Si të instaloni Addon 123Movies në Kodi Leia / Krypton / Jarvis në 6 hapa

Shtesa 123Movies Kodi është një nga burimet më të mëdha të filmave në Kodi pasi ka filmat më të fundit në Hollywood dhe shfaqjet televizive nga e gjithë bota.

123-Movies-kodi

Në këtë udhëzues, ju mund të gjeni udhëzime se si të instaloni addon 123Movies Kodi me gjashtë hapa të thjeshtë. Mos harroni të kontrolloni udhëzuesin tonë përfundimtar të shtesave kodi. Ju do të duhet Kodi VPN më i mirë për transmetim të sigurt dhe për të zhbllokuar prurjet gjeo-kufizuar.

Si të instaloni shtesa 123movies Kodi në Leia version 18 dhe më të ulët

 1. Hap Kodin > Klikoni në settings ikonë > Klikoni në File Manager.si të instaloni addon kodi 123movies
 2. Klikoni dy herë në Shto burimin > Kliko <Asnje>.123 shtesa shtesë në kodi krypton 17.6
 3. Vendosni këtë URL: http://androidaba.com/addons/ > Klikoni në rregull > Emërtojeni këtë URL si “ANDABA” > Klikoni në rregull.si të shtoni 123movies kodi adodn në kodi krypton 17.6
 4. Kthehu te menuja kryesore e Kodi > Klikoni në skedën e Shtesave.shikoni filma në kodin addon 123movies
 5. Klikoni në kuti ikonë (Ikona e instaluesit të paketave) > Kliko Instaloni nga skedari zip123movies kodi addon on firestick
 6. Kliko ANDABA > hapur depo > zgjedh kodil.zip > Prisni njoftimin.shkarkoni 123movies kodi addon
 7. Tani zgjidhni Instaloni nga depoja > Kliko Depo e Kodilit > hapur Shtesa të videosinstaloni 123movies nga depo kodil
 8. zgjedh 123 Filma > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

123 skedarë zip filmash

123Movies URL e re 2019

Meqenëse udhëzuesit e mësipërm se si të instaloni 123Movies në Kodi Leia, Krypton dhe Jarvis janë provuar dhe testuar, nëse në çdo rast përmbajtja e mediave nuk rrjedh, ekziston një shans që URL-ja juaj e përfshirë në shtesën 123Movies Kodi të mos jetë e saktë.

Ndiqni hapat e përmendur më poshtë për të futur një URL të re:

 1. Nisja Kodi > Add-ons > Shtesa të videos > Klikoni me të djathtën 123Movies > Cilësimet.123movies shtoni url të reja
 2. shtyp “URL e faqes” skedë e pranishme në anën e majtë > Ndryshoni URL-në në http://kdil.co/repo/.123movies addon url bazë të re
 3. Kjo URL do të funksiononte po aq mirë, kështu që vazhdoni të shijoni përmbajtjen e fundit të mediave në dispozicion.

Si të instaloni 123Movies në Kodi Krypton Version 17

 1. hapur Kodi > Vazhdoni te Cilësimet në krye të menusë kryesore > Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.si të instaloni addon 123movies
 2. Një kuti do të shfaqet, shkruani http://kdil.co/repo/ në vendin ku thotë shkruani emrin e burimit të mediave p.sh. “Kodil Repo” > Klikoni në rregull > Kontrolloni dyfish URL-në dhe emrin e burimit dhe klikoni përsëri në rregull për të mbyllur këtë kuti dialogu.si të instaloni kodi 123movies në krypton version 17.6 ose më të ulët
 3. Shko prapa ne Ekrani fillestar Kodi duke shtypur “Esc” buton > Add-ons > Klikoni mbi Ikonë kuti (Icon Installer Package) në të majtë > Instaloni nga skedari zip > Kodil Repo > Klikoni mbi Kodil.zip.123movies kodi shkarko
 4. Instaloni nga depoja > Depo e Kodi Izraelit > Shtesa të videos > Tani klikoni 123Movies.123movies addon video
 5. Kliko instaloj dhe prisni që instalimi i shtesës.si për të transmetuar filma në shtesë 123movies
 6. shtyp “Esc” të kthehem në Ekrani fillestar Kodi > Add-ons > Shtesa të videos > Klikoni mbi 123Movies > dhe Gëzojnë!

123 shtesë shtesë në cilësimet e kodi krypton version 17

Si të instaloni 123Movies në Kodi Jarvis Version 16

Procedura e instalimit të 123Movies në versionin Kodi Jarvis mbetet e njëjtë siç është treguar më lart për Kodi Krypton Version 17. Sidoqoftë, është për të kujtuar se në Kodi Krypton, keyelësi i Cilësimeve është përdorur në vend të key ‘elësit të Sistemit.

123movies Kodi Shkarkim

 1. Shkarkoni Dosje zip në pajisjen tuaj > hapur Kodi > Shko tek Shtesash > Klikoni në Ikonë kuti > Klikoni mbi Instaloni nga skedari zip > Shfleto Zip skedarin dhe hapeni atë > Prisni që njoftimi të shfaqet.
 2. Klikoni mbi Instaloni nga depoja > hapur Kodil Repo > hapur Shtesa të videos.
 3. Klikoni mbi 321 Filma > hit instaloj > Prisni njoftimin.

Si të instaloni 123movies në Fire Stick

Mund të instaloni me lehtësi 123 Filma në Fire Stick nëse keni instaluar Kodi. Nëse nuk keni Kodi në zjarrin tuaj, atëherë ndiqni udhëzuesin tonë për të Instaloni Kodi në Fire Stick.

 1. Nisja Kodi aplikacioni në Stick zjarri.
 2. Shko tek Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura.
 3. Tani ndiqni hapat për instalimin e 123 Filmit në Kodi Krypton që janë thënë më lart.

Për të zhbllokuar përmbajtjen e tij, mund të përdorni një VPN të paguar falas për Firestick Kodi 2020.

123movies Gabimet në Kodi / Mos funksionimi / rregullimi

123Moviet mund të ndalojnë së punuari në një mënyrë të papritur dhe nuk mund të përgjigjen për një periudhë të caktuar kohe derisa të rindizni Kodin dhe të përballeni me të njëjtin problem. Për të shmangur këtë problem, duhet të shihni nëse shtesa 123Movies Kodi është azhurnuar në versionin e tij aktual.

Për të zbuluar se si të instaloni azhurnime për 123Movies, ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Nisja Kodi > Add-ons > Shtesa Video > Klikoni me të djathtën 123Movies > informacion.123movi shtesë nuk funksionojnë
 2. Klikoni mbi Update dhe ndizet Auto-përditësim.

si të azhurnoni shtimin 123movies

Nuk ka rryma në dispozicion

Ndërsa përpiqeni të transmetoni ndonjë film ju mund të hasni në këtë gabim duke thënë “Asnjë fluturim i disponueshëm”. Kjo nuk është asgjë për tu shqetësuar, është një gabim i zakonshëm.

Fix

Ndodh nëse cache e sistemit është i mbushur ose nëse reklama po azhurnohet. Fiksoni këtë gabim duke pastruar fillimisht cache dhe pastaj ri-instaluar shtesën.

Nuk mund të instalohet varësia

Ndërsa përpiqeni të instaloni shtesën, një njoftim mund të shfaqet duke thënë “Dështoi të instaloni varësinë”. Ky gabim do të thotë që ose ka disa skedarë që mungojnë në depo ose depoja që po përdorni o të instaloni shtesën është mbyllur.

Fix

Së pari, sigurohuni që depoja dhe shtesa që po përpiqeni të instaloni janë azhurnuar. Së dyti, gjithmonë përdorni burime të besueshme për të instaluar çdo shtesë pasi disa depo përmbajnë malwares.

123Movie që nuk luajnë

Ndërsa lançoni shtesën 123Movies Kodi, ju mund të dëshmoni se shtesa mund të varet pa ndonjë arsye specifike, ose përmbajtja e mediave që po shikoni ndoshta mbërthehet më shpesh.

Këto probleme mund të tregojnë drejt një drejtimi d.m.th. azhurnimi i softuerit Kodi. Versioni 17 i Kodi Krypton është versioni më i fundit i Kodi. Kështu që, nëse me ndonjë rast e keni të instaluar Kodi Jarvis Version 16 në pajisjen tuaj, atëherë duhet të azhurnoni në versionin e fundit.

Kontrolli i Kontrollit të Gabimit në 123Movies

123movies gabim log

Gabimi i kontrollit të logit mund të jetë shumë irritues për përdoruesit e Kodi kur ata vendosin kohën dhe përpjekjen për të instaluar shtesën 123movies Kodi. Sapo të jeni gati për të transmetuar filma, ju shfaqet një “gabim i kontrollit të regjistrit”. Sidoqoftë, nuk ka nevojë të shqetësohemi sepse nuk ka asgjë që ne nuk mund ta rregullojmë. Ndiqni hapat e përshkruar më poshtë për të zgjidhur problemin:

 1. Pastroje memorien e përkohshme.
 2. Për pastrimin e cache, duhet të shkarkoni ‘Instalues ​​i shtesave ‘ dhe instaloni Add Shtesa e Mjetit të Mirëmbajtjes ’.
 3. Qartë vend i fshehtë> Paketat e Pastrimit > shtyp ‘Po’ kur një kuti shfaqet duke kërkuar leje për të fshirë skedarët.
 4. Rifillo, fillo përsëri Kodi.

Një zgjidhje tjetër për rregullimin e gabimit të kontrollit të regjistrit është përmes Kodi VPN. Nëse akoma merrni një gabim ndërsa luani skedarët e mediave nga shtesa 123Movies Kodi, kjo do të thotë se me çdo shans mund të keni qasje në përmbajtjen e bllokuar gjeo.

Problemet tuaja mund të zgjidhen me të vërtetë pasi të keni një VPN, pasi do t’ju lejojë të keni qasje në përmbajtjen e bllokuar gjeo. VPN është alternativa më e mirë sepse mban IP tuaj anonim për qeverinë, ISP-të tuaj ose për hakerat.

123movies Kodi Shqyrtime

123 Filmat kanë qenë shumë të popullarizuara në mesin e audiencës Kodi për një kohë të gjatë. Përdoruesit e kanë vlerësuar shumë këtë shtesë; këtu janë disa tweet nga përdoruesit:

123 Filma dhe Ducky ishte shtesa më e mirë në Kodi. Faleminderit për gjithçka që keni bërë.

– Djali i Brooklyn ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18 nëntor 2017

Mirëseardhjen tuaj Dhe unë i doja kodi dhe 123movies

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30 Dhjetor 2017

Mendimet përfundimtare

Shtesa 123Movies Kodi është një opsion i vetëm për ju që të transmetoni ton përmbajtje mediatike në konfigurimin e Kodit. Ndiqni udhëzimin që kemi dhënë në mënyrën e instalimit të shtesës 123Movies Kodi. Instalimi i shtesës 123Movies Kodi në Kodi Krypton dhe Kodi Jarvis mbetet i njëjtë. Sigurohuni që të instaloni VPN në Kodi për të zhbllokuar rrjedhat e kufizuara gjeo.

Nëse akoma keni probleme, mos ngurroni të provoni shtesa të tjera më të mira kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this