Si të instaloni Sanctuary në Kodi 17.6, Jarvis, Firestick në 6 hapa themelorë

Nuk do të ishte e gabuar të konsideroni shtesën e Sanctuary paralel me Exodus në ofrimin e argëtimit ekstrem për shikuesit Kodi. Në këtë udhëzues, janë dhënë hapa të detajuar se si të instaloni Sanctuary në Kodi.


Warning! Ju duhet të përdorni një VPN për të qëndruar anonim ndërsa përdorni Sanctuary pasi kjo do të ruajë privatësinë tuaj. Shfrytëzoni 85% zbritje në PureVPN dhe transmetoni përmbajtje të pakufizuar në Sanctuary.

Isfarë është shtesa Sanctuary?

Shtesa kuantike, e quajtur fillimisht Sanctuary ka gjithçka në listën e saj të play-it dhe një shtesë të plotë për përdoruesit e Kodi. Përveç shikuesve argëtues me filma, shfaqje TV dhe sport live, ai gjithashtu ofron një seksion të drejtpërdrejtë të TV dhe fëmijëve për të synuar një audiencë më të madhe. Kjo shtesë tani është marrë përsipër nga Apprentice, por mos u shqetësoni të gjitha tiparet dhe përmbajtja e saj kanë mbetur të paprekura.

Fjalëkalimi Kodi i Sanctuary

Nëse jeni duke u përpjekur për të hyrë në përmbajtjen e të rriturve në shtesën Sanctuary Kodi, do t’ju kërkohet një fjalëkalim që, mund të merrni direkt nga zhvilluesi i shtesës përmes eksitimit.

Si të instaloni Sanctuary Kodi në Krypton Version 17.6 ose më të ulët

Këtu është procesi për të instaluar shtesën Sanctuary (Quantum) në Kodi:

 1. Së pari ju duhet të Hapni Kodi > zgjedh Cilësimet ikonë (e vendosur në krye) > Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë mbi Shto Burimin.Si të instaloni Sanctuary në Kodi
 2. Do të shfaqet një kuti ku duhet të klikoni ‘Asnje’ > Shtypni URL me kusht që http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Kliko Ne rregull > Tani klikoni në Emrin e Burimit Media dhe shkruani “Sanctuary” > dhe klikoni Ne rregull.Si të instaloni Sanctuary në Kodi Krypton Version 17
 3. Tani kthehu te Menyja kryesore e Kodit duke shtypur “Backspace” ose “Esc” kyç disa herë në tastierën tënde > Klikoni mbi Add-ons > Pastaj zgjidhni Instaluesi i paketave ikonë (e vendosur majtas).Konfigurimi i kodit të Sanctuary
 4. Shko tek Instaloni nga Zip File > Gjeni dhe klikoni në shenjtërore > Pastaj klikoni në repository.sanctuary-1.0.0.zip > Duhet të presësh për disa sekonda që depoja të instalohet.Skeda kodi sanctuary
 5. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > shenjtërore > Shtesa të videos > Shtesë kuantike > Kliko instaloj.Kodi kuantik i shenjtërores
 6. Shko tek Menyja kryesore e Kodit > Add-ons > Shtesa të videos > Shtesë kuantike > gëzojnë!

Cilësimet e kodit të sanctuary

Si të instaloni Sanctuary në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. Hap Kodin > sistem > Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto burimin.
 2. Klikoni në Asnjë > Shkruaj URL-në http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klikoni në rregull > Shtypni emrin e burimit të mediave “Sanctuary” > Klikoni në rregull.
 3. Ekrani fillestar Kodi > sistem > Add-ons > Instaloni nga Zip File > shenjtërore > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Klikoni në Instalim nga depo > shenjtërore > Shtesa të videos > kuant > instaloj.
 5. Shko tek Ekran në shtëpi > sistem > Add-ons > kuant > gëzojnë!

Si të instaloni Sanctuary Kodi në Fire Stick

 1. Nisja Kodi aplikim në Fire Stick.
 2. Instaloni Kodi në Fire Stick.
 3. Shko tek Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura.
 4. Nga këtu e tutje, ndiqni hapat e shtjelluar më lart për instalimin e Sanctuary Kodi në Kodi Krypton.

Shkarkimi i Sanctuary

Për të instaluar drejtpërdrejt Depo Sanctuary, klikoni në shkarkim nga këtu dhe ndiqni hapat e dhënë më poshtë:

 1. Klikoni në Shkarkim.Shkarkimi i Sanctuary
 2. Hap Kodin > Add-ons > Ikonë e Instaluesit të Paketave > Instaloni nga Zip File > Navigoni skedarin e shkarkimit nga sistemi juaj.
 3. Instaloni nga depoja > shenjtërore > Shtesa të videos > kuant > instaloj > gëzojnë!

Gabimet e Sanctuary Kodit / Jo Puna / ështjet

Nuk ka rryma në dispozicion

Ky gabim ndodh kur jeni duke kërkuar shtesën për flukset. Ka shumë arsye që mund të shkaktojnë këtë gabim si cache mund të ketë qenë e plotë, shtesa duhet të azhurnohet ose është nën-azhurnuar ose shtesa mund të jetë e kufizuar.

zgjidhje

Për të rregulluar këtë gabim, pastroni cache tuaj të shtesave dhe zvogëloni numrin e ofruesve. Nëse gabimi akoma shfaqet, azhurnoni shtesën ose ri-instaloni atë duke përdorur një depo të besueshme shtese.

Nuk mund të instalohet varësia

Dështimi i instalimit Gabimi i varësisë ndodh kur burimi i depos nuk është i arritshëm, i vjetëruar ose i mbyllur.

Fix

Gjithmonë kontrolloni nëse depoja që jeni duke përdorur është e arritshme, funksionuese dhe e azhurnuar. Nëse të gjitha më lart janë pozitive, shtesa do të instalojë dhe funksionojë mirë.

Gabim në informacionin e log

Ndonjëherë, kur instaloni shtesën Sanctuary, shfaqet një mesazh që ndodh të jetë një gabim i informacionit në log. Si rezultat, ju nuk jeni në gjendje të instaloni shtesën Sanctuary në sistemin tuaj.

Zgjidhja 1

Një mënyrë për të zgjidhur këtë çështje është të pastroni të gjitha cache. Kjo mund të arrihet duke instaluar shtesa Merlin. Ka një veçori të veçantë që fshin të gjithë cache-in tuaj në fillimin e Kodi.

Zgjidhja 2

Një zgjidhje tjetër për këtë problem është të përdorni një Kodi VPN i cili do t’ju bëjë të gjitha shtesat dhe përmbajtjen e Kodit. Ky informacion provohet dhe testohet, prandaj duhet të funksionojë edhe për ju.

Për të përfunduar gjërat lart

Pas rishikimit të shtesës Sanctuary është më e mençur të konsideroni shtesën Quantum një alternative për Exodus, por me veçori ekstreme që madje edhe shtesa Exodus nuk përputhet. Karakteristikat si TV live dhe seksioni i fëmijëve janë të rralla për tu gjetur. Në këtë udhëzues diskutuam se si të instaloni shenjtëroren në Kodi dhe si mund ta shkarkoni direkt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map