Si të instaloni Elektra Vault në Kodi në më pak se 5 minuta

Elektra Vault, një shtesë e gjithanshme që përmban sporte të drejtpërdrejta, filma, shfaqje TV dhe dokumentarë në një vend. Edhe nëse i gjeni shtesat më të mira të Kodi, siç janë Covenant ose Exodus, nuk do ta shihni kategorinë e Sporteve në listën e tyre. Një shtesë që përmban të gjitha këto kategori janë të rralla në botën e Kodi. Kjo është arsyeja pse të gjithë përdoruesit e Kodi duhet të kenë shtesa Elektra.
Në këtë udhëzues, ne ju tregojmë se si të instaloni Elektra Vault në Kodi. Duke ndjekur hapat e mëposhtëm të siguruar për Kodi Krypton dhe Jarvis, instaloni këtë shtesë brenda 5 minutave.

 1. Si të instaloni Vault Elektra në Kodi 17
 2. Si të instaloni Vault Elektra në Kodi 16
 3. Shkarkimi Zip Elektra Vault Kodi
 4. Gabimet / uesështjet / Mos funksionimi i Elektra Vault

Warning! Ju duhet të përdorni një VPN për të qëndruar anonim ndërsa përdorni Elektra Vault pasi do të ruajë privatësinë tuaj. Shfrytëzoni 85% zbritje në PureVPN dhe transmetoni përmbajtje të pakufizuar në Elektra Vault.

Si të instaloni Elektra Vault në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. Për të instaluar Elektra Vault në Kodi, duhet Hap Kodi Krypton > Shko tek Ikona e cilësimeve që ju shihni në krye > Tani zgjidhni një mundësi të quajtur Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin renditur në anën e majtë.Si të instaloni Vault Elektra në Kodi
 2. Do të dalë një kuti ku duhet të klikoni ‘Asnje’ dhe shtypni URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Kliko Ne rregull > Shtypni emrin “Supremacy” > dhe Kliko Ne rregull derisa kutia të ruajë informacionin dhe të zhduket.Si të instaloni Elektra Vault në versionin 17 ose më të lartë të Kodi krypton
 3. Tani shkoni tek Ekrani fillestar Kodi duke shtypur “Esc” butonin në tastierën tuaj shumë herë > Klikoni mbi Add-ons skedë e vendosur vertikalisht në anën e majtë > Tani trokitni lehtë mbi Ikonë e Instaluesit të Paketave vendosur në anën e majtë.Si të shtoni Elektra Vault në Kodi
 4. Këtu do të shihni një listë të vogël opsionesh, klikoni mbi Instaloni nga Zip File > Shkoni poshtë për të gjetur dhe klikuar në epërsi > Tani klikoni në repository.supremacy-1.2 > Pastaj klikoni në repository.supremacy-1.2.zip > Tani prisni që ajo të instalojë shtesën.Elektra Vault në konfigurimin e Kodi
 5.  Do të gjeni të njëjtën listë të vogël të opsioneve, por tani klikoni në Instaloni nga depoja > Depo e Supremacisë > Shtesa të videos > Elektra Vault > instaloj.Elektra Vault në konfigurimin e Kodi
 6. Pasi të instaloni shtesën, kthehuni përsëri te Ekrani fillestar Kodi > Klikoni mbi Add-ons > Shtesa të videos > Shikoni djathtas dhe lëvizni poshtë për të gjetur Elektra Vault > gëzojnë!

Cilësimet e kodit Elektra Vault

Si të instaloni Vault Elektra në Kodi Jarvis Versioni 16 ose më poshtë

 1. Hap Kodi Jarvis > Zgjidhni menunë e sistemit të pranishëm horizontalisht në ekranin tuaj > Tani klikoni në File Manager > Pastaj klikoni dy herë Shto Burimin.
 2. Klikoni “Asnjë” dhe do të kërkojë një URL të depozituar http://supremacy.org.uk/zip/repo/ kopjoni ngjitur këtë lidhje dhe klikoni Done > Tani shtypni emrin e depo d.m.th. “Supremacy” dhe klikoni Done > Klikoni në rregull.
 3. Klikoni në Instalim nga depo > Tani lëvizni poshtë për të gjetur Supremacy Repository > Shkoni në Shtesat e videos > Elektra Vault > instaloj > gëzojnë!

Shkarkimi Zip Elektra Vault Kodi

Elektra Vault mund të shkarkohet me një skedar zip, të cilin mund ta shkarkoni këtu. Pas shkarkimit të skedarit mund të ndiqni hapat më poshtë:

 1. Pasi të hapni Kodi, shkoni te Shtesat > Klikoni në ikonën në formë Box në këndin e sipërm të majtë > dhe klikoni në Install nga Zip File
 2. Do të shfaqet një kuti ku të duhet të lundroni në skedarin që keni shkarkuar skedarin e zipit të Supremacy Repository > Prisni që ajo të Instalohet
 3. Pasi të keni instaluar, Klikoni në Instalim nga Repository > Klikoni në Repository Supremacy > Shtesa të videos > Elektra Vault > instaloj > Shijoni njerëzit!

Gabimet / uesështjet / Mos funksionimi i Elektra Vault

Elektra Vault dështoi për të instaluar një varësi

Kurdo që janë depo është e papërshtatshme për të instaluar një shtesë, do t’i japë “Dështuar të instaloni një gabim të varësisë”. Ky gabim normalisht nuk i referohet një problemi me shtesën, por kryesisht me depon.

zgjidhje

Ndryshimi në depo mund të bëjë hile. Aktualisht, Elektra Vault është gjetur në depo të ndryshme, por Supremacy Repository është depoja e preferuar. Ne kemi diskutuar procesin e instalimit Elektra Vault me ​​Supremacy Repository, të cilën unë po punoj në mënyrë perfekte.

Ështjet e rimbursimit të elektra Vault

Ndonjëherë lidhjet e siguruara nga Elektra Vault kërkon një kohë të gjatë buffering të videos. Buferimi është një çështje e zakonshme që mund të gjendet me shumë shtesa Kodi.

zgjidhje

Për të rregulluar problemin e buffering, ju kërkohet të pastroni cache në Kodi. Ndonjëherë cache mund të mbingarkesë Kodi dhe kjo mund të pengojë ndërsa buffering video. Për të pastruar cache, provoni të instaloni Merlin Auto Cleaner.

Përfundimi

Elektra Vault ka potencialin për të arritur lartësitë e popullaritetit nëse është në gjendje të bindë përdoruesit e Kodi si një shtesë e gjithanshme. Me sporte të drejtpërdrejta, filma, shfaqje TV dhe dokumentarë në aksionet e saj, sigurisht që do të bëhet një shtesë popullore. Ky udhëzues tregoi se si të instaloni Elektra Vault në Kodi, në mënyrë që të shikoni çdo përmbajtje mediatike.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this