Kuinka asentaa Deceit Kodi Addon Leia, Krypton, Jarvisiin käyttämällä One Nation Repo -sovellusta

Petosta-Kodi-lisäosa


Deceit Kodi -lisäosa on täydellinen viihdelisäosa, jota voidaan käyttää kaikkiin vapaa-ajan tarpeisiin. Siinä on elokuvia, TV-ohjelmia, suoraa TV: tä ja urheilua.

Hieno asia tässä lisäosassa on Trakt ja Real Debrid -integraation saatavuus, jonka avulla käyttäjät voivat ylläpitää sisältökirjastoaan.

Jos haluat suoratoistaa kaikki uusimmat elokuvat ja live-TV-ohjelmat, tarvitset VPN: n purkujen estämiseksi. Varmista, että valitset yhden parhaista Kodi-verkkoista ennen kuin aloitat suoratoiston.

Petos Kodi Addon -varasto

Petoslisäosa on saatavana One Nation -varastossa. Tässä arkistossa on joitain muita suosittuja lisäosia, kuten Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester jne..

Kuinka asentaa petos Kodi Leitaan ja Kryptoniin

Asenna Deceit-lisäosa Kodi Leia- ja Krypton -versioihisi noudattamalla näitä ohjeita nauttiaksesi suosikkielokuvasi, TV-ohjelmasi ja paljon muuta:

 1. Tuoda markkinoille Kodi Windowsin työpöydältä > Näet a Napsauta Vaihde (Asetukset) -kuvaketta sen päällä > uusi valikko ilmestyy täältä Klikkaus päällä Tiedostonhallinta.kuinka asentaa petos kodiin
 2. Nyt näet kaksi saraketta, napsauttamalla Lisää lähde vasemmasta sarakkeesta.Kuinka asentaa petos kodi krypton-versioon 17.6 tai uudempaan
 3. Valintaikkuna osoiterivillä ponnahdusikkuna, napsauta missä se sanoo ja kirjoita tämä URL- http://onenation.info/Repo/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä tämä medialähde nimellä Yksi repo > Klikkaus kunnossa > Kun olet kirjoittanut tiedot, tarkista lähde-URL ja lähteen nimi ja napsauta kunnossa sulkeaksesi valintaikkunan.Kuinka asentaa petos kodi jarvis -versioon 16 tai uudempaan
 4. Palaa nyt Kodi-päävalikko > Napsauta vasemmassa sarakkeessa Lisäosia välilehti avata Lisäosia valikko > Napsauta tässä valikossa Pakettien asentaja (Laatikkokuvake), läsnä vasemmassa yläkulmassa.petos kodi lataa
 5. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto luettelosta.petosvarasto
 6. Näet luettelon vaihtoehdoista, valitse Yksi repo luettelosta > Klikkaus repository.onenation-1.0.5.zip > Odota, että Lisäosien asennus -ilmoitus tulee näkyviin.petos ei toimi / virheet / asiat / alas / korjaukset
 7. Kun ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Asenna arkistosta vaihtoehto > Napsauta ja selaa OneNation repo > Avata videon lisäosat > Vieritä luetteloa avataksesi Petos Kodi5 -lisäosa > Klikkaus Asentaa ja odota > Näyttöön tulee ilmoitus, joka vahvistaa lisäosan asennuksen.

petoksen lisäys

Kuinka asentaa Deceit Kodi Jarvis -versioon 16 tai uudempaan

Deceit voidaan asentaa helposti Kodi Jarvisiin seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Avata Kodi Jarvis V16 laitteellasi.
 2. Napsauta nyt järjestelmä > Napsauta ja avaa Tiedostonhallinta.
 3. Kaksoisnapsauta Lisää lähde kirjoittaaksesi arkiston lähdelinkin.
 4. Klikkaus <Ei mitään> > Kirjoita tämä URL- http://onenation.info/Repo/ ja napsauta Tehty > Nimeä tämän arkiston lähde-URL nimellä Yksi repo > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 5. Palata takaisin Kodi Koti > Klikkaus järjestelmä > Klikkaus Lisäosia.
 6. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Klikkaa Yksi repo > valita repository.onenation-1.0.5.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
 7. Valitse nyt Asenna arkistosta vaihtoehto > Avata OneNation Repo.
 8. Avata Video-lisäosat kansio.
 9. valita vilppi > Klikkaus Asentaa > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.

Petos Kodi Lataa

Lataa zip-tiedosto > Kodi-päävalikko > Lisäosia > Klikkaa Laatikkokuvake.

Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa ja avaa ladattu zip-tiedosto, ts. Napsauta repository.onenation-1.0.5.zip > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.

Klikkaa Asenna arkistosta > Klikkaa OneNation repo > Avata Video-lisäosat > Klikkaa vilppi > Klikkaus Asentaa > odota ilmoituksen ilmestymistä.

Petos ei toimi / virheet / korjaukset Kodissa

Ei suoratoistoja saatavilla

Saatat kohdata virhe ponnahdusikkunan yrittäessäsi suoratoistaa uutta elokuvaa tai joskus vanhaa elokuvaa sanomalla ”No stream stream available”. Tämä virhe aukeaa, kun tietyn mediasisällön streamille ei ole saatavana palveluntarjoajia.

Korjata

Voit korjata tämän virheen siirtymällä lisäosien asetuksiin, lisäämällä palveluntarjoajien määrää ja tyhjentämällä lisäosan välimuisti. Tämä korjaa varmasti tämän virheen ja pystyt suoratoistamaan haluamasi elokuvan. Jos virhe kuitenkin jatkuu, kyseiselle sisällölle ei ole todellisia palveluntarjoajia.

Viimeiset sanat

Deceit on täydellinen paketti kaikille Kodi-ystäville ja streaming-geekeille tarjoamiensa sisältöluokkien moninaisuuden vuoksi. Monet lisäykset keskittyvät tiettyyn sisältösegmenttiin, kuten muutama lisäosa keskittyy elokuvien suoratoistoon, kun taas osa urheiluun ja muutama live-TV: hen. Näin ei ole Deceitin tapauksessa, koska se on kaannut kaikki tärkeimmät sisältösegmentit.

Lisäksi Trakt- ja Real Debrid -integraatiot ovat tärkeä tekijä, että käyttäjät pitävät sitä parempana. Deceit on ansainnut suuren kunnioituksen yhteisössä sen hyvän toiminnallisuuden ja monipuolisen sisällön ansiosta. Suosittelemme käyttäjää kokeilemaan tätä lisäosaa seuraamalla oppaitamme, kuinka asentaa Deceit-lisäosa kodiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map