Kuinka asentaa i4atv Kodi Leitaan, Kryptoniin ja Jarvisiin alle 3 minuutissa

Siellä olisi vain muutama lisäosa, jolla voit katsella tonnia IPTV-kanavia, ja luettelon yläosassa voi olla i4atv-lisäosa..


VPN: n käyttäminen Kodille on erittäin suositeltavaa, kun suoratoistat IPTV Kodi -lisäosien kanssa, koska niissä on maantieteellisesti rajoitetut virrat ja sinun on varmistettava, että suoratoisto tapahtuu turvallisesti.

Varoitus: Suosikkiohjelmasi tai elokuvasi suoratoistaminen kolmannen osapuolen lisäosien avulla ilman VPN: tä johtaa ehdottomasti tekijänoikeus- ja loukkauskysymyksiin. Epävirallisia Kodi-lisäyksiä harkitaan LAITTOMAT useimmissa maissa. Tässä on a Kodi VPN suojaa henkilöllisyyttäsi & suojaa sinua tekijänoikeuksilta ja DMCA-ilmoituksilta estämällä maantieteellisesti rajoitetun sisällön käytön.
 CTA

I4atv on viimeisin lisäys IPTV-kanavan Kodi-lisäosaan, joka jollakin tavoin pystyy virtaamaan monia suosittuja kanavia ympäri maailmaa. Katso parhaat Kodi-lisäosaluettelomme tietääksesi, mitkä lisäosat ovat listan kärjessä.

Tässä asennusoppaassa keskustellaan siitä, kuinka asentaa i4atv Kodiin, jotta voit seurata live-urheilutoimintaa laitteellasi.

 1. Kuinka asentaa i4atv Kodi Leia / Krypton -versioon 18 / 17.6
 2. Kuinka asentaa i4atv Kodi Jarvis -versioon 16
 3. i4atv Repo Zip Lataa
 4. i4atv Apk
 5. i4atv ei toimi / virheet / ongelmat

Kuinka asentaa i4atv Kodi Leia / Krypton -versioon 18 / 17.6 tai uudempaan

 1. Käynnistä Kodi Krypton järjestelmään > Klikkaa Gear-kuvake (Asetukset-kuvake) yläosassa > Valitse vaihtoehto Tiedostonhallinta > Vieritä vasemmalla puolella alas ja kaksoisnapsauta Lisää lähde.Miten asennettava-i4atv vs. Kodi
 2. Ruutu ilmestyy pian ruudulle, joten napauta ‘Ei mitään’ vaihtoehto ja liitä URL- http://srp.nu/ > Klikkaus kunnossa > Kirjoita nyt arkiston nimi ruudun alareunaan ‘Super Repo’ > Klikkaus kunnossa sulkea laatikko.Kuinka asentaa i4atv Kodi krypton version 17 tai uudempaan
 3. Mene Kodi Kotisivu napauttamalla ‘Poistu’ avain näppäimistöllä > Siirry sitten Lisäosia valikko > valita Laatikkokuvake päällä.i4atv Kodissa
 4. Napsauta nyt Asenna ZIP-tiedostosta > Täällä näkyy ruutu, joten vieritä alas ja valitse Super Repo > Sitten krypton > Klikkaa Asennuslähteet > SuperRepo > Napsauta nyt SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Asennus vie muutaman minuutin.i4atv kodi -asennus
 5. Kun arkisto on asennettu, näytön oikeaan yläkulmaan ilmestyy ponnahdusikkuna, joka vahvistaa asennuksen > Napsauta nyt Asenna arkistosta > SuperRepon arkistot [Krypton] [v7].i4atv kodi -asetukset
 6. Valitse nyt Lisävarasto > Täältä löydät luettelon monista Super Repon arkistoista, joten napsauta SuperRepo kaikki [Krypton] [v7] > Klikkaus Asentaa > Odota arkiston asentamista.i4atv kodi -kokoonpano
 7. Palaa nyt taas kohtaan Asenna arkistosta vaihtoehto painamalla ‘Poistu’ avain näppäimistöllä > Vieritä alas ja napsauta SuperRepo kaikki [Krypton] [v7] > valita Video-lisäosat > Vieritä alas löytääksesi i4atv > Osuma Asentaa > Odota asennuksen päättymistä.Kuinka asentaa i4atv DX kodi jarvis -versioon 16 tai uudempiin
 8. I4atv-lisäosa on nyt asennettu > Voit avata i4atv 2017 -lisäosan palaamalla Kodi Koti > valita Lisäosia vaihtoehto > Klikkaa Videon lisäosa > Napsauta näytön oikeassa reunassa i4atv > Nauttia!

Kuinka asentaa i4atv Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avata Kodi Jarvis > Mene järjestelmä valikko > Napsauta alivalikkoa ‘Tiedostonhallinta’ > Tuplaklikkaus Lisää lähde alapuolella.
 2. Klikkaus ‘Ei mitään’ -vaihtoehto, kun ruutu tulee näkyviin > Kirjoita URL- http://srp.nu/ > Klikkaus Tehty > Kirjoita alareunaan arkiston nimi ‘Super Repo’ > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 3. Palata takaisin Kodi-päävalikko painamalla ’Askelpalautin’ näppäin näppäimistöllä > Klikkaa järjestelmä > Sitten Lisäosia > Napauta nyt Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Valitse ruudusta Super Repo > Klikkaa Jarvis > Sitten Asennuslähteet > SuperRepo > Valitse nyt superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Kun Super Repo on asennettu, napsauta Asenna arkistosta > Etsi ja napsauta SuperRepon arkistot [Jarvis] [v6] > Lisävarasto > valita SuperRepo kaikki [Jarvis] [v6] > Asentaa.
 5. Palata takaisin Asenna arkistosta vaihtoehto > Klikkaa SuperRepo kaikki [Jarvis] [v6] > Video-lisäosat > valita i4atv > Osuma Asentaa.

i4atv Repo Zip Lataa

Toinen tapa asentaa i4atv 2017 on lataamalla Super Repo Repository Zip-tiedosto. Ennen kuin aloitat asennuksen, lataa zip-tiedosto alhaalta:

Kryptonille: Lataa Super Repo-ZIP-tiedosto

Jarvisille: Lataa Super Repo-ZIP-tiedosto

 1. Avata Kodi Krypton > Mene Lisäosia > Laatikkokuvake päällä > valita Asenna ZIP-tiedostosta > Navigoida tai upload ladattu Super Repo-ZIP-tiedosto > Odota sen asentamista.
 2. Mene Asenna arkistosta vaihtoehto > Klikkaa SuperRepon arkistot [Krypton] [v7] > Lisävarasto > SuperRepo kaikki [Krypton] [v7] > Asentaa.
 3. Asennettuaan Hit ’Askelpalautin’ -näppäintä kaksi kertaa ja vieritä sitten alaspäin valitaksesi SuperRepo kaikki [Krypton] [v7] > Mene Video-lisäosat > valita i4atv > Klikkaus Asentaa > Nauttia!

i4atv Apk

Nyt voit asentaa i4atv Android-laitteelle lataamalla i4ATV apk. Asenna i4atv apk Fire Stick / TV: hen tai muuhun Android-laitteeseen noudattamalla seuraavia ohjeita.

 1. Lataa i4atv APK
 2. Selaa Android-laitteellasi ladattua tiedostoa.
 3. Avaa ohjattu asennus ja aloita i4atv: n asentaminen. Katso nämä parhaat kodi-velhot.

i4atv Reddit arvostelut

Kiitos hyvyydestä tästä i4atv.us-streamista, koska en voi saada ESPN: ää toimimaan minun elämäni …

– Kuntosali (@Gymtertainment) 15. huhtikuuta 2017

Vain kourallinen Kodi-lisäosia pystyy suoratoistamaan ESPN-kanavaa Kodissa. Monet Kodi-käyttäjät ovat tunnustaneet tämän, koska tämä on lisäosa live-urheilun seuraamiseen. Se tuo sinulle live-urheilutapahtumia kaikkialta maailmasta.

Onko hyviä linkkejä istuntoon 2? I4atv.us-puskurit ovat loputtomia puskureita minulle

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14. huhtikuuta 2017

Vaikka i4atv Kodi -lisäosa tarjoaa sinulle paljon valinnanvaraa suoratoistoon, puskurointi on yleinen ongelma, johon useimmat kohtaavat. Kodi-puskurointi voi pilata kaiken rahaston sinulle urheilua katsellessasi, joten seuraa alla olevaa osiota estämään i4atv-puskurointiasiat.

i4atv ei toimi / virheet / ongelmat

Puskurointikysymykset

Puskurointi on yleinen ongelma lisäosien ja erityisesti i4atv: n kanssa. Elokuvien ja TV-ohjelmien aikana esiintyvä Kodi-puskurointi on yhtä ärsyttävää, kun katsot live-urheilua. Se voi pilata kaiken hauskan, mutta mikä tärkeintä, se saattaa kehottaa käyttäjiä olemaan vierailematta uudelleen Kodissa.

Ratkaisu

Kodi-puskurointikysymys ilmenee Kodin välimuistin lisääntymisen vuoksi. Siksi suosittelemme Kodi-käyttäjiä tyhjentämään välimuistin Merlin Wizard -sovelluksella. Välimuistin tyhjentämisen lisäksi Merlin Wizard poistaa myös pikkukuvat ja paketit.

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Asennettaessa i4atv-lisäosaa kuin Super Reolta, Kodi-käyttäjät saavat usein virheen nimeltä ‘Riippuen asennuksen epäonnistuminen’. Tämä ongelma ilmenee yleensä, kun arkisto tai lisäosa on lakannut toimimasta tai päivityksen aikana.

Ratkaisu

Tämän ongelman ratkaisemiseen on yksinkertainen ratkaisu, ja siihen sisältyy oikean i4atv-arkiston asentaminen. Super Repo on oikea arkisto i4atv: n asentamiseen. Siksi olemme toimittaneet Super Repon asennusoppaan, joka ratkaisee ongelman.

Kääriä asioita

i4atv Kodi -lisäosa antaa vahvan vaikutelman Kodi-käyttäjille vaikuttavalla luettelolla suoratoistettavissa olevista IPTV-kanavista. Tämä lisäosa löytyy Super Repon arkistoista monien muiden lisäosien joukosta. Tässä asennusoppaassa on tietoja i4atv: n asentamisesta Kodiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map