ExpressVPN Kodi 2020 -katsaukselle – osoittautuu kaikkein turvallisimmaksi VPN-kodoksi nollalokeilla

Nauti saumattomasta suoratoistosta nopeailla palvelimilla ja korkeimmalla tietoturvalla valitsemalla Kodi: lle ExpressVPN. Kävele tämän oppaan läpi nähdäksesi kaiken, mitä sinun on tiedettävä ExpressVPN: stä ja sen yhteensopivuudesta Kodin kanssa.


Miksi ExpressVPN on paras palvelu VPN-verkkojen ympärillä

ExpressVPN: tä pidetään tyrannina, koska se tarjoaa huippuluokan suojausprotokollia, eikä sitä ole koskaan kutsuttu käyttämään DNS- tai IP-vuotoja. Parhaan VPN: n valitseminen Kodin suoratoistoa varten on kuin uskon hyppy käyttäjille ja sen varmistaminen, että he eivät menetä uskoa, on palveluntarjoajien ensisijainen tavoite. Siksi on suositeltavaa valita VPN-palveluntarjoaja, joka on luotettava turvallisuuden ja nopeuden suhteen.

Yksi parhaimmista asioista ExpressVPN: ssä on, että se muodostaa yhteyden palvelimeen, jonka valitset luettelosta. Muut VPN-palveluntarjoajat vievät jonkin aikaa yhteyden muodostamiseen palvelimiin, mutta ExpressVPN-palvelimet ovat uskomattoman nopeita. Tämä on tärkeä asia, joka on otettava huomioon valittaessa VPN: ää Kodille.

Kaikki nämä yllä mainitut ominaisuudet vahvistavat, että ExpressVPN on paras palvelu muiden VPN-verkkojen ympärillä. ExpressVPN-käyttäjien palaute on positiivista, mikä osoittaa, että ihmiset ovat erittäin tyytyväisiä sen palveluun. Tässä oppaassa on joitain käyttäjän arvosteluja.

ExpressVPN Kodi -nopeustestille

Koska ExpressVPN: ää on kiitetty Kodin nopeimpana VPN: nä, piti varmistaa, että tämä väite oli totta, ennen kuin suosittelen sitä teille ihmisille. Joten yhdistin yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja aloitin suoratoiston Kodissa.

ExpressVPN Kodi -nopeustestille

Tällä nopeudella sain läpi ExpressVPN (NewYork) -palvelimen, kun virtaanin 2 Mbit / s-yhteydellä, mikä on todella hämmästyttävää. Yhdistin ExpressVPN-palvelimeen 3–4 sekunnissa. Suoratoisto oli sujuvaa, eikä minulla ollut mitään viiveitä tai keskeytyksiä (katkaisuja).

ExpressVPN Kodi IP -vuodotestille

Luotettavassa VPN: ssä on oltava vahva salausprotokolla ja sen on varmistettava, että OP- tai DNS-vuotoja ei ole. Siksi otin IP- ja DNS-vuototestin ollessani yhteydessä ExpressVPN-palvelimeen, ja tulokset ovat seuraavat:

ExpressVPN Kodi IP -vuodotestille

ExpressVPN IP -vuodotesti

IP- tai DNS-vuotoja ei löytynyt, mikä osoittaa, että ExpressVPN on todella turvallinen ja luotettava palveluntarjoaja.

ExpressVPN Kodi Geo-rajoitettujen lisäosien tarkistukseen

Yksi tärkeimmistä syistä VPN: n käyttämiseen Kodissa on pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin lisäosiin ja streamiin. Lähes kaikki Live TV -lisäosat ovat maantieteellisesti rajoitettuja, koska niiden suoratoistoon ei pääse mitään muuta kuin valtuuttamaa aluetta.

Yritimme käyttää ExpressVPN: ää Maverick TV: n maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen ja tapahtui näin:

ExpressVPN Kodi Geo-rajoitettujen lisäosien tarkistukseen

Pystyimme pääsemään streamiin ilman mitään ongelmia ja suoratoisto oli virheetöntä, siinä ei ollut puskurointiasioita tai viiveitä.

Onko ExpressVPN yhteensopiva Kodin kanssa?

Kyllä, ExpressVPN on yhteensopiva Kodin kanssa, vaikka sillä ei ole erillistä Kodi-lisäosaa, mutta se toimii taustalla. ExpressVPN on todellakin yksi Kodin parhaimmista VPN-palveluista, koska sillä on nopea palvelin ja se ohittaa georajoitukset hyvin vuotamatta IP- tai DNS-verkkoa.

Ei ole väliä, käytätkö Kodia Windowsissa, Androidissa tai muissa ympäristöissä, kuten iOS, macOS, Linux, FireStick ja FireTV, Roku, RaspberryPi, ExpressVPN, voidaan käyttää melkein kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä.

Kuinka käyttää Kodia ExpressVPN: n kanssa Androidilla

Suuri joukko ihmisiä käyttää Android-laitteita ympäri maailmaa streaming-tarkoituksiin. Koska Android-laitteiden käyttö suoratoistoon on lisääntynyt, myös kyberturvallisuusasiat ovat alkaneet kasvaa myöhemmin. Tietosuojasta on tullut vakava huolenaihe Android-käyttäjille, etenkin niille, jotka käyttävät laitteitaan streaming-tarkoituksiin.

Käytä Kodia ExpressVPN: n kanssa Android-laitteissa varmistaaksesi online-turvallisuutesi samalla, kun nautit suoratoistosta. Asenna ExpressVPN Android-laitteeseen seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Mene Google Play Kauppa ja etsiä ExpressVPN.
 2. Klikkaa ExpressVPN – paras Android-VPN hakutuloksista.
 3. Napsauta nyt Asentaa ja lataus alkaa. Sovellus asennetaan automaattisesti, kun lataus on valmis.
 4. Napsauta Avaa.
 5. Sen jälkeen, napsauta Kirjaudu sisään sovellusliittymästä.
 6. Syötä sinun tunnukset että kirjaudu sisään ExpressVPN-verkkoon. (Sinulta kysytään, haluatko jakaa virheraportteja jne. Napsauttamalla kunnossa tai Ei kiitos, valintasi mukaan.0
 7. Napsauta nyt kunnossa määrittääksesi VPN > Klikkaus kunnossa yhteyspyynnön yhteydessä ponnahdusikkuna.
 8. Nyt valitse haluamasi palvelimen sijainti ja napsauta virtapainiketta kytkeäksesi VPN päälle ja muodosta yhteys palvelimeen.

Kun olet muodostanut yhteyden ExpressVPN-palvelimeen, avaa Kodi laitteellasi ja aloita suoratoisto. Jos et ole vielä asentanut Kodi -sovellusta android-laitteeseesi, käy “Koden asentaminen / asentaminen Android-laitteille” -oppaassa.

Kuinka käyttää Kodia ExpressVPN: n kanssa Windowsissa

Suurin osa suoratoistavista geekeistä käyttää Kodia Windowsissa ja ei ole epäilystäkään siitä, että se toimii hienosti Windowsissa. Noudata alla kuvattua menettelytapaa nähdäksesi kuinka Kodia käytetään ExpressVPN: n kanssa Windows:

 1. Mene ExpressVPN-tilaussivulle ja tilaa kaikki sopivimmat pakettisuunnitelmat.
 2. Lataa ExpressVPN Windows -työpöytäohjelma.
 3. Lataamisen jälkeen asenna sovellus laitteellesi.
 4. Avata ExpressVPN-asiakas asennuksen jälkeen ja kirjoita kirjautumistietosi joka on toimitettu sinulle ExpressVPN tilauksen yhteydessä.
 5. Nyt valitse haluamasi palvelimen sijainti luettelosta 160 sijaintia.
 6. Klikkaa virtakuvake-painike kääntyä VPN päällä.
 7. Siellä ExpressVPN on asennettu ja kytketty. Käynnistä nyt Kodi ja aloita turvallinen suoratoisto Windowsissa, kun ExpressVPN on käynnissä taustalla. Jos et ole asentanut Kodi -sovellusta Windows-käyttöjärjestelmälle, noudata tätä opasta ”Kodin asentaminen Windowsille”.

Asenna ExpressVPN Kodiin VPN Managerin kautta

Jos haluat asentaa ExpressVPN: n suoraan Kodiin, voit tehdä sen VPN Managerin kautta. Noudata vain näitä vaiheita:

 1. Mene VPN Manager> Klikkaa VPN-määritykset > Klikkaa asetukset
 2. Anna käyttäjätiedot kirjautuaksesi ExpressVPN-tiliisi.
 3. Klikkaa VPN-yhteydetkieleke > valita Ensimmäinen VPN-yhteys.
 4. Valitse luettelosta mikä tahansa palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.
 5. Sinut on yhteydessä ja nyt voit nauttia suoratoistosta Kodilla integroituna ExpressVPN.

Kuinka käyttää Kodia ExpressVPN: n kanssa FireStickillä

Amazon FireStick on todellakin yksi parhaista suoratoistolaitteista, varsinkin kun sinulla on Kodi asennettuna siihen. Parasta on, että voit käyttää Kodia FireStick Express VPN: n kanssa noudattamalla näitä vaiheita:

 1. Käynnistä FireStick-laite > Napsauta hakupalkkia aloitusnäytössä.
 2. Hae haulle “ExpressVPN”.
 3. Klikkaus “Saada” > Sovellus ladataan ja asennetaan.
 4. Kun asennus on valmis, napsauta “Avata”.
 5. Nyt Kirjaudu sisään sovellukselle, käyttämällä ExpressVPN-käyttöoikeustiedot.
 6. Klikkaus kunnossa konfiguroinnin loppuun saattamiseksi ja VPN-yhteyden muodostamiseksi
 7. Valitse haluamasi palvelimen sijainti ja napsauta sitten virtanappi kääntyä VPN päällä.

Se on niin yksinkertaista! Nauti suoratoistosta Kodin kanssa ja yksityisyyden suojaamiseksi ExpressVPN: n kautta FireStickissä.

Vaihtoehtoiset VPN-palvelut Kodille

Huolimatta siitä, että se on alan paras VPN-palveluntarjoaja, monet ihmiset ovat valittaneet sen hinnasta eli 8,32 dollaria kuukaudessa. Jos etsit VPN-palvelua, joka maksaa vähemmän kuin ExpressVPN, voit kokeilla seuraavia vaihtoehtoisia VPN-palveluita Kodille:

 1. PureVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost

ExpressVPN for Kodi Reddit arvostelut

En usko lukijoideni harhaanjohtamiseen, ja siksi ajattelin antaa teille nähdä joitain käyttäjän palautteita ExpressVPN: n suhteen. Katso, katso:

Kommentti keskustelun ieswideopen kommentista keskustelusta "Express VPN".

Tämä henkilö käytti ExpressVPN: ää katsomassa Netflixiä Ison-Britannian palvelimen kautta ja palaute on positiivinen. Kuten aiemmin mainitsin, ExpressVPN: llä on suuri palvelimen nopeus, mikä on suuri plus streamille.

Kommentti keskustelun geffenizlude kommentista keskustelusta "Etsitkö VPN-hallintaohjelman lisäosaa, Kodi käynnissä AndroidTV OS: lla".

Tämän käyttäjän huolenaihe siitä, että sillä ei ole omaa Kodi-lisäosaa, on varsin merkityksellinen, koska se todella aiheuttaa vaivaa. Esteettömyys ja suoja ei kuitenkaan vaarannu, jos käytät Kodille parasta VPN-verkkoa.

johtopäätös

Sinulla pitäisi olla jo selkeä kuva siitä, mitä ExpressVPN tarjoaa Kodille ja miksi se on paras VPN Kodille. Olen yrittänyt kattaa kaikki Kodi ExpressVPN-palveluun liittyvät olennaiset näkökohdat asennuksesta sen yhteensopivuuteen. ExpressVPN on todellakin loistava vaihtoehto Kodi-käyttäjille, ja suosittelen sitä henkilökohtaisesti kaikille, etenkin suoratoistoa varten.

VPN ei ole nykyään enää vaihtoehto, vaan pikemminkin tarve kasvavien verkkouhkien ja tietosuojakysymysten vuoksi. Online-suoratoistoteollisuus kasvaa päivä päivältä, ja pitämällä tämä kasvu mielessä levittää tietoisuutta tietoturvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map