CyberGhost VPN Kodi 2020 -katsaukselle – Täydellinen asennusasennus Androidille ja Windowsille

Kodille parhaan VPN: n valitseminen voi olla hankalaa, koska melkein kaikki muut VPN-palveluntarjoajat väittävät olevansa paras. Suosittelen CyberGhostia Kodille, koska pidän sitä luotettavana palveluntarjoajana, jolla on joitain erityisiä suoratoisto-ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämällä nimettömänä pysymisen.


Selaa tätä opasta ja katso, kuinka voit asentaa CyberGhostin laitteisiin, kuten Windows, Android ja muut käyttöympäristöt.

Onko CyberGhost VPN hyvä VPN-palvelu Kodille?

Joo! CyberGhost on todella paras streaming VPN, koska siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten:

 1. Tukee melkein kaikkia käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick ja FireTV, Roku, RaspberryPi jne.
 2. Tiukka Ei lokit -käytäntö
 3. Erilaisia ​​yli 3500 palvelinta ympäri maailmaa
 4. Mahdollistaa 7 samanaikaisen yhteyden
 5. Tapa kytkin ominaisuus

Nämä ovat kaikki tämän VPN: n pääominaisuudet ja parasta siinä, että voit saada kaiken vain 2,75 dollarilla / kuukausi.

CyberGhost on erittäin hyvämaineinen VPN-palveluntarjoaja kyberturvallisuuden alalla jatkuvasti paranevan palvelunsa vuoksi. Sitä ei ole koskaan altistettu skandaalille, koska se tarjoaa sotilaallisen luokan salausprotokollan eikä vaaranna käyttäjän yksityisyyttä. Se on luotettava palveluntarjoaja, jota tukee se, että se on julkaissut avoimuusraporttinsa verkossa.

CyberGhostilla on hämmästyttävä käyttöliittymä, jossa on kaikki sen hyvät ominaisuudet, joita käyttäjät voivat käyttää ilman vaivaa. Sen käyttäminen Kodilla on hieno kokemus, koska sen avulla käyttäjät voivat käyttää kaikkia maantieteellisesti rajoitettuja Kodi-lisäosia, kuten DeathStar Kodi -lisäosa..

CyberGhost Kodi -nopeustestiin

Testaamaan CyberGhost-palvelimen nopeutta Kodille suorittaen nopeustestin streamillessaan Kodissa 2 Mbit / s-yhteydellä. Tässä ovat tulokset:

CyberGhost kodi Speed ​​-testiin

CyberGhost-palvelimen nopeus 2 Mbit / s-yhteydellä oli todella hyvä, kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet. En havainnut viiveitä tai ongelmia suoratoistossa CyberGhostin yhteydessä.

CyberGhost Kodi IP -vuodotestille

Tärkein syy siihen, että henkilö päättää käyttää VPN: ää, on piilottaa IP-osoitteensa ja surffata verkossa nimettömästi. Mutta jos VPN-palveluntarjoaja vaarantaa tämän ainoan tarkoituksen, sitä ei ole mitään syytä käyttää.

Jotta voisin testata, onko CyberGhost luotettava tässä suhteessa, tein IP-vuototestin, eikä IP- tai DNS-vuotoa havaittu. Tämä osoittaa, että sillä on vahva salausprotokolla ja että siihen voi luottaa.

CyberGhost IPleak-testi kodille

CyberGhost IPleak-testi kodille

CyberGhost Kodi Geo-rajoitetuille lisäosille

Mitä hyötyä on kaikesta Kodin VPN: stä, jos se ei voi estää KTV: n IPTV-lisäosan estämistä?

Voit testata, poistaako CyberGhost DeathStar Kodi -lisäosan, joka on IPTV Kodi -lisäosa, koska asun Kuwaitissa ja lisäosa on rajoitettu tällä alueella. Yhdistin CyberGhost-palvelimeen New Yorkissa, USA: ssa ja lisäosa aloitti toimintansa heti, ja suoratoisto aloitti täydellisesti 7–8 sekunnissa.

cyberhost-asennus kodille

Televisio-ohjelma, jonka suoratoistin DeathStar Kodi -lisäosan kautta, oli NBC: llä lentävä musta lista, joka todistaa, että Kodi: n CyberGhost VPN on luotettava palveluntarjoaja.

Onko CyberGhost yhteensopiva Kodin kanssa?

CyberGhostilla ei ole omaa Kodi-lisäosaa, kuten PureVPN, mikä on haittapuoli, mutta voit silti käyttää CyberGhostia taustalla. Käynnistä vain CyberGhost-asiakas ja muodosta yhteys haluamaasi palvelimeen ja käynnistä sitten Kodi suoratoistoa varten.

Jos puhumme käyttöjärjestelmistä, sinun pitäisi tietää, että se on yhteensopiva Windowsin, Androidin, iOS: n, macOS: n, Linuxin, FireStickin ja FireTV: n, Roku, RaspberryPi: n kanssa..

Kuinka käyttää Kodia CyberGhostin kanssa Androidilla

Jos olet Android-käyttäjä, joka haluaa asentaa CyberGhost laitteellesi, toimi seuraavasti:

 1. Siirry Google Play Kauppaan > CyberGhost tuotteet > Napsauta Etsi.
 2. Klikkaa CyberGhost VPNNopeasti & Suojattu WiFi-suojaus.
 3. Klikkaus Asentaa
 4. Klikkaus Avata.
 5. Napsauta nyt Kirjaudu sisään.
 6. Kirjaudu sovellukseen käyttämällä käyttöoikeustietojasi.
 7. Yhdistä mihin tahansa valitsemasi palvelimeen ja aloita suoratoisto.

Opi asentamaan Kodi Android-laitteille ja nauti suoratoistosta laitteellasi ilman rajoituksia.

Kuinka käyttää Kodia CyberGhostin kanssa Windowsissa

Asenna CyberGhost VPN Windows: iin seuraavasti:

 1. Osta CyberGhost-tilaussuunnitelma ja rekisteröidy palveluun.
 2. Lataa CyberGhost Windows -työpöytäohjelma.
 3. Asenna työpöytäohjelma.
 4. Käynnistä asiakas asennuksen jälkeen.
 5. Kirjaudu sisään asiakkaaseen.
 6. Valitse palvelin, jota haluat käyttää.
 7. Napsauta nyt virtapainiketta aktivoidaksesi protokolla.

Se on niin yksinkertaista!

Kuinka käyttää CyberGhostia Kodiin FireStickissä

Ei ole epäilystäkään siitä, että FireStick on hämmästyttävä suoratoistolaite, joka on kehittynyt online-suoratoistoteollisuudeksi. Asenna VPN Firestickiin on melko helppoa, yksinkertaisesti:

 1. Siirry Amazon-kauppaan
 2. Etsi CyberGhost ja napsauta ensimmäistä tulosta ja valitsi laitteeksi FireStick.
 3. Asenna sovellus laitteellesi.
 4. Kirjaudu nyt sovellukseen ja muodosta yhteys tarpeisiisi sopivaan palvelimeen.
 5. Avaa Kodi ja aloita suoratoisto

Vaihtoehtoiset VPN-palvelut Kodille

Hinta ja ominaisuudet ovat tärkeitä näkökohtia, jotka tulee ottaa huomioon valittaessa VPN: tä. Lisäksi jotkut ihmiset löytävät sovelluksen käyttöliittymän hieman monimutkaiselta ymmärrettävältä. Jos olet jokin näistä käyttäjistä ja etsit vaihtoehtoisia VPN-palveluita Kodille kuin CyberGhost, voit kokeilla näitä:

 1. PodiVPN Kodille
 2. ExpressVPN Kodille
 3. Kodi: n NordVPN

CyberGhost Kodi Reddit arvostelut

Käyttäjien arvosteluilla on merkitystä, koska ne tarjoavat sinulle käsityksen maan todellisuudesta ja auttavat sinua päättämään, haluatko valita sen vai ei. Siksi olen rivittänyt joitain arvosteluja alla:

Kommentti keskustelun keskusteluista vastaavan riteflyer27: n kommentista "HumberBundlen nopeusvaroituksen CyberGhost VPN".

Tämä käyttäjä kiittää CyberGhost VPN: ää Kodi: lle väittäen, että suoratoisto oli sujuvaa ja VPN oli yhteydessä hyvin.

Kommentti keskustelusta destructor_rph: n kommentista keskustelusta "Onko Cyberghost turvallinen vpn?".

Katso tätä, käyttäjä on rauhallinen ja hän tietää, että CyberGhost ei pidä kirjaa. He ovat maininneet tämän myös avoimuutta koskevassa huomautuksessaan.

johtopäätös

CyberGhost on parantanut palvelun laatuaan ajoissa ja se kilpailee kovaa kilpailua markkinoiden tyranneille. CyberGhost for Kodi kuulostaa optimaaliselta valinnalta ominaisuuksiensa vuoksi ja koska se ei pidä ja kirjaa, tekee siitä luotettavamman.

CyberGhost on yksi Kodin parhaimmista VPN-palveluista, koska sitä vastaan ​​ei ole skandaaleja ja positiivista käyttäjän palautetta. Siinä on laaja valikoima palvelimia ja erinomaiset suoratoisto-ominaisuudet, jotka tekevät siitä niin erityisen. Lisäksi Kodi-yhteensopivuus on tärkein asia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map