Si të instaloni Repo Duck Mucky në Kodi Krypton / Jarvis – Hapat e thjeshtë

Azhurnimi i depove Mucky Duck: Reagimi i Muck Duck është mbyllur për shkak të pretendimeve për të drejtat e autorit dhe nuk është më në dispozicion.


Warning! Ju duhet të përdorni një VPN për të mbetur anonim ndërsa përdorni Mucky Duck Repo pasi kjo do të ruajë privatësinë tuaj. Shfrytëzoni 85% zbritje në PureVPN dhe transmetoni përmbajtje të pakufizuar në Mucky Duck.

Instalimi i Mucky Duck Repo në Kodi është një zgjedhje e popullarizuar në mesin e filmave, shfaqjeve televizive dhe adhuruesve të sporteve. Arsyeja e vetme që dikush mund të dalë me është shumëllojshmëria e zgjedhjeve shtesë të repos, të ofruara për përdoruesit e saj. Ne sugjerojmë përdoruesit e Kodi të instalojnë Mucky Duck Repo në pajisjet ose programet e tyre Kodi për të fituar qasje në një grup të gjerë filmash, shfaqjes televizive dhe shtesa sportive ndër të tjera. Në këtë udhëzues, ne ofrojmë një udhëzues hap pas hapi se si të instaloni Mucky Duck Repo në Kodi.

Disa prej shtesave të mahnitshme që mund të gjenden në Mucky Duck Repo janë renditur më poshtë:

 1. 123Movies
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. Kuti HD

Hapat se si të instaloni Mucky Duck Repo në Kodi janë përshkruar më poshtë:

Si të instaloni Repo Duck Mucky në Kodi Krypton Version 17

 1. hapur Kodi mbi pajisjen tuaj > Shko tek Cilësimet > Tani klikoni në Menaxher i Dosjeve.si të instaloni repo duck me fat
 2. Tani klikoni dy herë mbi Shto Burimin prezent në anën e majtë > Shtypni URL-në http://muckys.mediaportal4kodi.ml ku thotë ‘Asnje’ > Vendosni emrin e burimi i mediave si Uck Duck Mucky ’ > dhe klikoni Ne rregull.si të instaloni repo duck me fat në versionin 17 kodi krypton
 3. Ju duhet të ktheheni te Ekrani fillestar Kodi duke shtypur “Esc” butonin në tastierën tuaj > zgjedh Add-ons > Klikoni në pjesën e sipërme të majtë “Instaluesi i Paketave” ikonë.shtesat e depove me duck me fat
 4. zgjedh Instaloni nga skedari zip > Shkoni poshtë për të klikuar Duck me fat > dhe zgjidh repository.mdrepo-1.0.2.zip > Tani prisni pak kohë që shtesa e muck duck të ngarkohet.duck me fat të instaluar nga skedari zip
 5. Klikoni mbi Instaloni nga depoja > zgjedh Duck Mucky Repo > Shtesa të videos > Këtu mund të shihni një listë të shtesave popullore muck duck Kodi.shtesat e videove me duck me fat
 6. Klikoni në secilën prej shtesave > Kliko instaloj për të filluar procesin e instalimit.transmetim me fat të rosës
 7. Pasi të përfundojë instalimi, shkoni te Menyja kryesore e Kodit > Add-ons > Shtesa të videos> Zgjidhni shtesën duck me fat që sapo keni instaluar.cilësimet e duck me fat
 8. voila! Ju jeni mirë të shikoni filma, shfaqje televizive dhe shumë më tepër!

duck me fat FUBAR

Si të instaloni Repo Duck Mucky në Kodi Jarvis Version 16

Instalimi i Mucky Duck Repo në Kodi Jarvis Versioni 16 është një proces i ngjashëm me atë të Kodi Krypton Version 17 që është përshkruar në udhëzimin e mësipërm. Sidoqoftë, para se të instaloni Mucky Duck Repo në Kodi, duhet të keni parasysh që këto dy versione të Kodi kanë ndryshime të ndryshme në paraqitjen, çelësat dhe pozicionimin e menusë kryesore.

Nëse e keni instaluar Kodi Jarvis në pajisjen tuaj, nuk duhet të keni nevojë për shqetësim. Hapat për të instaluar Mucky Duck Repo mbetet i njëjtë. I vetmi ndryshim që ju duhet të mbani vëzhgim është menyja kryesore për secilën prej versioneve. Në Kodi Jarvis, menuja kryesore është e vendosur në fund në një pozicion horizontal, ndërsa, menyja kryesore në Kodi Krypton pozicionohet vertikalisht në anën e majtë.

Përveç kësaj, do të gjeni se çelësi ‘Systems’ zëvendësohet me butonin ‘Settings’ në Kodi Krypton Version 17. Nëse e keni instaluar Kodi Jarvis në pajisjen tuaj, duhet të ndiqni të njëjtat hapa të përshkruara për Kodi Krypton duke mbajtur në mendje ndryshimet e përshkruara.

Duck Mucky Repo Jo duke punuar

Mbyllja e papritur

Nëse e shihni që Kodi juaj nuk arrin të instalojë Mucky Duck Repo nga depoja që është dhënë në udhëzues, ose mbyllet papritmas pa ndonjë paralajmërim, atëherë mund të keni një problem Kodi.

Mosarritja e azhurnimit të Kodi në një version më të ri mund të shkaktojë probleme të tilla që mund të reflektojnë bezdi midis përdoruesve të Kodi.

zgjidhje

Përdoruesit e Kodi mund ta kapërcejnë këtë dështim duke instaluar versionin e fundit të Kodi d.m.th Kodi Krypton Version 17. Pasi të keni përfunduar instalimin, duhet të instaloni përsëri Mucky Duck Repo në Kodi përsëri. Kjo me siguri do të zgjidhë problemin tuaj.

Problemet me rrjedhën

Problemet e rrjedhës vazhdojnë me shumicën e shtesave Kodi. Meqenëse Mucky Duck është një depo që përmban numër të ndryshëm të shtesave Kodi të popullarizuara popullore, kjo situatë ka të ngjarë të ndodhë.

Nëse ndonjë prej shtesave me fat të Kodi dështon të transmetojë përmbajtje mediatike, ka shumë të ngjarë që përdoruesit e Kodi të fajësojnë shtesat për postimin e lidhjeve të këqija. Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë, por jo plotësisht.

Disa përmbajtje rrjedhëse mund të kenë kufizime gjeo-bllokuese, që është një formë e mbrojtjes që i lejon përdoruesit të përdorin përmbajtje bazuar në vendndodhjen e tyre gjeografike.

zgjidhje

Përdoruesit e Kodi lehtë mund ta rregullojnë këtë problem me një Kodi VPN që do t’i lejojë përdoruesit e Kodi të kenë qasje në përmbajtjen e bllokuar gjeo-bllok, pavarësisht nga vendndodhja e tyre gjeografike. Një Kodi VPN gjithashtu do të fshehë veprimtarinë e tyre në internet nga qeveria dhe ofruesit e shërbimeve të internetit.

Duck Mucky Repo Zip

Nëse dëshironi të shkurtoni numrin e hapave që kemi dhënë, dhe dëshironi të gjeni një mënyrë të thjeshtë për shkarkimin Mucky Duck Repo, atëherë duhet të instaloni direkt skedarin zip të Mucky Duck Repo nga faqja e internetit e tij. Procesi përshkruhet më poshtë:

Ju keni për të shkarkuar skedarin Zucky Muck Duck Repo.

Klikoni në depo.mdrepo-1.0.2.zip > Do të kërkojë lejen tuaj për të ruajtur skedarin zip në pajisjen tuaj > Ruani skedarin.

Filloni procesin e instalimit duke filluar Kodi > Shko tek shtesat > Klikoni në ikonën Installer Package > Instaloni nga skedari zip > Navigoni skedarin që keni shkarkuar në Hapi 2 > Kliko Ne rregull.

Tani vazhdoni procesin e instalimit nga Hapi 5 i dhënë në udhëzimin e mësipërm.

Mendimet përfundimtare

Për të instaluar Mucky Duck Repo në Kodi, duhet të ndiqni 8 hapa të përshkruara të diskutuar në këtë udhëzues. Nëse Mucky Duck Repo nuk funksionon në pajisjen tuaj, ju mund të keni nevojë të shkarkoni versionin e fundit të Kodi d.m.th Kodi Krypton Version 17, ose të merrni parasysh përdorimin e një Kodi VPN. Në çdo rast, do të keni mundësi të transmetoni falas përmbajtje të mahnitshme të mediave.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map