Vetëm Kodi Sportiv 17.6 – Si të Instaloni Addon Vetëm Sporti në Krypton, Jarvis & Firestick

Shtesa Vetëm Sport Kodi është një shtesë e plotë e drejtpërdrejtë e sporteve, që transmeton Kodi shtesë në depo UKodi1. Ka një ndërfaqe të shkëlqyeshme dhe siguron transmetim në cilësi HD. Për më tepër, ajo ka një listë të kanaleve Sportive që janë mjaft të njohura, d.m.th. BT Sports, beIN Sports, Sky Sports dhe ESPN. Përveç kësaj, ajo siguron pikat kryesore për ndeshjet e fundit që keni humbur.

Ndiqni këtë udhëzues për të parë se si të instaloni shtesën Just Sports në pajisjet tuaja përkatëse dhe të shijoni veprim të drejtpërdrejtë sportiv në një klik të vetëm. Gjithashtu, mos harroni të kontrolloni udhëzuesin tonë të azhurnuar të shtesave kodi.

Vetëm Depo Sporti Kodi

Vetëm shtesa Sportive është në dispozicion në depo UKodi1. Depoja e UKodi1 gjithashtu është vlerësuar shumë për shkak të ndërtesave të shumta që Kodi ka në bibliotekën e saj.

Si të instaloni Just Sports Kodi Addon në Krypton Version 17.6 dhe më poshtë

Nëse jeni duke përdorur Kodi Krypton versionin 17.6 ose ndonjë version tjetër Krypton më të ulët se kjo, atëherë ndiqni këto hapa për të instaluar vetëm shtesë sportive:

 1. hapur Kodi > Klikoni në Marsh (Cilësimet) ikonë > Nga kjo menu, klikoni mbi skedar menaxher > Do të hapet një dritare e re, klikoni dy herë mbi shtoj burim opsion nga kolona e majtë.si të instaloni shtesë shtesë sportive në kodi
 2. Një kuti dialogu do të shfaqet, klikoni aty ku thotë <Asnje> dhe shtypni këtë URL http://ukodi1.com/Repo/ dhe pastaj klikoni Ne rregull > Tani emërtojeni këtë URL si UKODI1 dhe klikoni Ne rregull > Kontrolloni dyfish URL dhe emër dhe pastaj klikoni Ne rregull për të mbyllur kutinë e dialogut.si të instaloni vetëm sporte në versionin kodi krypton 17.6 ose më të ulët
 3. Kthehu tek Kodi Ekran në shtëpi > Klikoni mbi Add-ons nga menyja e kolonës së majtë. si të instaloni vetëm sporte në kodi jarvis versionin 16 ose më të lartë
 4. Klikoni në Ikona e kutisë nga këndi i sipërm i majtë > Klikoni në Instaloni nga Zip File opsion nga lista.si të instaloni vetëm sporte në kodi firestick
 5. Tani lëvizni dhe zgjidhni UKODI1 nga opsionet e disponueshme > Klikoni mbi repository.ukodi1-0.0.5.zip > Prisni njoftimin.vetëm depo sportive
 6. Pasi të shfaqet njoftimi, zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > hapur UKodi1thjesht sportet që nuk punojnë për çështje të gabimeve
 7. Shko tek Shtesa të videos dosje > zgjedh Vetëm Sport nga lista > Kliko instaloj.thjesht sporti kupa e botës pesëmbëdhjetë

Si të instaloni vetëm sportet Kodi Addon në Jarvis Version 16 dhe më lart

Ndiqni këto hapa për të instaluar shtesën Just Sports në versionin 16 të Kodi Jarvis:

 1. hapur Kodi Jarvis Versioni 16.
 2. Klikoni mbi sistem > hapur Menaxher i Dosjeve.
 3. Klikoni dy herë mbi Shto Burimin > Tani klikoni ‘Asnje’ dhe hyr në këtë URL, ashtu sic eshte http://ukodi1.com/Repo/ > Kliko Done.
 4. Emërtojeni këtë URL si UKODI1 > Kliko Done > Kliko Ne rregull për të mbyllur kutinë e dialogut.
 5. Shko prapa ne Kodi Home > Klikoni mbi sistem > Klikoni mbi Add-ons tab.
 6. Kliko Instaloni nga Zip File > Klikoni mbi UKODI1 > zgjedh repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Kliko Instaloni nga depoja > Shko tek UKodi1.
 8. hapur Shtesa të videos.
 9. zgjedh Vetëm Sport > Kliko instaloj > Prisni që shtesa të instalohet, do të shfaqet një njoftim.

Si të instaloni Just Sports Kodi Addon në Fire Stick

 1. hapur Kodi në zjarr Stick. Nëse nuk e keni instaluar Kodi në Fire Stick, atëherë instaloni më parë.
 2. Drejtohuni drejt Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura.

Tani ndiqni procedurën e saktë të ilustruar më lart për instalimin e Kodi Krypton 17.6. Këshillohet shumë që të përdorni një vpn për zjarret me shtesën Just Sports Kodi. Pasi që kjo shtesë jep transmetime të drejtpërdrejta falas, të cilat mund të rezultojnë në njoftime për të drejtat e autorit.

Shkarkim Vetëm Kodi Sportiv

 1. Shkarko UKodi1 Zinxhoni skedarin në pajisjen tuaj
 2. Klikoni mbi Add-ons > Klikoni mbi Ikonë kuti > Kliko Instaloni nga skedari Zip > Shfletoni sistemin dhe hapni skedarin zip të shkarkuar d.m.th.. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Prisni njoftimin.
 3. Klikoni mbi Instaloni nga depoja > hapur UKodi1 > Shko tek Shtesa të videos > zgjedh Vetëm Sport > Kliko instaloj.

Vetëm Sport Kodi Addon Shqyrtime

Vetëm shtesa Sportive në kodi është vlerësuar shumë nga përdoruesit në platforma të ndryshme të mediave sociale. Ne nuk ishim në gjendje të gjenim ndonjë koment negativ të paraqitur nga çdo përdorues. Këtu janë disa prova të përdoruesve që ndajnë përvojën e tyre:

vetëm vlerësime sportive

Ky djalë jo vetëm që vlerësoi shtesën, por gjithashtu e krahasoi dhe vlerësoi atë mbi një prej shtesave më të njohura sportive Kodi; Djall sportiv.

vetëm recensione për reddit sportive

Sidoqoftë, ky përdorues ndau përvojën e tij të përdorimit të vetëm sportive shtesë në një Fire Stick dhe ai duket se është i bindur me përvojën. ’Shtë një gjë e shkëlqyeshme të dini.

Vetëm Alternativa Kodi Sportive

Ka shumë shtesa sportive për Kodi dhe disa prej tyre mund të garojnë me Just Sports. Këto shtesë shtesë tërheqëse sportive mund të ofrojnë ndeshje live, si dhe pikat kryesore të ngjarjeve sportive.

 1. SportDonil Sport shtesë 
 2. Futboll Sot Sport shtesë
 3. Shtojcë Sportive Skynet
 4. cCloud Addon Sport

Vetëm kodi sportiv që nuk funksionon / gabimet / çështjet

Nuk mund të lidhet me depo

Ky është një gabim shumë themelor që nuk ka asnjë lidhje me depon. Ndodh nëse adresa e burimit nuk është futur siç duhet ose nëse ka një problem me internetin.

Fix

Kontrolloni përsëri URL-në e burimit dhe sigurohuni që e keni shtypur në mënyrë korrekte. Së dyti, sigurohuni që keni vendosur një çarë përpara (“/”) në fund pa hapësirë ​​pas kësaj. Provoni ta bëni këtë dhe gabimi nuk do të ndodhë përsëri.

Fjalët përfundimtare

Vetëm shtesa Sportive është një shtesë e mahnitshme për komunitetin Kodi pasi ka potencial të madh për shkak të performancës dhe besueshmërisë së saj. Lejimi i përdoruesve jo vetëm për të transmetuar lojrat drejtpërdrejt, por edhe për të parë pikat kryesore të lojës është një gjë e shkëlqyeshme. Gjëra të tilla që ofrojnë lehtësi për përdoruesit është ajo që ata preferojnë të kenë në çdo shtesë.

Just addon Sport Kodi ka marrë disa reagime pozitive nga përdoruesit dhe ju nuk do të gjeni askënd që kritikon këtë shtesë. Kjo është arsyeja pse ne ju rekomandojmë të provoni këtë shtesë Kodi për nevojat tuaja në rrjedhë, por në të njëjtën kohë, ju rekomandojmë të përdorni një shërbim të besueshëm VPN, në mënyrë që të mbroni lirinë tuaj të brendshme.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this