Si të instaloni vorbullën në Kodi Krypton dhe Jarvis në më pak se 6 minuta

Isfarë është Vorbeka në Kodi

Vortex është shtesa e re sportive dhe muzikore e zhvilluar nga të dy gjigantët e industrisë së teknologjisë, d.m.th. Rock Crusher dhe Dreamweaver. Kjo shtesë shton shumë ngjarje sportive të veçanta, duke përfshirë Futboll, UFC, Motor Sport, dhe shumë më tepër.

Rock Crusher dhe Dreamweaver kurrë nuk bëjnë kompromise për cilësinë, kështu që nuk mund të presësh asgjë më pak se perfekte nga të dy. Në këtë udhëzues, ne diskutojmë se si të instaloni Vortex në Kodi. Për të instaluar këtë shtesë, ndiqni hapat e theksuar më poshtë për Krypton dhe Jarvis.

Si të instaloni vorbullën në Kodi 17
Si të instaloni Vortex në Kodi 16
Shkarkoni Vortex Repo
Vortex Kodi Jo Punë / Gabime / ështje
Shqyrtime Kodi Vortex

Warning! Ju duhet të përdorni një VPN për të mbetur anonim gjatë përdorimit të Vortex pasi kjo do të ruajë privatësinë tuaj. Shfrytëzoni 85% zbritje në PureVPN dhe transmetoni përmbajtje të pakufizuar në Vortex.

Si të instaloni vorbullën në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. hapur Kodi Krypton 17 në sistemin tuaj > Prekni Ikona e cilësimeve (një ikonë në formë ingranazhi) e vendosur në krye > Tani zgjidhni Menaxher i Dosjeve alternativë.si të instaloni vorbullën në kodi
 2. Këtu ju shihni një listë të burimeve të depove, lëvizni poshtë dhe Klikoni dy herëShto Burimin > Do të shfaqet një kuti ku duhet të klikoni ‘Asnje’ > Pastaj shtypni URL e depozitave http://www.rockodi.com/ dhe klikoni Ne rregull > Tani shtypni Emrin e burimit të mediave “Rock ‘ dhe klikoni Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri.si të instaloni vorbullën në kodi krypton versionin 17 ose më të lartë
 3. Për të vazhduar me hapin e tretë, shkoni tek Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi Add-ons > Tani trokitni lehtë mbi Instaluesi i paketave ikonë (një ikonë në formë kuti) qoshe e sipërme e majtë.shtoni vorbullën në kodi
 4. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File > Do të shfaqet një kuti në të cilën duhet të lëvizni poshtë dhe të klikoni në “Rock ‘ > repository.Rockcrusher-1.6.zip > Do të duhet ca kohë për të instaluar depo.shkarkoni skedarin kodi vortex kodi
 5. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Depo Rockcrusher > Shtesa të videos > Gjeni dhe Klikoni në vorbull nga lista > Tani klikoni në instaloj > Prisni që ajo të instalojë shtesën.vorbull në konfigurimin e kodit
 6. Për të parë shtesën, kthehu tek Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi Add-ons tab > Tani klikoni në Shtesa të videos > Nëse shikoni në anën e djathtë të ekranit tuaj, do të shihni një listë të shtesave kodi, lëvizni poshtë për të gjetur vorbull dhe klikoni mbi të. Filloni të përdorni shtesën Vortex.

vorbull në cilësimet kodi

Si të instaloni Vortex në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. hapur Kodi Jarvis 16 në sistemin tuaj > Klikoni mbi Systems opsioni i vendosur në fund të ekranit > Tani zgjidhni Menaxher i Dosjeve.
 2. Shtypni dy herë Shto Burimin që mund të gjesh në fund të listës > Tani shfaqet një kuti pop-up, kliko “Asnjë” > Shtypni URL http://www.rockodi.com dhe klikoni Done > Shtypni emrin “Rock” dhe klikoni Done > Tani klikoni OK.
 3. Shko prapa ne Ekrani fillestar Kodi > zgjedh Systems opsion përsëri > Pastaj klikoni në Shtesat > Instaloni nga Zip File > Zgjidhni “Rock” nga lista > Klikoni mbi repository.Rockcrusher-1.6.zip > Tani prisni që të instalohet.
 4. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Depo Rockcrusher > Klikoni mbi Shtesa të videos > vorbull > instaloj > Prisni që ajo të instalojë shtesën.

Shkarkoni Vortex Repo

Shtesa Vortex është gjetur në depo Rock Crusher. Ju gjithashtu mund ta shkarkoni këtë depo direkt në sistemin tuaj, i cili fshin disa nga hapat e theksuar më lart. Klikoni Këtu për të shkarkuar depo Vortex dhe ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Pasi të shkarkoni skedarin zip dhe ta ruani në sistemin tuaj, hapni Kodi > Klikoni në Shtesat > Ikonë e Instaluesit të Paketave.
 2. Instaloni nga Zip File > Lundroni skedarin zip që keni shkarkuar. Pasi të lundroni skedarin, do të duhen disa minuta për tu instaluar.
 3. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Rockcrusher Repo > Shtesa të videos > vorbull > instaloj > gëzojnë!

Vortex Kodi Jo Punë / Gabime / ështje

Vorbull më parë ishte në dispozicion në Deponimin e Shtesave të Streamit. Sidoqoftë, ajo tani ka depon e vet Rockcrusher ku mund ta instaloni Vortex me lehtësi. Kalimi nga shtesat Stream në një shtesë të veçantë Vortex ka çuar në shtesën për të shkaktuar disa çështje. Ky blog përfshin udhëzimin e fundit për të instaluar Vortex i cili funksionon në mënyrë perfekte.

Shtesa Vortex që nuk funksionon

Vorte ishte duke punuar mirë deri në ndryshimin e depos. Tani që ka një depo të re të veçantë, ajo po funksionon mirë në Kodi.

Shqyrtime Kodi Vortex

Vortex ju lejon të shikoni shumë ngjarje sportive përfshirë garat Motor Sport live në internet. Shumë përdorues të Kodit aktivizojnë shtesën e tyre Vortex në Kodi për të parë sportet në internet pa abonim.

Faleminderit @ rockcrusher01 për mbulesën mbresëlënëse # formula1 #racing në #vortex. Mbulimi më i mirë i garave në Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 maj 2017

Përdoruesit e Kodi gjithashtu e perceptojnë Vortex si shtesa më e lartë për shkak të transmetimit të saj HD. Më e rëndësishmja, të gjitha rrjedhjet e saj funksionojnë shkëlqyeshëm pa dështuar të ngarkojnë përmbajtjen e mediave.

@ rockcrusher01 #VORTEX ka më të mirën (ndoshta VETM që punon në HD / Eng) çmime Grammy në KODI. Props dhe TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 shkurt 2017

Për të shtuar gjërat lart

Vortex, një emër i ri në botën e Kodi ka marrë përsipër kategorinë e shtesave sportive dhe muzikës. Shtë produkti i dy emrave të njohur në boten Kodi Rock Rock Crusher dhe Dreamweaver. Mbulon shumë ngjarje sportive përfshirë ngjarjet PPF UFC, e cila është e vështirë për tu parë në internet falas. Në këtë udhëzues, ne diskutojmë se si të instaloni Vortex në Kodi dhe të shikoni sporte të drejtpërdrejta. Shikoni udhëzuesin tonë kodi vpn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this