Si të instaloni Bob (të pakufizuar) të lëshuar në Kodi në 3-5 minuta

Isfarë është Bob (e pakufizuar) e lëshuar?

Bob Unleashed është një nga shtesat më të mira kodi që përmban filma të rinj dhe të vjetër dhe shfaqje TV me cilësi HD. Bob Unleashed, i njohur më parë si Bob Unrestrict, është përmirësuar në një shtesë të nivelit tjetër me karakteristika ekstra të zakonshme.

Bob Unleashed ofron një pamje të re të shtesës, me një ndërfaqe të re, dhe ka rregulluar të gjitha ato mete që ishin më parë të pranishme në Bob Unrestrict. Për të ditur si të instaloni Bob (Të pakufizuar) të lëshuar në Kodi, ne kemi dhënë udhëzime hap pas hapi.

Shënim: Bob Unleashed mund të mos jetë duke punuar në rajonin tuaj për shkak të kufizimeve gjeo-tokësore. Ju do të duhet të ndryshoni IP tuaj në mënyrë që të instaloni këtë shtesë. Mund ta bëni këtë me një VPN për të zhbllokuar Shtesën Bob Unleashed Kodi.

CTA

Si të instaloni Bob (të pakufizuar) të lëshuar në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. Hapni Kodi program > Klikoni mbi Ikona e cilësimeve, referuar edhe si “ikona e ingranazheve” > zgjedh Menaxher i Dosjeve opsioni i vendosur në fund > Tani klikoni dy herë mbi Shto Burimin për të shtuar një lidhje depo.si të instaloni Bob të pakufizuar të lëshuar në Kodi
 2. Një kuti shfaqet para ekranit tuaj, klikoni mbi ‘Asnje’ alternativë > Tani shtypni Depo e Noobs dhe Nerds URL http://noobsandnerds.com/portal/ dhe klikoni OK > Tani shtypni Emrin e Depo “Noobs dhe Nerds” dhe klikoni Ne rregull kështu që kutia zhduket.Si të instaloni bob të pakufizuar të lëshuar në versionin 17 ose më të lartë të Kodi krypton
 3. Tani shkoni tek Menyja kryesore e Kodit duke shtypur “Esc” butonin në tastierën tuaj shumë herë > Pastaj klikoni në Add-ons tab > Këtu ju shihni në këndin e sipërm të majtë a Ikonë e Instaluesit të Paketave, një ikonë në formë kuti, klikoni mbi të.bob i pakufizuar i lëshuar në kodi
 4. Tani klikoni në Instaloni nga Zip File alternativë > Gjeni dhe klikoni në Noobs dhe Nerds > Tani klikoni në Noobs dhe Nerds Repo (2.2) .zip dhe prisni instalimin.bobunrestrapped i lëshuar në cilësimet kodi
 5. Pasi të instalohet depoja, klikoni mbi Instaloni nga depoja alternativë > Shkoni poshtë dhe klikoni në Depo e Noobs dhe Nerds > Shtesa të videos > Gjej Bob lëshuar nga shtesa të ndryshme kodi të listuara dhe klikoni mbi të > Kliko instaloj.bob i pakufizuar i ndezur në setup kodi
 6. Për të parë shtesën Bob Unleashed Kodi, shkoni te Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi Add-ons > Shtesa të videos > Shikoni djathtas dhe lëvizni atje ku do të gjeni Bob lëshuar > gëzojnë!

bob skedar zipi i pakufizuar i koduar

Warning! Ju duhet të përdorni një VPN për të qëndruar anonim gjatë përdorimit të Bob (I pakufizuar) i Lëshuar pasi do të ruajë privatësinë tuaj. Shfrytëzoni 85% zbritje në PureVPN dhe transmetoni përmbajtje të pakufizuar në Bob (Të pakufizuar) Të lëshuara.

Si të instaloni Bob (Të pakufizuar) të lëshuar në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. hapur Kodi > Klikoni mbi sistem skedë e vendosur në menunë kryesore > Tani klikoni në Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin > lloj URL http://noobsandnerds.com/portal/ dhe klikoni Done > Emri i llojit “Noobs dhe Nerds” dhe klikoni Done > Tani klikoni Ne rregull.
 2. Shko prapa ne Ekrani fillestar Kodi > sistem > Add-ons > Instaloni nga Zip File > Shkoni poshtë për të klikuar në Noobs dhe Nerds > atëherë Noobs dhe Nerds Repo (2.2) .zip > dhe prisni që ajo të instalojë depo.
 3. Tani duhet të klikoni Instaloni nga depoja alternativë > Depo e Noobs dhe Nerds > Shtesa të videos > Bob lëshuar > instaloj > gëzojnë!

Bob Unleashed Shkarkim

Shtesa Bob Unleashed Kodi gjithashtu mund të shkarkohet direkt në Kodi kur instaloni përmes PC ose laptop. Klikoni KETU për të shkarkuar skedarin e depozitave Noobs dhe Nerds në kompjuterin tuaj dhe ndiqni hapat e mëposhtëm:

Pasi të keni shkarkuar skedarin Noobs dhe Nerds Zip, Hap Kodin > Shko tek Add-ons > Instaluesi i paketave “Icon Box” > Pastaj klikoni në Instaloni nga Zip File > Do të shfaqet një kuti në të cilën duhet të keni gjeni dhe klikoni në skedarin zip që keni shkarkuar në PC / laptop > Skedari i depove do të instalohet.

Hapi 2: Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Këtu do të gjeni Depo e Noobs dhe Nerds, klikoni mbi të > Tani shkoni tek Shtesa të videos > Bob lëshuar > Pastaj klikoni instaloj > gëzojnë!

Gabimet e lëshuara nga Bob

Para se Bob Unleashes të bëhej Bob Unrestrict, ajo ishte e mbushur me shumë gabime të ndryshme që i çmendnin përdoruesit e Kodi. Sidoqoftë, ato gabime dhe çështje janë zgjidhur. Issuesështjet më të zakonshme me Bob Unrestrict përfshinin: “Nuk ka mundësi të rrjedhshme”, “Nuk arriti të instaloj varësinë” dhe “Nuk ka lidhje në dispozicion”. Këto çështje janë zgjidhur tani, falë zhvilluesit të saj ‘Dev’.

Bob U lëshua duke mos punuar në Kodi

Bob Unleashed së fundmi është azhurnuar në një version të ri d.m.th. v1.0.1. Prandaj, kërkon që përdoruesit e Kodi të instalojnë Kodi Krypton version 17.3 për të punuar në mënyrë perfekte. Nëse ende nuk e keni instaluar Kodin e ri, shkoni përpara tani.

Bob Rryma e Pamundshme

Me versionin e tij të mëparshëm të Bob Unrestrict, të gjitha shtesat e reja Bob Unleased Kodi kanë rregulluar të gjitha gabimet e fundit. Përdoruesit e Kodit do të gjenin shumë rryma të paprivueshme në Bob Unrestrict që i bëri ata të irrituar.

Vendimi për të ri-markuar shtesën Bob erdhi nga zhvilluesi i saj ‘Dev’ i cili tërhoqi plotësisht markën. Tani përdoruesit e Kodi mund të gjejnë lidhje të kufizuara shumë të kufizuara në këtë shtesë të re.

Shqyrtime Bob Unleashed Kodi

Shumë përdorues të Kodit mendojnë se Bob Unleashed është shtesa e tyre, pasi ata preferojnë gjerësisht atë mbi Elysium ose Genesis Reborn. Kjo shtesë rekrutoi përdorues të rinj për shtesën e tyre që kur Bob Unleashed bëri një azhurnim.

Unë përdor vetëm BOB Unleashed. Vetëm shtesa gjej ATM të besueshëm

– Decanus Rex (@DecanusRex) 16 gusht 2017

Bob Unleashed ka të gjitha burimet për filma dhe shfaqje televizive. Ju nuk keni nevojë të shkoni askund kur keni Bob Unleashed. Isshtë e mbushur me orë pako argëtuese për familjen dhe miqtë tuaj.

rishikim bob i hapur

Përfundimi

Shtesa Bob Unleashed është bërë një fytyrë e re dhe më e mirë e shtesës Bob Unrestrict nga Noobs dhe Nerds. Me udhëzuesin e instaluar më lart të instalimit, tani mund të instaloni Bob Unleashed në Kodi. Tani shijoni orët e pakufizuara të argëtimit pa ndalesë me shtesën Bob Unleashed Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this