -laitteita. Tästä huolimatta suoratoisto näiden sovellusten kanssa VPN: llä tekee kokemuksesta upeaa.

Netflix NordVPN: n kanssanetflix kanssa nordvpn tulikolla

Netflixillä on maantieteellisesti rajoitetut kirjastot, mikä tarkoittaa, että jokaisella alueella on erilainen kirjasto, jolla on erilaiset sisällönimikkeet. Joten jos et asu Yhdysvalloissa ja käytät Netflixiä FireStickissä, sinulla on pääsy alueelliseen kirjastoon.

Päästäksesi Yhdysvaltain Netflix-kirjastoon voit käyttää VPN-yhteyttä ja muodostaa yhteyden Yhdysvaltain palvelimeen. Toinen saalis tässä asiassa on Netflix VPN-kielto, joka estää VPN: n kautta kulkevan liikenteen. Käyttäjät ovat kuitenkin arvostelleet NordVPN Netflix -käyttöä, koska se ohittaa rajoituksen hyvin saamatta kiinni.

NordVPN on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka pystyvät ohittamaan rajoitukset ja tarjoamaan silti korkealaatuista suoratoistoa Netflixissä.

Kodikodi kanssa nordvpn on amazon firestick

Firenzillä sijaitseva Kodi on upea median suoratoisto-ohjelmisto, joka yhteistyössä FireStickin kanssa kaksinkertaistaa viihteen. Sillä on oma käyttöliittymänsä ja lisäosat, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää hyvin monenlaista sisältömuotoa ympäri maailmaa.

VPN: n käyttö Kodissa ei kuitenkaan rajoitu suojaamiseen vakoilusilmiltä ja haittaohjelmilta, vaan myös piratisminvastaisilta viranomaisilta, koska käyttäjät mieluummin käyttävät kolmansien osapuolien Kodi-lisäosia, jotka tarjoavat laittomasti sisältöä.

Kodin NordVPN voi tarjota huippuluokan salauksen ja piilottaa IP-osoitteesi suojaamaan sinua kiinniottelulta ilmaisen sisällön suoratoiston yhteydessä..

Vudu

Vudu on mediasisällön jakelupalvelu, joka jakaa sisältöä amerikkalaisille ja kanadalaisille kanaville. Käyttäjät voivat katsella ilmaisia ​​elokuvia ja vuokrata uusimmat elokuvat verkossa Verun kautta.vudu-sovellus Amazon Firestickille

Käyttäjät voivat nauttia laajasta valikoimasta sisältöä 4K-laadussa. Voit tehdä sen helposti nykyisellä Vudu-sovelluksella, joka on saatavana Amazon-sovelluskaupasta.

Vudu toimii hienosti NordVPN: n kanssa, koska kaistanleveyden keskeytyksiä ei ole ja liikenne kulkee nopeiden palvelimien kautta.

NordVPN for 1. Gen FireStick – kiertotapa, käytä VPN: ää reitittimessä

1. sukupolven FireStick -laitteet ovat edelleen monien käyttäjien käytössä huolimatta yhteensopivuusongelmasta monissa sovelluksissa. Ensimmäisen sukupolven FireStick-laitteet eivät tue VPN-palveluita, eli ne voivat asentaa VPN-sovelluksen laitteeseen, mutta silti sitä ei käytetä taustalla.

Paras vaihtoehto, jota kaikki suosittelevat FireStick-käyttäjille, on päivittää laitteitaan, mutta minulla on parempi ja halvempi tapa käsitellä tätä asiaa.

Jos asennat VPN: n reitittimeesi, voit helposti luoda suojatun yhteyden joutumatta asentamaan sitä laitteellesi. Tässä tapauksessa sinulla pitäisi olla jokin seuraavista reitittimistä:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Kaikissa näissä reitittimissä on asennettu OpenVPN-ohjelmisto, ja DD-WRT: n määrittäminen niihin ei ole ongelma. Asenna NordVPN-asiakasohjelma reitittimeen ja turvaa liikenteesi.

NordVPN FireStick -kysymyksiin

Mikä on Cybersec NordVPN -ominaisuus ?

CyberSec on NordVPN: n ainutlaatuinen ominaisuus, joka estää hakkereita, haittaohjelmahyökkäyksiä ja ärsyttäviä mainoksia.

CyberSec skannaa verkko-osoitteet ja tarkistaa ne estettyjen tai roskapostiksi ilmoitettujen sivustojen luettelossa tarjoamalla käyttäjille suojauksen tietojenkalasteluhyökkäyksiltä. Se myös tarkkailee robotteja pääsemästä järjestelmään Web-liikenteen kautta. Jos järjestelmässäsi on jo robotti, se estää tiedonsiirron kyseiseltä palvelimelta tietosi suojaamiseksi.

CyberSec estää kaikki eri sivustoille sijoitetut ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaavat linkit samoin kuin erilaiset mainokset, jotka pysyvät ponnahdusikkunoissa.

Kuinka voin tarkistaa, että NordVPN FireStickissä toimii?

Jos luulet, että NordVPN ei toimi FireStickissä, tarkista tämä kahdella tavalla. Käynnistä ensin laite uudelleen ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen. Yritä sitten päästä sivustoon, joka on maantieteellisesti rajoitettu alueellesi, mutta johon pääsee sillä alueella, johon olet muodostanut yhteyden. Jos sivustoon pääsee, VPN toimii hyvin.

Toinen tapa tarkistaa se on avaamalla selaimesi ja siirtymällä kohtaan Mikä on IP-sivustoni. Kun olet tällä sivustolla, se näyttää nykyisen IP-osoitteesi. Jos IP-osoite eroaa todellisesta IP-osoitteestasi, VPN toimii. Jos se näyttää todellisen IP-osoitteesi, mikä tarkoittaa, että VPN ei toimi FireStick-laitteessasi.

Kuinka kirjautua sisään nykyisellä NordVPN-tilillä tilin luomisen sijaan NordVPN-tilille FireStickissä?

Kun asennat NordVPN-sovelluksen FireStickiin, avaa sovellus ja sinulla on kirjautumisnäyttö etukäteen. FireStickissä oleva NordVPN ei vaadi erillistä tai erillistä tiliä. Voit helposti kirjautua sisään kirjoittamalla online-rekisteröintisi tai eri laitteilla käyttämäsi nykyisen tilisi käyttöoikeustiedot.

NordVPN FireStick ei voi kirjautua sisään

Monilla käyttäjillä on ongelma siitä, ettei he pysty kirjautumaan sovellukseen, ja syynä on, että heille ei ole asennettu hiiren kytkintä. Kirjaudu sisään sovellukseen napsauttamalla sisäänkirjautumisvaihtoehtoa. Se voi olla vain yksi kohdistimen avulla. Aktivoidaksesi hiiren kohdistimen saavutettavuuden, lataa ja asenna Hiirenvaihto-sovellus Amazon-sovelluskaupasta.

johtopäätös

NordVPN ja FireStick ovat loistava yhdistelmä yhdestä parhaista suoratoistopalveluista ja parhaista VPN-palveluista. NordVPN FireStick -sovelluksen avulla käyttäjät voivat suoratoistaa ongelmitta pelkäämättä haittaohjelmia, hakkerointia, vakoilua tai mitä tahansa virtuaalista uhkaa. Käyttäjät saavat armeijan luokan salauksen verkkoliikenteelleen ja turvallisuustunteelleen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this