Kuinka asentaa GAIA Kodi Addon

GAIA Kodi Addon on kuuluisan Bubbles Kodi -lisäosan haarukka, jolla on melkein samat ominaisuudet, mutta laatu on selvästi parantunut. GAIA Kodi on loistava lisäosa elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon teräväpiirtona.


Lisäosaliittymä on melko kunnollinen ja käyttäjäystävällinen, ja siinä on nopeat suoratoistolinkit, jotka toimivat täydellisesti toisin kuin monet muut lisäosat.

Huomaa kuitenkin, että online-läsnäolosi suojaamisen tulisi olla ensisijainen prioriteettisi suoratoiston aikana verkossa. Siksi suosittelen Kodi-käyttäjiä käyttämään VPN: ää Kodin kanssa, joka tarjoaa huippuluokan salausta. Toinen etu, joka sinulla on VPN: llä, on se, että pystyt virtauttamaan maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ja ohittamaan Internet-palveluntarjoajan kuristusta.

Seuraavassa on suositeltuja VPN-palveluntarjoajia Kodi-käyttäjille:

Yksinoikeudella KodiVPN.co erikoistarjoukset 2019
PureVPN

 10,95 dollaria 1,32 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

surfshark

 11,95 dollaria 1,99 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa (3 kuukautta ilmaiseksi)

Ivacy

 9,95 dollaria 2,75 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

GAIA Kodi Addon -varasto

GAIA Kodi -lisäosa on saatavana oman ”GAIA-arkiston” kautta.

Toinen hieno asia GAIA Kodi -lisäosassa on, että sillä on oma virallinen verkkosivusto: https://gaiakodi.com/. Löydät tärkeitä tietoja ja yksityiskohtia tästä lisäosasta sekä linkkejä sen arkistoon.

Kuinka asentaa GAIA Kodi Addon Kodi Leitaan ja Kryptoniin

 1. Avata Kodi
 2. Klikkaa asetukset ikoni > Avata Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Napsauta missä se sanoo Ei mitään ja valintaikkuna avautuu.
 3. Kirjoita tämä URL- kentällä http://repo.gaiakodi.com > Klikkaus kunnossa
 4. Nimeä tämä lähde nimellä ”GAIA” > Klikkaus kunnossa
 5. Palaa päävalikkoon ja napsauta Lisäosia kieleke > Napsauta nyt Paketti asentaja ikoni (Laatikko ikoni vasemmassa yläkulmassa)
 6. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Vieritä luetteloa alas ja valitse GAIA > Klikkaa repository.gaia.zip > Odota ilmoitusta
 7. Napsauta nyt Asenna arkistosta vaihtoehto > Avata Gaian arkisto 1 > Mene Video-lisäosat kansio > Klikkaa Gaia > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta

Kuinka asentaa GAIA Kodi Addon FireStickiin

 1. Asentaa Kodi FireStickissä.
 2. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 3. Nyt viitataan yllä kuvattuun asennusmenettelyyn, koska se on sama asennettaessa tämä lisäosa FireStickiin.

GAIA Kodi Addon Download

 1. Lataa GAIA Kodi-ZIP-tiedosto
 2. Avaa Kodi > Klikkaa Lisäosia
 3. Klikkaa Laatikko ikoni (lisäselain)
 4. valita Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Selaa järjestelmää ja avaa ladattu zip-tiedosto > Odota ilmoitusta
 5. valita Asenna arkistosta vaihtoehto
 6. Mene Gaian arkisto 1 > Avata Video-lisäosat kansio
 7. valita Gaia > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta

GAIA Kodi ei toimi -virheitä ja korjauksia

Seuraavassa on joitain yleisiä Kodi-virheitä, joita saatat kohdata käyttäessäsi GAIA Kodi -laajennusta:

Tarkista lokivirhe

Valintalokin virhe ilmenee yleensä, kun lisäosassa on jotain vikaa. Ongelma saattaa olla lisäosavälimuistissa tai lisäyksen suorittamiseen tarvittavat tiedostot puuttuvat.

Korjata

Voit korjata tämän virheen tyhjentämällä Kodi-välimuistin ja taustatiedot. Jos sinulla ei ole ideaa siitä, voit tutustua “Kuinka tyhjentää / poistaa videovälimuisti Kodissa” -oppaaseemme.

No Streams käytettävissä

Joskus kun yrität suoratoistaa tiettyä sisällön otsikkoa, tämä virhe saattaa esiintyä ponnahdusikkunassa. No Streams -virheen syynä on, että lisäosat-scrapperit eivät pysty vetämään streaming-linkkejä palveluntarjoajilta. Näin käy, kun sinulla on ylikuormitettu välimuisti tai lisäosa on vanhentunut.

Korjata

Tyhjennä Kodi-välimuisti ja yritä sitten suoratoistoa uudelleen, koska tämä yleensä ratkaisee ongelman.

Jos ongelma jatkuu, yritä kuitenkin päivittää lisäosa. Voit saada lisätietoja tämän virheen ratkaisuista viittaamalla “Kuinka korjata Kodi No Stream Available Guide -oppaaseen”.

Viimeiset sanat

GAIA Kodi on upea Kodi-lisäosa kaikille mielenosoittajille, koska sen avulla he voivat suoratoistaa suosikkielokuviaan ja TV-ohjelmiaan teräväpiirtona. Hyvin harvat Kodi-lisäosat tarjoavat korkealaatuista suoratoistoa yhdellä napsautuksella.

Olen henkilökohtaisesti kokeillut tätä lisäosaa ja todennut sen olevan varsin mielenkiintoinen, koska en ole havainnut viiveitä wile-suoratoistossa. Lisäosa toimii sujuvasti ilman virheitä tai kaatumisia, eikä hidasta järjestelmääsi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map