Si ta instaloni piramidën në Kodi në minutë më pak se 1 minutë

piramide kodi-shtesë

Kjo shtesë është një paketë e plotë për të gjithë përdoruesit që pëlqejnë shfaqje televizive, filma, ngjarje sportive, karikaturat e fëmijëve etj.

Ndërsa transmetoni online me Kodi, sigurohuni që të mbroheni me një VPN të besueshme për Kodi. Ajo do të shifrojë trafikun tuaj dhe të anashkalojë gjeo-kufizimet, duke ju lejuar të transmetoni gjithçka që dëshironi, nga kudo në botë.

Ky udhëzues do t’ju ofrojë një vështrim se si të instaloni Piramida në versionin Kodi Leia 18, versioni Krytpon 17.6 dhe versioni Kodi Jarvis 16. Do të mësoni gjithashtu se si t’i zgjidhni gabimet që mund të përballeni me këtë shtesë të Kodi.

Si të instaloni piramidën në versionet Kodi Leia dhe Krypton

 1. drekë Kodi > Klikoni në Cilësimet ikonë > hapur skedar menaxher.si ta instaloni piramidën në kodi
 2. zgjedh shtoj burim > Kliko Asnje > Hyni këtë URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Kliko Ne rregull.si ta instaloni piramidën në kodi krypton versionin 17 ose më të lartë
 3. Emërtoni këtë burimZero’ > Kliko Ne rregull > Kthehu tek shtëpi ekran duke shtypur Backspace Celës.shtesa kodi piramidale
 4. Shko tek Add-ons Menu > Klikoni në kuti formë ikonë > zgjedh instaloj nga zinxhir skedar > zgjedh Zero > Klikoni mbi Repo.zipsi të shtohet piramida në kodi
 5. Tani shkoni tek instaloj nga depo > zgjedh Zero tolerancë depo > hapur video shtojons > Klikoni mbi piramidë > Kliko instaloj > Shtesa do të instalohet!konfigurimi i kodit piramidal
 6. Tani mund ta përdorni lehtësisht këtë shtesë nga shtojons menu dhe shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

Si të instaloni piramidën në Kodi Jarvis versionin 16 ose më poshtë

 1. Shko tek sistem > hapur skedar menaxher.
 2. Kliko shtoj burim > Futni lidhjen: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Jepni emrin ‘Zero’ te ky burim > Klikoni në rregull.
 3. Kthehu tek shtëpi ekran > Shko tek sistem > Kliko shtojons > Kliko instaloj nga zinxhir >zgjedh Zero > Klikoni mbi Repo.zinxhir > Prisni që njoftimi të shfaqet.
 4. Kliko instaloj nga depo > zgjedh Zero tolerancë depo > Shko tek video shtoj-ons > zgjedh piramidë > Kliko instaloj > Prisni që shtesa të instalohet.

Instalimi i Piramidës Kodi nuk është aq i ndërlikuar, ashtu si duhet?

The Pyramid Kodi Repo Shtesa për zip

 1. Shkarkoni zinxhir skedar në pajisjen tuaj > Kliko Add-ons > Klikoni në kuti ikonë nga këndi i sipërm i majtë > Kliko instaloj nga zinxhir skedar > Siguroni sistemin shtegun e shkarkuarat skedar > zgjedh Repo.zip
 2. Kliko instaloj nga depo > Kliko Zero tolerancë depo > Shko tek video shtojons > zgjedh piramidë> Kliko instaloj > Prisni derisa të instalohet shtesa.
 3. Pas instalimit mund ta përdorni këtë shtesë nga menyja Shtesa e pranishme në ekranin fillestar.

Piramida Kodi poshtë / Jo Puna / Gabimet / ështjet

Piramida Kodi Jo Punë / Poshtë:

Përdoruesit janë ankuar shumë në lidhje me Piramid Kodi që nuk funksionojnë ose nuk janë në rregull. Normalisht, çdo shtesë e palëve të treta përballen me këtë gabim. Ky gabim i veçantë bën për shkak të mbylljes së depozitave ose kur depoja migrohet në ndonjë domen tjetër.

zgjidhje

E vetmja zgjidhje për këtë gabim është përdorimi i një lidhje burimi të besueshme dhe të azhurnuar për shkarkimin dhe instalimin e depos. Këtu është lidhja e azhurnuar e depove për Piramidën.

Luajtja e Piramidit Kodi Dështoi (Kontrolloni Informacionin e Regjistrit)

Rishikimi Gabimi i dështuar zakonisht raportohet nga përdoruesit që përdorin Piramid Kodi 17.4 në një PC ose pajisje Android. Sidoqoftë, kjo çështje nuk vazhdoi në versionet e mëvonshme të Pyramid Kodi 2017.

zgjidhje

Ky gabim mund të fiksohet lehtësisht për Pyramid Kodi 17.4 ose versione më të ulëta duke fshirë skedarët e vjetëruar të bazës së të dhënave. Ndiqni këto hapa për pastrimin e bazës së të dhënave:

 1. hapur Cilësimet të Kodit.
 2. Shko tek Menaxher i Dosjeve.
 3. Tani zgjidhni Drejtoria e profileve nga kolona e majtë.
 4. Klikoni mbi Baza e të dhënave.
 5. Tani kliko me të djathtën Addons27.db > Kliko fshini.

Problemi u zgjidh!

Por, për versionet e tjera të Pyramid Kodi 2017, zgjidhja më e thjeshtë përveç kësaj është përdorimi i një shërbimi Kodi VPN. Arsyeja kryesore prapa është se ekzistojnë disa vende të kufizuara gjeo-kufitare të cilat janë të paarritshme nga Kodi pa një VPN.

Varësia e Piramidës Kodi

Ky gabim shfaqet kur po instaloni depo. Arsyeja kryesore pas këtij gabimi të varësisë është se depoja e hostit mund të jetë e vjetëruar ose azhurnuar.

zgjidhje

Zgjidhja për këtë gabim të varësisë është vetëm të prisni një azhurnim. Sapo të ruhet depoja, ky gabim nuk do të shfaqet më. Për më tepër se shumë forume preferojnë gjithashtu pastrimin e cache, por kjo nuk është një zgjidhje për këtë gabim.

Shqyrtime Kodi i Piramidës

Kjo shtesë filloi si një e vogël, por tani ajo ka fituar një reputacion midis përdoruesve të Kodi. Pyramid Kodi është zhvilluar nga Tomb Raider Movies, dhe është një paketë e plotë për të gjithë dashamirët e transmetimit.

Piramida Kodi shpesh rekomandohet nga përdoruesit e Kodi për fillestarët e tjerë të Kodi për shkak të ndërfaqes së saj miqësore. Kjo mund të shihet përmes temave të diskutimit të Reddit mbi shtesat e preferuara të Kodi për transmetim. Një përdorues nuk e emërtoi vetëm këtë shtesë, por renditi gjithashtu edhe larminë e saj të bibliotekës, hidhni një sy:
rishikimi i piramidës

Kjo është ajo që përdoruesit e kënaqur janë si, ekspresivë!

Pyramid Kodi Shqyrtime në Twitter

Kthimi i Piramid Kodit me siguri i bëri të lumtur geeks. Një prej përdoruesve të eksituesit tweeted këtë në lidhje me kthimin e The Pyramid:

T ALL GJITHA N O NJNE SHTOJE BSHT KUFIZUAR ME NJ RE REPOZITOR T NEW RE! Piramida ISSHT BACk !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P përmes @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7 nëntor 2017

Kishte gjithashtu një “Përdorues me kohë të gjatë” të Piramidës, duke shprehur gëzimin e tij:

Dua të dashurohesh që vazhdon ta bësh këtë … JU JENI ARSYE VETM DUHET T CH KETOHET KODI! gjithmonë i ka filmat e 1-të me azhurnime… Askush tjetër nuk e bën atë… Vetëm filma Tomb Raider (më vjen keq ndjekës i kohës së gjatë këtu) Piramida

– im lil Rick (@DannyZiko) 21 nëntor 2017

Fjalët përfundimtare

Everydo shtesë e palës së tretë Kodi është unik dhe u lejon përdoruesve të dëshmojnë gjëra përtej imagjinatës së tyre. Kthimi i Piramidës vlerësohet qartë nga përdoruesit pasi ekzistojnë vetëm disa shtesa të besueshme që kanë aftësi dhe veçori të tilla. Piramida Kodi është padyshim një bukuri si në të mirë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this