22 Ndërtimet më të mira të Kodit për Prillin 2020 – [Me Procedurën e Instalimit]

BEST-KODI-NDËRTON

Pasi të keni instaluar Kodi, nuk mund të ndaloni së eksploruari gjithnjë e më shumë me të. Rregullimi i tij me një nga ndërtimet më të mira të Kodi rrit përvojën e përdoruesit dhe e merr atë në një nivel të ri.

Arsyeja e shtesave kodi që instalohen brenda ndërtesës. Një ndërtesë Kodi nuk është zyrtare dhe është bërë nga zhvilluesit e palëve të treta.

Ai u mundëson përdoruesve të shijojnë një ndërfaqe të re dhe të përdorin shtesat e tyre të preferuara pa i instaluar ato një nga një. Një ndërtim i mirë do të ketë edhe shtesa sportive të cilat do t’ju lejojnë të transmetoni shumë aksione sportive.

Sidoqoftë, rekomandohet që të përdorni një VPN të mbështetur nga Kodi për të ruajtur intimitetin tuaj dhe të qëndroni larg syve të spiunazhit.

Ekskluzive e KoditVPN.co ofertat speciale 2020
PureVPN

 10,95 dollarë amerikanë 2,91 dollarë në muaj

Grab këtë marrëveshje

surfshark

 11,95 dollarë amerikanë 1.99 dollarë amerikan muaj

Grab këtë marrëveshje (3 muaj pa pagesë)

Ivacy

 9,95 dollarë amerikanë 2.75 dollarë në muaj

Grab këtë marrëveshje

Procedura e instalimit të një ndërtese është pothuajse e ngjashme me instalimin e një shtese. Ka shumë ndërtime në dispozicion në internet nga të cilat ju mund të zgjidhni ndërtimet më të mira të Kodit sipas nevojave tuaja. Do përdorues ka kërkesën e tij dhe për këtë, ai lehtë mund të kërkojë, shkarkojë dhe instalojë një ndërtesë të përshtatshme Kodi.

Thënë kjo, shqetësimi kryesor është madhësia e madhe e ndërtesës dhe sasia e kujtesës që kap kur instalohet. Përfundimisht ngre skedarin / Cache-në tuaj të shpejtë dhe fillon të krijojë vonesë brenda prurjeve dhe përdorimit të sistemit.

Këto çështje irritojnë përdoruesit, por kush është fajtori. Prandaj, për t’ju ndihmuar, këtu është një udhëzues i plotë në lidhje me ndërtimet më të mira të Kodi.

Asnjë Magjinë e Kufijve nuk është Ndërtimi më i mirë i Kodit për Prillin 2020 si për Rezultatet e Sondazhit KodiVPN

jo-kufij-magic-ndërtuar-është-the-best-Kodi-ndërtuar

No Limits Magic build ka qenë një ndërtim shumë i rekomanduar në komunitetin Kodi për shkak të ndërfaqes tërheqëse por të thjeshtë. Të gjitha shtesat që siguron No Limits Magic ndërtojnë janë duke funksionuar dhe kjo është ajo që e mban këtë ndërtim përpara të tjerëve.

Një tjetër gjë e mrekullueshme në lidhje me No Limits Magic build është se kjo ndërtesë nuk kërkon detaje të hyrjes si Pin ose Username për të instaluar ndërtimin ose hyrjen në shtesa.

Nuk ka kufizime të rishikimit të videos

Nuk ka kufij ndërtimi magjik VIDEO rishikim

Ndërtimet më të mira të Kodit për Prillin 2020

Builddo ndërtim është unik në lidhje me ndërfaqen, performancën dhe shtesat që ka në bibliotekën e tij. Konkurrenca ka qenë e ashpër midis ndërtimeve pasi përdoruesit e Kodit janë rritur çdo ditë. Pra, nga të gjitha ndërtesat në dispozicion, këtu janë ndërtesat më të mira të Kodi që ne ju rekomandojmë të përdorni:

 1. Ndërtoni Lidhje BK
 2. Xanax Kodi Build
 3. Nuk ka kufij ndërtimi magjik
 4. Ndërtuar Kodi Magjik Blu
 5. Pluhur diamanti
 6. Khaos Kodi Ndërtimi
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Grind Kodi Build
 10. Zjarr TV Guru
 11. Ndërtuar Nephilim
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Bisha
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Ndërton më të mira Kodi për Kodi Leia Versionin 18 ose më lart

1. Ndërtimi i lidhjeve BK

Kjo Kodi Build vjen me një kthesë. Ajo jo vetëm që ka shtesa të para-instaluara, por gjithashtu lejon të shikoni filma, shfaqje TV edhe pa një shtesë.

Kjo ndërtesë na është sjellë nga zhvilluesi Mason B është instaluar nga Wizard Stream Digital Wizard. Ndërtimi i BK Links vjen me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur me disa prej shtesave më të njohura si Neptun Rising, Maverick TV, Planet MMA dhe shumë më tepër.

Si të instaloni lidhjet BK Kodi Build

 1. hapur Kodi.
 2. Klikoni nëCilësimet ikonë > Tani nga kjo menu, klikoni Menaxher i Dosjeve.
 3. Tani klikoni dy herë mbi Shto burimin.
 4. Do të hapet një kuti e re dialogu, klikoni aty ku thotë dhe shtypni këtë URL http://streamdigital.org/wiz/ > Kliko Ne rregull
 5. Emërtoni këtë burim të mediave si Streamdigi dhe klikoni Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri për të mbyllur kutinë e dialogut.
 6. Tani kthehu në Ekrani në shtëpi Kodi dhe klikoni në Add-ons skedar nga menyja e majtë.
 7. Klikoni në Ikonë kuti nga këndi i sipërm i majtë > zgjedh Instaloni nga skedari zip alternativë.
 8. zgjedhStreamdigi > Klikoni mbi program.sdwiz.zip > Prisni njoftimin.
 9. Ju mund të përdorni këtë ndërtesë tani nga Shtesa të programit seksioni në Menuja e shtesave > Klikoni mbiMagjistar Rrjedha dixhitale.
 10. Nga opsionet e disponueshme, gjeni dhe hapur Lidhje BK
 11. Kliko instaloj.
 12. Pasi të jetë instaluar, rinisni Kodi dhe ndërtimi do të ngarkojë automatikisht.

2. Xanax

Xanax-Kodi-ndërtuar

Xanax Kodi Build është një formë e evoluar e ndërtesës popullore Durex Kodi, e cila u mbyll së fundmi. Ka shtesa të kategorizuara mirë në seksione të ndryshme si filma, shfaqje televizive, sporte live, etj.

Një gjë që mund të nxirrni nga emri i saj është se kjo ndërtesë vërtet ju kënaq me shtesa të azhurnuara. Ajo ka një larmi të madhe të shtesave të azhurnuara të Kodi në bibliotekën e saj, ashtu si Durex Kodi Build ;. Ajo ka një udhëzues të integruar TV kabllor, si dhe shtesa të shkëlqyera sportive.

Si të instaloni Build Xanax Kodi

 1. hapur Kodi > Shko tek Cilësimet menu >hapur skedar menaxher > Klikoni dy herë shtoj burim.
 2. Klikoni aty ku thotë <Asnje> dhe shtypni këtë URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Emërtoni këtë burim të mediave si ‘Xanax ‘ > Kthehuni në menunë kryesore dhe hapeni shtojons seksion.
 4. Klikoni në kuti ikonë nga këndi i sipërm i majtë > Klikoni mbi Instaloni nga skedari Zip alternativë.
 5. Klikoni mbi Xanax > zgjedh Xanax-repo.zip > Prisni njoftimin.
 6. Tani zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > Xanax depo > hapur Shtesa të programit > zgjedh Xanax > Zgjidhni Xanax  > Kliko instaloj.

Shkarkoni Xanax

3. Nuk ka kufij ndërtimi magjik

pa kufij kodi ndërtuar

Përjetoni Kodin si kurrë më parë. Shkarkoni Jo Kufij të ndërtuar tani!

No Limits nuk është e lejueshme një nga ndërtimet më tërheqëse për Kodi. Nga ndërfaqja e tij e mrekullueshme deri tek shtesat e saj, gjithçka është thjesht wow. Ofrimi i një transmetimi të drejtpërdrejtë IPTV dhe deri në 100 shtesa të njohura. Kjo ndërtesë me siguri është e sëmurë si në të mirë!

Shkarkoni pa kufi

4. Ndërtimi i Kodit Magjik Blu

Blue Magic Kodi Build nuk është një ndërtesë shumë e madhe Kodi por është akoma një ndërtim i shkëlqyeshëm i Kodi për të pasur sepse ka disa shtesa shumë të njohura Kodi. Sidoqoftë, ajo vazhdon të azhurnojë kohë pas kohe duke hequr të metat e saj dhe vazhdon të shtojë të gjitha shtesat më të fundit në bibliotekën e saj.

Blue Magic Kodi ka një ndërfaqe shumë të organizuar mirë që nuk krijon asnjë problem për përdoruesit. Për më tepër, kjo ndërtim zgjohet shumë mirë, pa ndonjë gabim në instalim ose transmetim.
Seksionet që ka në menunë e tij përfshijnë Filmat, Sportet, Shfaqjet TV, Fëmijët, TV Live, Sistem, Muzikë etj. Blue Magic është padyshim një ndërtim i shkëlqyeshëm për të pasur në Kodi tuaj.

Shkarkoni Kodin Blu Magjik Blu

5. Pluhuri Diamanti

Pluhur diamanti

Për ata që dëshirojnë të kenë gjithçka dhe çdo gjë që mund të arrihet, Diamond Dust Kodi është një opsion i lartë. Anshtë një ndërtim optimal Kodi sepse ofron një larmi të madhe të shtesave të reja dhe të reja të Kodi si TubiTV, Death Star, Cloud TV etj..
Ju mund të kënaqeni duke transmetuar filmat, shfaqjet televizive dhe sportet tuaja të preferuara me lidhje të transmetimit me cilësi të lartë duke ofruar cilësi 720p në 1080p. Kjo ndërtesë ka shumë shtesa IPTV Kodi si dhe për ta përdorur atë, do të duhet të keni një VPN Kodi që mund të zhbllokojë prurjet e kufizuara gjeo.

Shkarkoni Pluhurin Diamant

Ndërton më të mirë Kodi për Kodi Krypton version 17.6 ose më të ulët

6. Ndërtimi i KHAOS

Khaos Kodi ndërtuar është një lojtar i ri në lojë por është me të vërtetë një ndërtim i mahnitshëm për të pasur në bibliotekën tuaj. Ju mund ta gjykoni këtë me faktin se ajo ka bërë një shenjë të shkëlqyer në komunitet, brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Khaos Build ka shtesa të shumta dhe të njohura të Kodi për filma, shfaqje televizive, sporte, TV live, karikaturat etj. Për më tepër, nëse përdorni një shërbim të Real Debrid, atëherë do ta pëlqeni këtë ndërtesë ashtu siç i ka kushtuar seksionit Real Debrid. Isshtë një ndërtim shumë i lehtë Kodu pasi peshon vetëm 140mb dhe është një mundësi optimale për përdoruesit e Android Kodi.

Shkarkoni KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-Kodi-ndërtuar

Turbo Kodi Build është një i ri në komunitetin Kodi, duke fituar vëmendjen e të gjithëve për shkak të veçorive të tij të mahnitshme. Madhësia e kësaj ndërtese Kodi është vetëm 260mbs dhe pavarësisht se janë kaq shumë drita që ndërton Kodi ka tonelata të mëdha deri më sot.

Ju mund të shikoni filmat, sportet, shfaqjet tuaja televizive të preferuara dhe madje edhe TV live përmes shtesave që ka në bibliotekën e tij.

Shkarkoni Turbo Kodi Build

Ndërtimet më të mira të Kodit për FireStick dhe TV Fire

8. Ndërtimi i Diggz XENON

Kjo ndërtesë është bërë posaçërisht për kodi në përdoruesit e FireStick një që u pëlqen të kenë ndërfaqe tërheqëse së bashku me shtesat e mahnitshme dhe të besueshme të Kodi.

Diggz XENON Build është një ndërtim i shpejtë përsa i përket performancës dhe ka të gjitha shtesat më të fundit, të cilat azhurnohen herë pas here. Kjo i lejon përdoruesit të shikojnë përmbajtjen e tyre të preferuar si shfaqje televizive, TV live, sporte dhe filma me cilësi HD.

Po ashtu ka shtesa IPTV Kodi të cilat funksionojnë shumë mirë nëse keni një VPN për Kodi sepse përmbajtja mbi to është e kufizuar me gjeo

Shkarkoni Diggz XENON Build

9. Grind Kodi Build

bluaj-Kodi-ndërtuar

Grind build ka një ndërfaqe shumë miqësore që mund të përshtatet nga përdoruesi sipas nevojave të tij. Grind Kodi Build do të kërkojë vpn për zjarr, pasi kjo është një ndërtim plot me shtesa jozyrtare.

Përveç kësaj, ajo ka të gjitha shtesat më të njohura dhe të fundit që e vendosin atë midis ndërtimeve më të mira të Kodi FireStick. Mund të shikoni Filma, Sporte, shfaqje televizive dhe shumë më tepër përmes Grind.

Një tjetër gjë e shkëlqyeshme në lidhje me këtë ndërtesë është që është me peshë të lehtë dhe të lehtë për t’u instaluar..

Shkarkoni Grind Kodi Build

10. Gur zjarri TV

Tv zjarri guru kodi build

Klikoni këtu për të shkarkuar një nga ndërtimet më të mira të Kodi Krypton për FireStick. Duke qenë një ndërtim jozyrtar i Kodit, ju rekomandojmë vendosjen e PureVPN në Firestick ose ndonjë shërbim tjetër VPN që ju keni pëlqyer.

Guru i zjarrit TV është pa dyshim ndërtimi më i mirë i Kodi për FireStick Krypton 17.6. Kjo ndërtesë është vlerësuar shumë në të gjithë botën për shkak të paraqitjes, përdorimit dhe shpejtësisë së saj të pastër. Por një gjë që përdoruesit nuk e gjejnë mirë me të është madhësia e skedarit të saj, d.m.th., rreth 600MB. Por me numrin dhe cilësinë e shtesave që ajo ofron po ia vlejnë kësaj madhësie.

Kërkoni për ndërtimet më të mira të Kodi FireStick dhe do ta gjeni me siguri këtë ndërtim midis 10 kryesuesve. Nëse kërkoni edhe më mirë ndërtimin e Kodi për firestick krypton 17.6, do ta vini re si një opsion i lartë. Kjo ndërtesë nuk është shumë e vjetër por ajo ka vendosur një reputacion si një nga ndërtimet më të mira të Kodi për versionin FireStick Krypton.

Shkarkoni Gur TV Gurë

11. Ndërtimi i Nephilim

Nefhilim kodi ndërtuar

Klikoni këtu për të shkarkuar një nga ndërtimet më të mira të Kodi FireStick.

Nefhilim është një ndërtim i qetë duke punuar posaçërisht për pajisjet si FireStick. Si çdo ndërtim tjetër, edhe ai ka shtesa të njohura. Kjo ndërtesë është bërë nga Man Cave dhe me siguri do të plotësojë të gjitha dëshirat tuaja për argëtim të pasur.

Shkarkoni Nephilim

Ndërtimet më të mira Kodi për pajisjet Android

12. e vështirë NOx

Ndërton më të mirët Kodi Krypton

Klikoni këtu për të shkarkuar Hard Nox Build për Kodi.

Hard Nox është një ndërtim i organizuar shumë mirë që ka nën-menutë dhe shtesa të njohura që azhurnohen rregullisht. Kjo ndërtesë nuk është për pajisjet me hapësirë ​​të kufizuar ose të vogël memorie.

Kjo është arsyeja që ne do ta quanim më të mirë Kodi Krypton të ndërtuar për PC. Pajisjet si FireStick ose pajisjet Android nuk do të jenë në gjendje të mbajnë sasinë e kujtesës që ajo mbulon, kështu që është më mirë të ekzekutoni ndërtimin në platformat ku keni memorie të tepërt.

Shkarkoni Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi build

Kjo ndërtesë mund të shkarkohet edhe pse Ares Wizard. Kjo është një ndërtim CCDTV dhe ka shtesa dhe shtesa të preferuara të përdoruesit. Gjëja më e mirë në lidhje me këtë ndërtesë është shpejtësia e saj – është thjesht e mahnitshme. Ai funksionon pa probleme në çdo pajisje pa ndërprerje ose vonesa.

Shkarkoni Dominus

14. Bisha

Kodi i Beast ndërtuar

Siç tregon vetë emri, Bisha është e furishme dhe e ashpër si e shkëlqyeshme. Kjo pa dyshim është ndërtimi më i mirë i Kodi Krypton për sportet. Gjëja më e mirë është shpejtësia e kësaj ndërtese që është e pakapshme. Në një mënyrë metaforike, nuk ka ndaluar Bisha.

Shkarkoni Bisha

15. Ndërtoni Mods Lite Kodi

mospërshtatje-mods-lite-Kodi-ndërtuar

Kjo ndërtesë është shumë e popullarizuar në mesin e përdoruesve të FireStick dhe Android. Kjo ndërtesë me peshë të lehtë Kodi gjithashtu ofron shtesa të shumta dhe ka krijuar shumë entuziazëm në mesin e përdoruesve të Kodi. Për të përmendur disa nga shtesat më të mira që ka janë Besëlidhja, Karikaturat8, Made in Canada IPTV dhe më shumë.

16. Alpha Xbox

xbox alpha build për versionin leia 18 kodi

Një tjetër ndërtim i ardhshëm për Kodi është Xbox Alpha, i cili është ende në fazën e tij të zhvillimit Alpha. Sidoqoftë, ajo akoma mund të instalohet në Kodi 18 Leia. Kjo ndërtesë është e pranishme në depo Lockdown. Disa nga shtesat më të njohura që ka kjo ndërtim janë Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV etj. Përdoruesit mund ta instalojnë këtë ndërtesë në Kodi Leia 18 për të parë Filma, Live TV etj..

Ndërton më të mirët në Kodi për Mac dhe Tableta

Aftësia për të përdorur Kodi në pajisje të ndryshme është ajo që e bën atë ‘zgjedhjen më të mirë të raftit’ për të gjitha fjalët e transmetimit. Një shumicë e madhe e adhuruesve të transmetimit përdorin Kodi në PC dhe telefonat mobilë. Sidoqoftë, disa përdorues preferojnë ta përdorin Kodi në Mac dhe tabletët e tyre. Nëse jeni një tifoz i streaming në Mac dhe tableta, atëherë provoni këto ndërtime të Kodi:

 1. Kodi Koluzion
 2. Shenjtorët kozmikë 4K
 3. Emby

Këto janë të gjitha ndërtime të reja Kodi dhe ato janë në përputhje me pajisjet dhe tabletët Mac.

Kodi Ndërton Më i Mirë Për Jarvis v16

Pavarësisht se Jarvis është një version i vjetër i Kodi, ai ende përdoret gjerësisht në të gjithë botën duke transmetuar geeks. Një numër ndërtimesh të mrekullueshme të Kodit janë në dispozicion në internet për çdo version të Kodi, nga të cilat kemi rreshtuar disa që do t’ju ofrojnë përvojën më të mirë të përdoruesit Kodi. Shikoni dhe këto dhe sigurohuni që t’i provoni:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. labirint
 3. Qielli

No Limits Magic Build Video Rishikimi dhe Vendosja e Përhapjes

Asnjë Kufizim i Ndërtimit të Kufijve Magjikë

Për të përfunduar

Kjo i jep fund udhëzuesit tonë. Shpresojmë që të gjeni ndërtimin më të mirë të Kodi përmes udhëzuesit tonë për pajisjen tuaj të preferuar. Nëse keni ndonjë problem në vendosjen e këtyre ndërtesave Kodi ose nuk mund të gjeni lidhjet e shkarkimit për të punuar, na hidhni një koment më poshtë.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this