Si të instaloni Kong TV në Kodi – Koha e vlerësimit është 3 minuta

Kong TV ju lejon të shikoni qindra kanale IPTV nga e gjithë bota me cilësinë më të mirë të videos në pajisjen tuaj Kodi. Ka seksione të ndara për shumë kategori, d.m.th. Filma, Sport, TV Live, Dokumentar, Fëmijë, dhe shumë më tepër. Burimet për përmbajtjen e siguruar nga Kong TV kanë shumë pak lidhje të dobëta dhe kjo është ajo që e bën të mirë këtë shtesë.

Në këtë udhëzues, ne kemi diskutuar një proces të plotë se si të instaloni Kong TV në Kodi. Le të fillojmë.

 1. Si të instaloni Kong TV në Kodi 16
 2. Kong TV që nuk funksionon / /ështjet / Gabimet
 3. Shkarko Kong TV APK
 4. Shqyrtime të Kong TV Kodi
 5. Kong TV Kodi Repo Shkarkim

Si të instaloni Kong TV në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. Së pari ju duhet Hap Kodi Krypton > Pastaj zgjidhni Cilësimet ikonë në menunë e sipërme > Shko tek Menaxher i Dosjeve.si të instaloni kong tv në kodi
 2. Shkoni poshtë në menu dhe klikoni dy herë mbi Shto Burimin në anën e majtë të ekranit tuaj > Do të hapet një kuti ku duhet të klikoni ‘Asnje’ alternativë > Shtypni URL http://devraiden.com/repo/ > Kliko Ne rregull > Tani shtypni emrin e depo d.m.th.. King Kong Repo > Kliko Ne rregull për të mbyllur kutinë.si të instaloni kong tv në kodi krypton versioni 17 ose më i lartë
 3. Shko prapa ne Kodi Home duke shtypur “Backspace” kyç në tastierën tënde > Shko tek Add-ons menu > Klikoni mbi Instaluesi i paketave (Kutia-ikona) në krye.si të shtoni kong tv në kodi
 4. Lista e opsioneve do të paraqitet, kështu që klikoni në Instaloni nga Zip File > Nga kutia e hapur në ekranin tuaj klikoni mbi King Kong Repo > Repository.KingKong.zip > Do të duhen disa minuta për tu instaluar.konfigurimi i kodit tv kong
 5. Prekni Instaloni nga depoja alternativë > Gjeni dhe klikoni në Regjistrimi King Kong > atëherë Shtesa të videos > Kong TV > instaloj.kong tv në kodi
 6. Për të parë shtesën, shkoni te Kodi Home > atëherë Add-ons > Shtesa të videos > Kong TV > Shijoni TV live!

Si të instaloni Kong TV në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. Lëshoni Kodi Jarvis në sistemin tuaj> zgjedh sistem opsion nga menyja > Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve nga opsioni nën-menu > Pastaj Klikoni Dy herë Shto Burimin.
 2. Kliko ‘Asnje’ kur hapet kutia > Shtypni URL http://devraiden.com/repo/ > Kliko Done > Atëherë shtypni emrin, d.m.th.. King Kong Repo > Kliko Ne rregull.
 3. Shko prapa ne Menyja kryesore e Kodit > zgjedh sistem menu përsëri > Prekni Add-ons > Tani klikoni në Instaloni nga Zip File > King Kong Repo > Pastaj zgjidhni repository.kingkong.zip
 4. Shko tek Instaloni nga depoja > Pastaj zgjidhni Regjistrimi King Kong > Klikoni mbi Shtesa të videos > Kong TV > instaloj

Kong TV që nuk funksionon / /ështjet / Gabimet

Ju mund të llojeve të ndryshme të gabimeve dhe gabimeve me një shtesë tv Kong. Meqenëse këto kanale transmetohen nga e gjithë bota, prandaj shumë përdorues të Kodit përballen me këto gabime. Disa prej tyre janë theksuar më poshtë:

Nuk mund të instalohet varësia

Kurdo që të ndodhë ky gabim, kjo do të thotë dy gjëra. Kjo mund të nënkuptojë nëse shtesa ose depoja nuk ekziston më, ose shtesa ose depoja po azhurnohen. Nuk mund të ketë mundësi të treta kur e shihni këtë gabim.

zgjidhje

Zgjidhja e kësaj çështje shpesh përfshin të prisni disa minuta dhe pastaj të provoni përsëri të instaloni shtesën e veçantë. Nëse akoma nuk funksionon, do të thotë që ka ndonjë problem me shtesën që duhet të rregullohet. Duke pritur për disa minuta do të sigurojë që shtesa të azhurnohet.

Asnjë burim i disponueshëm / Burim i disponueshëm

Edhe pse Kong TV transmeton shumicën e kanaleve që përmenden në listën e tyre, por disa prej tyre janë të kufizuara gjeografike. Kjo do të thotë, këto kanale nuk do të transmetohen nëse nuk shikohen në origjinën e tyre specifike të vendit. Përndryshe, ajo do të tregojë “Asnjë burim i disponueshëm”.

zgjidhje

Ekziston një zgjidhje e thjeshtë për të zgjidhur këtë çështje, dhe kjo është për të marrë një Kodi VPN. Kjo do t’ju lejojë të zhbllokoni kufizimet e gjeo dhe të mbani sistemin tuaj të sigurt nga kërcënimet e jashtme dhe spammers.

Kong TV APK

Kong TV aktualisht nuk ka APK-në e vet. Prandaj, rekomandohet të shkarkoni Kong TV në pajisjen Kodi Fire Stick. Hapa të ngjashëm ndiqen siç diskutohet për Kodi Krypton në pjesën e mësipërme.

Shqyrtime të Kong TV Kodi

@_PYDev_ Përshëndetje. Duajini shtesat Kong. Në Aeon Nox Silvo, nuk mund të shtoj ndërtimin tim KongTV ose KongKids. Ngrind sa herë që klikoj shtoj shkurtore

– Ronald Kapeller (@rkapeller) 2 gusht 2017

Duke parë përgjigjen e përdoruesve të Kodi, mund të duket se Kong TV nuk duket se funksionon siç duhet kur instaloni një lëkurë të re Kodi. Një përdorues i Kodit theksoi se Kong TV nuk përzihet mirë me Aeon Nox Silvo Skin, dhe për këtë arsye ngrin pas çdo disa minutash.

@ASB_YT Ref Regjistrimi KongTV ……. të gjitha kanalet fiken pas 3 ose 4 minutash.

– Pat (@Whelts) 1 gusht 2017

Një tjetër përmbledhje e zakonshme e postuar nga përdoruesit e Kodi është dështimi i tij në mirëmbajtjen e kanaleve IPTV. Shumë ankesa kanë për qëllim mbylljen e kanaleve pas çdo 3 deri në 4 minuta. Kjo do të thotë që Kong TV ka një problem për të rregulluar ato që ndodhin shpesh.

Kong TV Kodi Repo Shkarkim

King Kong Repository mund të instalohet me një skedar zip dhe prej andej mund të instaloni shtesa Kong TV drejtpërdrejt në Kodi. Ndiqni hapat e theksuar më poshtë:

 1. Shkarkoni Kong TV Kong
 2. hapur Kodi > Shko tek Add-ons > zgjedh Box-icon ne krye > atëherë Instaloni nga Zip File > Navigate ose Ngarkoni Skedari i Zip-it i shkarkuar.
 3. Shko tek Instaloni nga depoja > Regjistrimi King Kong > Shtesa të videos > Klikoni mbi Kong TV > atëherë instaloj.

Duke e mbështetur atë

Kong TV po fiton një popullaritet të jashtëzakonshëm për shkak të mbulimit të tij të qindra kanaleve IPTV. Kong TV mund të gjenden në KingKong Repository së bashku me shtesa të tjera të shkëlqyera kodi. Ajo ofron kanale me cilësi të mirë video dhe ka më pak lidhje të këqija. Në këtë udhëzues, ne diskutuam se si të instaloni Kong TV në Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this