Kuinka asentaa Navi-X Addon Kodi -sovellukseen 5 vaiheessa

Jos mietit koskaan, kuinka suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja ja muuta mediasisältöä yhdessä paikassa, sinun ei tarvitse etsiä kauemmin


Navi-X Kodi voisi olla suosituin Kodi-lisäosa ja myös vanhin. Kodi-lisäosa tarjoaa ilmaisen mediasisällön Internet-käyttäjille.

Ilmainen suoratoisto ei kuitenkaan ole niin helppoa, koska monet korkealaatuisista streamista ovat maantieteellisesti rajoitettuja, joita ei voi käyttää ilman Kodi: n VPN: tä..

Tässä artikkelissa paljastetaan kuinka asentaa Navi-X Kodi -sovellukseen ja ratkaista erilaisia ​​lisäosaan liittyviä ongelmia.

Mikä on Navi-X Kodi

Navi-X antaa käyttäjilleen mahdollisuuden jakaa ja ladata sisältöä erittäin suuren videotietokannan kautta. Kaikkea elokuvista televisio-ohjelmiin, urheilutapahtumiin ja live-televisioon voitaisiin löytää sormellasi.

Seuraa tätä vaiheittaisia ​​ohjeita, kuinka asentaa Navi-X Kodi -sovellukseen.

Kuinka asentaa Navi-X Kodi Leia- ja Krypton-versioihin

Kodi Leia on uusin versio Kodista, jota seuraa suosittu Krypton-versio. Tämä lisäosa toimii erinomaisesti kaikkien saatavilla olevien Kodi-versioiden kanssa.

Asenna Navi-X Kodi -apuohjelma seuraavien ohjeiden mukaan nopeasti:

 1. Avata Kodi> Valitse ‘Asetukset’ -painike vasemmassa yläkulmassa > tiedosto johtaja > Tuplaklikkaus ‘Lisätä Lähde’.kuinka asentaa navi-x kodiin
 2. Kirjoita tämä linkki http://kdil.co/repo/ > Klikkaus kunnossa > Kirjoita nyt medialinkin nimi ‘Kodil repo > Klikkaus kunnossa uudelleen.Kuinka asentaa naxi x addon kodi krypton-versioon 17
 3. Palaa takaisin Aloitusnäyttö > Klikkaus Lisäosia välilehti vasemmassa reunavalikossa > Napsauta vasemmassa yläkulmassa laatikon muotoinen ikoni > Asentaa alkaen postinumero tiedosto > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x install zip file kodi
 4. Asenna arkistosta >valita Kodilin arkisto > Ohjelmoida Lisätäons> Klikkaus Navi-X > Asentaa.navi-x-lisäosien asennus kodi krypton-versiossa 17
 5. Palaa takaisin Päävalikko > Ohjelman lisäosat >Navi-X > ja nauti!

navi-x lisäosa-asetus kodi krypton version 17

Kuinka asentaa Navi-X Kodi Jarvis -versio 16 tai uudempi

Navi-X: n asentaminen Kodi Jarvis -versioon 16 on samanlainen kuin Navi-X: n asentaminen Kodi Leveen ja Kryptoniin, paitsi että Kodi Jarvis -asettelu on hiukan erilainen kuin sen parannetussa versiossa..

Kodi Jarvisilla on pieni ero päävalikon asettelussa. Päävalikko löytyi näytön alaosasta vaakasuorassa asennossa, kun taas uusimmassa versiossa päävalikko sijaitsee vasemmalla puolella pystyssä.

Kodi Kryptonissa näppäintoiminto nimeltään ‘System’ on korvattuAsetukset’ joka löytyy tärkein valikko. Kuitenkin ‘Kuinka käyttää Navi-X: täKummassakin Kodi-versiossa prosessi pysyy samana.

Kuinka korjata Navi-X ei toimi -ongelmat

Navi-X-käyttäjät saattavat kohdata joitain virheitä Kodi-lisäosan asennuksen aikana. Olemme toimittaneet kaksi yleisintä ongelmaa Kodi-käyttäjille, kun he asentavat Navi-X: n.

Tarkista lokista lisätietoja sisältävä virhe

Tämä virhe voi ajaa ketään hulluksi. Joissain tapauksissa olemme kaikki nähneet, että Kodi ei suoratoista mediasisältöä, jota haluat epätoivoisesti katsoa. Mikään asia, jota emme voi korjata, ei kuitenkaan ole.

Tämän ongelman ratkaiseminen vie yleensä välimuistin tyhjentämisen. Sitä varten sinun on asennettava Lisäosien asennusohjelma, joka on Kodi-lisäosa. Kun olet asentanut lisäosan, avaa ylläpitotyökalu-lisäosa, napsauta sitten yleistä lisäosaa ja tyhjennä välimuisti.

Jos ongelma jatkuu edelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen, voi näyttää siltä, ​​että yrität käyttää geo-estettyä sisältöä, johon pääsee vain Kodi VPN: n kautta..

Miksi Navi-X lopetti toimintansa?

Navi-X saattaa joskus lakata toimimasta odottamattomasti, mikä voi aiheuttaa hätätilanteita. Tämä virhe ilmenee yleensä, kun sinulla on aiempi versio joko Kodista tai Navi-X: stä. Selvitä virhe viimeisimmästä Navi-X-versiosta ja myös uusimmasta Kodi Krypton -versiosta 17.

Jos sinulla on asennettuna uudempi Navi-X: n ja Kodin versio, kannattaa ehkä yrittää poistaa Navi-X: n asennus ja asentaa lisäosa uudelleen. Tämä saattaa korjata ongelmasi.

Kääri se

Navi-X on epäilemättä suosituin ja vanhin Kodi-lisäosa. Siinä on tietokanta, josta Kodi-käyttäjät voivat jakaa uusimman mediasisällön. Voit suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia ja muita vastaavia viihdepaketteja ilman vaivaa.

Itse asiassa Navi-X: n asentaminen Kodiin ratkaisee suuresti ongelmasi ilmaiseksi suoratoistoksi. Voit katsella suosikkisisältöäsi helposti kotona, työpaikalla tai muualla, jossa tunnet olosi mukavaksi. Katso vain oppaamme, kuinka asentaa Navi-X Kodiin, ja katsele suosikkisisältöäsi mistä tahansa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map