Si të instaloni Pro Sport në Kodi në më pak se 5 minuta

Pavarësisht futbollit, hokejit apo ndonjë sporti tjetër në botë, Pro Sport i ka të gjitha. Isshtë një shtesë e palës së tretë Kodi ku mund të shikoni sportet amerikane për aq kohë sa ju dëshironi. Pro Sport Kodi 2017 transmeton live sporte nga kudo në botë dhe e merr atë direkt në kutitë tuaja Kodi ose kompjuterin tuaj.

Në këtë udhëzues ne diskutojmë se si të instaloni Pro Sport në Kodi dhe gjithashtu në Fire Stick. Më tej merret me të gjitha çështjet që lidhen me Pro Sport Kodi, kështu që lexoni më tej!

Si të instaloni Pro Sport në Kodi Jarvis 16
Si të instaloni Pro Sport në Kodi Fire Stick
Si të azhurnoni Pro Sport në Kodi
Pro Sport Kodi Shkarkoni URL-në për zip
Shqyrtime Pro Sport Kodi Reddit
Pro Sport Kodi Jo Punë / Gabime / Issështje

Si të instaloni Pro Sport në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. Lëshoni Kodi në sistemin tuaj > Shko tek Cilësimet (një ikonë ingranazhi e vendosur në menunë e sipërme) > Tani klikoni në Menaxher i Dosjeve > Këtu do të duhet të klikoni dyfish Shto Burimin.si të instaloni pro sport në kodi
 2. Pasi të hapet kutia, klikoni aty ku thotë ‘Asnje’ > Pastaj shtypni URL https://cazwall.com/repo/ dhe klikoni Ne rregull > Emërtoni depon ‘SC’ dhe klikoni Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri në mënyrë që kutia të mbyllet.si të instaloni pro sport në kodi krypton version 17 ose më të lartë
 3. Shko tek Kodi Home > Klikoni mbi Add-ons skedar në menunë e majtë > Tani klikoni në Box-icon të vendosura në majë.si të shtoni sport sportiv në kodi
 4. Këtu ju duhet të klikoni në Instaloni nga Zip File alternativë > Pastaj zgjidhni SC nga lista e gjatë > Pastaj klikoni në depo > Tani më në fund klikoni në repository.simplycaz-1.0.2.zip > Prisni që të instalohet.fotografi pro sport kodi zip shkarko url
 5. Klikoni mbi Instaloni nga depoja > Shkoni poshtë dhe klikoni në Thjesht Caz Repo > atëherë Shtesa të videos > zgjedh Pro Sport > instaloj.konfigurimi pro kodi sportiv
 6. Për të parë shtesën, shkoni te Kodi Home > Add-ons > Shtesa të videos > Pro Sport > Tani shikoni NHL, NFL NBA dhe sporte të tjera në Pro Sport.

cilësimet pro kodit sportiv

Si të instaloni Pro Sport në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. Lëshoni Kodi Jarvis > Takoni në menunë e sistemit > Klikoni në opsionin File Manager > Klikoni dy herë Shto burimin > Klikoni “Asnjë” kur hapet kutia e dialogut.
 2. lloj URL https://cazwall.com/repo/ dhe klikoni Done > Emri i llojit ‘SC’ dhe klikoni Done > Kliko Ne rregull për të mbyllur kutinë.
 3. Tani kthehu te Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi sistem opsion përsëri > Pastaj klikoni në Add-ons > Instaloni nga Zip File > zgjedh SC nga lista > Tani klikoni në depo > repository.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Tani zgjidhni Instaloni nga depoja > Thjesht Caz Repo > Shtesa të videos > Pro Sport > instaloj > Shijoni Sporte Live!

Si të instaloni Pro Sport në Kodi Fire Stick

 1. Hapni pajisjen Fire Stick në një ekran > Shkoni te Parametrat > Klikoni te Pajisja > Pastaj Opsioni i Zhvilluesit > Tani zgjidhni Turn ON ADB Debugging dhe Aplikimet nga Burimet e Panjohura.
 2. Tani shkoni në Fire Stick Home > Hapni Kodin dhe ndiqni hapat që përshkruhen në pjesën e mësipërme.

Si të azhurnoni Pro Sport në Kodi

Kodi azhurnon automatikisht shtesat Kodi. Nëse Kodi juaj nuk po azhurnon shtesa, atëherë duhet ta bëni atë manualisht.

 1. Për të azhurnuar Pro Sport manualisht, hapeni Kodi > Pastaj klikoni në Add-ons > Shtesa të videos > atëherë Klikoni me të djathtën Pro Sport dhe klikoni në informacion.
 2. Në fund të ekranit tuaj do të gjeni Update opsion, kështu që klikoni mbi të. Sido që të jetë, ju gjithashtu mund të klikoni mbi Auto-përditësim opsion i pranishëm krahas opsionit të azhurnimit dhe kthejeni atë ON.

Pro Sport Kodi Shkarkoni URL-në për zip

Një mënyrë tjetër për të shkarkuar Pro Sport Kodi 2017 është përmes Zip URL. Klikoni KETU për të shkarkuar Thjesht Caz Repo dhe ndiqni hapat e nënvizuar më poshtë:

 1. Lëshoni Kodi > Shko tek shtesat > Box-icon > Instaloni nga Zip File > Navigoni Zip File të shkarkuar dhe ngarkoni atë.
 2. Klikoni në Instalim nga depo > Thjesht Caz Repo > Shtesa të videos > Pro Sport > instaloj.

Shqyrtime Pro Sport Kodi Reddit

@ESPNCleveland Pro aplikacioni sportiv në Kodi në Firestick, nuk kisha asnjë problem me shikimin e lojës.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 tetor 2017

@ESPNCleveland Pro aplikacioni sportiv në Kodi në Firestick, nuk kisha asnjë problem me shikimin e lojës.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7 tetor 2017

Përdoruesit e Kodi kanë qenë duke shikuar futbollin amerikan me Pro Sport App në Kodi Fire Stick. Njerëzit nuk kanë probleme për të parë lojën për shkak të cilësisë së transmetimit që ajo ofron.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, zgjidhni një lojë dhe pastaj zgjidhni një rrjedhë. Mund të duhet të shohim në disa rryma për të gjetur një të mirë .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17 Shtator 2017

Sipas disa përdoruesve të Kodi, ju mund të duhet të klikoni në disa prurje në shtesën Pro Sport para se të merrni rrjedhën e duhur për të punuar në Kodi. Kjo deklaratë është e vërtetë sepse për shkak të pretendimeve për të drejtat e autorit, disa nga burimet e faqes në internet live mund të mbyllen gjatë veprimit të drejtpërdrejtë.

Pro Sport Kodi që nuk funksionon / lëshon gabime

Pro Sport Kodi 2017 jo çështje që funksionojnë mund të ngjiten me ju për pjesën tjetër të jetës tuaj, por ne kemi zgjidhjen e duhur për këtë shtesë. Disa nga çështjet dhe zgjidhjet e tyre janë dhënë më poshtë:

Regjistri i Kontrollit të Gabimit Pro Sportit

Ky Kodi Pro Sport Error ndodh kur keni instaluar depo të gabuar ose atë që është mbyllur. Sido që të jetë, gabimi i kontrollit të regjistrit gjithashtu mund të shfaqet kur ndonjë shtesë është mbyllur përkohësisht.

zgjidhje

Për të zgjidhur këtë çështje, duhet të merrni në konsideratë instalimin e Pro Sport me Simply Caz Repo. Instalimi i kësaj shtese me depo të tjera mund të mos ndihmojë në funksionimin e duhur.

Shfletimi i ngadaltë ose asnjë burim i gjetur

Për disa përdorues të Kodi, shfletimi i ngadaltë ose thjesht asnjë shfletim në dispozicion mund të jetë problemi i tyre më i madh. Kur klikoni në burimin për të parë sporte të drejtpërdrejta, jeni të zhgënjyer kur zbuloni se nuk rrjedh.

zgjidhje

Për shfletim të ngadaltë ju kërkohet të pastroni cache të Kodi për të rritur shpejtësinë e shfletimit. Tani duke marrë parasysh ‘Asnjë Gabim në Burim’, Pro Sport tregon vetëm ndeshje që luhen live. Nuk ka asnjë pikëpamje në dispozicion për ndeshjet ose ndonjë analizë të ndeshjes para sportit. Pra, burimet mund të gjenden vetëm gjatë fillimit të aksionit live.

Duke e mbështetur atë

Pro Sport, një shtesë e Kodit që përmban sporte të drejtpërdrejta amerikane është një shtesë shumë e njohur Kodi në mesin e përdoruesve të Kodi Amerikan. Ajo transmeton veprim të drejtpërdrejtë për ndeshjet NFL, NHL dhe NBA me transmetim HD. Ky udhëzues ju ndihmon të instaloni Pro Sport në Kodi me Thjesht Caz Repo dhe të shikoni sporte drejtpërdrejt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this