22 bedste Kodi-guider fra april 2023 med fungerende download-links

Hvorfor køre efter bedste kodi-tilføjelser og bedste kodi bygger en efter en, når du kan have en bedste kodi-guide til det? Vi har opstillet nogle af bedste Kodi-guider 2023 for brugere i forhold til de mest anvendte platforme. Se dem og glem ikke at prøve dem ved hjælp af den bedste VPN til Kodi.

Ingen grænser er den bedste Kodi-guide i april 2023 som pr. KodiVPN-undersøgelsesresultater

bedste kodi-guide til februar 2023

Bedste Kodi-troldmænd fra april 2023 *** Arbejdsliste ***

  1. SpinzTV Wizard
  2. Man Cave Wizard
  3. Guiden uden grænser
  4. StreamHub-guiden
  5. Goodfellas-guiden
  6. Smash Wizard
  7. Echo Wizard
  8. Brettus-guiden
  9. CellarDoorTV-guiden
  10. Durex-guiden

1) SpinzTV Wizard

bedste kodi-guider

Download link: Du kan downloade SpinzTV Wizard herfra.

SpinzTV Wizard har alle sine netværk under ét tag som SpinzTV Premium Lite, Hardnox, 4kids, SpinzFlix osv. SpinzTV er unægtelig en stærkt anbefalet guide og dets spinz-tilføjelser. Det har nogle ekstra funktioner såsom APK’er, emulatorer, spil osv.

Du kan downloade SpinzTV gennem sit eget lager. Husk dog, at dette ikke er en officiel guide, og derfor skal du overveje at bruge en Kodi VPN-tjeneste. Hvis du leder efter en gratis omkostningsløsning til at fjerne blokering af streams, skal du bruge en VPN til Kodi gratis og forblive beskyttet og streame uden nogen begrænsninger.

2) Man Cave Wizard

Mand hule kodi-guiden

Download link: Download Man Cave Wizard

Man cave Wizard betragtes som en af ​​de bedste Kodi-guider. Det er en programguide og tilbyder mange funktioner såsom builds, værktøjer osv. På trods af alle disse funktioner kaldes det normalt vedligeholdelsesperson for Kodi (Se vores detaljerede bedste kodi vedligeholdelsesværktøjer listet). Årsagen bag er dens ekstraordinære brug til cache og miniature-rydning, mens der også oprettes sikkerhedskopier osv.

  Sådan installeres Cellardoor TV Wizard på Kodi Krypton 17 og Jarvis 16

Man Cave Wizard er noget, som enhver Kodi-nørd refererer til at opbevare i sit bibliotek. Det kan også kaldes som en af ​​de bedste Kodi-guider 2023.

3) Guiden Ingen grænser

Ingen grænser kodi-guiden

Klik her for at downloade No Limits Wizard.

Hvis du har været på udkig efter de bedste Kodi-guider 2023, hvordan kunne du gå glip af No Limits-guiden. No Limits Magic Wizard har en attraktiv grænseflade, som også er meget hurtig til at udføre kommandoer. Alle disse guider, der følger med det, er fuldstændigt opdaterede og pålidelige. Det har kategorier for alle og alt hvad enten det drejer sig om film, tv-shows eller endda voksenindhold. No Limits-guiden har alt.

4) StreamHub Wiz

Streamhub kodi-guide

Download StreamHub Wiz ved at klikke på dette link.

StreamHub Wiz er blandt de bedste Kodi-guider. Det, der gør den til en fremragende guide er dens brede vifte af programkategorier. Du finder kodi-tilføjelser til sport, live show, film og børneshows osv. Det har nogle gode skins samt et ærefrygtindgydende interface.

Gå ikke glip af de bedste Kodi-guider 17.6.

5) Guiden GoodFellas

Guiden Goodfellas kodi

Du kan downloade og installere den nyeste version af GoodFellas fra dette link.

Goodfellas Kodi Wizard kan være lidt tung i størrelse, men det bremser ikke systemet. Det har nogle af de mest populære addons i det. Du kan have alle programmer til sport, IPTV og film osv. GoodFellas er blandt de mest populære Kodi-guider.

6) Smash-guiden

Smash kodi-guiden

Download det herfra.

Smash Wizard har alt, addons, vedligeholdelsesværktøjer, skins, builds og meget mere. Det har nogle berømte bygninger i sit bibliotek som Skyllar, Colossus, Horizon, Rolling Steel osv.

Smash Wizard er must have i dit Kodi-bibliotek.

7) Echo Wizard

Echo kodi-guiden

Klik her for at downloade Echo Wizard.

Echo wizard har en masse cool addons, attraktive temaer og builds. Du kan nemt installere det addon, du ønsker, og streame film, tv-shows og sportsbegivenheder. Bortset fra denne funktion har den også nogle værktøjer til at opretholde din Kodis ydelse.

8) Brettus-guiden

brettus kodi-guiden

Download Brettus Wizard

Brettus Wizard er stærkt anbefalet og værdsat af brugere på grund af de builds, den tilbyder. Andet end Kodi bygger, har det en stor række addon, der er kategoriseret efter alle køn og aldre.

9) CellarDoorTV-guiden

cellardoor tv kodi-guiden

Download CellarDoorTV-guiden

CellarDoorTV Wizard er en komplet pakke til de bedste builds og skind. Det er en hurtig og nem at bruge guiden, der også har mange populære tilføjelser. Den bedste ting ved CellarDoorTV-guiden er dens kompatibilitet med flere platforme.

  Sådan ser du HBO, HBO Gå og HBO nu på Kodi

10) Durex-guiden

Durex kodi-guide

Klik her for at downloade Durex Wizard.

Durex Wizard er faktisk et program addon, der har den populære Durex addon og Durex bygger i det. Det er en af ​​de mest pålidelige og anbefalede guider blandt andre. Der er ingen tvivl om, at det er en af ​​de bedste Kodi-guider.

Bedste Kodi-guider til Fire Stick

11) Evolutionsguiden

Bedste Kodi-guider til Fire Stick

Download Evolution Wizard

Det er en af ​​de bedste Kodi-guider, der har på Fire Stick, da det giver brugerne mulighed for at installere deres foretrukne addons og builds. Det har addons til streaming af live sport, nyhedskanaler, film og børneshows.

Det foregående fokus er dog på familieunderholdning. Selv dens egen evolution build er en dejlig bygning til familieunderholdning.

Se vores detaljerede guide til installation af kodi på firestick.

12) Halow TV Wizard

halow tv kodi-guiden

Klik her for at downloade Halow TV Wizard

Halow TV Wizard leverer sit eget addon; Halow TV, som er en af ​​de gode tilføjelser til streaming af sportsbegivenheder. Du kan også streame film, tv-shows med det, og du vil ikke blive skuffet på grund af dens store streamingkvalitet. Og hvis du står over for nogen geobegrænsning, så prøv at bruge en Firestick VPN til at installere Halow TV Wizard.

13) HyperTT-guiden

hypertt tt kodi-guiden

Download HyperTT Wizard til Kodi

HyperTT-guiden leverer sin egen HyperTT-build, der har alle de populære og meget efterspurgte addons som Bob Unleashed, Pyramid, UK Turk-playlist osv. Nu får du ideen om, at denne guiden er en underholdningsfest.

14) Guiden for børn

børnekodeguide

Download Kids Wizard via SuperRepo

Navnet taler for sig selv, da det er en fantastisk troldmand for børn, der elsker at streame deres yndlingsshows og tegneserier på Kodi. Det har alle de bedste kodi-tilføjelser til underholdning til børn.

15) Kodi Build IL Wizard

IL Kodi-guiden

Download Kodi Build IL Wizard via Kodil Repo.

Kodi Senyor udviklede denne Kodi-guide og den har alle de bedste værktøjer, addons og builds for at holde dig på farten. Download og installer denne guide og oplev stort bibliotek med tilføjelser og bedste kvalitet og pålidelige strømme.

Bedste Kodi-guider til Android

Opsætning af en Kodi-guide lettere og derefter opsætning af kodi på Android. Det anbefales altid at gennemgå en komplet installationsopsætning til kodi på Android for at undgå besvær.

  7 ukendte fakta om Khabib Nurmagomedov, som ingen ved

16) Tantrum APK-guide

Tantrum TV Kodi-guiden

Download Tantrum APK 

Det er en af ​​de mest pålidelige og spændende guider til Android-enheder. Det har alt, hvad du har brug for, sport, film, fitness osv. Den bedste ting at bemærke ved denne guide er, at den regelmæssigt opdateres fra tid til anden. Det er den bedste ting at have, mens du bruger Kodi.

Du kan downloade og installere alle dine foretrukne Android-applikationer gennem Tantrum-guiden. Dens bibliotek er fuld af applikationer til Android. Det er faktisk en af ​​de bedste Kodi-installationsguider.

17) Maverick-guiden

maverick kodi-guiden

Maverick, der fik et stort ry gennem Maverick-addon, er kommet med Maverick Kodi Wizard. Det har skabt en fast grund for sig selv blandt de populære troldmænd. Det er virkelig en fantastisk guide, der har nogle af de bedste programmer, builds og vedligeholdelsesværktøjer.

18) Metropolitan Wizard

storbyens kodi-guide

Klik her for at downloade Metropolitan Wizard

Bugatsinho udviklede denne guide, og den har mange tilføjelser til streaming af IPTV og nyhedskanaler på Android-enheder. Det er bedømt blandt de bedste Kodi-installationsguider.

19) Genie Wizard

genie tv kodi-guiden

Download Genie TV Wizard

En anden troldmand blandt de bedste Kodi-guider er Genie TV Wizard. Genie-guiden har eksisteret i ganske lang tid nu, og den har nogle gode addons, spil og applikationer til Android-enheder. Denne guide er pålidelig og er ikke forsvundet på trods af den nuværende situation med tredjepartsudvidelser, der bryder sammen.

20) Community Portal

community portal kodi wizard

Community portal er et fantastisk program addon, der har de fleste af de populære addons i sit bibliotek. En anden nyskabende ting ved denne guide er, at brugere kan oprette deres egne brugerdefinerede builds med den. Det har en dejlig vedligeholdelsesafdeling og nogle tutorials også. Det kan installeres gennem Noobs og Nerds-arkivet.

Bedste Kodi-opsætningsguider til Leia version 18

21) KodiMaster Wizard

kodimaster kodi-guiden

Download KodiMaster Wizard

Den bedste ting ved denne guide er dens attraktive interface; meget organiseret og enkel. Det har tilføjelser kategoriseret korrekt til film, tv-shows, live tv, sport osv.

22) Mucky Duck Wizard

Guiden til Mucky Duck Kodi

Mucky Duck har været den mest populære guide, da den er hjemstedet for de bedste plugins og bygger i lang tid nu. Brugere har altid betroet Mucky Duck på grund af den kvalitet, den leverer. Der er ingen chance for at du kan forsømme det, det anbefales stærkt, at du prøver det. Det har en fast position blandt de bedste guider fra Kodi.

Afsluttende ord

Kodi Wizards 17.6 er en bedre mulighed for at vælge snarere end at køre efter et enkelt tilføjelse. Årsagen bag er, at en guide giver et antal addon-indstillinger i hånden at vælge imellem, hvilket sparer tid og kræfter. Vi har listet nogle af de bedste Kodi-installationsguider til jer, glem ikke at tjekke dem ud. Du kan lære om sikker streaming ved at besøge vores “Sådan installeres en VPN på Kodi” -guide.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this