16 parasta Kodi-urheilulisäkettä suoraa urheilua varten ilmaiseksi

Videoiden suoratoistossa Kodi häpeää kaikkia muita alustoja! Haluatpa katsoa live-otteluita UFC: stä, NFL: stä tai mistä tahansa, olipa kyse sitten televisio-ohjelmista tai pelata peleistä, Kodi-urheilun lisäosat ovat peittäneet sinut!


Urheilun ystävänä Kodin löytäminen oli kuin arvokkaan jalokivin löytäminen, koska valitettavasti monet urheilutapahtumat ovat rajoitettu tietyille maantieteellisille sijainneille.

Parempaa on, että Kodilla saat valinnan valita streamisi laadun. Tämä voi olla hyödyllinen, etenkin jos Internet-nopeutesi on epävakaa.

Se auttaa myös katsomaan eksklusiivisia otteluita premium-kanavilla, joten jos haluat katsella krikettiä, jalkapalloa, Formula 1: tä, golfia tai muita urheilulajeja, Kodi on oikea paikka mennä.

Joten miten Kodi onnistuu tuomaan sinulle tällaista sisältöä?

Se käytti Kodille erilaisia ​​lisäosia, joihin sisältyy ilmainen ja maksettu.

Varoitus: Internet-palveluntarjoaja voi nähdä Kodi-streamisi

Tässä on saalis kuitenkin!

Internet-palveluntarjoajasi tietää mitä teet verkossa. Joten kun käytät kolmannen osapuolen Kodi-lisäosia, varmista, että tiedät paikalliset lait piratismista ja tekijänoikeuksista.

Viralliset lähetystoiminnan harjoittajat maksavat miljoonia dollareita näiden oikeuksista. Tällaisen laittoman sisällön lataaminen voi saada sinut vaikeuksiin, mutta…. tässä on hyötyä VPN: n käytöstä!

Voit istua kallioilla Afrikan autiomaassa ja näyttää olevan digitaalisesti New Yorkissa.

hanki kodi vpn cta

Parhaat Kodi-viralliset urheilulisäosat

1. Fox Sports Go

Fox-urheilu-Kodi-lisäosa

FOX SPORTS GO on paras valinta urheilun ystäville, jotka haluavat suoratoistaa MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA ja Supercross. Se on yksi johtavista urheilun kattavuuskanavista Yhdysvalloissa.

Pienellä puskuroinnilla ja HD-suoratoistolla se on yksi parhaista vaihtoehdoista katsella melkein mitä tahansa urheilun kattavuutta.

2. Sportsnet nyt

urheilu-net-Kodi-lisäosa

Kanadalainen alusta tarjoaa laajan valikoiman urheilulajeja. Kuukausittainen tilaaminen maksaa vain 25 dollaria kuukaudessa, jolloin voit katsella valtavan määrän loistavaa urheilosisältöä. Lisäosa on saatavana virallisen Kodi-lisäosan arkistosta.

Se on toinen hieno valinta, johon olet menossa MLB, NHL, NBA, ja NFL Ottelut.

3. ORF TVthek

orftv-urheilu-add-on-Kodi

Jos asut Itävallan ulkopuolella, sinun on muodostettava yhteys a VPN, koska ORF-televisio on maantieteellisesti rajoitettu. Hyvä puoli on kuitenkin se, että Itävallassa on saatavana suuri joukko ilmaisia ​​tv-asemia.

ORF TVthek on yksi monista online-suoratoistovaihtoehdoista, jotka tarjoavat suoraa televisiota ja tyydyttävän määrän tilausvaihtoehtoja. Pääset kaikkeen siihen helposti Kodi-lisäosan avulla, mukaan lukien suuri joukko urheiluohjelmia, jotka ovat saatavilla kanavan kautta.

4. Xumo

xumo-urheilu-add-on-Kodi

XUMO.TV on saatavana virallisen Kodi-lisäosaston kautta, ja se on ilmainen Kodi-lisäosa. Xumolla on urheiluun liittyviä kanavia, jotka ovat helposti saatavilla Kodi-käyttäjille. Ylivoimaisesti suoratoistolaadulla se on loistava valinta jalkapallo, lakrossi, surffaus, kalastus, MMA, jalkapallo, ja vielä enemmän.

5. Pluto-TV

Kodi-plutotv-urheilu-lisäosa

Kuten Xumo, myös Pluto TV tarjoaa pitkän listan ilmaisia ​​tv-kanavia. Koska olet ilmainen palvelu, et löydä viimeisintä tai suosituinta sisältöä, mutta se tarjoaa kuitenkin suuren valikoiman uutiset, viihde, ja urheilu kanavat.

Sinun on tehtävä ilmainen tili ja kirjautuminen toisin kuin muut Kodi-lisäosat.

6. CBC

CBC-urheilu-add-on-Kodi

CBC on täysin ilmainen TV-palvelu Kanadassa, ja siinä on paljon kysyntää ja live-sisältöä, kuten olympialaiset ja Hockey Night. Jos et asu Kanadassa, älä huoli, voit silti estää CBC: n lähetyksen helpon VPN-yhteyden avulla ja yhdistää sen Kanadan palvelimeen.

Lisäosa toimii kuin viehätys, eikä se koskaan ole toiminut testausprosessimme aikana.

7. iTV

iTV-urheilu-lisäosa-Kodi

iTV on Yhdistyneen kuningaskunnan suoratoistopalvelu, joka on melkein ilmainen, mutta valitettavasti se on rajoitettu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Alustalle on saatavana hyvä kuorma kanavia. Ison-Britannian lakien mukaan sinulla on kuitenkin oltava TV-lisenssi, mutta se ei tarkista sitä millään tavalla.

Kanava lähettää laajan valikoiman urheilulähetyksiä, mukaan lukien myös jotkut jalkapallo-ottelut. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, tarvitset VPN: n.

8. Tablo

Tablo-spports-add-on-Kodi

Tämä vaihtoehto luettelossamme on hiukan erilainen kuin muut. Lisäosa toimii ilmaitelevisiosignaalien etulinjana.

Ilma-TV on erittäin suosittu vaihtoehto, kun otetaan huomioon se, että tänään OTA-TV: n markkinat kasvavat. He hankkivat ja live stream-urheilosisältöä.

Tablo on myös DVR, jonka avulla voit tallentaa suoratoistoja ja käyttää niitä myöhemmin Tablo-laitteellasi.

9. SVT Play

SVT-play-Kodi-urheilu-lisäosa

Jos päästät kielen esteistä irti tai ymmärrät ruotsin kielen, SVT Play on erittäin toteutettavissa oleva vaihtoehto urheilun seuraamiseen. SVT Play on Ruotsin TV-verkon suoratoisto- ja tilausvaihtoehto. Se on täysin ilmainen, ja löydät suuren joukon urheilulajeja, jotka lähettävät SVT Play -palvelun kautta ympäri vuoden.

Kuten jotkut yllä mainituista lisäosista, tarvitset VPN-verkkoa, koska tämän lisäosan tarjoamat streamit on rajoitettu vain Ruotsiin.

10. SR Mediathek

srmediathek-urheilu-add-on-Kodi

SR Mediathek on saksalainen televisioverkko maan monien vaihtoehtojen joukosta. Se erottaa sen, että se on loistava toiminnallinen Kodi-lisäosa ja tarjoaa SR Mediathekissä saatavana sekä live- että on-demand-urheilusisällön..

Se on myös maantieteellisesti rajoitettu, joten tarvitset VPN: n myös tähän!

11. NHL TV

NHL-tv-Kodi-lisäosa

NHL TV: n suoratoistopalvelu on luultavasti yksi parhaimmista vaihtoehdoista katsella jääkiekkoa.

Rekisteröinnin jälkeen voit suoratoistaa sen Kodi-palvelun kautta, koska se optimoi prosessin puolestasi tarjoamalla sisällölle yksinkertaisen navigointivaihtoehdon. Se tarjoaa myös jonkin verran ilmaista sisältöä, kuten keskeisiä hetkiä ja kohokohtia eri otteluista.

Jälleen, tämä lisäosa on myös maantieteellisesti estetty ja tarvitset VPN: ää. Huomaa myös, että se vaatii Yhdysvaltain maksutietoja.

12. ESPN 3

espn3-urheilu-add-on-Kodi

ESPN tarjoaa suuren nimen urheiluviihdeteollisuudessa:

 1. Kansainvälinen jalkapallo
 2. Eurooppalainen jalkapallo
 3. MLB Baseball
 4. NBA koripallo
 5. Kriketti
 6. Golf
 7. College Sports

Kodi-mediakeskuksen epävirallisella ESPN-lisäosalla pääset premium-sisältöön suoraan ESI-verkkoon Kodista. ESPN on saatavana myös useilta alustoilta, kuten Android TV, Apple TV jne.

13. Sparkle

kimallus-urheilu-add-on-Kodi

Yksi suosikkini lisäosista epävirallisten lisäosien suhteen. Sparkle Kodi -lisäkaappaus Reddit for Acestreams -linkkiä. Acestreams tarjoaa elävää urheilua eri alueilta ja reddit on paras paikka löytää aktiivisia linkkejä.

Mutta sen sijaan, että etsisit manuaalisesti Acestreams-linkkejä, Sparkle-lisäosa tekee työn puolestasi. Valitse vain linkki suosikkiurheilutapahtumiisi ja katso live-toimintaa.

14. Urheilu

sportie-add-on-Kodi

Jalkapallosta ja rugbystä tunnetuin Sportie sisältää myös NFL: n ja muiden lähteiden sisältöä, joten se on loistava valinta erilaisten muiden urheilutapahtumien kanssa.

Löydät tämän lisäosan lazykodista ANDROIDABA-arkistosta. Valioliiga voi olla saatavana myös täällä, vaikka maasta riippuen olisit. VPN on kultakorttimme, joka poistaa maantieteellisiä rajoituksia..

15. Zattoo Live TV -lisäosa

Zattoo-tv-urheilu-lisäosan

Zattoo Live TV -lisäosa on jälleen yksi epävirallinen lisäosa, joka on loistava valinta urheilun ystäville, koska se tarjoaa yhteensä yli 190 kanavaa. Löydät helposti eri urheiluaineistoja, kuten jalkapallo, golf tai paini.

16. NBA League Pass Kodi Addon

NBA-leaugue-urheilu-lisäosan

Omistettu kokonaan NBA: lle, lisäosa kattaa kaikki NBA-tapahtumat. Se tarjoaa suoratoistoja, arkistoja ja NBA-televisiota. Tämä on kuitenkin virallinen lisäosa, ja tarvitset sen tilauksen.

Jos kohtaat maantieteellisiä rajoituksia, muista kytkeä VPN-palvelu päälle ja muodostaa yhteys Yhdysvaltain palvelimeen. Tällä tavalla voit käyttää NBA League Pass Kodi -lisäosan sisältöä vaivattomasti.

johtopäätös

Jos olet urheilufani, aivan kuten minä, joka kerää koriin enemmän pop-korneja kuin ruokaa, kuin nämä ovat parhaita lisävarusteita, joita voit löytää Kodista verkossa.

Jos se ei ollut KOD: lla, en vakavasti tiedä mitä tekisin elämäni kanssa. Hyvin kiitos rakkaudesta, jonka netizens levisi etsimään parempia ja parempia ratkaisuja, Kodi on siunaus.

Voin seurata mitä tahansa urheilutapahtumaa suorana verkossa riippumatta siitä, missä olen. Ja jos maantieteelliset rajoitukset ovat ongelma, turvaudun VPN-palveluun.

Kirjoita meille kommentti, jos olet kokeillut jotain näistä lisäosista ja ilmoita meille arvokkaasta mielipiteestäsi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map