Si të Instaloni Castaway në Kodi Leia, Krypton dhe Amazon Fire TV Stick

Në këtë udhëzues, ne ofrojmë një udhëzues të hollësishëm se si të instaloni Castaway në Kodi.


Shtesa Castaway Kodi ofron transmetime për ngjarje sportive live dhe video të lidhura me sportin. Padyshim, është një nga shtesat më të mira sportive në botën Kodi e cila do të qëndrojë për një kohë të gjatë.

Sidoqoftë, një gjë që duhet të kuptoni është se është një shtesë shtesë e Kodit dhe prurjet e saj nuk do të jenë të arritshme nga shumë rajone për shkak të kufizimeve gjeo. Ju do të duhet një VPN për zhbllokimin e rrjedhave të kësaj shtese Kodi.

Si të Instaloni Castaway në Kodi Leia dhe Krypton

1. Lëshoni Kodi.

Si të Instaloni Castaway në Kodi

2. Shkoni te Parametrat.

Si të instaloni Castaway në versionin Kodi krypton 17.6 ose më të ulët

3. Klikoni në File Manager.

shtoj kodi i shtuar

4. Klikoni dy herë në Shto Burimin.

kodi i dredhur

5. Shkruaj URL-në http://kdil.co/repo/ ku thotë ‘Asnje’ dhe shtypni emrin e burimit të mediaveKodil Repo ‘ > Kliko Ne rregull.

si të shtoni kastrat në kodi jarvis versionin 16 ose më të lartë

6. Tani shkoni te menuja kryesore Kodi duke shtypur ‘Esc ‘ tastiera e butonit > shtojons > Klikoni mbi paketë installer.

konfigurimi kodi i dredhur

7. Klikoni nëinstaloj nga skedari zip > zgjedh Kodil Repo > Klikoni mbi Kodil.zip > Prisni Shtesën për të aktivizuar.

repo kodi të dendur

8. Tani zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > Depo e Kodilit > Shtesa të videos > i braktisur > instaloj > Prisni për të Instaluar Shtesën.

Castaway-Kodi-settings

9. Shkoni tek Kodi Menyja kryesore > Add-ons > Shtesa të videos > i braktisur > Zgjidhni kanalet dhe kënaquni!

konfigurimi i koduar i koduar

Si të Instaloni Castaway në Kodi Amazon Stick

Ekzistojnë dy hapa përveç udhëzuesit hap-pas-hapi të lartpërmendur për mënyrën e instalimit të Castaway në Kodi Krypton. Më poshtë janë hapat, dhe nëse përballeni me ndonjë problem gjatë instalimit të tij në Firestick provoni të përdorni një VPN të paguar ose falas për FireStick Kodi.

 1. Shkoni te Parametrat > pajisje > Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni “ON” ADB Debugging dhe kthejeni “ON” Aplikimet nga burime të panjohura.Si të Instaloni Castaway në Kodin Amazon TV TV Stick
 2. Tani Hapni Kodin dhe ndiqni të njëjtat hapa siç përshkruhen në udhëzuesin e mësipërm hap pas hapi.
 3. Lexoni udhëzuesin e hollësishëm se si të instaloni shkop TV tv zjarri kodi amazon.

Pse nuk funksionon mashtrimi Kodi Addon

Gabim 1: Shtizë shtesë në shfaqje Gabimi shfaq

Shtesa e kota nuk mund të rrjedhë sporte të gjalla për arsye të ndryshme të mundshme. Shtë një mundësi që ju mund të keni humbur një hap ose dy nga 20 hapat e lartpërmendur.

zgjidhje

Sidoqoftë, ekziston një mënyrë më e shkurtër e mundshme për të instaluar Castaway në Kodi. Ndiqni hapat:

 1. Lëshoni Kodi > Shko tek shtesat > Klikoni në ikonën Installer Package > Instaloni nga skedari Zip.Shtesa Castaway Jo Working
 2. Zgjidhni Fusion > Filloni këtu > Plugin.program.indigo-2.0.1.zip.Gabim i shtesave shtesë në shfaqje
 3. Do të duhen disa minuta për tu instaluar > Tani shkoni te Kodi Home Screen > Add-ons > Shtesa të videos > llullaq.skedar indigo i humbur
 4. Klikoni në Installer Shtesash > Shtesa Sportive > Castway > instaloj.
 5. Tani shkoni te Kodi Home Screen > Shtoni në > Shtesa të videos > i braktisur > Shijoni sportet live!

Gabim Addon 2 i gabuar: Kodi i Vjetër

Shtesa Castaway Kodi gjithashtu mund të ndalojë punën kur të keni të instaluar një version më të vjetër të Kodi.

Disa shtesa përditësohen rregullisht në mënyrë që të sigurojnë përmbajtje të azhurnuar të mediave dhe sporteve dhe të heqin lidhjet e këqija.

Në atë proces, ajo nuk arrin të ofrojë mbështetje për versionin më të vjetër Kodi i cili mund të jetë një problem.

zgjidhje

Nëse shkarkoni versionin e fundit Kodi, d.m.th. Kodi Krypton 17.3, do të jeni mirë të shkoni dhe të gjitha shqetësimet tuaja do të zgjidhen.

Kontrolli i gabimeve të gabuara

Mund të jetë shumë e bezdisshme kur keni investuar shumë kohë për të kuptuar dhe instaluar shtesën Castaway Kodi dhe kur ishte koha për të parë sporte, thotë “Kontrolloni regjistrin për më shumë informacion”.

Pasi të keni dëgjuar nga ne, nuk do të shihni përsëri këtë informacion. Ndiqni zgjidhjen që kemi përshkruar më poshtë:

Zgjidhja 1: Cache e pastër me Vegël Mirëmbajtjeje Xunity

Për pastrimin e cache-it, duhet të instaloni shtesën e Veglës së Mirëmbajtjes Xunity duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

Hap Kodin > Cilësimet > Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë në Shto Burimin.

Shtypni URL http://xunitytalk.me/xfinity > Shtypni emrin e burimit të mediave “Xunitytalk” dhe klikoni OK.

Ekrani fillestar Kodi > Add-ons > Ikonë e Instaluesit të Paketave > Instaloni nga skedari zip > Xunitytalk > XunityTalk_Repository.

Instaloni nga depoja > .Reputacioni Xunitytalk > Shtesa të programit > .Mirëmbajtja e Xunity > instaloj.

Menyja kryesore e Kodit > Add-ons > Shtesa të programit > Mirëmbajtja e Xunity > dhe pastroni cache nga opsionet.

Zgjidhja 2: Ju duhet një Kodi VPN

Nëse zgjidhja e përmendur më lart nuk funksionon, atëherë mund të supozojmë se po përpiqeni të përdorni një përmbajtje mediatike, e cila është gjeo-e kufizuar. Do të thotë, përmbajtja nuk është e arritshme në vendin tuaj.

Ekziston një mënyrë e mundshme ku ju mund të përballeni me këtë problem dhe kjo është përmes VPN më e mirë për Kodi. Ju merrni një Kodi VPN për të zhbllokuar kufizimet gjeografike dhe të përdorni çdo përmbajtje mediatike pa ndonjë pengesë së bashku me ju për të fshehur adresën tuaj IP, kështu që askush të mos gjurmojë aktivitetin tuaj të internetit.

Për të shtuar gjërat lart

Shtesa Castaway Kodi shtron rrugën drejt botës Kodi dhe surprizon tifozët e sporteve nga e gjithë bota me transmetimin e saj të ngjarjeve sportive live. Me udhëzuesin tonë hap pas hapi, mund të instaloni Castaway në Kodi dhe të shikoni sporte live pa ndonjë sherr. Pra, filloni sot! Nëse për ndonjë rast shtesash Castaway nuk funksionon, shikoni hapat në këtë udhëzues se si t’i zgjidhni këto çështje. Deri atëherë, Gëzojnë!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map