Si të instaloni shtesën F4MTester Kodi në Leia, Krypton dhe Jarvis në më pak se 5 minuta

F4MTester Kodi është një shtesë e Kodi që ka shërbyer si një rol kryesor në shumë shtesa të streaming streaming TV sepse ofron shërbimin e protokollit të deshifrimit. Në të vërtetë është një shtesë që ofron shërbim për përdoruesit e Kodi duke ekzekutuar në sfond si një shërbim mbështetës për shtesat e tjera të Kodi.

Një gjë që secili përdorues duhet të dijë që të kesh një shërbim VPN është e nevojshme kur përdorni shtesa Live TV ose shërbime që lidhen me to. Këto shërbime ndryshojnë më mirë kur nuk përballen me ndonjë kufizim gjeo-kufitar dhe mund të kenë mundësi të përdorin pika të ndryshme të hyrjes, gjë që është gati e pamundur pa një VPN për Kodi.

Ju mund ta keni parë të instaluar në Kodi tuaj automatikisht sepse mbështet shtesa Live TV. Sidoqoftë, nëse dëshironi të bëni transmetimin tuaj, atëherë ndiqni udhëzuesin tonë për të parë se si të instaloni shtesën F4MTester Kodi.

Dosja e depozitave F4MTester Zip

Shtesa F4MTester ishte kohët e fundit në dispozicion me depo të mëdha si Noobs dhe Nerds dhe Smash Repo. Por që kur ata zbritën, përdoruesit u lanë të kryqëzuar pasi nuk kishin një burim për ta shkarkuar këtë shtesë.

Fatmirësisht kjo shtesë është tani në dispozicion përmes Kodi Israel aka Kodil Repository dhe po funksionon mirë. Ne kemi shtjelluar procedurën e plotë të instalimit të shtesës në këtë udhëzues.

Si të instaloni F4MTester Kodi Addon në Leia dhe Krypton Versione

 1. Hap Kodin > Klikoni në Ikona ingranazhesh > hapur Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë mbi Shto Burimin.Si të instaloni F4MTester Kodi
 2. Tani, një kuti dialogu do të shfaqet, klikoni aty ku thotë në shiritin e adresës > Vendosni këtë URL lvtvv.com/repo/ dhe Klikoni Ne rregull > Emërtoni këtë burim Kodil Repo > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri për të mbyllur kutinë e dialogut.si të instaloni addon f4m testues kodi në versionin krypton 17.6 ose më të ulët
 3. Kthehu tek Ekran në shtëpi > Klikoni mbi Add-ons tab.si të instaloni addon kodin f4mtester në versionin jarvis 16 ose më të lartë
 4. Tani klikoni në Ikona e kutisë > Kliko Instaloni nga Zip File.f4mtester kodi shkarkoni url skedarin zip
 5. Shkoni dhe zgjidhni Kodil Repo > Klikoni mbi Kodil.zip > Prisni njoftimin.si të shtoni kodin testues f4m
 6. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > zgjedh Rezervuari Kodi Israel (Magazina Kodil).konfigurimi kodi f4mtester
 7. hapur Shtesa të videos > Shkoni dhe zgjidhni F4MTester > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

Si të instaloni shtesa F4MTester Kodi në Jarvis version 16 ose më të lartë

 1. Open Kodi Jarvis V16.
 2. Kliko sistem > hapur Menaxher i Dosjeve.
 3. Klikoni dy herë mbi Shto Burimin > Klikoni ‘Asnje’ > hyj në URL lvtvv.com/repo/ > Kliko Done.
 4. Emërtoni burimin URL si Kodil Repo > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 5. Kthehu tek Kodi Home > Klikoni mbi sistem > Klikoni mbi Add-ons.
 6. Kliko Instaloni nga Zip File > Klikoni mbi Kodil Repo > zgjedh Kodil.zip.
 7. Tani klikoni Instaloni nga depoja > zgjedh Rezervuari Kodi Israel (Kodil).
 8. hapur Shtesa të videos.
 9. zgjedh F4MTester nga lista > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

Shkarkim F4MTester Kodi Addon

 1. Shkarkoni Dosje zip në pajisjen tuaj > hapur Kodi > Shko tek Add-ons menu.
 2. Tani klikoni në Ikona e kutisë > Kliko Instaloni nga Zip File.
 3. Shfletoni dhe hapni skedari zip i shkarkuar (Kodil.zip) > Prisni njoftimin.
 4. Klikoni mbi Instaloni nga depoja > hapur Rezervuari Kodi Israel (Magazina Kodil).
 5. hapur Shtesa të videos > zgjedh F4MTester > hit instaloj > Prisni njoftimin.

Gabimet në Kodin F4MTester / Mos funksionimi / ështjet

F4MTester nuk arriti të instalojë një varësi

Dështimi i instalimit të gabimit të varësisë ndodh kur përpiqeni të instaloni një shtesë nga një depo e vjetëruar ose nëse ka disa skedarë që mungojnë në depo.

Fix

Përdorni gjithmonë një depo të azhurnuar për instalimin e shtesave. Mundohuni të kontrolloni nëse depoja është duke punuar dhe e arritshme përpara se të shkoni përpara me procedurën e instalimit. Depoja që kemi përmendur në blogun tonë është një depo e azhurnuar dhe ka të gjitha shtesat që funksionojnë.

Instalimi i F4MTester Dështoi 2018

Arsyeja kryesore që përdoruesit përballen me këtë gabim është për shkak të mbylljes së disa depove kryesore kohët e fundit që përmban këtë shtesë. Përdoruesit përpiqen ta instalojnë këtë reklamë përmes atyre depove dhe skedarëve zip, gjë që rezulton në një dështim në instalim.

Fix

Përdoruesit e Kodi duhet të sigurohen gjithnjë që ata përdorin depo të besueshme dhe funksionale për instalimin e shtesave. Problemi me këto depo shtesë të palës së tretë është se ato vazhdojnë të mbyllen, kështu që përdoruesit duhet të jenë të kujdesshëm me të.

Alternativa Kodi F4MTester

Nuk ka alternativa të tilla të kësaj shtese të pranishme në komunitet, kjo është arsyeja pse kjo shtesë ka gjithë vëmendjen e përdoruesve.

Fjalët përfundimtare

F4MTester është një shtesë e veçantë që ofron mbështetje për shtesat e transmetimit në sfondin për të bërë përvojën e transmetimit të përdoruesve pa probleme. Një shtesë e tillë është e rrallë të shihet ende shumë e vlerësueshme!

Kodi është me të vërtetë një vend për mrekulli! Sidoqoftë, sigurohuni që të mos largoheni shumë nga këto çudira, pa bërë rregullime të duhura të intimitetit. Sigurohuni që të përdorni një shërbim të besueshëm dhe me shërbim të mirë Kodi VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this