Kuinka asentaa Bob (rajoittamaton), joka on purettu Kodiin 3-5 minuutissa

Mikä on Bob (rajoittamaton) vapaa?

Bob Unleashed on yksi suosituimmista kodi-lisäosista, joka tarjoaa uusia ja vanhoja elokuvia ja TV-ohjelmia HD-laadulla. Bob Unleashed, aikaisemmin nimeltään Bob Unrestricted, on päivittänyt seuraavan tason lisäosaksi, jolla on tavallisia ominaisuuksia.


Bob Unleashed tarjoaa lisäosalle uuden ilmeen, uuden käyttöliittymän, ja on korjannut kaikki virheet, jotka olivat aiemmin olleet Bob Unrestricted -sovelluksessa. Jotta voimme tietää kuinka asentaa Bob (rajoittamaton) Unleashed Kodiin, olemme toimittaneet vaiheittaiset ohjeet.

Huomaa: Bob Unleashed ei ehkä toimi alueellasi maantieteellisten rajoitusten takia. Sinun on vaihdettava IP-osoite asentaaksesi tämä lisäosa. Voit tehdä niin VPN: llä, jotta Bob Unleashed Kodi -apuohjelman esto voidaan poistaa.

CTA

Kuinka asentaa Bob (rajoittamaton) Unleashed Kodi Krypton Versioon 17 tai uudemmalle

 1. Avaa sinun Kodi ohjelmisto > Klikkaa Asetukset-kuvake, kutsutaan myös ‘rataskuvakeksi’ > valita Tiedostonhallinta vaihtoehto lopussa > Nyt kaksoisnapsauta Lisää lähde lisätäksesi arkistolinkin.kuinka asentaa Bob rajoittamattomasti irrotettuna Kodiin
 2. Valitse ruutu ruudun eteen, napsauta ‘Ei mitään’ vaihtoehto > Kirjoita nyt Noobs and Nerds -varasto URL-osoite http://noobsandnerds.com/portal/ ja napsauta OK > Kirjoita nyt arkiston nimi Noobs ja nörtit ja napsauta kunnossa joten laatikko katoaa.Kuinka asentaa bob rajoittamaton vapauttamatta Kodi krypton version 17 tai uudempaan
 3. Mene nyt Kodi-päävalikko painamalla ‘Poistu’ -näppäintä useita kertoja > Napsauta sitten Lisäosia kieleke > Täällä näet vasemmassa yläkulmassa a Paketin asentajan kuvake, laatikkomainen kuvake, napsauta sitä.bob rajoittamaton vapautti kodi
 4. Napsauta nyt Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Etsi ja napsauta Noobs ja nörtit > Napsauta nyt Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip ja odota asennusta.bobunrestricted vapautettuna kodi-asetuksissa
 5. Kun arkisto on asennettu, napsauta Asenna arkistosta vaihtoehto > Vieritä alas ja napsauta Noobs and Nerds -varasto > Video-lisäosat > löytö Bob vapautunut erilaisista luetelluista Kodi-lisäosista ja napsauta sitä > Klikkaus Asentaa.bob rajoittamaton vapautettu kodin asennuksessa
 6. Jos haluat katsoa Bob Unleashed Kodi -lisäosan, siirry kohtaan Kodi-päävalikko > Klikkaa Lisäosia > Video-lisäosat > Katso oikealle ja vieritä alas missä löydät Bob vapautunut > Nauttia!

bob rajoittamaton vapauttamaton kodi-zip-tiedosto

Varoitus! Sinun tulisi käyttää VPN: ää pysyäksesi nimettömänä, kun käytät Bob (rajoittamatonta) Unleashed-sovellusta, koska se suojaa yksityisyyttäsi. Saatavana 85% alennus PureVPN: stä ja suoratoista rajoittamaton sisältö Bob (rajoittamaton) Unleashed-sovelluksessa.

Kuinka asentaa Bob (rajoittamaton) Unleashed Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avata Kodi > Klikkaa järjestelmä välilehti, joka sijaitsee päävalikossa > Napsauta nyt Tiedostonhallinta > Tuplaklikkaus Lisää lähde > Tyyppi URL- http://noobsandnerds.com/portal/ ja napsauta Tehty > Kirjoita nimi Noobs ja nörtit ja napsauta Tehty > Napsauta nyt kunnossa.
 2. Palata takaisin Kodi-aloitusnäyttö > järjestelmä > Lisäosia > Asenna ZIP-tiedostosta > Vieritä alas ja napsauta Noobs ja nörtit > Sitten Noobs and Nerds Repo (2.2) .zip > ja odota, kunnes se asentaa arkiston.
 3. Nyt sinun on napsautettava Asenna arkistosta vaihtoehto > Noobs and Nerds -varasto > Video-lisäosat > Bob vapautunut > Asentaa > Nauttia!

Bob Unleashed Lataa

Bob Unleashed Kodi -lisäosa voidaan ladata myös suoraan Kodista asennettaessa tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Napsauta TÄTÄ, kun haluat ladata Noobs and Nerds -varasto-zip-tiedoston tietokoneellesi ja noudata alla olevia vaiheita:

Kun olet ladannut Noobs and Nerds Zip-tiedoston, Avaa Kodi > Mene Lisäosia > Pakettien asentaja ‘Laatikkokuvake’ > Napsauta sitten Asenna ZIP-tiedostosta > Näyttöön tulee ruutu, johon sinun on tehtävä etsi ja napsauta zip-tiedostoa jotka olet ladannut tietokoneellesi / kannettavalle tietokoneellesi > Varastotiedosto asennetaan sitten.

Vaihe 2: Napsauta nyt Asenna arkistosta > Täältä löydät Noobs and Nerds -varasto, Klikkaa sitä > Mene nyt Video-lisäosat > Bob vapautunut > Napsauta sitten Asentaa > Nauttia!

Bob vapautti virheitä

Ennen kuin Bob Unleashedista tuli Bob Unrestricted, se oli täynnä monia erilaisia ​​virheitä, jotka ajoivat Kodi-käyttäjiä vihaiseksi. Nämä virheet ja ongelmat on kuitenkin ratkaistu. Bob Unrestricted -yhtiön yleisimpiä ongelmia olivat ‘No Stream Unavable’, ‘riippuvuuden asentaminen epäonnistui’ ja ‘No Links available’. Nämä ongelmat on nyt ratkaistu kehittäjän Dev: n ansiosta.

Bob ei päässyt työskentelemään Kodilla

Bob Unleashed on äskettäin päivitetty uuteen versioon, ts. V1.0.1. Siksi se vaatii Kodi-käyttäjiä asentamaan Kodi Kryptonin version 17.3 toimimaan täydellisesti. Jos et ole vielä asentanut uutta Kodia, jatka nyt.

Bob ei voi soittaa

Aikaisemmassa Bob Unrestricted -versiossaan kaikki uudet Bob Unleased Kodi -lisäosa on korjannut kaikki viimeaikaiset virheet. Kodi-käyttäjät löytäisivät Bob Unrestricted -pelissä monia toistamattomia streamia, jotka tekivät heistä turhautumisen.

Päätöksen Bob-lisäosan uudelleenmerkinnästä teki kehittäjä Dev, joka uudisti brändin kokonaan. Nyt Kodi-käyttäjät saattavat löytää erittäin rajallisia rikki linkkejä tästä uudesta lisäosasta.

Bob Unleashed Kodi – arvostelut

Monien Kodi-käyttäjien mielestä Bob Unleashed on heidän lisäosa, koska he pitävät sitä laajemmin kuin Elysium tai Genesis Reborn. Tämä lisäosa rekrytoi uusia käyttäjiä lisäosaan, koska Bob Unleashed teki päivityksen.

Käytän vain ROP Unleashed. Ainoa lisäosa on mielestäni luotettava pankkiautomaatti

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16. elokuuta 2017

Bob Unleashedilla on kaikki resurssit elokuviin ja TV-ohjelmiin. Sinun ei tarvitse mennä minnekään, kun olet Bob vapautunut. Se on täynnä tuntikausia viihdepakettia perheellesi ja ystävillesi.

bob valloitti reddit-arvostelu

Kääri

Bob Unleashed -lisäosasta on tullut Noobs and Nerds -sovelluksen Bob Unrestricted -apuohjelman uusi ja parempi kasvo. Edellä esitetyn asennusoppaan avulla voit nyt asentaa Bob Unleashed Kodiin. Nauti nyt rajoittamaton tunti keskeytymätöntä viihdettä Bob Unleashed Kodi -lisäosan avulla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map