Eksodi që nuk funksionon – Me ndreqjet e azhurnuara (2020)

Shtesa Kodi Exodus ishte një nga shtesat më të njohura të Kodi për shkak të lidhjeve të saj të transmetimit me cilësi HD dhe sigurimit të përmbajtjes së fundit. Kjo shtesë ka qeverisur komunitetin Kodi për një kohë të gjatë derisa zhvilluesi i saj njoftoi se nuk do të azhurnohej më.


Epo, kjo ishte më shumë se një vit më parë dhe që kur ajo ndaloi azhurnimin, përdoruesit filluan të çmenden për të.

Shumë pirunë të Exodus Kodi filluan të shfaqen, duke pasur ndërfaqe dhe funksionalitete të ngjashme. Sidoqoftë, asnjë prej këtyre shtesave të përsëritura Kodi nuk ka qenë në gjendje të zëvendësojë ose të konkurrojë me shtesën Exodus Kodi.

Shtesa e eksodit Kodi u zëvendësua nga shtesa e Besëlidhjes Kodi, e cila u tha se u zhvillua nga i njëjti ekip, dhe kishte të njëjtat karakteristika, pasi ishte edhe pirun. Sidoqoftë, kjo shtesë e mahnitshme e Kodit së bashku me zhvilluesin e saj duhej të kafshonte pluhurin për shkak të njoftimit juridik nga MPA.

Ekskluzive e KoditVPN.co ofertat speciale 2020
PureVPN

 10,95 dollarë amerikanë 2,91 dollarë në muaj

Grab këtë marrëveshje

surfshark

11,95 dollarë amerikanë 1.99 dollarë amerikan muaj

Grab këtë marrëveshje (3 muaj pa pagesë)

Ivacy

 9,95 dollarë amerikanë 2.75 dollarë në muaj

Grab këtë marrëveshje

Rilindja e Eksodit Kodi Addon

Aleluja! Eksodi Kodi Addon ka filluar përsëri punën dhe kjo kthim nuk pritej aspak. Kodi Exodus u shfaq me një bibliotekë të azhurnuar dhe po funksionon mjaft mirë. Rrjedhat janë me cilësi të lartë dhe ka prurje me cilësi 4k gjithashtu për disa tituj përmbajtjesh.

Kjo rivendosje e shtesës Exodus Kodi është e paparashikuar pasi askush në komunitet e parashikoi atë. Forksat e eksodit janë shfaqur pothuajse çdo javë dhe po mbyllen me të njëjtin ritëm.

Prandaj, të gjithë menduan se shtesa Exodus Kodi dhe shtesa e saj paraardhëse, Covenant Kodi, kanë shkuar për mirë.

Jo më!

Tani që Exodus Kodi është përsëri në lojë, ju mund ta shkarkoni dhe instaloni atë me të njëjtën metodë që përdorni për ta instaluar më parë. Referojuni udhëzuesit tim “Si të instaloni Exodus Kodi” që ka shumë opsione të shpjeguara për të instaluar shtesën Exodus.

Gabimet dhe rregullimet

Tani që shtesa Exodus Kodi është azhurnuar dhe po funksionon në mënyrë të përsosur, nuk duhet të dëgjoni për këtë shtesë Kodi që nuk funksionon.

Sidoqoftë, pasi është një shtesë e Kodit të palës së tretë, ju mund të përballeni me disa gabime dhe bllokada, por nëse ndiqni udhëzuesin e lartpërmendur, ai ka gabime dhe korrigjime të Exodus Kodi.

Kjo do t’ju ndihmojë të mbani ekzekutimin tuaj të Exodus Kodi dhe të shpëtoj nga të gjithë ata eksodus Kodi që nuk transmetojnë çështje.

Sidoqoftë, ka disa gjëra që duhet të konsideroni të bëni nëse përballeni me ndonjë problem:

1. Përditësoni Shtesën tuaj

Nëse hasni ndonjë problem me rrjedhën e shtesës ose nuk keni mundësi të gjeni ndonjë rrjedhë të fundit, atëherë thjesht përditësoni shtesën tuaj duke ndjekur këto hapa:

 1. Boot Kodi në pajisjen tuaj
  Përditësoni Eksodin Kodi
 2. Shkoni në menunë e Shtesave
  Eksodi Kodi Addon Azhurnim jo pune
 3. Klikoni në skedën e Shtesave Video
  Përditësoni Eksodin Kodi
 4. Shkoni poshtë në listë dhe klikoni me të djathtën në Eksod > Klikoni Informacion > Do të hapet një Dritare e re
  Eksodi Kodi informacion
 5. Klikoni Azhurnimi dhe zgjidhni depon e burimit > Prisni njoftimin
  Eksodi në azhurnimin e Kodi

2. Përdorni një VPN

Ndërsa Exodus Kodi është një shtesë për filmat transmetues dhe shfaqjet televizive, skrapet e djemve marrin lidhjet përmes ofruesve të ndryshëm në internet. Shumë prej ofruesve kanë prurje gjeo-të kufizuara, të cilat mund të arrihen vetëm nga rajone të veçanta.

Përdoruesit e Kodi nuk mund t’i përdorin ato rryma nëse nuk janë në ato rajone. Prandaj, një VPN është e nevojshme të anashkalojë gjeo-kufizimet dhe të sigurojë qasje në rrjedha të shumta me cilësi të lartë.

Ju mund të zgjidhni VPN më të mirë për Kodi dhe ta instaloni atë për të përmirësuar përvojën tuaj të transmetimit duke ruajtur edhe privatësinë tuaj. Pjesa më e mirë në lidhje me Kodi është që ju mund të keni një lidhje VPN të integruar përmes shtesave VPN dhe menaxherit VPN.

3. Fshij Cache e Shtesave

Nëse shtesa po ngadalësohet ose nuk po rrjedh rrjedhë pavarësisht se e tregon atë në bibliotekë, atëherë ndiqni këto hapa:

 1. Hap Kodin > Klikoni në skedën e Shtesave
 2. Shko tek shtesat Video > Zgjidhni Exodus > Klikoni tek Veglat
 3. Tani klikoni në opsionin Clear Providers > Klikoni Po
 4. Tani klikoni në opsionin Clear Cache > Klikoni Po

Atje ju keni pastruar Cache tuaj, rindizni kodin dhe duhet të funksionojë mirë.

përfundim

Unë besoj se ky udhëzues do të ishte i dobishëm për ju njerëzit pasi që shumë prej përdoruesve të Kodi nuk janë ende të vetëdijshëm për kthimin e shtesës Exodus Kodi. Lidhja për udhëzuesin e instalimit është dhënë tashmë më lart, kështu që nuk duhet të shqetësoheni se si të instaloni Exodus në Kodi.

Do të gjeni bloge në internet duke ju sugjeruar që të azhurnoni kartën tuaj grafike dhe periferikësh të tjerë, por më besoni që nuk është e dobishme. Këto gjëra nuk kanë asnjë lidhje me shtesën, kështu që mos bini për to.

Sigurohuni që ta provoni këtë shtesë me Kodi nëse nuk e keni përdorur më parë. Ju me siguri do ta doni këtë shtesë, sepse padyshim ka një arsye që kjo shtesë është respektuar dhe popullarizuar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map