Kuinka asentaa Kodi FireStick- ja FireTV-laitteisiin helppojen vaiheiden avulla vuonna 2018

Kodi on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka voidaan asentaa Amazon Fire TV / Fire Stick -sovellukseen. Kun olet asentanut Kodi FireStick- tai FireTV-laitteeseen, voit suoratoistaa tonnia elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan Amazon Fire TV / Fire Stick -sovellukseen. Ja jos sinulla on vaikeuksia kodin asentamisessa FireStickiin, siirry paremmin jailbreak-tulipaloon.
Tarjoamme vaiheittaiset ohjeet Kodi-ohjelmiston asentamiseen Fire TV / Fire Stick -sovellukseen sekä helpon asennusohjeen tulenkestävän vpn: n asennukseen Amazon-sovelluskaupasta ja ilman sitä.


Kuinka asentaa Kodi Fire TV Cube -sovellukseen

Amazon loi uusia viihde- ja online-suoratoistoalan standardeja julkaistuaan FireStick- ja Fire-TV: nsä. Se saavutti suuren suosion ja monet ihmiset vaihtoivat FireStick-ohjelmaa vapautuakseen kaapeli-TV-ketjuista..

Amazon on kuitenkin nyt mennyt askeleen pidemmälle käyttämällä Alexa-tekniikkaansa ja esitellyt kokonaan uuden Fire TV-kuution. Yhden ääniohjatun kuution muotoinen suoratoistolaatikko tarjoaa suoratoiston jopa 4 kt HDR -laatuun.

Nyt saatat miettiä, kuinka asentaa Kodi Fire TV Cubeen, tiedämme oikein!

Fire TV Cube toimii Alexan integroinnin avulla, joten käyttäjät voivat ohjata suoratoistoa ilman kauko-ohjainta. Se on tehnyt suoratoiston handsfree-toiminnasta ja mullisti mukavuuden ja viihteen merkityksen.

Kodin asentaminen Fire TV -kuutioproseduuriin on samanlainen kuin FireStickissä käytetty asennusmenettely. Asennusmenettelyjä tarkennetaan myöhemmin tässä oppaassa.

Kuinka asentaa Kodi Krypton Versio 17.6 Amazon FireStick / FireTV: hen

Ennen kuin asennat Kodi FireStick tai Amazon Fire TV: hen, sinun on luotava Amazon-tili ja muodostettava yhteys Wi-Fi-verkkoon.

Kodi Kryptonin versio 17.6 oli Kodi Krypton -sarjan viimeisin päivitys, ja siinä oli paljon virhekorjauksia ja parannuksia esteettömyyteen. Kodin käyttöliittymä pysyi kuitenkin samana kaikissa Kodi Krypton -versioissa.

Koko luettelo vaiheista on annettu alla:

 1. Ota sovellukset tuntemattomista lähteistä. asetukset > Laite > Kehittäjävaihtoehdot > Sovellukset tuntemattomista lähteistä.kuinka asentaa kodi amazon fire tv: hen
 2. Lataa ES File Explorer. Siirry aloitusnäyttöön > Hae > Tyyppi ES (avaruus) Tutki > Napsauta ES Explore > ladata > Avata.kuinka asentaa kodi amazon-tulenkestävään tilaan
 3. Laajenna suosikit vasemmalla puolella > Napsauta Lisää > Laatikko aukeaa > Kirjoita https://www.kodivpn.co/repo/firestick.apk > Paina Seuraava > Kirjoita nimi esim. ‘Uusi Kodi’ > Paina Seuraava > Paina Lisää.Kuinka asentaa kodi krypton version 17 amazon fire tv: ssä
 4. Siirry suosikkeihin uudelleen > vieritä alas ja napsauta ‘Uusi Kodi’ > Napsauta Lisää-kuvaketta näytön alareunassa > Napsauta Avaa selaimessa. > Aukeaa ponnahdusikkuna, jonka lukema on ”Avaa ES Downloaderilla”. > Paina vain kerran > Lataus alkaa.Kuinka asentaa kodi krypton version 17 amazon firestickiin
 5. Avaa ladattu tiedosto > Napsauta Asenna > Paina Avaa

kodi viimeinen askel palo-tv

Kuinka asentaa Kodi Jarvis -versio 16 Amazon FireStick- ja FireTV-ohjelmiin

 1. Käynnistä Fire TV / Fire Stick > Mene asetuksiin > järjestelmä > Vieritä alas kohtaan Kehittäjäasetukset > ‘Ota käyttöön’ ADB-vianmääritys.Kuinka asentaa kodi jarvis versio 16 amazon fire tv: hen
 2. Palaa takaisin aloitusnäyttöön > Napsauta Hae > Kirjoita ‘ES (Space) Explorer > Napsauta Lataa > Napsauta Avaa.Kuinka asentaa kodi jarvis versio 16 amazon-tulenkestävään tilaanAvaa Es Explorer > Napsauta näytön vasemmassa reunassa olevaa Suosikit-painiketta > Napsauta Lisää>  Ponnahdusikkunaan tulee tyyppi http://htpcbeginner.com/aftv > Kirjoita nimi esim. Kodi16 > Napsauta Lisää > Vieritä alas ja napsauta ‘Kodi16’> Lataus alkaa.Kuinka asentaa kodi jarvis versio 16 amazon fire tv: ssä
 3. Avaa tiedosto > Asentaa > Avaa Kodi ja nauti!

kodi tulisija

Kuinka asentaa Kodi 18 Leia (alfa-versio) FireStickiin

Kodi Leia -versio 18 on uusin Kodi-version versio, joka esiteltiin Kodi Krypton -sarjan version 17 jälkeen. Uuden Kodi Leia -version 18 käyttöliittymässä ei ole paljon eroja.

Toinen asia ymmärtää täällä on, että Kodi Leidin vakaata versiota ei ole vielä julkaistu. Se on edelleen testausvaiheessa, ja sen alfa-versio on saatavana vasta nyt.

Kodi Leia: n version 18 asentamiseen käytetään samaa asennusmenettelyä, joka on kuvattu tässä oppaassa.

Kuinka käyttää Kodia FireStickissä?

Kodin käyttäminen FireStickissä on samanlainen kuin Kodin käyttäminen muissa laitteissa, koska Kodin käyttöliittymä on sama kaikissa laitteissa. Kodin asennusmenettely jokaiseen laitteeseen on kuitenkin erilainen, etenkin FireStickissä. Syystä Kodi ei ole virallisesti tuettu FireOS ja voidaan asentaa vain jailbreaking FireStick kuitenkin, joka saattaa edellyttää VPN: n perustamista Firestick.

FireStickin purkamiseen on useita menetelmiä; tässä on vaihe vaiheelta läpi kaikki menetelmät:

Asenna Kodi FireStickiin AppStarterilla

Asenna Kodi AppStarterin avulla seuraavasti:

 1. Siirry asetuksiin.
 2. Avaa kehittäjäasetukset.
 3. Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset tuntemattomista lähteistä käyttöön kehittäjävaihtoehdoissa.
 4. Napsauta Hae > Kirjoita hakuriville ”ES-tiedosto”.
 5. Napsauta Sovellukset & Pelit> Napsauta ES File Explorer > Lataa nyt ES File Explorer.
 6. Kun olet ladannut, avaa ES File Explorer > Napsauta Suosikki > Napsauta Lisää.
 7. Kirjoita tämä lähde-URL-osoite, http://fs.bpx.li > Nimeä se tulipaloksi.
 8. Valitse Lisää > Vieritä alas ja napsauta Tuli.
 9. Valitse AppStarter APK-tiedosto > Napsauta Asenna.
 10. Valitse Avaa > AppStarter aukeaa ja on käyttövalmis.
 11. Nyt asentaa Kodi > Siirry päivityksiin > Napsauta Päivitä uusimpaan versioon
 12. Odota > Napsauta Asenna.
 13. Kun olet asentanut, voit napsauttaa avaa ja Kodi suorittaa.

Asenna Kodi Firestickiin FireDL: llä

 1. Käynnistä FireStick > Siirry asetusvalikkoon > Valitse laitevaihtoehto.
 2. Napsauta avattavaa luetteloa ja napsauta sitten Kehittäjäasetukset.
 3. Ota ADB-virheenkorjaus ja tuntemattomista lähteistä tulevat sovellukset käyttöön asentaaksesi kolmansien osapuolien sovelluksia FireStick-laitteeseesi.
 4. Palaa Kodi FireStick -päävalikkoon ja napsauta hakuvaihtoehtoa.
 5. Kirjoita hakupalkkiin ”Firedl” ja valitse ensimmäinen ilmestyvä tulos.
 6. Napsauta Hae ja lataa FireDL FireStick-laitteellasi.
 7. Palaa FireStick-kotiin ja avaa FireDL sovellusosasta.
 8. Asenna Kodi kirjoittamalla oikea FireDL-koodi.

Tässä on muutama Kodi FireDL-koodi:

 1. kodi32 – Kodi 17.6 (ARM7) 32 bittiä
 2. kodi64 – Kodi 17.6 (ARM8) 64 bittiä

 Asenna Kodi FireStickiin Downloader App -sovelluksella

 1. Napsauta FireStick-laitteen hakuvaihtoehtoa.
 2. Kirjoita hakukenttään ‘Downloader’ ja valitse Downloader-sovellus hakutuloksista.
 3. Pilvikuvake ilmestyy sovelluksen alle.
 4. Nyt laite lataa ja asentaa sovelluksen.
 5. Sovellus toimii lataamisen jälkeen. Sulje tervetuloa-valintaikkuna napsauttamalla Ok.
 6. Napsauta Asetukset
 7. Ota JavaScript käyttöön > Mene kotiin.
 8. Kirjoita Kodi URL, ts. ‘http://kodi.tv’ aloitusnäytössä ja paina “Go” > Verkkosivusto avataan.
 9. Siirry lataussivulle ja lataa Kodi Android-versio. Napsauta ”ARMV7A (32BIT)”.
 10. Kun olet ladannut Kodi, napsauta Asenna.
 11. Napsauta nyt Avaa ja suorita Kodi ja nauti suoratoistosta.

Kuinka päivittää Kodi FireStickissä ja Fire TV: ssä

Kodissa ja Firestickissä tapahtuvan nopean kehityksen vuoksi kodin päivittäminen FireStickissä tai Fire TV: ssä on kiireellista. Laitteesi on päivitettävä, kun käytössä on erilaisia ​​versioita 15: stä viimeisimpään Kodi 18 Leia -versioon. Voit helposti oppia päivittämään kodin firestickillä kattavan oppaamme avulla 3 eri menetelmällä.

FireOS on päivitettävä aika, koska jokaisessa uudessa päivityksessä on joitain virhekorjauksia ja korjauksia käyttökokemuksen parantamiseksi. Tässä on FireStick Update 2018: n vaiheet:

 1. Kytke FireStick > Käynnistä laite.
 2. Avaa asetukset > Siirry laitteeseen > Napsauta Tietoja.
 3. Napsauta ”Ohjelmistoversio” ja valitse “Tarkista järjestelmän päivitys”.
 4. Jos järjestelmä näyttää päivityksen, napsauta sitten Asenna järjestelmän päivitys.

Parhaat rakennukset Kodille FireStickillä

Kodi-fanit saattavat tuntea kaikki sen suositut rakennukset, mutta he ovat vähemmän tuttuja erityisesti Kodi-rakennuksiin, jotka on tarkoitettu erityisesti Fire TV Stickille. Parhaista Kodi Fire TV Stick -rakenteista keskustellaan alla:

Ei rajoja Magic-rakennusta

Ei ole kulunut niin paljon aikaa, että tämä rakennus tulisi suosituksi keskellä Kodi-faneja. Sillä on omistettu Fire Stick Build, jolla on mukava asettelu, ja vielä parempia kodi fire tv -lisäosia, jotka on asennettu ja käyttövalmiita.

paras kodi amazon palo-tv-tikku rakentaa

Asection on tarkoitettu elokuville, TV-ohjelmille ja lapsille tarkoitetulle musiikille. Joten kaikki tarvitsemasi on käsivarren mittasuhteessa tällä Kodi Fire TV Stick Builds -sovelluksella.

Wookie Lite

Wookie Lite Kodi Fire TV -keppi ei koskaan petä fanejaan nopean ja sujuvan palotekniikan vuoksi. Tällä Buildilla on niin paljon tarjottavaa faneilleen, koska se sisältää suosittuja fire tv-kodi-lisäosia, kuten Sports Devil, BB-jalkapallotulokset, UFC Finest, Teevie, UK Turk ja monet muut.

wookie lite amazon fire stick kodi rakentaa

Hyper TT-tulitikku

Toinen Kodi Fire TV -keppirakenne, joka ei saisi pilata hauskaa Kodi-faneille, jotka haluavat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia jatkuvasti. Voit tarkkailla koko TV-ohjelmien jaksoa helposti, koska se on helppo navigoida ja asettaa. Eri tyylilajejen kautta elokuvat ja TV-ohjelmat voivat sijaita helposti.

hyper tt amazon firestick kodi rakentaa

Toinen Kodi Fire TV -keppirakenne, joka ei saisi pilata hauskaa Kodi-faneille, jotka haluavat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia jatkuvasti. Voit tarkkailla koko TV-ohjelmien jaksoa helposti, koska se on helppo navigoida ja asettaa. Eri tyylilajejen kautta elokuvat ja TV-ohjelmat voivat sijaita helposti.

FireStick / Fire TV -vaihtoehtoiset laitteet Kodille

 1. Kodi Windowsissa
 2. Kodi Raspberry Pi: llä 
 3. Kodi iPadilla
 4. Kodi Rokulla
 5. Kodi Apple TV: ssä
 6. Kodi Xbox One -sovelluksessa
 7. Kodi Nvidia Shieldissä

Kuinka käyttää avainkarttoja ja palo-TV-kauko-ohjainta Kodissa

Kodi Fire TV -kaukosäädintä on helpompi käyttää kuin miltä se näyttää. Kodi Fire TV -kaukosäätimeen on asennettu vähemmän painikkeita, ja niiden päälle on upotettu selkeät merkinnät ja logot. Uusi Fire TV -kaukosäädin sisältää 6 painiketta ja yhden pyöreän painikkeen.

Kuinka käyttää avainkarttoja ja palo-TV-kaukosäädintä kodilla

Pyöreä painike sisältää 4 näppäintä eli ylös, alas, vasemmalle, oikealle. Alareunassa olevat muut kuusi painiketta sisältävät ylhäältä vasemmalta oikealle, “takaisin” -painikkeen, “koti” -painikkeen, “päävalikko” -painikkeen, “taaksepäin” -painikkeen, “toista ja keskeytä” -painikkeen ja “pikakelaus eteenpäin” -painikkeen..

Kuinka päivittää Kodi-Fire TV

Kodi Fire TV -päivitys on välttämätöntä, jotta voit ladata uusimmat Kodi-lisäosat ja toimia sujuvasti Fire TV -laitteella. Asenna päivitys seuraavien vaiheiden mukaan:

 1. Open Fire TV > Napsauta Laite > Kehittäjävaihtoehdot > Kytke sovellukset päälle tuntemattomista lähteistä.kuinka päivittää kodi on fire tv
 2. Siirry Fire TV: n aloitusnäyttöön > Napsauta Haku-välilehteä > Kirjoita Downloader löytääksesi Downloader-sovelluksen > ladata > Avata.kuinka päivittää amazon fire tv kodi
 3. Kirjoita URL-osoite > Napsauta Lataa > Ponnahdusikkuna, joka kysyy vastausta uuden Kodi-version lataamiseen. Siirrä kohdistin alas ja napsauta Asenna >Sinulla on seuraava näyttö.

kuinka saada uusi fire tv-versio kodista

Kuinka nopeuttaa Kodi Fire TV -puskurointia

Kodi Fire TV -käyttäjät kysyvät usein Amazon-laitteen puskurointiongelmista. Useimmat puskurointiongelmat katoavat, kun päivität Fire TV: n uusimpaan versioon. Tästä tosiasiasta huolimatta olemme tarjonneet kaksi tapaa, joilla voit nopeuttaa Kodi Fire TV: n puskurointia. Yksi on helppoa, kun taas toinen on vähän monimutkainen tapa. Yritä molempia nopeuttaa puskurointia.

Prosessi 1: Ota laitteistokiihdytys käyttöön

Tämä on helppo tapa nopeuttaa Kodi Fire TV -puskurointia.

 1. Käynnistä Kodi Fire TV: ssä > asetukset > Soittimen asetukset.kuinka nopeuttaa kodi fire tv -puskurointia
 2. Napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaketta ja muuta se asiantuntijaksi > Aseta hiiri nyt videoiden päälle > Vaihda Enable HQ scalers for skaalaaminen yllä olevaan asetukseen 20%: sta 0%: iin > Ota käyttöön Salli laitteistokiihdytys -vaihtoehto.

kuinka korjata kodi fire tv hidas streaming

Prosessi 2: Ares-projektin asentaminen

Nyt tulossa monimutkaiseen prosessiin sinun on asennettava Ares-projekti Kodiin tehostaaksesi Kodi Fire TV -puskurointia. Tässä on vaiheet:

 1. Käynnistä Kodi > asetukset > Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde >Kirjoita linkki http://areswizard.uk/ missä se sanoo. Kirjoita nimi Taika ja paina OK-painiketta.fire tv kodi ares -projekti
 2. Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön > Napsauta Lisäosat > Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa pientä laatikkokuvaketta > Asenna zip-tiedostosta > Napsauta Magic >repository.aresproject ja paina OK, kun asennus alkaa.ares projekti addon kodi fire tv
 3. Asenna arkistosta > Ares-projekti > Ohjelman lisäosat> Ares-velho > Asentaa.areen velho kodi fire tv: ssä
 4. Palaa takaisin aloitusnäyttöön > Lisäosia > Ohjelman lisäosat > Kun napsautat ohjattua Ares-toimintoa, uusi lataus alkaa > Näyttö tulee näkyviin.Areenan ohjattu tweaks
 5. Napsauta ylempien välilehtien Tweaks-painiketta > Napsauta Lisäasetukset > Napsauta Seuraava > Luo asetukset > Suositellut asetukset > Käytä näitä asetuksia.ohjatun ohjatun puskurin tila
 6. Ohjatulla Ares-toiminnolla on mahdollisuus suositella puskuritilan asetuksia, jotka sopivat Fire TV -laitteeseesi. Se ratkaisee kaikki puskurointiongelmasi ja nopeuttaa puskurointia. Jos ohjattu ohjattu toiminto ei toimi sinulle, meillä on toinen paras kodi-velhojen ratkaisu.

Paras Kodi Fire TV 4K -lisäosa ja -kanavat

Suoratoisto FireStickin avulla on jo paras kokemus, mutta kun teet yhteistyötä Kodin kanssa, suoratoistokokemus ylittää uuden tason. Kaikki hienoa Kodissa johtuu sen hämmästyttävistä Kodi-lisäyksistä FireStickille.

Tässä on muutama Kodi-lisäosa asennusmenettelyineen, joita sinun pitäisi mielestäsi kokeilla FireStickissä:

Asenna Covenant FireStickiin

Covenant on yksi parhaista Kodi-lisäosista, joka on hallinnut Kodi-yhteisöä pitkään ja on edelleen pelissä. Tämän lisäyksen avulla käyttäjät voivat katsella suosikki elokuviaan ja televisio-ohjelmia HD-laadulla ilman, että he kohtaavat mitään vaivaa.

Napsauta linkkiä nähdäksesi asennusohjeet: Asenna Covenant FireStickiin

Asenna Exodus FireStickiin

Yksi vanhimmista ja suosituimmista Kodi-lisäosista, joka vei Kodi-virtaustandardit uuteen pariin, Exodus johtaa omaa mafiaa. Exodus näytti, mitä uutta voitaisiin tuoda esiin Kodin maailmaan, ja siitä lähtien, kun se meni pelistä, aloittelijat aloittivat asettamansa vertailukohdan noudattamisen..

Se on varmasti pakollinen Kodi-lisäosa, ja voit asentaa sen seuraamalla alla olevaa linkkiä sen asennusoppaaseen:

Asenna Exodus FireStickiin

 Asenna Neptune Rising FireStickiin

Neptune Rising on toinen erittäin arvostettu ja laajalti käytetty Kodi-lisäosa, joka ansaitsee suosituksen suositten erinomaisten suoratoisto-laatulinkkien ja luotettavuuden vuoksi. Asenna Neptune Rising Kodi -laajennus ja suoratoista saumattomasti FireStick-laitteeseesi. Napsauta alla olevaa linkkiä:

Asenna Neptune Rising Kodi Addon

Asenna SkyNet FireStickiin

SkyNet on kaupungin uusin Fire TV Kodi -lisäosa. Se on tikkaiden yläosassa parhaiden Kodi Fire TV -lisäosien joukossa 4K-videosisällölle. Ladatessasi tätä, voit katsella Maverickia, Silent Hunteria ja muita kanavia erittäin teräväpiirtona.

Asenna UK Turk -soittolista FireStickiin

Jos löydät luotettavamman Kodi-lisäosan Fire TV: lle, joka tarjoaa sinulle 4K-laadun elokuvia, tämä on oikea paikka. Se on epäilemättä vanhin palo-tv Kodi -lisäosa ja kiihkeästi suurin.

Et voi vain katsella elokuvia, mutta voit myös katsella urheilua, sarjakuvia, dokumentteja ja muuta niihin liittyvää mediasisältöä – kaikki 4K-videonlaadussa.

Asenna Easynews Kodi Addon For FireStick

Easynews on toinen Kodi Fire TV 4K -lisäosa, joka tarjoaa valtavan tietokannan uusimmista elokuvista, TV-ohjelmista ja urheilusta 4K-videonlaadulla, mutta hinnalla. Se on ensiluokkainen usenet-palvelu ja siinä on runsaasti 4K-sisältöä tarjotakseen Kodi Fire -televisio faneilleen.

Koodin parhaat nahat FireStickillä

Uusi Kodi-versio tarkoittaa kodeille erilaisia ​​nahkoja tulisijassa. Tällä hetkellä Kodi Kryptonin versio 17.6 on uusin versio Kodista, joka on saatavana Fire TV: ssä. Olemme kuvanneet alla 3 Kodin parasta nahkaa FireStickissä:

1) Estuary Mod

Estuary Mod on päivitetty versio Kodi Kryptonin version 17 oletuskuoresta palo-tv: ssä. Iho antaa silmille rauhoittavan ilmeen, jota on helppo navigoida suurten kuvakkeiden vuoksi ja heijastaa sen vuoksi ainutlaatuista kosketusta sen muotoiluun.

parhaat kodi fire tv -nahat

Koska siinä on enemmän vaihtoehtoja, sitä on helppo mukauttaa käyttäjien pyynnöstä. Kodi-käyttäjät voivat lisätä pikakuvakkeita moniin eri paikkoihin ja muuttaa värimaailman maunsa mukaan.

2) Arktinen: Zephyr

Arktinen: Zephyr on monien Kodi-käyttäjien suosikki Fire TV Kodi Skins 2017 -palvelussa. Valikkojärjestelmä on näytön alareunassa ja jättää sen vuoksi paljon tilaa muualle. Jopa kun avaat mediakirjastoja, 2/3 näytön tilasta on peitetty kuvalla tai tiedoilla. Minimaalinen navigointi tekee elämästäsi vaivatonta.

arktinen zephyr kodi palo-tv iho

3) Titan

Ei ole parempaa vaihtoehtoa, jos haluat nopean ja helpon pääsyn mediasisällölle pommittamatta eri vaihtoehtoja. Titan Kodi Skin for fire tv on samanlainen kuin Windows 10, joka on nero, mutta tehokas liike. Pääset suosikki mediasisältöösi muutamassa sekunnissa.

titan kodi fire tv iho

Kodi Fire TV vs Kodi Fire Stick

Vaikka molemmilla laitteilla on samanlaiset ominaisuudet ja tulitikku-sovellukset, mutta kun Kodi asennetaan joko Fire TV: hen tai Fire Stickiin, siinä on pieni ero.

Tältä osin Kodi Fire TV: llä on pieni päämäärä Kodi Fire Stickin yli. Kodi Kryptonin version 17 asentaminen Fire TV: hen vie vähemmän sekunteja, kun taas Kodi ladataan Fire Stick -sovelluksessa asennuksen loppuun saattamiseen voi kulua noin minuutin..

amazon kodi firetv vs kodi firestick

Sama tapaus tapahtuu, kun lataat Kodi-lisäosia joko Fire TV: stä tai Fire Stickistä. Kun verrataan Fire TV: n ja Fire Stickin ominaisuuksia, Fire TV on 4,5 * 4,5 tuuman neliölaite, kun taas Fire Stick on pystysuora pieni pieni tikku.

Molemmilla laitteilla on kyky käyttää erilaisia ​​kanavia ja ne pitävät saman raidan videon laadun suhteen. Fire TV on kuitenkin monipuolinen tuote Fire Stick -sovellukseen verrattuna, koska siinä on HDMI, virtaportit, Ethernet-portti, digitaalinen ääniportti ja muistipaikka. Tällöin Fire Stickillä on vain HDMI ja USB-portti.

Koska se on monipuolinen laite, Kodi FireStickissä on parempi valinta suoratoistoon.

Kääri se

Elokuvien ja esitysten suoratoistoon, urheilu- ja viihdesisällön katsomiseen tai sarjakuvien ja dokumenttielokuvien katseluun ei ole muuta vaihtoehtoa kuin asentaa Kodi FireStickiin tai Kodi FireTV: hen. Muutaman helpon vaiheen avulla voit asentaa Kodi Fire TV: n, joka antaa sinulle elinikäisen kokemuksen.

Jos sinulla on kysyttävää asennusprosessista, lähetä kommentti ja vastaamme sinulle takaisin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map