Just Sports Kodi 17.6 – Kuinka asentaa Just Sports Addon Kryptoniin, Jarvisiin ja Firestickiin

Just Sports Kodi -lisäosa on aivan uusi live-urheilun suoratoisto-Kodi-lisäosa, joka on saatavana UKodi1-arkistossa. Siinä on loistava käyttöliittymä ja se tarjoaa suoratoistoa HD-laadulla. Lisäksi sillä on luettelo suosituimmista urheilukanavista, ts. BT Sports, beIN Sports, Sky Sports ja ESPN. Muu kuin se, se tarjoaa kohokohtia viimeisimmistä otteluista, jotka olet menettänyt.


Seuraa tätä opasta nähdäksesi kuinka asentaa Just Sports -lisäosa vastaaviin laitteisiisi ja nauttia suoratoista urheilutoiminnoista yhdellä napsautuksella. Älä myöskään unohda tutustua päivitettyyn kodi-lisäosat -oppaaseemme.

Just Sports Kodi -varasto

Just Sports -lisäosa on saatavana UKodi1-arkistossa. UKodi1-arkisto on myös saanut suurta kiitosta lukuisista Kodi-rakennuksista, joita sillä on kirjastossaan.

Kuinka asentaa Just Sports Kodi Addon Kryptonin versioon 17.6 ja uudempiin

Jos käytät Kodi Krypton -versiota 17.6 tai jotain muuta tätä alhaisempaa Krypton-versiota, asenna Just sports addon seuraavasti:

 1. Avata Kodi > Klikkaa vaihde (asetukset) ikoni > Napsauta tässä valikossa tiedosto johtaja > Uusi ikkuna avautuu, kaksoisnapsauta Lisätä Lähde vaihtoehto vasemmasta sarakkeesta.kuinka asentaa vain urheilu lisäosa Kodi
 2. Valintaikkuna aukeaa, napsauta missä se sanoo <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://ukodi1.com/Repo/ ja napsauta sitten kunnossa > Nimeä tämä URL nyt UKODI1 ja napsauta kunnossa > Tarkista vielä kerran URL- ja nimi ja napsauta sitten kunnossa sulkeaksesi valintaikkunan.kuinka asentaa vain urheilu kodi krypton-versioon 17.6 tai uudempaan
 3. Palata Kodi Aloitusnäyttö > Klikkaa Lisäosia vasemmasta sarakkeesta. kuinka asentaa vain urheilu kodi jarvis -versioon 16 tai uudempaan
 4. Klikkaa Laatikkokuvake vasemmasta yläkulmasta > Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto luettelosta.kuinka asentaa vain urheilu kodin tulipaloon
 5. Nyt vieritä ja valitse UKODI1 käytettävissä olevista vaihtoehdoista > Klikkaa repository.ukodi1-0.0.5.zip > Odota ilmoitusta.vain urheiluvarasto
 6. Kun ilmoitus tulee näkyviin, valitse Asenna arkistosta vaihtoehto > Avata UKodi1vain urheilu ei toimi virheitä kysymyksiä
 7. Mene Video-lisäosat kansio > valita Pelkkä urheilu luettelosta > Klikkaus Asentaa.vain urheilun fifa maailmancup

Kuinka asentaa Just sports Kodi Addon -sovellus Jarvis-versioon 16 ja uudempiin

Asenna Just Sports -lisäosa Kodi Jarvis -versioon 16 seuraavasti:

 1. Avata Kodi Jarvis -versio 16.
 2. Klikkaa järjestelmä > Avata Tiedostonhallinta.
 3. Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Napsauta nytEi mitään’ ja kirjoita tämä URL-, niin kuin se on http://ukodi1.com/Repo/ > Klikkaus Tehty.
 4. Nimeä tämä URL nimellä UKODI1 > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa sulkeaksesi valintaikkunan.
 5. Palata takaisin Kodi Koti > Klikkaa järjestelmä > Klikkaa Lisäosia kieleke.
 6. Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > Klikkaa UKODI1 > valita repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Klikkaus Asenna arkistosta > Mene UKodi1.
 8. Avata Video-lisäosat.
 9. valita Pelkkä urheilu > Klikkaus Asentaa > Odota lisäosan asentamista, ilmoitus tulee näkyviin.

Kuinka asentaa Just Sports Kodi Addon Fire Stickiin

 1. Avata Kodi Fire Stickissä. Jos et ole asentanut Kodi Fire Stickiin, asenna se ensin.
 2. Suunnata Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.

Noudata nyt tarkkaa menettelytapaa, joka on kuvattu yllä Kodi Kryptonin version 17.6 asennusta varten. On erittäin suositeltavaa käyttää vpn-tulipaloa Just Sports Kodi -lisäosan kanssa. Koska tämä lisäosa toimittaa suoratoistoja ilmaiseksi, mikä saattaa johtaa tekijänoikeusilmoituksiin.

Just Sports Kodi Lataa

 1. ladata UKodi1 ZIP-tiedosto laitteellasi
 2. Klikkaa Lisäosia > Klikkaa Laatikkokuvake > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > Selaa järjestelmää ja avaa ladattu zip-tiedosto, ts. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Odota ilmoitusta.
 3. Klikkaa Asenna arkistosta > Avata UKodi1 > Mene Video-lisäosat > valita Pelkkä urheilu > Klikkaus Asentaa.

Just Sports Kodi Addon arvostelut

Just Sports -lisäosa kodilla on saanut kiitosta käyttäjiltä erilaisissa sosiaalisen median ympäristöissä. Emme löytäneet minkään käyttäjän esittämiä kielteisiä kommentteja. Tässä on joitain todisteita käyttäjien jakamisesta kokemuksineen:

vain urheiluarvostelut

Tämä kaveri ei vain kiittänyt lisäosaa, vaan myös vertaillut ja arvioinut sitä yhdestä suosituimmista urheiluvälineiden Kodi-lisäosista; Urheilupaholainen.

vain urheilu reddit arvostelut

Tämä käyttäjä jakoi kuitenkin kokemuksensa Just sports addon -sovelluksen käyttämisestä Fire Stickillä ja hän näyttää väittävän olevan kokemus. Se on hieno asia tietää.

Just Sports Kodi -vaihtoehdot

Kodille löytyy paljon urheilun lisäosia, ja jotkut niistä voivat kilpailla Just Sportsin kanssa. Nämä jännittävät urheilolisäosat voivat tarjota live-otteluita sekä urheilutapahtumien kohokohtia.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Jalkapallo tänään Sports Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Pelkkä urheilu Kodi ei toimi / virheet / ongelmat

Ei voi muodostaa yhteyttä arkistoon

Tämä on hyvin perusvirhe, jolla ei ole mitään tekemistä arkiston kanssa. Se ilmenee, jos lähdeosoitetta ei ole annettu oikein tai jos Internetissä on ongelma.

Korjata

Tarkista lähteen URL-osoite uudelleen ja varmista, että olet kirjoittanut sen oikein. Toiseksi, varmista, että olet asettanut eteenpäinviivan (“/”) loppuun ilman välilyöntiä sen jälkeen. Yritä tehdä tämä, eikä virhe toistu.

Viimeiset sanat

Just Sports -lisäosa on hämmästyttävä lisä Kodi-yhteisöön, koska sillä on suorituskyvyn ja luotettavuuden vuoksi suuri potentiaali. Antaa käyttäjille mahdollisuuden paitsi lähettää pelejä suorana lähetyksenä myös katsoa pelin kohokohtia, mikä on hieno asia. Sellaiset asiat, jotka tarjoavat käyttäjille mukavuutta, ovat sitä mitä he mieluummin saavat mihin tahansa lisäosaan.

Just Sports Kodi -lisäosa on saanut käyttäjiltä positiivista palautetta, etkä löydä ketään, joka kritisoi tätä lisäosaa. Siksi suosittelemme, että kokeilet tätä Kodi-lisäosaa streaming-tarpeitasi varten, mutta suosittelemme samalla käyttämään luotettavaa VPN-palvelua, jotta voit suojata suoraviivaista vapauttasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map